Kärlek

Kan tala om för er att jag inte är gravid. För att suget efter ris var bara tillfälligt. Dessutom så är det svårt att bli gravid om man inte, ja ni vet vad. Eller så är jag som Maria Jesus mamma. Så, ni nu som trodde det kan andas ut .

Idag har jag en riktig skit dag. När jag och Sandra gick till jobbet imorse så var det sista jag sa till henne innan vi klev in på hemska rosenkällagården att; känner att dagen idag kommer vara en riktig skit dag. Och jag ska tala om för er att det har den varit. Jag har fått en jävla vagel under ögat som gör sjukt ont. Det regnar ute, jag hatar regn. Bilen är mer dum än vad den någonsin varit. Min telefon är mer mongo än vanligt. Måste nog lämna in den igen. Jag känner mig fetare än fetast. Så imorgon så ska jag träna både innan och efter jobbet. Skulle varit ledig imorgon men jag är ju jävligt snäll och ställer faktiskt upp, även fast min chef kanske inte tycker att jag gör det, så gör jag faaan det ! Dessutom så ska jag vara på en avdelning som jag aldrig har varit på förut. Det känns lite så där. Så min fredgaskväll kommer att spenderas på jobbet. Som jag inte är så glad på heller. Så efter denna sommar så ska jag söka andra jobb. Jag kan inte gå där och trampa resten av livet.

Sitter hemma hos Lisa nu med Sandra, Lisa är inte hemma. Vi sitter i varsin del av soffan med varsin dator och ett varsit glas med vin. Precis så härligt som det kan bli. Älskar att umgås så här :)

Nu ska jag göra något som jag både vill och inte vill tala om. Men jag gör det iaf. Men kommer det frågor på detta så kommer jag inte att svara på dem. Men jag tror att jag är kär, och ! Det är sjukt jobbigt. För att min mage gör så konstigt ont. Så där ont men inte ont, ont. Då är man väll kär ? Och, man är väll kär när det pirrar i hela kroppen och man inte kan sluta le när man pratar och ser personen.? Om ni har svarat ja på dessa frågor, då är jag kär!
Fast det är jobbigt också, för jag vet inte riktigt till 100 % att det är besvarat men dem som vet om detta mellan oss två säger att han är intresserad.

Nu ska jag "umgås" med min Sandra och invänta samtal från den finaste.
/E

RSS 2.0