Onsdag, eller ?

Jag känner mig fetare än fetast... Köra på diet och börja träna igen tror jag nog. Det är inte lätt att vara sjuk och uttråkad.
Tvättar idag, som vanligt så kom jag försent till tvättstugans start. Är lite irriterande pga att tvättmaskinerna är inte snabbast i stan, så jag blir inlåst här idag, när solen skiner så fint och allt.
Ska nog kolla lite lägenheter idag, eller ja, kolla utbudet på lägenheter. Och jobb, frågan är bara vart ;p
Lönen blir inte så fet denna månad, och nästa kommer vara ännu värre, inte lätt att vara sjuk...
Man kanske skulle ta och skola om sig till något rowligt och spännande..
Göra revolt och få folket att se ut som stora frågetecken, det är det vi vill. Det är det vi är skapta till att göra, att göra revolt.
Sover inte alls bra numera, drömmer mycket och drömmer konstiga drömmar. Det är inte så speciellt kul..
Nej men man kanske ska bli lite människa idag, bädda kamma håret och diska. Peace!
/E

Sombody told me....

Far snart iväg till oxelösund för lite häng med familjen Eriksson/Signell.
Insåg idag att jag måste iväg på en shoppingtur för att leta efter jeans. Inga av dem paren jag har funkar så bra, dem har gått sönder lite här och där, lite jobbigt. Men det finns saker som är värre här i världen det vet jag också.
Funderar att kanske gå ut till helgen, var ett tag sen. Skulle vara nice tror jag faktiskt ;p
Forget about your boyfriend and meet me at the hotel room, you can bring your girlfriends and meet me at the hotel room.
Oh i wanna dance whit somebody ...

Trallalaa idag är det ingen vanlig dag för idag är det Ia's födelsedag, ha en toppen dag Iapia ! 

Nehe om man kanske ska plocka undan lite här då , så man kan vara lite social idag.
Bye
/E

wallah habibi

Tycker nog att våra fina svenssons skulle lyssna på denna låt och ta åt sig lite.




 Denna låt är speciell... Oh ja !



/E

Helg

Det blev bil till karln. Tack vare mammi :)
Håret blev lite annorlunda, men inte mkt, så svårt att veta vad man ska ha för färg, när man vet att den man har nu sitter bra i håret. Men, i mina ögon så är det mycket bra, och det är väl bara det som ska räknas egentligen, eller hur ?
Kom ganska sent till Magnus i fredags, kollade på film, slocknade i soffan och vi hamnade väl i sängen vid fyra på morgonen. Lördag... Vaknade mycket sent, vi hade planer för dagen men vi var för sega för att göra dem. Så det blev en mycket lugn dag, handlade en god middag och njöt utav den.. Sen blev det lite målning och avslappning, mycket härligt...
  
Lördagens verk...          Söndagens verk...

Vi matade "några" änder i lördags, jag tycker så synd om dem djuren i denna tid, dem kan inte ha det så lätt när det är så här kallt och snöigt som det är. Dem var ett gäng änder som var sugna på käk...
 
Fick lite panik när dem började tugga på skorna, denna rara dam funderade jag på att ta med hem, men M tyckte inte det då hans katt kanske skulle bli bananas när hon upptäckte vad vi hade med oss hem. Men hon var så frusen och ja... dålig. Jag tog faktiskt av mig mina vantar en stund för att värma henne, och skydda henne ifrån blåsten. La vantarna på henne och försökte värma henne så gott det gick med mina iskalla händer.


Åkte ifrån mannen ganska "tidigt" på söndagen. Stannade på vägen för att plocka upp mammi och lillebror. Mötte igen ett par söta kids, en av dem försökte jag övertala att vi skulle bli ett par, men han bara vägrade. Skit unge ;p
Tog en tripp till en av mina andra bröder för att plocka upp hans dotter, blev fika där en stund. Sedan blev det att fara hem till nypan. Hamnade bakom en bil som gasa, bromsade och svängde höger, vänster, höger, vänster väldigt mycket. På ren svenska så vinglade han ganska mycket, åkte även och bromsade otroligt mycket, jävligt irriterande, och pga väglaget och värdefulla människor i bilen så ville jag inte köra om... Så jag och lillebror var arga istället. Men vi fick tid till att fota lite, varsågoda här kommer några bilder ifrån familjen bulles bilfärd:    

Ska försöka göra något av denna dag, vet inte vad jag ska hitta på bara. Men något kommer jag säkert på. Ha det braa!
/E


Silence in the blog

Tystnad har det varit här. Det betyder absolut inte att det har varit tystnad i mitt liv, tvärtom faktiskt. Men, det orkar jag inte gå in på idag denna torsdags förmiddag.
Imorgon kväll är det mycket roligt som ska utföras, eller mycket och mycket det beror på vad man är van vid såklart :)
Jag ska iaf äntligen gå till frissan och färga och klippa håret, det var ett tag sedan som man var där, och det syns på håret. Har som vanligt lust att göra något nytt med håret. Men, jag kommer säkert gå därifrån och ha samma frisyr som jag haft dem senaste gångerna men det gör inget, because i like it !
Sedan ska jag packa väskan och fara iväg till karln. Var nu väldigt länge sen jag var där. Önskemålet om att finna en bil till helgensbravader är stora, men det kommer säkert bli en grönbuss som tar mig till honom. Det är så mycket skönare att köra, sitta där och ha det bra. Mammi skickade dock ett sms imorse och tyckte inte att jag skulle köra bil för det är tydligen klass 1 varning på vädret. Men ! Jag har kört i snöstorm till honom förr, och då med Lilly. Men den som lever får se hur det blir.
Dags att ta tag i denna torsdag kanske, har sådan härlig och lockig frisyr så det lär ta sin lilla tid innan jag fått ordning på den.
Sena sms på natten är roliga, man både skrattar och gråter åt dem. Människor är roliga.
Nej ni vi hörs en annan dag!
/E

RSS 2.0