Ta inga order

Är faktiskt riktigt glad över att jag gick på kapten röd, han är riktigt bra . Han får mina grannar lyssna mycket på nu, blandat med kent ^^
Blir riktigt irriterad på mina grannar, kom hem vid halv ett inatt kanske, och tvättade av mig sminket, då knackades det i rören . Det var ju inte så att jag spolade i tio min . fuckers .
Idag har jag dammsugit och plockat lite. Varit på en promenad i hamnen, åkt runt och kolla på nybyggda hus, hus som håller på att byggas och kollat av nya vägar. Visat mitt hus som jag ska bo i . Kollat på flygplan. Sett dig. Allt detta med Malin, jo just, druckit kaffe också :)
Har ätit mat, hemlagat. Var sugen på rhodos, eller en delux på donken. Men det får allt vänta .
Ska nog över till Malin om en stund, men funderar på att kanske ta ett varv med bilen ? ;)

Håll ut min syster.
Håll ut systra mi. Du kan se igenom deras mask och deras leende av plast.
Deras, Botox hysteri, men är det till en lycka eller last när ditt smajl sitter fast.
För varje dag som passerar, bevittnar man hur någon ung själ havererar.
På grund av något sjukt ideal dom planterat, du är ingen vara man kan reklamera.
Men du vet när dom vill lära dig bli smal utan att banta.
Med så mycket plast i kroppen att dom går o panta.
Men det är inte dig dom vill ha det är dina slantar,
så dom är inga vänner å dom e inga bekanta.


Promenerade med Sandra igår kväll också, mycket trevligt och skönt .
Såg och stötte på dig och din bror . Oj säger jag bara
Det var verkligen en riktig tråkmåndag igår . Denna dag känns mycket bättre !
Nehe en cigg och en biltur på det här då, och sen blir det nog Malin och kolla fortet och dreggla över Rabih my habibi .
Det verkar som om några av mina kanaler på boxen lagt av, tårar. Kanske dags att jag skaffar mig en egen boxer ?
/E

Måndag morgon när jag vaknar...

Lyssnar på kent, hux flux som kom tårarna bara. Galet . I ditt stora hjärta börjar slagen bli små, och du rör min kind så jag förstår, att det bara är timmar tills du går..
Fem steg bakåt, två steg fram, på lite håll liknar det dans, och i drömmen håller du i min hand

Läs mer: http://kent.nu/latar/m/#ixzz0xS8Fbz7z

Blev cykeln idag, kommer fan tidigare till jobbet när jag cyklar än när jag tar bilen. Tidsoptimist. På onsdag så kan det till och med bli en promenad till jobbet. Börjar så sent då.
Fick förfrågan om att följa med en boende till sjukan imorgon, jag ljög och sa nej tyvärr jag kan inte -fejksmile-
för h*n är inte så där jätte rolig, och att gå in på sin lediga dag för att följa h*n till cykelverkstaden här, nej tack.
Somande ganska skapligt inatt, skönt .
Trodde nästan inte att jag skulle kunna jobba klart hela dagen idag, mådde så sjukt illa imorse, så jag var säker på att jag skulle gå vid nio tiden. Men det försvann som tur var .
Tog en powernap efter jag kommit hem från jobbet, riktigt skönt att göra det faktiskt. Härligt att vila på dagen :)
Hungrig, nudlar mättar inte så bra, men men. Jag får nöja mig med detta. Sätta på lite kaffe kaske, och dricka sig mätt ;)
Ska kanske dra iväg och hälsa på Sandra, men damen behagar inte att svara i telefonen... Ingen kommentar på det inte . Hon har nu ringt upp, och tyckte att jag skulle hälsa till er som läser ..
Målade naglarna förut, kan lätt bli så ibland när man inte har något att göra. Blev bra, men ska hota upp dem lite med lite bling tror jag .
Har bäddat rent i sängen, så inatt kommer jag sova som en gud . Alltid lika härligt med renbäddat .
Jag förstår mig verkligen på dig alla gånger, du beter dig så himla konstigt vissa gånger..
Nehe om man kanske ska sätta på lite kaffe då, och försöka få tag på Sandra .
Idag är det en tråkmåndag, man känner verkligen det, i vädret och allt. Iofs så var det ju sol förut idag :)
Hörs en annan dag!
/E
 

Mina foton som jag tagit på kent. Sami & Jocke, tagna juli 2008 i eskilstuna på strömsholmen .

Söndag. Helgens bravader

Det tvättades i fredags, jag gjorde dock inte så jäkla stor insats, för jag somnade. Tog en eftermiddagslur. Tack mammi. <3
Släpade med lillebror in till stan, han, jag och Sandra kollade på kapten röd, helt okej faktiskt . Lillebror åkte hem med några kompisar, jag och Sandra drog oss till tellus. Helt okej. Inte så mycket folk dock. Men det är ju också helgen innan lön. Drog ett varv på stan, träffade dina vänner. Vart har du tagit vägen ?
Körde hem Sandra, sen hem sova. Vaknade sent i lördags. Åska, blixtrar och regn. Gjorde mig iordning, iväg till oppeby, min gamla lägenhet. Känndes lite konstigt faktiskt att vara där. Men det blir nog inte sista gången.
Fan va fint vi renoverade den lägenheten .
Ut till oxelösund en sväng. Hem göra mig iordning, mådde inte alls bra, fick huvudvärk. Så hård så att jag var tvungen att besöka the wc . Hem till Parastoo lite senare än tänkt, men jag var ändå först. Var final i brandkärrscupen, fucking skit lag vann. Inte mitt lag, illa.
Folk rullade in. Gammal bekantskap, det var trevligt faktiskt . Åt så jag nästan höll på att kräkas, redan innan maten ;p . Som sagt mycket trevligt. Kom väl därifrån vid halv ett. Körde hem Jennifer och Mailen. Sen hem nanna kudde.
Vaknade skapligt imorse, men låg kvar och surfa och drack kaffe. Mamma kom, åkte iväg med henne. Mötte upp Sebastian med familj, följde med dem hem. Middag, sen en powerwalk med Nathalie, skönt. Men jag hade kanske inte dem bästa skorna för att promenera.
Hem. Diska, stryka gardiner. Har nu bytt gardiner i sovrummet. Vita numera, fint. Vill byta till vitt i vardagsrummet också . Fast lite större, tjockare liksom :)
Jobbar imorgon, 7-15. Ledig tisdag, skulle varit ledig onsdag men jobbar. Jobbar torsdag, fredag sen ledig nästa helg också ^^ mycket skönt, två helger i rad ledigt toppen ! Blir nog utgång nästa helg, lönen har ju kommit ;p Skulle vara roligt om man blev ett gäng som gick ut, dock så lyckas man nästan alltid komma ifrån någon när man kommit in på krogen, undra varför det blir så. Enligt mina vänner så är ju jag tydligen jätte duktig på att försvinna upp i rök. Och kan tydligen ibland vara en riktig bitch. Fast jag vet, att jag har helt ärligt andledning till att vara bitch, så up yours !
Ska fortsätta kolla lite på csi NY sen blir det nog sängen.
Tar nog cykeln till jobbet imorgon också. Måste ändra mina vaner lite. Ska antagligen införskaffa mig ett gymkort snart, skulle vara skööönt !
Ställde aldrig någon fråga i fredags, kommer nog att vänta med den faktiskt .
Nehe hörs en annan dag. peace !
/E

Freitag

Och jag är ledig, enda tills på måndag, härligt!
Inatt somande jag och Elli på Tord och Annikas soffa, fy så ont jag hade i nacken när jag vaknade imorse. Vi har nog sovit väldigt lustigt inatt. Varit nere på stan och köpt present till Parran . Ska snart packa ihop lite tvätt och sedan tvätta lite, inte här hemma dock.
Såg ett par så snygga skor idag på din sko. Oj oj oj, eleganta och coola. Hög klack, passa mig som handen i handsken. Har dock inte så mycket pengar just nu. Så jag var tvungen att tungt ställa tillbaka dem. Ack så snygga.
Beställde lite grejer här om dagen, ifrån kent.nu . En mössa bland annat .
Ikväll vet jag inte vad som sker, imorgon är det ju som sagt kalajs, och jag ska vara chaufför imöra .
Tog cykeln igår, men självklart så blev det regn. Men jag hade tur, inget regn till eller ifrån jobbet.
Gjorde en super duper god middag igår med Elli. Muuums, fiskgratäng typ och potatis och morötter till .
Är riktigt sugen på att hitta på något, dra iväg på en liten road tripp. Men det lär inte ske just nu iaf. Skulle vara roligt att dra iväg ett gäng och typ åka till gotland. Så jäkla fint där. Funderade ju ett tag på att flytta dit. Men jobben kryllar ju dessvärre inte där.
sjung om dem gånger vi delade ett liv med en blick .
Ikväll så ska jag fråga en sak till en person. Hoppas på ett bra svar !

/E

Finaste...

"du är det finaste jag vet, du är det dyraste i världen. du är som stjärnorna, som vindarna, som vågorna, som fåglarna, som blommorna på marken.."
Sitter fina saker i min lägenhet. Foton, på dig .
Pratade med Sandra här om dagen, vi pratade om fredagen då vi var på hörnet, kom på en sak som hände som jag helt hade glömt bort. En väldigt speciell sak faktiskt. Som hände inne på hörnet, där alla ser ! Helt galet, och helt underbart..
När jag såg dig igår, stannade mitt hjärta, för att sedan rusa, fort, och bulta hårt..
Har jobbat nu ikväll, jobbar imorgon bitti också. Sen är jag lång ledig. Underbart ! Lördag är det kalajs för Parran, det ska bli trevligt . I hope iaf :)
Igår var jag ledig, och hade tänkt att ha en städdag, kan säga att det inte blev så. Sov mest hela dagen faktiskt, trisst .
Gjorde en bananpaj i helgen, har aldrig gjort det förut, men det var faktiskt riktigt gott ! Kanske blir en sån imorgon också :)
Funderar på att ta cykeln imorgon, var ett tag sen jag gjorde det nu faktiskt. Nu är den ju hemma igen, så det blir ju lite lättare nu .
Nehe om man kanske skulle göra sig redo för sängen ..
                                               
                                           -ja du är det finaste jag vet...

/E


Helgen

Det har varit en bra helg.. Fredagen jobbade 7-16. Gjorde en tigerkaka till damerna, har aldrig gjort det förut, konsten att få till den har varit skrämmande, men jag lyckades big time ! stolt faktiskt :) egoboost 
Hem göra sig iordning, nej eller jo så var det visst :) Åkte hem gjorde mig iordning, hämtade Sandra ute på arnö, åkte och hämtade Challe på tågstationen. Tillbaka till arnö, middag, som förövrigt var väldigt god ! Grillat, sallad, potatis halmoni (?)ost, majs och sås. Åt upp den fantastiska maten. Sedan bar det av hem till mig. Redbull vodka och vin.. Musiklyssnande och en massa prat, sedan gav vi oss ut i nyköpingsnatten...
Vi hade dock ingen aning om vart vi skulle ta vägen. Gick ett varv runt stan, kollade bandit tältet, som vi tvekade på, upp till öster igen. Blev birgers, oh nej förlåt, hörnet (!) det var trevligt, träffade trevligt och fint folk . dansade på bord och stolar och drack , big time. Lämnade placet när det stängde sen så... (tänker ;p ) mötte vi upp några andra vänner, vi splittrades (Sandra & Challe) jag försvann sedan ifrån dem andra mötte upp någon annan, hem till mig, vodka redbull. Satte på kaffe till en senare gäst. Pratade, rökte. Evelina smög in i sovrummet till sin super sköna säng, och somnade med alla kläder på medans gästerna fick sköta sig själva. Och det gjorde dem nog .
Vaknade vid 11.45 på lördagen, huvudvärk big time ! och alla kläder på. resorb, avklädning. somnar om, vaknar vet inte när, tar en persika. Sen kör jag buss, pratar i telefonen, ja ni vet... Fy fabian. Somnar om, vaknar. Vatten, startar datorn, tar det lungt, tänker persika. Får köra buss igen. Somnar om. Smsar. . Bestämmer mig sedan för att försöka ta mig in i duschen. Lyckas !
Sandra ringer, vi (Sandra, Challe & Lisa) är utanför kommer du så går vi och köper pizza. Nej, nyduschad, kom upp ! Går och inhandlar måltiden. Den gick ner och blev kvar . Gör mig iordning. Patric och Sofia kommer. Det går trögt med alkoholen, men det går. Vi ger oss sedan ut i nyköpingsnatten ännu en kväll, en aning kallare sådan. Det stod mellan "hörnet" och tellus, jag röstade tellus . Det blev tellus, Lisa åkte hem, hon hade en väldigt jobbig hosta och morfin i sig. Låååång kö . Patric & Sofia ger upp. Jag, Sandra och Challe kvar. Vi var sist in på placet .
Mycket folk, dansgolv, kramar, toabesök, letande, skratt, sång . Vi ger oss av ett tag efter stängning. Mot kebaben, toa och spaning. Jag hade nämligen någon att spana efter, kunde fått vad jag ville om jag hade funnit det (läs den) jag letade efter . Det var iaf vad han sa, orkade dock inte spana så mycket efter honom, fast att jag visste att jag kunde fått den finaste och helt fantastiskt underbara... Så efter kebaben, som hade för lång kö för oss så begav vi oss mot cosmos, nej nej. Det blev torget, prat med polisen. Hämtade min cykel, kramade adjö, cyklade hem . Somande med mindre kläder på denna natt .
Vaknade utan huvudvärk idag, skönt . Tog det lungt, drack kaffe åt frukost . Och hade det bara bra. Åkte iväg med Malin på promenad med hundarna i skogen. Hem, nudlar . Sandra kom . Iväg, bio, eclips (andra gången) bra skit. Körde hem Lisa. Pumpade däck, skavsta. Paj & kaffe sen hem och nu ligger jag i sängen och ska ge mig på lite sömn . Jobb imorgon, wiho ! Eller inte ..
Helgen har varit toppen, trots gårdagens bakfylla :) Men det var det värt !
/E

RSS 2.0