Babbel om dagen och gårdagen.

Så himla trött idag. Så jag tog lite sovmorgon till halv tio . Väntar på att mitt te ska bli klart, har galet ont i halsen så det blir te istället för kaffe nu.
Idag ska jag träffa Neliah :D Henne har jag inte sett på ja, en månad kanske om inte mera. Usch så hemskt.
Igår beställde jag lite saker ifrån cdon, 747 kr så där bara, oj oj. Men det blir bra :)
Idag ska jag även gå till banken och verkligen sitta där tills det blir min tur, för jag måste verkligen prata med dem. Så är det. Sen ska jag gå till mister minute och lämna in mina skor. Köpte kläder igår till den 15, åh så fint det blev :) riktigt nöjd blev jag. Ska kanske också gå till bibloteket. Men det är inte säkert.
Jag har inte någon jävla aning om vad jag ska sätta på mig idag, nästan alla kläder är i tvätten. Bra !
Ni som inte har lyssnat på Alicia Keys nya album, gör det ! Så sjukt bra.
Igår gjorde Marlene en kemisk peeling på mig igår, och resultatet nu är att jag flagar som en jäkla idiot på näsan och hakan, och jag får verkligen inte röra det. Men, vill man bli fin så får man lida pin. Och oj va det stämmer ibland. Nu ska jag ta mitt te ställa mig i badrummet och göra ansiktet färdigt iaf. Ha en bra dag !
/E


Ord bajs

Hej ni som läser min blogg utan att säga det.
Tiden går så himla fort. Jag åker hem imorgon. Det känns som om jag kom idag. Och jag har inte fått något gjort som jag har planerat att jag ska hinna mellan alla behandlingar. Men, det skiter jag i.
Igår så blev jag vaxad, det gjorde ju som sist sjukt ont (bikinilinjen) benen är ju ingenting, under armarna är det heller inte någon fara. Men som sagt bikinilinjen. Aj !! Men det är så skönt nu när det är över :) Men jag slutade faktiskt andas några gånger när håret rycktes bort.

Idag har jag och Marlene vart på söder :) (så fort jag hör söder så tänker ju jag på min Petter :) ) och vart hos en tjej som heter Lo som är helt underbar! Men hon iaf gör smycken som är helt otroliga. Och helt underbara. För Marlene hade ju bestämt att jag skulle få ett smycke ifrån henne när jag fyller år. Så jag och Lo har gått igenom det idag, och det blev en ring i silver som kommer vara så sjukt jävla snygg! En fet jävel blir det, och !!!!! det ska vara en text på ringen som Marlene ska bestämma. Och nu när vi var där idag så vill jag skaffa nya förlovningsringar som Lo gör. För hon är ju så himla duktig. Det är helt sjukt. Lo's syster måste också nämnas, hon gör marmelad som är galet god, jag smakade på en idag och den var ju helt underbar, ångrar att jag inte köpa faktiskt. Undra om jag inte kanske kan åka dit imorgon och köpa lite :) hihi. Jag älskar detta. Jag vill flytta hit nu. Men jag tror faktiskt att jag kommer ångra mig lite. Men jag känner att jag växer när jag är här, och det är jätte bra. För jag behöver växa.

Imorgon åker jag som sagt hem som verkligen kommer bli jätte tråkigt, men endå underbart för då får jag träffa Andreas :) Min älskling, jag har verkligen saknat honom.
Men, jag är inte borta länge ifrån storstan. Redan om 13 dagar (någon fyller 20 då, undra vem det kan vara ? ) så kommer jag att komma upp och fixa min naglar till den 15. Sorry kids, det blir inga julklappar ;) Jo jag hoppas verkligen att det blir det, för jag hoppas verkligen att min lön kommer att komma den 21 så som jag har tänkt. För då hinner jag shoppa lite julklappar. Nu måste jag verkligen sova. Det har vart en kundkväll på salongen idag, och ja...  Det var trevligt men ja.. Inget jag nämner här. Puss på er
/E


God morgon Sverige!

Vaknade av att det hamnade ett sms i min telefon. Usch så hemskt. Klockan var då sju. Och jag är ledig !!!! Irritetande, och nu så ringde bemaningen mig och jag har redan sagt till dem att jag inte kommer vara hemma denna vecka. Eller jag kommer ju hem senare i veckan, men då är jag upptagen med annat. Yes box.
Ska snart gå ur soffan och ta en ducsh och äta lite frukost sen ska jag ta tag i kläderna. Måste vara inne i city innan tre idag. Och jag är ju så jävla seg hela tiden. Kommer aldrig bli vaxad idag om jag känner mig själv rätt. Nej kära vänner nu ska jag gå och duscha.

   
Jag för några månader sen. Sjukt nervös, men sjukt lycklig.

Usch & fy!

Åh!!! Jag är sååå trött, vaknade flera gånger tidigare imosre när Andreas telefon larmade, och han gick upp mycket sent, sen har jag legat och snozat = INTE BRA ! Det blir man verkligen inte piggare av. Det ser dessutom ut som om det är sjukt kallt ute, och dit ska jag tvinga mig själv om en stund. Men det kommer nog bli så himlans trevligt, jag hoppas iaf på det, bara det inte är sjukt mycket folk på bussen, det tycker jag verkligen inte om. Bla bla bla. Jag måste få skriva av mig lite nu innan frukost. Har ju inte någon att prata med här ju. Det är de jag säger, jag/vi borde ha en kattunge. Nehe, dags att äta lite frukost nu annars blir det nog aldrig stockholm. Puss
/E



Okej, nu är jag här uppe i storstan. Och jag var tvungen att sitta och trängas brevid en i bussen, och det tyckte jag verkligen inte om. Kunde verkligen inte koppla av då. Men men, jag överlevde ju iaf. Men direkt efter att man hade klivit av bussen så slog det en i hela kroppen på en gång, stressen den stora stressen som ligger över stockholms stad. Men på ett sätt så gillar jag det. Hittade även mycket bra till Marlenes salong, åh så bra jag är. Idag har jag genomlidit en franspermanet, som för mig verkligen gav mig panik. Tycker inte om när någon håller på med mina ögon. Sen så färgade hon fransarna och brynen samt plockade brynen. Sen så gjorde hon en ansiktsbehandling, ångade ansiktet och la på en mask och maserade mina händer och armar. Det var verkligen skönt med massagen, själv klämmandet i ansiktet gjorde ganska mycket ont. Men jag lever ju. Men! Jag kan verkligen inte slappna av. Vet inte varför, så uppjagad tror jag nog.
Senare när Marlene hade en kund så la en kvinna som var på salongen idag kort med mig, och jag har inte riktigt trott på det fullt ut förut. Men nu gör jag verkligen det, helt sjukt vad en människa som inte känner mig kan säga om mig och mitt liv som verkligen stämmer. Höll på att börja gråta många gånger. Men jag kännde att jag inte kunde göra det. Men nu har jag mycket att tänka på.
Och kläderna som finns här som bara väntar på att jag ska gå igenom dom får jag maniska besvär på, får inte gå igenom dem nu för Marlene, den jäveln ;)
Imorgon ska jag ta en riktg genom gång med kläderna när både Ia & Marlene är på deras jobb. Sen drar jag in mot city till Marlene och blir vaxad, lovley men ändå inte liksom. Nu ska jag sluta knäppa på knapparna. Ha en bra kväll. Puss
/E

Städ och plock.

Idag har jag och Anderas städat här hemma, och jag håller på att packa till morgon dagen. Grejen är bara den att jag vet inte vad jag ska packa för skit. Med tanke på att det är en massa kläder som väntar på mig där uppe. Jobbigt.
Idag är det 16 dagar kvar till den stora dagen, och idag så postade jag inbjudningarna. Undra när dem kommer fram. Har nu bestämt vad jag ska bjuda på iaf, det blir pastasallad med något kött till. Vet dock inte än vad för kött det ska bli, lutar nog mot lax tror jag... Efterätten har jag fixat också, lite lätt. En jobbarkompis pratade om ett jätte gott recept som jag nog slår till på. Imorgon kommer lönen också, ska bli skönt. Undrar bara hur mycket jag kommer att få. Har inte fått reda på det än. Hoppas den blir ganska bra iaf :) Bättre än den förra ;) åh ! va glad jag skulle bli då. Men jag tror inte att den kommer bli det, dessvärre.
Nej, nu ska jag hjälpa Adde med att duka. Puss
/E

Mys & stress

Ja min vän Therese, jag hade skrivit fel, förlåt för att jag förvirrade dig :) kanske märks hur trött och snurrig jag är.

Idag skulle jag göra tre saker på stan, som jag verkligen hade bestämt. Köpa inbjudningskort, julkort och lämna in mina stövlar. Går till mister minute för att lämna in stövlarna, då har han precis gått på lunch. Bajs kännde jag för jag skulle ju bara vara en snabbis på stan. Så jag skulle gå till Ulrika som jag hade bestämt med henne när jag var på väg ner. Jag vill bara varna er nu att detta kommer bli en långdragen och ganska tråkig blogg för er...
Så efter min snabbvisit hos mister minute så går jag till Vero Moda för att träffa Ulrika, som inte var där, nej hon var på chbg. Där hon satt med Maria, Therese och hennes mamma. Vi går ut och röker och babblar lite skit som alltid. Sen så måste Ulrika gå och jobba, så jag snor hennes stol. Sen blev jag kvar där. Fy så länge vi satt där och babblade. Men det var så trevligt, sen bestämmde vi oss iaf för att gå iväg, så jag snodde Tessan när jag skulle gå till mister minute och lämna in stövlarna. Då säger han att han inte kan ta emot några skor först nästa vecka. FAAAN tänkte jag, dessa stövlar har jag nämligen tänkt att lämna in tusen tals gånger, men har aldrig fått arslet ur vagnen för att lämmna in dem. Så Tessan och jag trampar vidare, för att möta hennes mamma och mormor. Bla bla bla, vi går iaf vidare till gallerix där jag ska inköpa inbjudningskort och julkort. Jag fick med mig inbjudningskorten. Fan va jag är dålig. Vi går vidare, sen hamnar vi på chbg igen... Och jag hann aldrig gå till Ulrika innan hon slutade, gud vilken dålig vän jag är.
Vi gick ifrån stan efter 6. Så hämtade Andreas upp mig så åkte vi och handlade. Har bokat biljett nu så 09:45 på måndag så åker jag ifrån stan. Så skönt :)
Trött som fan är jag nu iaf. Orkar inte skriva allt som jag hade tänkt. För nu ska jag gå och duscha sedan lägga mig i sängen och läsa boken som jag verkligen har fastnat för, det ska bli ett sant nöje att döda dig . Så god natt på er kära vänner.
Tack Maria för idag, har nog inte skrattat så mycket på sjukt länge :)
/E

           
Maria & Tessan. Underbart söta dem båda :)

Onsdag

Det är torsdag morrgon och jag vill bara gå och gömma mig. Helst av allt under täcket. Usch, jag vill verkligen inte jobba idag. Visserligen så jobbar jag nästan inget denna vecka. Men iaf, idag är en sån dag då jag verkligen inte vill jobba. Nej verkligen inte, inte idag...
Men jag måste nog, har inget val.
Jag vill verkligen till frissan nu och fixa håret är trött på detta. Men jag måste först kolla hur mycket lön som kommer komma in. För jag har verkligen inte någon aning. Jag vill ju ha håret klart till den 15 december. Men så kommer det nog inte att bli.
Inbjudningskort och julkort måste jag ta och skaffa mig. Får nog ta och göra det imorgon, annars kommer det aldrig att bli gjort. Jag känner mig själv. Igår när jag satt och skrev ner vilka jag skulle bjuda så insåg jag att jag har verkligen inte några vänner, eller egentligen så har jag verkligen det nu. För dem som jag kommer att bjuda är verkligen sånna som jag tycker om, och då är dem ju mina vänner :)
Vill inte jobba till nio ikväll ! Usch !
/E

Härlig dag :)

Idag har jag lekt med Nathalie och bara hängt :) Och sådant tycker ju jag om massor :) Idag så kännde jag bäsen för första gången. Och jag hoppas inte det var sista gången, underbara barn kom nu :) Eller nej, vänta en stund så allt på dig är klart innan du "pluppar" ut. Nathalie sa idag att hon trodde att inom tre år så kommer jag vara gravid. Men det sa jag nej till. För det tror jag verkligen inte. Men man vet inte. Jag vill ju verkligen ha barn. Men man kan ju vänta :) men inte för länge bara. Jag tror att Andreas tycker det är ganska jobbigt att han är äldre än mig. Men, han får väll skaffa sig en tjej i sin ålder då ifall det inte passar med mig. Nej inget mera bebis prat.
Imorgon ska jag jobba och jag vill verkligen inte göra det. Jobbar till nio, så jag missar Grey's Anatomy. Min favvo serie som jag älskar !! Jag har nog kanske bestämt mig, jag ska nog bli en dum blondin. Nästan säker, men inte helt... Nej nu ska Adde sitta här. Ha en bra kväll. Puss
/E

Slut på helgen = SKÖNT !

Helgen är slut och det är verkligen så skönt. För nu är jag "ledig" i två dagar. Sen jobb onsdag  & fredag. Sen lång ledig. Det har jag inte vart sen skolan. Oj oj. Kommer nog bli rastlös. Eller iofs, jag ska upp till sthlm den 26. Och stanna där några dagar och ha "semester" ;) Härligt !
Denna dag har vart hemsk, usch det har inte alls gått bra på jobbet, stress, stress, stress ! Blä ! Magsår snart. Japps ! Men sånt får man ta när man jobbar inom vården. Funderade riktigt allvarligt på idag om/när jag ska byta jobb. Frågan är bara: va fan ska jag göra då ? Jag orkar verkligen inte plugga nu. Nej ! Absolut inte ..
Nehe, dags att laga mat nu. Hörs..
/E

Jobba ännu en fredag.

Ny blogg har jag gått och skaffat mig. Förstod nog mig inte på den andra som jag hade på en helt annan sida. Hoppas jag förstår mig på denna bättre.
Som rubriken säger, jobba ännu en fredag, och lördag och söndag. Åh så roligt ! Inte !
Men, snart så om en vecka är jag ledig.. Eller, jag har inte alls många tider nästa vecka . Ge mig ! Usch, kommer inte få sån super duper bra lön i December. Men januari lönen kommer vara mycket bra :) Det är ju oftast då inte någon människa har pengar kvar. Hittade ett mysigt hus igår, men absolut inte flytta dit. Haha, nej nej !
Nu ska jag bädda sängen och sen laga lunch till mig själv.
/E

image1
Jag fyllo för en vecka sedan . Oh noo :)

RSS 2.0