Partaj, bakfylla och dödsfall.

Har inte skrivit på ett tag nu. Det har vart lite mycket nu. Jobb och så.
Jobbade 7-21 i fredags, skulle bara jobbat till 16 men sen blev det en på jobbet som blev sjuk så jag fick gå till nio. Bra det, blir mera betalt då.
Lördagen jobbade jag till 15 sen blev det utgång med flickorna från förr ;) Det var sjukt kul. Blev lotsen trevligt trevligt. Timo var mkt bra. Hade galet skoj i lördags, tack flickor :)
Söndagen så åkte jag med Nathalie och Vincent till babyland och babyproffsen. Det var trevligt att hänga med Nathalie och Vincent, var ett tag sen. Hade en härlig bakfylla, men det gick bra :)
När jag kom hem gick jag förbi jobbet för att heja på Sandra och prata med mamma Annika. Gick hem och la mig på soffan och sov en stund. Det var mycket skönt vill jag lova. Sandra ringde efter en stund och frågade om jag ville komma till jobbet, var nämligen en boende som inte var så bra. Så.. Bakis och jävlig gick jag till jobbet. Hon somnade in lungt och stilla, var så vacker. Vila i frid.
Har jobbat sen i fredags är ledig på torsdag och ska antagligen gå på bio då med Sandra, sen på fredag är det jobb sen ut till mamma Annika :)
Nu hade jag tänkt att lägga mig. Jobbar 9-21 imorgon. Bra! För lönen denna månad söööööög !
/E

Härlig dag.

Denna dag har vart mycket bra. Mycket bättre än dagen igår.
Jag åkte hem till Mailen runt elva tiden. Solade lite, åt god mat och pratade en massa skit. Tyvärr så var hon tvungen att åka och jobba så det blev inte så långvarigt.
Åkte hem, och drog i Sandra, så vi åkte ner till hamnen tog en glass och tog det lungt. Åkte sedan därifrån, skulle ta en omväg hem genom stan. Slutade med att vi var på gumsbacken ute på donken. Tog en chess och njöt i solen.
Åkte och kollade på Andreas pappa när han spelade lite fotboll. Utan att han visste/vet om det, såg nämligen hans bil där. Åkte därifrån på väg hem då. Stannade på jobbet och tog en cigg med Annika och Bettan. Och nu är vi hemma. Det har verkligen vart en fantastisk dag idag. Så skönt.
Har dock lite ont i rumpan, måste nog fixa sadeln på cykeln.
Tänkte ta en kaffe och en cigg sen hoppa in i duschen. Ha en härlig kväll i solen.
/E

None

Packa

Ska strax bege mig ut till oppeby. Åker nog innan rengnet kommer. För det ser ut som om det ska bli regn idag också.. Vet inte alls vilken väg jag ska ta. Blir nog den hemska backen vid lassarettet iaf, nej hållet blir det. Ska köpa lite stuff på ica. Idag ska jag verkligen försöka packa det sista. Bara det att det är så jävla tråkigt att packa och jobbigt.
Inatt somnade jag vid 03 någon gång. Hade en massa tankar, tror dock inte att några utreddes.
Nehe om jag kanske ska fixa till mig så jag kommer iväg till oppeby någon gång idag.
Kram!
/E

Tisdag idag.

Måste göra mig iordning för jobbet. Är inte alls på jobb humör idag, hoppas på att det ändrar sig när jag kommer till jobbet. Ska jobba med sambon Sandra i två timmar idag. Och på lördag ska vi jobba ihop från kl 8 (då hon kommer till jobbet) till kl 15. Undrar hur det ska sluta.? Haha
Tack Therese för att du ringer mig och finns där när allt snurrar i skallen. Det behövs verkligen. Puss
Slocknade runt kl 01 inatt. Hoppas att det ger sig snart med att kunna somna in. Nu tänker ni säkert att det beror på att jag sov igår eftermiddag, men det gör det inte!
Nehe, om jag kanske ska fixa allt innan jobbet. Ha en bra dag!
/E

Snurr i skallen

Jag kanske skulle lägga mig och sova lite nu.? Slocknade efter att jag hade ätit mina nudlar. Är mycket trött idag. Helt slut i kroppen. Gick in och la mig brevid Sandra och sov i timmar. Kommer kunna somna nu också, inget problem alls, bara det att jag tänker så mycket. Undrar när jag får tillbaka pengarna ifrån skatten. Ska ju köpa dator då. Måste bara fixa det där med internet. Vet inte vad jag ska ha för internet än. Kanske mobilt.?
För, jag klarar mig verkligen inte utan internet. Måste ju betala räkningarna därifrån. Haha, nej nu lurar jag er lite. Det är inte därför jag inte kan vara utan internet. Sitter ju vid datorn i timmar ibland och bara surfar. Så nej, jag skulle gå under utan internet. 1 vecka och fem dagar kvar nu till flytten drar igång. Ska nog börja tidigt med flytten så man kan packa upp allt, eller det mesta på samma dag.
Jag känner mig riktigt elak mot Andreas, känns verkligen som jag tar allt i möbelväg. Men, om vi hade bott större så tror inte jag att det hade kännts som om jag hade/har gjort det.. Hoppas inte att han känner så. Att dela upp saker är inte lätt ska jag tala om för er som inte har gjort det. Fy fan!
Nu ska jag försöka sova, börjar ju jobba kl 13 imorgon så det blir ju lite sovmorgon :)
Kram!
/E

Min måndag

Denna dag än så länge har bestått av besök på kommunal så jag kan få pengar därifrån. Och arbetsförmedlingen så dem kan sluta tjata på mig. Tog en mycket härlig cykeltur hem ifrån hamnen. Solen sken då, det gör den inte nu, molnen har gömt den.
Pratade med Andreas förrut, och vi bestämmde att vi ska packa klart allt på onsdag. Usch.! Det kanske inte är så mycket kvar. Men det är jobbigt. Jobbigt att packa, men framförallt jobbigt att gå igenom allt. Dela upp allt.
Jag är så himla trött just nu, sov inte alls bra inatt. Det är mycket som snurrar runt i mitt huvud just nu. Flytten, pengar, jobb. Ja framtiden helt enkelt.
Det är faktiskt lite jobbigt just nu. Skulle behöva en varm hand som visade mig vägen.
Kommer det någonsin bli som förr? Eller kanske bättre till och med?
Nu ska det kokas nudlar.
/E


Jobb, fylla och packning

Jag har inte kunnat komma in på min blogg, där av torkan. Men inte mitt fel.. Men nu är jag här igen :)
Det har faktiskt inte hänt så himla mycket sen i tisdags. Jag har mest jobbat. Mycket, mycket skönt faktiskt. Men som det ser ut veckan som kommer så är det inte så mycket jobb. Tyvärr...
Det som jag kan berätta som ni kanske tycker är lite kul är väll gårdagen.
Jag, Sandra, Therese och Cilla var hemma hos Lisa och partajade lite. Eller Cilla, Lisa och jag. Sandra var nykter pga feber och hosta och Therese körde. Det tog två sekunder sen var alkoholen uppe i huvudet. Jösses, vi åkte ner på stan runt, ja... (kollar med Sandra) halv tolv. Sandra, Cilla och Lisa gick till Olle, jag och Therese drog till Birgers. Där det verkligen söööög! Inget folk alls. Inte så konstigt iofs... Men iaf. Så jag begav mig till fika, och Therese åkte hem. Mötte upp syster med sambo och alla deras vänner. Syster bjöd på en mycket god drink, om jag bara kunde komma ihåg namnet på den.. Men god. Måste kolla med syster vad den hette.
Jag gick från fika vid ett halv två kanske, mötte upp Sandra och Lisa. Sandra filmade en fin film som hon säkert kommer visa för dem på jobbet. Haha! Sandra, det får du inte göra!!!
Slocknade så fort jag kom hem, Sandra var snäll och bäddade åt mig.
Dagen idag, vaknade och mådde bra, det var iaf  vad jag trodde tills huvudet började slå. Alvedon sen slocknade jag igen. Vaknade någon timma senare gick och duscha och försökte bli människa igen. Andreas kom och hämtade mig, vi åkte ut till oxelösund för att hämta flyttkartonger hemma hos Sebastian och Nathalie.. "Hem" till oppeby för att packa. Andreas var mycket snäll och hjälpte till. Fast han är egentligen tvungen att vara med så jag inte tar saker som han vill ha. Har fortfarande saker kvar att packa, tar det nu i veckan eller nästa helg.
Imorgon är det jobb, hela dagen lång. Är inte alls sugen på det, men jag är sugen på att få pengar.
Ibland gör det faktiskt mycket ondare än vad man trott. Och saknaden kan vara större än vad man trott..
Ska försöka göra något vettigt nu.
/E

Tisdag

Tisdag idag, imorgon är det onsdag, sen poff fredag! Jobbar 07.30-15 på fredag sen ner på stan för att försöka hitta ett par skor. Hatar verkligen mina fötter, om jag får barn så önskar jag att mina fötter inte kommer gå i arv .
Ska försöka komma ut till oppeby på lördag för att börja packa. Det närmar sig nu. Mitt enda bekymmer är pengarna till madrassen. Jag har pengar som jag kan använda men har inte alls någon lust för att ta av dem. Men, det kommer lösa sig. Och om en månad så sitter jag i min lilla två säkert utan internet och dator. Fy fan. Men när skattepengarna kommer tillbaka så är det bara att åka och köpa sig en laptop. Frågan är bara vart. Har kollat på elgiganten, men gillar inte alls deras utbud. Och onoff tror jag inte heller har så bra utbud. Nått tips kanske?
/E


Utbildning, fylla och mys

Utbildning Onsdag-Fredag
Oj, mycket har hänt sen i onsdags. Tiden har inte funnits för att lägga upp ett nytt inlägg. Tänkte försöka ge er en snabb återblick på alla dessa dagar som gått.
Utbildningen var mycket bra. Man blev bara lite stekt i huvudet, man vänjer sig fort med att jobba. Kännde där att jag inte ville till skolbänken igen på ett tag. 
Vi hade mycket kul på kvällarna, första kvällen så var det en av tjejerna i gruppen som bjöd mig på ett mycket gott vin. Det ska inhandlas nästan gång jag är på den gröna butiken. Och ett glas blev två glas som blev... Ja ni förstår, jag blev onykter. Jag delade rum med min kära mor, tror faktiskt att jag öppnade truten för mycket några gånger den natten.. Men men, hon är ju min mamma :)
På torsdagskvällen där blev det alkohol i bilden igen, men jag var lungnare, som faktiskt var skönt. Men även den kvällen var rolig. 
Som sagt utbildningen var mycket bra, kul att träffa nya människor, äta god mat, och ha kul.
Fredag
Kom hem på fredagseftermiddagen, väldigt trött var jag. Men det var bara att göra sig iordning för Therese skulle komma hit och vi tre (Sandra och jag) skulle sitta på balkongen och dricka vin och snacka skit och lyssna på bra musik. Therese kom inte hit, tråkigt, men hon behövdes bättre på det stället hon var på. 
Vi gick till birgers och hade, hmm ja kul. Ibland. Såg en sötnöt där..
Med tanke på att denna blogg är öppen för alla så tror jag faktiskt inte att jag kommer skriva något mera om fredagens bravader, för att inte göra folk besvikna och kanske arga på  mig. Kan säga så här, jag och Sandra var hemma klockan halv fem. Nyktra var vi, för det enda vi drack på bigers var vatten. Vi var trötta och hade ont i fötterna. Dock jävligt glada när vi kom hem tack vare en blå lite sak. Haha.
Jag somnade ganska sent, vid ja halv sex där någon gång kanske, upp igen vid nio. Lördag. Sandra ville dra med mig ut till oxelö marknad. Jag har bott i oxelösund, och under dem åren har jag aldrig vart på oxelö marknad. Jag åker dit när jag flyttat från stan. Sjukt jag vet. Oxelö marknad var ju som vilken annan marknad som helst. Iaf av dem jag vart på. 
Solen sken och vi hade trevligt, åkte veteran tåget fram och tillbaka. På tillbaka vägen märktes det att vi inte hade sovit mycket.
Sandras söta lillasyster Sophie kom hit på kvällen, det var mys som gällde. Sandra lagade en sjukt god middag. Den damen kan faktiskt det där med mat. Sophie somnade trött i Sandras knä i soffan. Så söt.
Söndag. Dagen igår bestod av, städning av balkong (Sandra och Sophie städade, jag tittade på), promenad ner till hamnen för att äta glass och dricka kaffe och spana på folk. Promenerade hem doppade fötterna i vattnet och bara myste. Hade blommkrig med Sophie, som jag skulle ha vunnit om jag inte hade vart tvungen att visa min vuxna sida. 
Det lagades en mycket god röra till middag. Och efter middagen så hamnade jag och Sandra ute på balkongen igen med vinglas i handen. Inatt/imorse somnade jag klockan sex. Ibland är det härligt att ha det jobbet vi har. Sjukt kul hade vi inatt. Jösses. Det ljusnar faktiskt väldigt fort på morgonen pang säger det bara så är det ljust.
Dagen idag är planerna på att ett besök hemma hos Mailen. Åka ut till oppeby för att hämta mina sommarskor och fixa med cykeln där.
Solen skiner idag med, härligt!
/E
 


 Fredag Söndag


Nu far jag

Jösses! Tidiga mornar är inte min grej. Så på ett sätt är det verkligen skönt att man inte har ett 7-16 jobb måndag till fredag. Fast ibland så skulle ju det verkligen vara skönt.
Gör en sista uppdatering på nästan allt innan jag far iväg. Ha det så bra!
/E

Tisdag kväll

Jobbat kväll idag. Det gick bra, bara det att jag är så sjukt trött. Förstår inte vad det beror på.
Imorgon drar jag och mammsen iväg på kurs i tre dagar. Fackets grunder är det, hoppas på att det ska bli kul och intressant. Jag kommer säkert vara utan internet i tre dagar. Fan så jobbigt. Får nog ta och surfa lite med mobilen.
Måste packa ikväll också, är inte alls motiverad till det.
Betalade hyran idag också på lägenheten. Så nu är jag pank. Verkligen pank!! Det är inte billigt att gå på dop och barnkalas inte... Fan! Vet inte alls hur jag ska få detta att gå runt. Men det löser sig säkert.
Jag är helt förvirrad i vad det är för dag, har verkligen känns som om det skulle vara måndag idag. Mycket jobbigt. Men skönt att det är tisdag ännu en dag närmare fredag :)
Nu ska jag gå och duscha så jag kanske blir lite piggare. Kanske hörs då.. Va rädda om er.
/E


Nyklippt

Nu har jag klippt och tonat håret. Vi struntade i att ta bort det lila, kan tydligen bli så att det får en härliga orange färg. Och det vill jag inte ha.
Tog före och efter bilder så här kommer dem.
Före

Efter


Jag är nöjd, lite trisst bara att den lillafärgen är kvar. Men den känns ändå lite fräschare. Sa till Jessica (frisören) att jag snart inte kommer ha något hår kvar snart. Tänk för ett år sen så hade jag denna längd på håret
 Det är helt galet. Men så skönt att ha kort hår.
Nu ska jag plocka undan på alla mina kläder. Efter det ska jag nog gå ut och sätta mig i solen. Ha en härlig em/kväll
/E

Måndag

Dopet var mycket fint, Vincent höll sig glad under hela cermonin också. Gott med smörgåstårta när man är lite halv bakis.
Kom hem vid fem kanske på eftermiddagen, gick och la mig och vila på en gång, hade en hemsk huvudvärk. Väntade på att Therese ville leka med mig. Och jag väntade genom att somna och fick bort lite av huvudvärken.
Hon kom och hämtade mig vid 21 tiden kanske, hade fortfarande lite huvudvärk men inte alls som tidigare på dagen. Malin var även med i bilen. Ja jösses jag vet inte om jag vågar berätta det här så jag skiter nog i det, vill inte se en massa sura miner.. ;)
Det slutade iaf med att när jag och TB (HAHA :P) skulle åka hem och drog över östra storgatan så fick damen syn på en pöjk, då var hon tvungen att gå ut, och jag var bara tvungen att följa med. Sagt och gjort vi åkte hem till Thereses mamma och gjorde oss iordning på ca 20 minuter sen var vi ute. Det blev birgers, och det enda som slank ner för strupen den kvällen var vatten. Men det var en mycket härlig kväll.
Somnade klockan 05 den natten/morgonen. Min mobiltelefon dog där på morgnkvisten så jag försov mig lite lätt till kalaset för Tilde. Eller jag vaknade kl 11 och kalaset skulle vara kl 13. Ringde mamma och sköt upp tiden då hon skulle komma från 11.30 till 12. Men ändå kom hon tidigare så det hann inte ätas någon frukost. Körde ut till flen, gud va skönt och kul det är att köra bil! Det gick skapligt bra, både mamma och Oliwer var hela och rena när vi kom fram. Det var mkt mysigt i flän. Älskar min familj! Trots att vi har våra små brister här och där. Dem som har träffat min familj kanske förstår.
Körde även hem också, följde med hem till mamma och åt lite mat och hängde en stund. Och det var galet tomt utan Beppe hemma hos mamma, det gjorde lite ont i magen faktiskt.
Idag så ska håret kapas och färgas men jag vet inte alls hur jag ska göra, men den blir säkert snyggt.
Nu ska jag äta lite frukost. Ha en härlig dag!
/E

Det är lördag idag..

Sen sist då..
Jag hann till jobbet i tid, bor ju inte så långt bort. Jag sov i oppeby den natten, kollade posten skrev under kontraktet till lägenheten, postade det. Slagit in paketen som ska delas ut under denna helg. För idag är det dop i Oxelösund för Vincent. Och imorgon är det kalas för Tilde.
Jag är lite halv bakis igår. När jag kom hem från jobbet efter kl 20 igår så satt jag och Sandra och pratade lite, sen satte jag på kent, jag gick ut och rökte Sandra följde med som sällskap. Sen föreslog hon att öppna en flaska vin. Ja för fan, så vi satt på balkongen igår och drack rödvin, lyssnade på kent, rökte och bara myste bland alla ljus.
Jag åkte ut till oppeby när Sandras flaska med vin tog slut. Dumt, det hade inte behövts mera vin. Full blev jag, Sandra med tror jag. Stackare hon jobbar idag 7-20. Hoppas du mår bra vännen!!
Tror nog att rödvin inte är bra för mig.. Hoppas alla barn är snälla och tysta idag.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig het till dopet . Haha!
Vi hörs!
/E


Skit också

Fan fan fan fan fan fan fan fan faaaaan!!!
Satt som vanligt och skulle läsa Petters blogg. Det visar sig att mannen var i nypan igår, dock bara åkt igenom. Eller han stannad på max och åt. Fan! Har man missat hetingen. Nej nu måste jag fixa här annars kommer jag sent till jobbet. Krams!
/E


Morgon!

Valborg igår då. För ett år sen så hade jag en vit beppemössa på huvudet och drack alldeles för många shots, så Andreas fick hämta mig mycket tidigt. Iår så jobbade jag till kl 20, duschade och spelade ps3. Fan så skönt, idag är jag trött men antagligen för att jag inte har sovit så många timmar som jag har velat. Börjar jobba 07.30.
Jobbar fram till 16 sen ska jag nog vänta på Sandra att hon ska komma hem till lägenheten ifrån London, sen drar jag ut till oppeby, måste kolla posten och hämta mina mjukisar :) Jag hoppas att dessa planer håller under dagens lopp.
Igår så satte jag ett till smycke på min kropp närmare sagt här:
 Sitter i vänstra örat, dock inte en ring. Så nu kan jag bara lyssna på musik med ett öra, men det är det värt :)
Nu ska jag dricka lite kaffe och surfa vidare. Ha en bra dag!
/E

RSS 2.0