Min tisdag.

Idag så har jag och mamma vart ute på sagers. Det slutade med att jag har nu köpt madrasser till min härliga sängram. Hemleverans och allt. Riktigt nice.
Har jobbat idag också och det gick mycket bra. Så himla kul att vara tillbaka på jobbet! Var riktigt lungt ikväll. Lungnet före stormen kanske?
Ska sätta mig och spela lite ps3 nu, Mattias har köpt ett nytt bilspel idag. Riktigt skoj.
Imorgon innan jobbet ska jag ner på stan och inhandla present till Tilde, ska kanske ta ett hål i örat också. Beror på ifall tjejen är där som ska göra det på mig. Hoppas det iaf. Men med min tur så är hon säkert inte där. Skulle gjort det idag, men tiden fanns inte riktigt till. Tog lite tid att prova och hitta den rätta madrassen.
Det har ju vart ett riktigt härligt väder idag. Hoppas att det är lika i helgen också så jag kan ha dem kläderna som jag hade tänkt att ha på lördag :)
Nu ska det spelas. Kram!
/E


Piercing & shopping.

Har precis kommit hem från stan. Min nya vecka började med att sätta en pärla i näsan, ville ha ring på en gång, men jag måste tydligen vänta några veckor innan den får sättas dit. Så nu är man ny piercad.
Har även köpt mkt söta saker till badrummet idag. Måste hotta upp det inte alls snygga badrummet som jag kommer få i min lägenhet. Duschdraperi, badrumsmatta och handukar, badlakarn inköptes allt på mique. Det blev lite dyrt. Men det är det fan värt :)
Är ensam hemma nu. Sandra drog till London imorse och Mattias är kvar nere på stan. Så jag lyssnar på Petter så att grannarna säkert kommer ringa på snart. ;)
Imorgon ska jag gå till jobbet. Känns mycket bra och skönt.
Undra vad man ska göra för middag.? Näää size zero here we come.
När Mattias och jag var nere på stan förrut så funderade jag på att köpa en majblomma, sa åt Mattias att också köpa sen frågade jag:
-Vad är det man stödjer när man köper en majblomma?
M - Man stödjer hans skolresa till Tallin så han kan få knulla.
- Haha, det där ska skrivas i min blogg.

Så jäkla roligt sagt, låter säkert inte alls lika roligt som det var. Men helt ärligt.. Vad är det man stödjer när man köper en majblomma?
/E

Måndag, ny vecka, nya tag

Förlåt! Jag har vart usel på att uppdatera under helgen.
I fredags var jag och tittade på en lägenhet på fågelbovägen här i nyköping. Det resulterade i att jag har fått en lägenhet från och med den 1 Juni =) Så jäkla underbart!
Det har kanske börjat vända nu?
Jag mår även bättre så imorgon så ska jag antagligen gå till jobbet. Ska prata med chefen när hon kommer tillbaka till sitt kontor och får lyssna på min härliga röst ;)
I lördags gjorde jag inte alls mycket. Åkte ifrån oppeby, hem till Sandra och Mattias igen. Sandra skulle ut så jag och Mattias hade en kväll för oss. Vi spelade ps3 och kollade på bilar. Det var skoj :)
Och igår så var jag ute på gumsbacken med Sandra, handlade doppresent till Vincent och en jätte söt sak till Neliah, och en present till Tilde. Det andra får jag inhandla nu i veckan.
Gick runt och kollade i nästan alla affärer igår, det var kul. Att vara ute som en normal människa igen :) Haha
Var även på stan i lördags men då var det apoteket och lite annat skit.
Nu ska jag ställa mig och duscha, för att sedan lägga mig i ett super långt bad.
Ha en härlig måndag!
/E

Underbara fredag!

Jag mår bra idag också. Känns mycket skönt. Men jag tar en dag i taget. Kan kanske åka på världens bakslag. Men jag hoppas verkligen att jag kan gå till jobbet nästa vecka...
Pratade nyss med Nathalie, mycket trevligt för det var verkligen ett tag sen hon och jag pratade.
Idag är det fredag och mina planer var att jag skulle gå ut och ha sjukt skoj, men ja. Det går ju tyvärr inte nu. Skit trisst. Men jag få underhålla mig på något annat sätt. Det är fan så surt, lönehelg och allt.
Lönen var för övrigt helt okej. Inte så okej så jag kan köpa mig en ny telefon. Nej just det, skulle ju lämnat in min kära igår. Men det var inte någon idé. Den tog ju ett bad med mig för ett par veckor sen, och nu är det några knappar som har slutat fungera. Och jaa. Fuktskadan är ju ett faktum. Så dem sa att det inte ens var någon idé att skicka in den. Men Michelle skulle köpa en ny mobajl om några månader så då övertar jag hennes "gammla". Så min kära telefon är sjuk den också. Men den går tyvärr inte att rädda. Min älskade telefon. Fan! Ja, ja så går det när man tror att telefonen också ville ta sig ett dopp i badkaret, haha !
Nu ska jag ta reda på mina kläder här. Imorgon flyttar jag hem till Mailen. Men där stannar jag nog ett tag :)
Ser ut att vara ett underbart väder ute. Ha en härlig dag!
/E


Torsdag..

Känner mig "bra" idag. Det kanske håller på att vända. Jag är ju verkligen inte pigg men om man jämför hur det var för några dagar sen så är ju jag en levande människa nu. Så jag kanske kan jobba nästa vecka.
Pratade nyss med vårdcentralen och dem sa att det var helt okej att jag går och jobbar, så länge jag känner att jag orkar det. För så länge jag inte hånglar eller är intim med någon så smittar jag inte någon. Undrar hur länge jag inte får kyssa någon...? Var även tvungen att akta magen så inte någon slår mig, för min mjälte och lever har tydligen växt lite, så jag måste ta det lungt. Och jag måste så fort jag känner att jag får ont i magen ringa vårdcentralen eller 112. För då kan det tydligen vara akut. Nu kommer jag vara livrädd varje gång jag känner något i magen. 
Idag ska jag lämna in min älskade telefon ännu en gång. Hoppas den kommer må bra utan mig. Jag kommer sakna den massor! Det vet jag.
Måste fixa till min friss snart också, luggen är inte alls vacker längre. Funderar på om man ska vara hel blond eller om man ska köra någon annan cool färg i luggen? Funderar också på att ta bort en av mina "tofsar" men jag vet inte.. Någon som vill hjälpa mig kanske?
Nu ska jag äta lite.. Youghurt kanske :) Kram
/E

Hjälp!

Okej, jag kanske är sjuk i huvudet. Men hjälp mig nu!
Jag smittar ju inte någon med min körtelfeber, ska jag gå till jobbet då? Behöver ju pengarna..
Läste på nyss på någon sida att:
"Man har beräknat att det tar mellan fyra och sex veckor från det att man blivit smittad tills eventuella symtom visar sig. Även när symtomen upphört finns viruset kvar i kroppen. Virus utsöndras från svalget under en lång period, ofta mer än ett år. I vissa fall fortsätter detta från och till hela livet."
Kan det allså vara så att jag kanske måste springa runt med detta virus föralltid? Och kanske smitta någon stackare? Helvetes jävla sjukdomar. Sen att det inte finns någon medicin gör ju saken ännu värre. Fan jag kunde väll ha fått lite morfrin eller något av dem på vårdcentralen? Haha.
Nej soffan igen och dra täcket över huvudet. Finns inget bra att se på tv. Bara skit!
/E

Sen sist..

Okej kära läsare, första gången jag sitter framför datorn sen i söndags. I söndagskväll så började jag få lite ont i halsen och blev förbannat frusen, tog tempen inte så hög, men jag hade feber. Ringde Sandra och sa att sover kvar i oppeby.. Sen dess har dagarna bara flytyt förbi är det verkligen onsdag idag?
För jag har nämligen åkt på körtelfeber.

http://www.vardguiden.se/Article.asp?Articleid=3284
Wiho, tack och hej leverpastej det var det jobbet och det livet.. Fy fan.
Men det finns säkert en mening med detta? Hmm, eller?
Det var så sjukt jobbigt inatt. Vaknade runt 02:30 och hade så galet ont i kroppen och mådde så illa, drack lite vatten och trodde jag fan skulle spy upp alla tarmar och allt. Usch. Men, jag tog lite fruktsoppa som Andreas köpt hem till mig och åt försiktigt sen kunde jag somna, för att sen vakna av att Andreas tycker att jag snarkar så högt. Haha, precis som förr. Och nej, vi är inte tillsammans, den enda som är imun mot mig är väll Andreas, och han är snäll och ställer upp för mig när jag ligger och sover hela tiden.
Igår var första gången jag åt något sen i söndags. Men det var fan inte lätt..
Var iaf på mio i måndags och hämtade sängramen den står nu här nere i källarförådet. Sen sov jag hela måndagen. Andreas ringde och väckte mig igår så jag kunde ringa vårdcentralen igen, då fick jag komma dit. Fy fan det var jobbigt, först tog dem halsprov på mig, när jag satt och väntade på att det skulle bli klart höll jag på att somna. Men det halsprovet var negativt allså, inte halsfluss. Nehe, va fan kan det då vara?
Fick sätta mig och vänta på an annan läkare som också skulle kolla i min äckliga hals. Det ser ungefär ut som om den har börjat mögla. Äcklig! Det tog sin lilla tid det med, så jag satt där i min lilla koma och typ sov. Sen kom den där läkaren iaf, och kollade i halsen klämde på mandlarna som bara blir större och större och så var jag tvungen att anadas på henne. Bakis lukten i munnen som man kan ha ibland är äcklig men inte en chans att den slår doften som är nu. När man har var på halsmandlarna luktar man fan inte Gucci. Så först så ville jag inte, men äh hon är ju läkare. Då misstänkte hon körtelfeber, men jag skulle ändå ta ett blodprov. Som antagligen kommer visa negativt för körtelfeber med tanke på att jag inte har vart sjuk så länge. Men det var ändå bra att ta det. Sagt och gjort så gjorde jag det.
Och det var ju självklart negativt. Men min diagnos är iaf körtelfeber. Kommer säker vara sjuk galet länge. Fan fan fan fan.. Jag har verkligen inte tid med det här just nu..
"Allting går igen, kommer tillbaks. En dag ska alla skulderna betalas"

Något mera härligt? Jo mobilen vill ju inte fungera riktigt som den ska längre, så den måste jag lämna in. Snart får jag väll sparken också..
Något positivt är väll att man förhoppningsvis kan gå ner lite i vikt, och sluta röka, har inte rökt sen i måndags, då tog jag några få bloss på en cigg. Men jag är heller en fet och ful rökare än en smal ful ickerökare med körtelfeber.
Detta hoppas jag att ingen människa får..
Så nu vet ni om det tar tid på en uppdatering så beror det säkert på att jag ligger och sover och försöker dricka lite vatten.
Ta hand om er.
/E


Söndag

Sov hemma hos Mailen inatt. Mycket skönt, galet trött igår. Vi var en sväng förbi hos Michelle, hon hade partaj för flickan fyller år idag. Hurra, hurra! Men vi var inte där länge, för Mailen skulle upp och jobba idag.
Själv så har jag bara slappat, diskat lite men sen mest glidit. Har sån sjuk jävla träningsvärk, helt otroligt! Kan knappt gå. Haha!
Imorgon så ska jag antagligen sova hemma hos Mailen igen. Helt själv. Första gången jag sover själv på. Hmmm, ja ett jävla tag.
Är i oppeby nu, ska äta lite mat och titta på film med Andreas.
Imorgon ska jag och mamma hämta min älskade sängram! Hoppas jag får någonstans att ställa den snart :)
/E

Lördag

Ja kvällen igår? Ja Evelina lyckades med att bli kalasfull som vanligt. Fast kul hade jag. Men det var så sjukt dåligt med folk ute igår. Fan så tråkig den här stan är. Vill inte bo kvar här. Jag vill lämna denna stad.
Tack Tess för en härlig kväll :)
Idag är jag bakis och har ont i hela kroppen. Fy fan. Men det är ju så det ska vara.
Är hemma hos Mailen nu. Och är så osocial. Men vi ska gå till affären och shoppa lite bakis "mat" till mig.
Jag var så dum igår tog med kortet ut, och det är inte alls bra när man inte har så mycket pengar. Oj oj!
Bilder kommer att komma upp när orken finns.
Nej nu ska vi traska iväg till affären ha det bra. Peace!
/E


Torsdag kväll

Fan! Skrev nyss ett inlägg. Men det ville inte komma upp.?
Orkar inte skriva samma, men jag kan försöka lite iaf :)
Skulle vart ledig imorgon men jag jobbar 07-13. Har verkligen inte någon lust men jag behöver pengarna.
Och, imorgon är det fredag och jag ska partaja med Therese då. Hoppas verkligen att vi får mycket skoj. Men det tror jag att vi kommer få.
Det känns bättre idag, och det är skönt. Trots det som hände imorse. Men som sagt, det var säkert en mening med det också..
Nu ska jag borsta tänderna! Sov sött
/E

Torsdag

Tack Therese. Jag är mycket nöjd! <3
Okej, idag så skulle jag gjort ett prov. Vad gör jag? Jo jag sover bort tiden. Eller ja, jag försov mig. Jäkla klantingt. Men det är bara att ta nya tag. Det var säkert en mening med det också. Det är jag nästan hundra på.
Idag ska jag jobba 13-21. Kommer gå jätte bra! Det är iaf det jag intalar mig själv.
Det känns bättre idag. För nu är det en ny dag. Det är morgon nu. Inte kväll/natt.
Jag vill tacka folk som ställer upp för mig, och finns för mig. Tack! Ni betyder mycket.
Nej nu ska jag spela lite ps3 innan jobbet. Ha en bra dag!
/E

Hej Evelina!

Jag  har pillat lite på din blogg här på morgonen och känner mig ganska nöjd nu, mer Evelina-känsla. Hoppas du tycker om det.

Puss /Therese


hjärtan_fyllda


Jobbigt.

Nej usch! Jag vill inte vara här just nu. Jag vill inte vara Evelina nu. Jag vill inte vara jag. Jag orkar inte. Vill bara slita mig ur min kropp och försvinna ett tag. För nu är det så där jobbigt igen som det kan bli ibland. Och jag orkar inte mera, jag orkar inte må så här längre. Jag vet, jag borde göra saker och ting annorlunda. Jag borde hjälpa mig själv. Men jag är rädd. Rädd för att jag inte vet hur det kommer bli då. Jag är livrädd för hur jag kommer må då. Antagligen så kommer jag må bättre än vad jag gör nu... Men mycket nu är nervositet. Och rädsla för framtiden. För jag vet verkligen inte hur och vad jag ska göra med mitt liv.
Varför är det oftast så jävla jobbigt på kvällen för?
Något positivt då? Ja.. Idag har jag fått en nyckel till en lägenhet. Den jag bor i just nu :) Tack snälla ni! För det är ni verkligen!! Tro inget annat Sandra och Mattias.
Och det var mycket trevligt att vara hemma i oppeby... Tack! Jag önskar att saker och ting kunde vara anorlunda. Men nu är det som det är..
Här sitter jag och gråter... Antagligen bra, för jag har inte gråtit på ett tag. Men det är jobbigt. Senast jag grät var när min älskade Beppe lämnade denna jord. Mitt hjärta. Jag tänker på dig varje dag ska du veta.. Det är så jävla tungt.
Jag får mitt liv att låta som ett helvete nu, jag vet det. Det kanske inte är det. Men just nu så känns det som det. Men jag vet att det finns folk här i världen som har det mycket jobbigare och svårare än mig. Jag vet det. Men det är jävligt jobbigt nu..
Förlåt. Nej, ut och röka sen borsta tänderna och försöka sova.. Det är en stor dag imorgon. Sov sött ni där ute!
/E

Kärlek!

Denna man han är grym. Har älskat honom sen dag ett!

http://www.youtube.com/watch?v=qAx3fmuvNDM
Älskar denna. Denna har dem verkligen lyckats med. Och den innan denna också. Så bra!
/E

Onsdag

Är just nu i oppeby. Hämtar lite saker, skor bland annat.
Lyssnar på Självkänsla nu! Får lite ont i magen faktiskt. För min självkänsla är verkligen inte bra!
Dem ringde från mio förut idag. Min underbara sängram har kommit.. Och vart ska den stå då? Jo på vinden här i oppeby. Jävla skit! Jag vill ha ett hem nu! Nu, nu nu nu nu!
Nej jag vet inte riktigt vad jag ska skriva just nu. Måste vara själv tror jag..
Andreas pappa och bror är här just nu. Kul att se dem :)
Idag är det bara två dagar kvar tills det är fredag. Och jag känner mig laddad!
/E

Vilken kille!

Nu är kl 01:25 och jag sover inte.. Varför? Jo för jag sitter och skrattar och ler åt Magnus Betnér. Vilken kille det där är! Tur att vi har honom som komiker, för det bästa med honom är att han har verkligen ett budskap i det han pratar om. Skulle kunna sitta här och skriva massor om honom, för han är hel grym! Snygg är han också ! Men jag ska faktiskt försöka sova nu. Ska bara kolla på ett klipp till med honom.
/E

Lite av min tisdag.

Nu är det onsdag då är det bara två dagar kvar tills det är fredag. Och då ska Therese och jag ses igen och ha mycket skoj! Hoppas jag på iaf.
Dagen idag har sett ut som så att jag snozade i hundra år som vanligt så jag fick stressa lite på morgonen innan mitt möte med banken. Men jag var i tid, fick till och med stå och vänta... Men mötet gick så där. Fick iaf fixat med några konton. Och det är ju alltid bra :)
Sen gick jag och träffade Mailen. Vi gick på stan för att hitta kläder åt mig som jag ska ha på fredag. Jag visste exat vad jag skulle ha. Och då blir det faktiskt svårare att hitta något i denna lilla stad. Men jag hittade allt jag behövde :)
Så imorgon ska jag till oppeby och hämta ett par skor som jag ska ha på fredag :)
Mailen och jag åt lunch på chbg, sen fortsatte letandet efter mina saker, för det tog lite tid. Men det  var trevligt ändå. Sen följde jag med sötisen hem till henne. Och jag ska kanske bo hemma hos henne ett tag. Variera mitt boende lite. Men vi har inte diskuterat det fullt ut än. Vi är, jag, Mailen, Sandra och Mattias. Jag tror alla tre vill att jag ska bo med dem.. Ja ni kanske förstår.
Det jobbiga är ju faktiskt att denna vecka kommer dem ringa mig ifrån mio och säga att min underbara säng har kommit. Och vad får den göra? Jo stå i kartongen tills jag har fått en lägenhet. Så jävla surt.
Men jag ska inte gräva ner mig i all denna skit. För ja, det måste väll komma något bra snart..?
Nu har jag snöat in mig på Kelly, förlåt mig... Men! Fan så bra hon är..

I hope the ring you gave to her turns her finger green
I hope when you're in bed with her, you think of me
I would never wish bad things, but I don't wish you well
Could you tell, by the flames that burned your words

I never read your letter
'Cos I knew what you'd say
Give me that Sunday school answer
Try and make it all okay

Does it hurt to know I'll never be there
Bet it sucks, to see my face everywhere
It was you, who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew exactly what you were doin'
Don't say, you simply lost your way
she may believe you but I never will
Never again

If she really knows the truth, she deserves you
A trophy wife, oh how cute
Ignorance is bliss
But when your day comes, and he's through with you
And he'll be through with you
You'll die together but alone

You wrote me in a letter
You couldn't say it right to my face
Give me that Sunday school answer
Repent yourself away

Does it hurt to know I'll never be there
Bet it sucks, to see my face everywhere
It was you, who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew exactly what you were doin'
Don't say, you simply lost your way
They may believe you but I never will
Never again

Never again will I hear you
Never again will I miss you
Never again will I fall to you
Never

Never again will I kiss you
Never again will I want to
Never again will I love you
Never


Does it hurt to know I'll never be there
Bet it sucks, to see my face everywhere
It was you, who chose to end it like you did
I was the last to know
You knew exactly what you were doin'
Don't say, you simply lost your way
They may believe you but I never will
Never again

Never again

Ja ni förstår kanske vad låten heter..? Never again heter den iaf. Så bra! Vilken styrka hon har i sin röst.
Nej nu ska jag försöka sova lite, det är ju en dag imorgon också. Och då ska jag jobba i några få äckliga timmar. Men vi hörs en annan dag. Sov sött!
/E


:(

Kära vänner och läsare!
Det är så här, att jag är bostadslös igen! Ja, fråga mig inte hur jag lyckas hamna i skiten. Men det gör jag... Eller det är egentligen inte mitt fel. Jag vill inte bli blåst av en sjuk hyresvärd som vill att man ska glra en massa arbeten på en lägenhet, innan man har skrivit kontraktet. Och i förra helgen som var så sa han att vi skulle skriva kontraktet nu i veckan som var. Idiot helt enkelt.
Ska ringa och prata med min bank och kolla lån och grejer. Fan, fan, fan!
Nej jag ska vara lite social nu med syster innan jag åker hem. Drar ifrån sthlm 14:15.
/E

Jaha.?

Jag ringde nyss hyresvärden och frågade om kontraktet hade kommit. Och jag tror fan att gubbjäveln la på i örat på mig.! Visserligen så lät det som om han satt i bilen. Men ändå. Om han la på och inte tänker ge mig lägenheten. Vad fan gör jag då?! Jag har köpt en säng, inhandlade saker till det nya hemmet igår på ikea.
Nej det är bara att jaga vidare tror jag. Vilken jävla idiot. Nu ska jag ut på jakt här på nätet och kolla lägenhet. Fuck. Jag har verkligen aldrig tur..
/E

Sthlm dag 4

Inne på dag fyra idag, min sista dag här uppe i storstan. Tråkigt, mycket tråkigt. Är så himla trött idag, gårdagen var verkligen jobbig. Men mycket rolig också. Bara galet jobbigt att gå runt med en helt galen huvudvärk! Men jag tror att det berodde på för lite kaffe och spänning. Åkte pendel igår från Therese, gick mycket bra. Vissa människor är bara väldigt barnsliga.
Jag vill verkligen inte åka hem idag. Hade jag inte jobbat ikväll så hade jag stannat tills imorgon.
Jag mår verkligen bra här, och det är så skönt att känna att man mår bra. Trots att jag har dragits med en hemsk jävla mensvärk, och en jävla huvudvärk igår så mår jag så bra!
Systeryster har nyss permanentat ögonfransarna på mig, mycket bra resultat! Och det gick så mycket bättre denna gång än förra. För nu låg jag verkligen och koncentrerade mig på att andas. Andning är mycket bra. Tänk på det, så fort man tycker att saker och ting börjar bli jobbigt, man stressar upp sig för något, andas! In genom näsan ut genom munnen. Jag lovar er att det funkar.. Brukar även dra några djupa när jag är ute och övningskör.
Längtar faktiskt till fredagen, det ska bli mycket roligt! Therese och jag har kul ihop. Hon är för söt speciellt igår när vi satt och åt ;)
Jag är verkligen glad att vi har hittat tillbaka till varandra igen vännen, för dig har ju mycket roligt med. Och jag känner att jag kan prata om vad som helst med dig. Och det kan man verkligen inte göra med alla ens vänner.
Oj, alla? Alla 2 eller? Visst nu ska jag inte vara så här hemsk och säga att jag inte har några vänner, för det har jag.. Tror jag iaf.(?) Men det är inte många vänner som jag kan prata med. Sen så blir jag faktiskt lite trött på dem vännerna som aldrig hör av sig. För jag orkar inte det längre. Nu sitter jag inte här och säger att jag är världsbäst på att höra av mig, för det är jag inte! Men det känns som om jag är den som oftast hör av mig..
Detta känns som ett typiskt problem, speciellt bland tjejer. Usch! Killar är hemska, men på ett helt annat sett. Dem är hemska när känslor blir inblandade.
Har verkligen inte någon lust att jobba ikväll.. Men jag behöver pengarna så jag får släpa mig till jobbet.
Nu ska jag kolla vilken buss jag ska ta ner till nyköping. Ha en härlig dag!
/E

Sthlm dag 3

Ursäkta men... Fy fan va trött jag är!!! När klockan ringde imorse så ville jag bara ligga kvar och sova hela dagen lång. Men! Jag skulle ju träffa Therese och åka till ikea så det var bara att kliva upp.
Mötte upp Therese på gullmarsplan så drog vi till ikea. Och nu vet jag vad jag ska ha för madrass till min säng. Hade tänkt att köpa på jysk ju. Men den här var mycket skönare och billigare. Så nu får någon följa med mig upp till ikea typ i veckan så jag kan köpa madrasserna :)
Hoppas bara på att gubben till hyresvärd hör av sig till mig imorgon, annars så måste ju jag ringa och kolla med honom. Och det vill jag verkligen inte för att han är verkligen så himla konstig. Jag tror nog inte riktigt att någon kan förstå hur konstig. För denna man måste upplevas..
Är nu hemma hos Therese och softar. Ska kolla på grejer på hennes vind som jag kan låna av henne, typ ja? Saker till hemmet helt enkelt. Har ju köpt lite skit idag, men mer måste ju köpas :)
På fredag blir det utgång för mig och Therese. Jag hade tydligen lovat henne det, men jag tycker att det ska bli skoj inte det, bara det att jag är så glömsk och glömmer sådant. Iaf det kommer bli en nykter utgång för mig. För det har blivit lite för mycket nu den senaste tiden. Och jag vet att jag kan ha roligt utan alkohol.
Ja som jag skrev igår, det var lördag, och mina gissningar hade rätt. Tack så mycket :) Hihi
/E


Det är lördags eftermiddag.

Nu är jag hemma hos Ia och Marlene. Fick flera härliga behandlingar av min syster. Jag fick en härlig ansiktsbehandling och så slet hon bort lite hår.
Är fortfarande väldigt fundersam över hyresvärden med tanke på att han inte har hört av sig till mig nu i veckan. Har jag inte hört något från honom på måndag så måste jag ringa honom..
Min sängram kommer nu i veckan också, min vackra sängram :)
Denna låt sjöng denna underbara Kelly Clarkson igår, och jag fastnade fan så bra! Läs texten..

You're not worth it babe
The trouble you bring the noise you keep
And you don't even care

I'm so sick of you babe
Nights wasted I'm through faking
You don't turn me on
You don't do anything at all


Baby I can't stand the sight of your face
Baby I don't even want to hear your name

Don't know what I saw
But I ain't seeing it now
Woke up this morning, bitterness in my mouth


Guess I fell too fast
Guess I learned my lesson
So much for true love
I'll take this chivas instead

You're too high maintenance babe
All the time you spent trying to fit in and no one even cares
It's so ridiculous babe
Watching you turn as I burn
It's like you're not even there

Baby don't you try and hold my hand
Maybe you should keep your eyes on your new girlfriend

Don't know what I saw
But I ain't seeing it now
Woke up this morning, bitterness in my mouth
Guess I fell too fast
Guess I learned my lesson
So much for true love
I'll take this chivas instead

I'll take this chivas instead
Over your bed
It wasn't even good
Trust me
I must have been so so so so lonely
You are crap, yeah
You should keep your eyes on your new little brat
It's hard not to look
I know I'm amazing
I love you chivas.

Eller hur, visst är texten bra.? Lyssna på låten den heter chivas. Jag är mycket nöjd över konserten faktiskt..
Den största frågan just nu är... Vad ska det ätas till middag? Någon som har något förslag.?
Det är lördag idag, ja det vet vi alla. Men alla vet knappt vad som brukar hända mig på lördagarna. Jag hoppas på att det kommer hända mig idag också faktiskt. Fast att jag är här. Jag skulle verkligen bli glad, och lite arg också faktiskt. För då vet jag vad som har hänt...
Nej nu lägger jag ner. Vi hörs!
/E

Sthlm. Dag 2

Konserten igår var mycket bra. Hon är ju så söt Kelly. Me like. Mycket rar mot sin publik så som man ska vara :)
Är på salongen nu, har fixat och trixat lite innan den stora behandlingen.. Säger bara en sak, oj oj oj vilken hunk!
Shit!
Jag har länge funderat på att flytta till sthlm. Och planerna blir ju inte mindre när man är här. Jag tror faktiskt att jag skulle klara mig bra här. Frågan är bara... Kommer jag att trivas?
Nej jag får leva i nuet just nu, väntar fortfarande på att skriva på det där jäkla kontraktet på lägenheten. Jag tror att han har lurat mig faktiskt. Men jag är inte säker..
Nej nu ska det fixas och trixas. Men vi hörs!
/E

Framme!

Så! Nu är jag här på en härlig salong. Helt underbart. Ska strax gå iväg på uppdrag åt syster. Köpa lite saker till morgondagen då det kommer lite härligt folk hit :)
19.30 ikväll börjar konserten. Och det är Kelly Clarksson som vi ska gå på.
Det är folk överallt här, men det är bara härligt.
Och ni, när jag gick hit till salongen så slog det mig att... Jag älskar stockholm, helt underbart!
Och ni, det var riktigt skoj att blogga ifrån mobajlen. Lantis jag hej hej!
Nej nu ska jag göra lite saker här. Puss puss
/E

Sthlm

Sitter på bussen nu. Är snart framme. Är ju på väg till sthlm för er som missat det. Redan nu mår jag bra. För jag vet vad som väntar mig. Bra folk. Människor som är glada och helt härliga. Lyssnar på radion, pärlor åt svin spelades nyss, den, den passar så jävla bra in på mig just nu. Just därför är jag själv nu. Ja... Jävligt skönt att kunna blogga genom mobilen :) Nej nu ger jag mig vet inte hur dyrt detta blir ;) vi hörs senare i helgen. Ikväll är det ju konsert. Wihoo! Kram på er! /E

Osäker?

Finns det någon där ute som kan ge mig en kommentar om layouten? Är väldigt nöjd med den men det känns inte 100 % Evelina... Blommor liksom... Nja... Vad kan man göra istället?

//Therese

Ett inlägg från en annan del av Sverige

Hej!
Det är Therese som sitter här. Jag kommer under dagen sitta på Evelinas blogg och ändra layout m.m så om det kommer se konstigt ut så vet ni vad det beror på.

//Therese

Tungt...

Vilken kille denna man är. Han har verkligen gjort så mycket för svensk hiphop. Riktigt grym!
 Thomas Rusiak..

Just nu så är det galet jobbigt. Jag tror inte att någon vill vara i mina skor just nu. För nu är det verkligen tungt...
Det är tur att jag har musiken, för utan musiken skulle det vara tusen gånger värre. Just nu sitter jag och lyssnar på en intervju med underbara Petter. Det är min man det .. ;)
Imorgon ska jag äta lunch med mammsen. Ska bli skönt att ha lite ensam tid med henne. Bara hon inte tjatar på mig som alltid.
Nu är biljetten till stockholm beställd så på fredag 13.35 drar jag ifrån staden.
Tjao!
    Sandra och jag idag på promenaden till mio. Det var sjukt kallt ute vill jag lova er..
Som sagt det är tungt just nu, fan!
/E

Onsdag..

Idag har jag köpt mig en sängram. Den är så fin så fin. Så nästa vecka äger jag en sängram.
Sen har dagen bara vart jobbig. Har vart med Andreas och försökt att dela upp alla våra saker. Och det gör fan ont i mig att se honom må så som han gör.. Men, det får vara så här ett tag. Vem vet, det blir kanske vi igen. Tiden får visa. Just nu så måste jag vara själv. Och hitta mig själv. För det har jag verkligen inte gjort.
Är jätte nervös över att hyresvärden inte kommer ringa mig i veckan. Så jag kan skriva kontraktet, för innan det är gjort så känns det som om jag inte har fått lägenheten.. Så jag har verkligen inte pustat ut än.
Jag ska sätta mig och boka en biljett upp till stockholm nu. Åker på fredag. Det blir bussen, skönt faktiskt jobbigt att åka tåg, hatar tunlarna. Sen så virrar man inte bort sig nere på centralen som man jag brukar göra när jag åker tåg.
Ja, på fredag så ska jag och systeryster kolla på Kelly Clarksson. Det ska bli skoj :)
Denna dag blev verkligen inte så bra som jag hade trott att den skulle bli. Jävla skit!
Nej boka biljett nu då. Ha det bra!
/E


Det är tisdag kväll.. Och...

Okej, imorgon mina kära läsare då, då är det onsdag. Dagen mitt i veckan. Och då, då ska jag gå till mio och beställa mig en sängram. Och höra med dem om vad det är för madrass jag ska ha till den sängramen, så jag verkligen vet vad det är för någon som jag ska prova på ikea på söndag. För man vill ju inte ligga i fel madrass.
Härligt härligt!
Nej nu ska jag fortsätta titta på filmen som vi kollar på. Jag har redan sett den därför sitter jag här, annars är jag inte så osocial. Bara så ni vet :)
Som sagt, imorgon är det onsdag. Hihi!
/E

Tiiiisadg

Sitter här på golvet och håller på att somna. Så jäkla trött idag. Det är verkligen inte något roligt väder heller. Men jag måste ta mig upp härifrån för jag ska ner på stan och träffa Mailen och umgås.
Imorgon är jag ledig... Men då ska jag till banken och fixa och åka till oppeby och fixa med andra saker där också. Så jag tror inte jag kommer vara så himlans utvilad.
Måste kolla biljetter upp till sthlm. Vet inte alls vilken tid jag drar mig uppåt på fredag, eller om det blir tåg eller buss. Det kanske blir prion idag.
Nej fy fan nu måste jag sätta lite fart annars kommer Mailen döda mig.
Ha en härlig dag!
/E

Förvirrad

Jag känner mig lite förvirrad faktiskt. Det känns som om det faktiskt inte är jag själv som gör mig förvirrad. Utan andra människor runt omkring mig. Och jag vet inte om det är så till 1oo. Men det känns iaf så. Och jobbigt är det.
För jag vet inte riktigt om jag kan göra något åt saken. Vissa saker kan jag kanske ta och rätta till. Men det kommer säkert bara bli fel då. Så jag går nog faktiskt heller runt och är förvirrad.
Funderar på att våldgästa Sandra och Mattias säng för att kolla på någon usel rulle... Så jäkla trött och seg just nu. Så jag gör nog det. Måste bara be Mattias om lite hjälp :)
Ha det så bra!
/E

 Jag på soffan, när jag var sjuk och jävlig...

Måndag, måndag, måndag...

Idag har jag jobbat. Det gick bra, bara så jäkla jobbigt att gå och hosta hela tiden.
Trött så trött idag. Ska strax gå och duscha, när orken kommer till mig för jag är helt jävla slut.
Imorgon ska jag träffa Mailen sen ska jag jobba lite.. Sen är det onsdag och då är jag ledig. Det ska verkligen bli skönt. Fast då ska ju jag till banken och fixa..
Undrar när jag ska skriva kontraktet på lägenheten. Hoppas det blir innan fredag. För då åker ju jag upp till sthlm. Usch, jag blir faktiskt lite nervig på den där jäkla hyresvärden...
Nej ska göra lite vettiga saker nu. Typ duscha.
/E

Min söndag

Denna dag har verkligen vart bra. Trots att jag nyss skrev ett inlägg som bara försvann. Morr!
Och trots att jag verkligen inte ville gå upp imorse.
Idag så har jag hängt med Therese och henns söta mamma. Therese lagade en mycket god måltid. Hon kan hon den tjejen. Sen tog vi en promenad ut till arnö. Jag skulle träffa bror Alexander, Cecillia och söta Julius. Vi hade mycket trevligt tycker jag. Kul att träffa syskonen då det inte är kalas.
Kom på en mycket bra sak när jag var hemma hos dem. Att jag faktiskt kan köpa mig en säng redan nu. För jag har ju faktiskt fondpengar. Så på onsdag ska jag gå till banken och be dem att ge mig lite av dem.
I helgen åker jag upp till systeryster. Och på söndag ska jag träffa söta Therese, och då ska vi åka till ikea och prova madrasser. Sängramen kommer jag köpa på mio. Mycket fin, mycket fin!
Det känns faktiskt bra nu, fast lite rädd är jag. Men det känns bra :) Äntligen. Hoppas det kommer flyta på bra nu.
 Hurtiga Therese på väg ut till arnö
 Mindre hurtiga jag, men jag gick iaf. Och det var mycket skönt! Tack Therese :)
Nu ska jag vila ryggen lite. Upp och jobba imorgon 7-16 och jag är inte pigg för det. Sov sött
/E

Fredag & lördag

Okej. Mycket händer på vad är det en och en halv dag kanske, knappt det. Igår så skulle jag och Sandra på inflyttningsfest. Och jag skulle inte dricka. Det slutade med att vi satt på inflyttningsfesten och jag drack. Sen helt plötsligt var vi på birgers och hade riktigt jävla kul!!! Kom i säng mycket sent.
Upp tidigt idag för att fräscha på sig, skulle kolla på lägenheten som jag kollade på förra fredagen, den skulle jag se ännu en gång. Och vill ni veta vad? Jag har äntligen fått en lägenhet! Så himla bra, nu kanske jag kan hitta mig själv och må lite bra. Inte det att jag mår dåligt nu. Bara det att jag skulle kunna må så mycket bättre.
Någon som vet vart det finns skapligt billiga och bra laptops? Är i stort behov!
Jo just det. Idag har jag knappt kunnat prata. Det är inte bra att dricka med dålig hals och skrika och sjunga som en idiot. Jag vet att jag sjöng, men inte skrek, men det har jag ju fått förklarat för mig som med allting annat.
Så ont i nacken har jag också, tyckte inte alls att jag for så mycket med huvudet på inflyttningsfesten.
Men ja, dessa dagar har verkligen vart mycket bra!
Tack Andreas.
Tack Sandra och Mattias för att jag har fått/bor hemma hos er. Det har verkligen betytt mycket för mig ska ni veta. Och om allt går som det ska gå så kommer jag visa det för er också :)
Ikväll har vi vart hemma hos Lisa och myst och tittat på film och ätit gott. Mycket härligt vill jag säga.
Här kommer några bilder som blev tagna igår.
 Jag och Sandra, den enda seriösa bilden på oss två tillsammans !
 Måste vara lite ego. Jag kan faktiskt vara söt ibland :)
 Lisa och jag. Underbar tjej det där
 Jag, ett måste numera när alkoholen börjar slå till. Haha
 Super snygga Sandra. SSS ;)

 Jag, Lisa och Cilla
 På väg ner till stan och birgers. Här går det undan.
 Super söta Therese och jag på birgers
 Dagen efter. (Idag)

Så hoppas att ni har lett lite efter ni sett bilderna :)
Ha en härligt natt
/E

Du gör mig så förvirrad. Jag vet inte vad jag ska tänka och tro på snart.


Torsdag kväll

Sandra slet med sjuka mig ut till arnö nu ikväll. Det var tungt, men så skönt att jag följde med, jag behövde verkligen få lite frisk luft i mina lungor. Tack Sandra!!! Och nu när jag redan är inne på Sandra så kan jag gå in på Sandras familj. Dem är ju helt underbara verkligen. Så himla mysiga och trevliga. Även fast jag är sjuk och osocial och lägger mig i Sandras lillasysters säng. Och hon är för övrigt så himla söt och underbar. Sophie, underbar tjej.
Men nu är jag mycket trött och har mycket ont i huvudet..
Så jag ska dricka lite te nu och ta en alvedon sen ska jag nog sova lite. För imorgon är det en stor dag. För jag ska släpa mig ner på stan för att sola och hålla Sandra i handen när hon klipper håret.. Så sov gott nu mina bloggläsare.
Och, om ni tycker att mina tidigare inlägg har vart tråkiga så.. Tyck det, för det är två underbara låtar som Petter gjort. Och nej Sandra det beror inte på det du sa tidigare. Tro inte det.
Natti natti.
 Jag saknar min Neliah så mycket. Jag måste verkligen träffa henne snart. Mitt underbara hjärta. Åh.. Det var länge sen hon och jag var själva tillsammans. Bara hon och jag. Det behöver verkligen vi.. Love.
/E


Rostig kärlek

Kärlek, love, lyssna

Lyssna, här kommer ett verb kärlek

Det är inte något man känner, det är något man gör.


Sen första dagen på skolgården, jag såg dig, jag dog

Våra blickar dom möttes och jag såg hur du log

Det brann i min själ och jag kände i mitt hjärta

första gången, det slog mig, kärlek är smärta

Jag ville göra allt, spendera min tid

just då, de var så viktigt, du va hela mitt liv

16 år knappt fått något hår

min oskuld den rök och jag mins det som igår

Min första kärlek tog mig någonstans

visade mig en sån plats som jag aldrig trodde fanns

Ditt hår var som sammet och din hud var så len

det var du och jag mot världen, jag såg inga problem

För kärleken är stark men kärleken är svår

det du ser i horisonten är inte alltid det du får

Jag trodde vi var cool men du var coolare

En fnurra på tråden och du låg med min polare


Kärleken kommer, kärleken går

Men även den består

Jag kämpar, jag kommer aldrig fram

Bortom horisonten och steg i din famn

Kärleken kommer, kärleken går

Men även den består

För kärlek är en gåta, kärleken är svår

Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får


Nästa steg, något äldre, något klokare

jag sprang in i dig, psst, jag bara råkade

Ljusblond skönhet med djup i sin blick

och jag minns när vi möttes, helt sjuk hur det gick

Kärleken brann och den var starkare än någonsin

dessa dagar, jag minns knappt någonting

men jag minns hur vi älskade, jag minns hur vi var

jag minns hur vi brydde oss, jag minns allt det bra

Men problemet dom kom och jag minns det var jag

när du sa du digga vitt, trodde jag knappt vad du sa

jag tappade respekten, nästan all attraktion

du var vackrast i värden men inte samma person

trots kärleken var stark men kärleken svår

de du ser i horisonten är inte alltid de du får

Och av olika skäl gick allt sönder till slut

Jag sa vad jag kände sen flytta jag ut


Kärleken kommer, kärleken går

Men även den består

Jag kämpar, jag kommer aldrig fram

Bortom horisonten och steg i din famn

Kärleken kommer, kärleken går

Men även den består

För kärlek är en gåta, kärleken är svår

Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får


32, jag vet bättre

2 hårda år, jag vet precis vad jag gett de

Du vet precis vad som gäller när vi pratar

du vet precis hur de blir när vi bråkar

klart du blir arg och frustrerad och jag hatar å tjafsa

men det viktigaste är att grabben har en farsa

gick i terapi försökte nå resultat

försökte komma någonstans, försökte må lite bra

Visste det från början, inte skapta för varann

för vi bråkade konstant okej, det funkade ibland

Men allt gick isär och vi fick vår messär

för konflikter utan slut, klart som fan de tär

Men grabben har en lillebror, jag har en ny fru

ett nytt liv, en ny familj, en ny tur

Där kärleken är stark okej, men kärleken är svår

och men det jag ser i horisonten är nåt jag vet att jag får


Kärleken kommer, kärleken går

Men även den består

Jag kämpar, jag kommer aldrig fram

Bortom horisonten och steg i din famn

Kärleken kommer, kärleken går

Men även den består

För kärlek är en gåta, kärleken är svår

Vad du ser i horisonten är inte alltid vad du får


Först och främst så vill jag säga att det här är ingen diss-sång.

Det är gammal rostig kärlek.

Det här är bara en sång insikt, att allt man tror sig se där borta i horisonten

är inte alltid det samma när du väl kommer fram.

Petter - Rostig kärlek
Grym låt!


Frustration!

Det e så pardoxalt, den väg jag valt
minst varje kliv varje andetag
gått genom eld stått i hell
dränkt mina sorger med en butelj
flyttat från min stadsdel ville andas fritt
slippa alla blickar bara vandra fritt
jag har inte alltid varit trygg i min hemmiljö
när jag vandrar mina gator i slaskig tö
känner i min mage ett obehag
ibland kommer frågan vem e jag?
åkt mellan olika identiteter
mentalt så har jag vart på skiljda planeter
å min resa har vart så lång så många dagar hemifrån
mött så mycket motstånd jag e ändå på
som en motor i mig kan inte sluta gå

Min, frustration. Det e så mycket mer än det här
så mycket mer än det här
vår situation, vi får se hur länge allting väl bär
nu ska vi klara det här

Min, frustration. Det e så mycket mer än det här
så mycket mer än det här
vår situation, vi får se hur länge allting väl bär
nu ska vi klara det här

Det e så, uppochner kan inte få någon lugn
känner mig så gammal men ändå ung
född i en värld där tempot stiger
fostran är lärd av attityder
vår egen misär å det e klart vi lider
springa efter pengar det är det som driver
går allting att köpa? finns det något pris?
drömmar på bordet för ett och samma fleece
så fuck kariär och allt det där
jag vill bara må bra till sankte-per
jag vill bara må bra med mer besvär
som tynger mig idag jag svär, det tär
det här är bara mitt i min frustration
men det är ohållbart vår situation
försöker göra rätt va en bra person
spotta lite vett och kliva upp en ton

Min, frustration. Det e så mycket mer än det här
så mycket mer än det här
vår situation, vi får se hur länge allting väl bär
nu ska vi klara det här

Min, frustration. Det e så mycket mer än det här
så mycket mer än det här
vår situation, vi får se hur länge allting väl bär
nu ska vi klara det här

Det e så helt sjukt hur vi lever nu
hoppas ni förstår verkligen ser det nu
för isen smälter och jorden flämtar
här står vi när våra klockar klämtar
jag är inte bättre själv måste ändra mitt liv
kanske ändra en vana eller två kan inte leva så

men vi fortsätter så kan va värt att stå
ska kunna strypa buss med mina bara händer
se till att igår var ett varv tillbaks i kalendern
Bush han har skapat hat i världen
pratar om fred mellan dessa svärden
å vi bara står där och ser det ske
det e många som säger "det e ba så det e"
likgiltighet är inte min profet
därför säger jag vad som känns när jag ser något fel

Det är dem som styr i vår värld å det e fucked-up
det e nu vi betalar vårt pris till kalla fakta
för en sak är säker våra skulder finns där
å samma fråga dyker upp, har vi råd med det här?

Min, frustration. Det e så mycket mer än det här
så mycket mer än det här
vår situation, vi får se hur länge allting väl bär
nu ska vi klara det här

Min, frustration. Det e så mycket mer än det här
så mycket mer än det här
vår situation, vi får se hur länge allting väl bär
nu ska vi klara det här

hur ska vi klara det här?, kaos god damn it
min frustration, min frustration, min frustration
vår situation

Petter - Frustration, God damn it

Torsdag idag. Eller?

Samma idag. Jag är trött och sjuk. Skulle vilja göra så mycket. Men tyvärr så finns ju verkligen inte orken till det.
Ibland, så faller man lite lätt, och ibland så faller man så tungt. Jag har nog fallit tungt denna gång. Undrar när jag orkar ta mig upp från fallet. Hoppas ganska snart.
Nej nu ska jag lägga mig i soffan igen.
Fan det är en underbar dag idag och jag missar den. För att jag ligger gömd under täcket. Det är fan inte roligt! Ge mig något piller så jag slipper vara sjuk!
 Jag och mitt älskade syskonbarn Vincent!
Jag vill verkligen ha ett litet knyte. Men som jag sagt så många gånger förrut, jag väntar. För jag har ju faktiskt mina underbara syskonbarn. Och dem är ju som sagt helt underbara. Och mina syskon också.

Yes I was burned, but I call it a lesson learned. Mistake overturned, so I call it a lesson learned. My soul has returned so I call it a lesson learned.
Lifes perfect, it aint perfect you dont know what the struggles for. Falling down aint fallin down if you don't cry when you hit the floor...
 Förstörd? Nej, bra jävligt förvirrad.
/E


Yes...

Det kan faktiskt vara så att jag har fått ordning på lite av problemet med min telefon och det känns mycket bra.
Denna månad så ska jag skriva upp. Japp det är det enda ni får veta. Efter att jag har piggat på mig så är det plugg, plugg, plugg som gäller!!
Nu ska jag röka lite tror jag sen ska jag slänga mig i soffan och sova i tretton år.
/E

Onsdag kväll

Denna dag har jag gjort... Sovit och konstaterat att min telefon verkligen inte funkar som den ska. Så den ska nog lämnas in. Fortfarande sjuk, känns som om detta kommer sitta i ett tag. Usch!
Jag har även gått och blivit ännu mera förvirrad än förrut. Beror nog på alla drömmar som jag drömt idag. För man drömmer väldigt mycket när man sover, vaknar, sover, vaknar..
Inget fungerar för mig. Nej inget, absolut ingenting!

"Ingenting, först kom ingenting sen kom ingenting, sen kom ingenting. Men ingenting är... Dem jävlarna tog oss en efter en, dem ljög och bedrog oss med sanningen. Dem jävlarna tog min älskling där, från krönet av kullen kan jag se min förlorade värld."


CRISTINA:"You have a feeling?"

MEREDITH: "Yes."


CRISTINA: "Okay, what kind of feeling?"

MEREDITH: "Like I might die."

CRISTINA: "Uh, today? Tomorrow? In 50 years? We're all gonna die eventually, but now we're late, let's go."


MEREDITH: "Cristina, come on."

CRISTINA: "This is me being supportive."

MEREDITH: "Really?"


CRISTINA: "Yeah. Okay. Fine. I'm totally supportive. Go."


"Okay, the man I love, has a wife. And then he chooses her over me. And that wife, takes my dog.

Okay, she didn't take the dog, I gave it to her, but I didn't mean to give it to her. I meant to give

it to him. But that does not change the fact that she's got my McDreamy

. And my McDog. She's got my McLife. And what have I got? You know, I can't remember the last time we kissed.

Cause you never think the last time is the last time, you think there'll be more.

You think you have forever but you don't. Plus my conditioner decided to stop working, and I think I have brittle bones.

I just--I just need something to happen. I need a sign things are gonna change.

I need a reason to go on, I need some hope. And in the absence of hope I need to stay in bed and feel like I might die today."


CRISTINA: [pauses for a second, then pulls the sheets off of her] "Whatever. Everybody

Now! Move! Move! Move! [opens the bedroom door, to has problems, now get your ass out of bed and get to work.

Izzie and George] We're good to go.""

Ni vet väll att jag älskar Grey's Anatomy? Dessa scener är det som gör att jag älskar denna serie så galet mycket.
Vissa saker som har skett i ens liv saknar man galet mycket mer än andra.. Och jag är nog lite i den punkten just nu, precis nu... Jag tror att jag gräver min egna grav för att jag tänker så jävla mycket som jag gör just nu. Där har vi en annledning till varför jag verkligen hatar att vara sjuk..
Jag saknar min telefon som den var förrut. Usch, sms och allt försvinner.. Ledsen. Måste nog lämna in den..
Nu ska jag äta lite soppa som Sandra har lagat.
/E


Hatar!!

Det är aldrig roligt att vara sjuk.. Men just nu så tycker jag att det är hemskt. För jag kan inte jobba dem tiderna jag har fått. Och kan inte jag jobba så får jag verkligen inte några pengar alls. Och det suger ju verkligen så jävla hårt!!
Ta mig inte på allvar nu!!
Men just nu så önskar jag att jag hittade den där mannen med den plånboken så han lät mig gå hemma och bara vara snygg!
Som sagt, ta mig inte på allvar. För jag vet inte vad jag vill egentligen..
Tillbaka till soffan för att dö.
/E

"I have a feeling. Like I might die."

Mina dagar..

Det har vart en galen helg! Helt galen. Nu tänker jag lägga ner alkoholen ett tag...
Jag har ju inte heller kunnat skriva med tanke på att blogg.se bytte plattform. Jobbigt! För jag har velat skriva så mycket. Det har faktiskt vart några riktigt tunga dagar. Och jag vet inte om jag har kommit bort från det tunga, för jag har gått och blivit sjuk.. I måndags, då sitter jag i badet och lyssnar på härlig musik genom min underbara mobiltelefon... För att göra en halv lång historia kort så åker min kära mobil ner i badkaret samtidigt som den spelar Hallelujah. Jag dog, men samtidigt så var det ju jäkligt roligt.
Så sen i måndags em tills igår kväll har jag gått utan telefon. Det var jävligt jobbigt!
Och i måndags kväll började jag känna lite hals ont, började frysa, men jag tänkte inte mera på det. Gick och la mig lite senare. Vaknar flera gånger på natten pga att jag svettas som en dåre. Ja.. Härligt, jag har gått och blivit sjuk. Och jag har ju verkligen inte tid med det just nu. Skulle ha jobbat idag också. Ska jobba imorgon. Men jag tror inte att jag kan göra det. Sandra ringde och väckte mig nu innan ett.. Usch..
Önskar att det kunde vara någon mer som hörde av sig.. Men mina önskningar brukar ju inte slå in..
Det är ju faktiskt lite roligt att dem "gammla" vännerna helt plötsligt har slutat höra av sig. Jag kan ju också höra av mig, men jag orkar inte längre.. Har jag verkligen blivit så hemsk?
Hungrig är jag också, men jag orkar inte ta mig ifrån vardagsrummet till köket för att göra lite frukost.
Idag ska jag lägga mig i ett tok varmt bad och bara njuta.. Eller, ja slippa smärtan i kroppen.
Nej nu orkar jag inte längre. Jag är tillbaka iaf. Ta hand om er!
/E


Klippte och färgade håret i fredags. Detta blev resultatet :)


RSS 2.0