Mätt

Sitter/ligger i en soffa just nu. Mätt som f a n av väldigt god kina mat, äter ostbollar och marabous nonstop choklad. Det gör mig absolut inte mättare. Men det är jädrans gott.
Åker nog eller åker antagligen "hem" imorgon. Uff vill inte riktigt det.
Fick ett jätte konstigt samtal idag, förstår inte alls varför jag fick det faktiskt..
Näää tillbaka till flåttandet nu, ja jag vet jag är fet.
Yalla bye
/E

I try

Lämnar stan nu, eller jag har redan lämnat den. Är på väg... Vart säger jag inte för det vill jag inte, hur länge jag kommer vara borta vet jag inte heller. Men kommer säkert "hem" någon gång nästa vecka, för dem lär ju behöva mig på jobbet.
Var ute en sväng igår på tellus, det var kul. Mycket smått = mycket att skratta åt ;p
Undra om man också var så i "den" åldern, men det var man säkert, haha fy fan säger jag bara. Jag ber om ursäkt.
Lilly har blivit hämtad och kommer bli lagad, tur att man har så bra kollegor som man faktiskt har. Ni är min familj, skulle ha det mkt svårare och jobbigare i mitt liv utan er. Och våran fantastsika ssk, du är bäst. Den bästa av bästa. Känns så bra att prata med dig om allt mellan himel och jord. Tack..
;Jag litar på dig, och lova mig att lita på mig nu...
Det där med att lita på någon, gjorde jag väldigt lätt förut, men nu är det inte alls lika lätt. Nej genom livets lopp så blir man lite bränd faktiskt. Och oerhört sårad av dem som står en närmast hjärtat oftast. Som tur är så har jag inget hjärta längre, eller jo klart jag har det men det är sprängt. That´s life, just learn to live whit it. I´m trying to. The hardest i can, i try...
Nu ska jag vila ögonen, sjukt trött blev inte många timmar sömn inatt heller. Hörs!
Peace
/E

Typ önskelista...

Jag fyller ju faktiskt år snart för er som inte vet det. Och jag anser faktiskt att jag förtjänar någon present. Faktiskt.
Idag var jag och handlade julklappar och massor av lönen försvan. Såg då en del saker som jag önskar mig, en jätte fin silverring på hallbergs, 394 eller något sånt kostade den. Den var lite bredare, och ena delen av den, nedre delen om man säger så var det en rad med små "diamanter".
Önskar mig presentkort på body count, eller liknande, ska nämligen ta en till piercing. Skulle bli mycket glad om jag även fick presentkort på en tatuering, eller ja ett bidrag gärna.
Även presentkort på ikea. Sen så önskar jag mig ett par glasögon, utan styrka, haha : )
Samt, bidrag till en ny bil. Min Lilly ska lagas snart, sen ska hon fan få hitta en ny ägare, det förtjänar hon.
Jag höll på att köra på en person idag när jag var på väg ner på stan, jag cyklade... Eller köra på och köra på, hade jag varit någon sekund(er) snabbare så hade en olycka kunnat ske. Och det gjorde så otroligt ont i mig. För i mina ögon är du helt jävla fantastisk fast än det du har gjort mot mig, så älskar jag dig iaf. Du är fantastisk och jag skulle göra allt för dig och det vet du. Tråkigt att det slutade som det gjorde. Men livet går faktiskt vidare.
Har inte så många julklappar kvar att handla. Men det är dem svåraste kvar tror jag faktiskt. Men det får bli något enkelt, jag har verkligen skärt ner på mitt julklappshandlande, för det blir alldeles för mycket till barnen.
Hoppas på att jag kommer somna tidigare inatt. Söndag natt somnade jag klockan 06.50, alltså måndag morgon. Måndag kväll somnade jag runt 05, tisdag morgon alltså och samma sak inatt. Det är så mycket tankar som snurrar i mitt huvud. Jag bor inte hemma hos mig längre, har flyttat därifrån, hur länge vet jag inte. Och vart jag bor är hemligt.. Detta är nog bra för mig.
Ska ta en rök och sen borsta tänderna, stänga av datorn och sen försöka sova. Börjar 07.30 imorgon så jag måste sova.
Livet går vidare, och sann kärlek väntar.
Habibi ya nour el v
/E

Den ger mig fina minnen



Ni som känner mig, riktigt, riktigt bra vet vad denna betyder för mig, och vad jag har för minnen till denna.
Det pirrar i hela magen. Kärlek till dig habibi...
Augusti 2009

أنتتدمرنفسيمقبس

أنايكونعزيزأنت
يفهمأل

/E

-

Nu tror jag faktiskt varför jag har slutat existera för dig. Eller är jag bara så här galet knäpp som jag kan vara ibland? Tror nog att det är så. Annars är du en hemsk människa. Fatta vinken liksom.. Nää, det orkar jag inte. Then, jalla bye
/E

Den dagen jag dör, så vill jag...

Helt galet egentligen att skriva det här, här. Men då vet jag att om något händer så kan ni bara kolla detta inlägg och få veta lite hur jag vill ha det. Det riktiga sättet man ska göra det på kostar en massa pengar, och jag har inte en massa pengar. Men. Den dagen jag dör så kommer det komma tusen olika frågor i erat huvud hur jag ville ha det, vad ska göras med min kropp, begravningen musik, ja allt sånt.
Om det går att donera något från mig gör det, jag älskar att hjälpa människor, så varför inte fortsätta när jag lämnat livet på jorden? Så donera allt som går.
Jag vill inte kremeras, jag vill jordfästas. Jag ska ligga i en högblank svart kista, det ska vara vitt tyg på insidan. Vill någon lägga ner något i kistan så gör det.
På kistan så ska det vara en stor bukett med vackra stora fina vita liljor, jag älskar liljor.
Det ska vara en röd matta från ingången i kyrkan upp till kistan. Om ni vill ha en bild på mig, en fin, det finns många ego bilder bara så ni vet ; )
När ni går in i kyrkan så ska det spelas, utan dina andetag med kent. mannen i den vita hatten ska även den spelas någon gång under begravningen. Men, hurtful med Erik Hassle ska vara den sista låten som spelas. Sen om ni vill ha någon mer så spela dem, den.
Alla ska ha vita kläder på sig. Men, skorna får vara svarta. Om det är middag efter, så ska det serveras champange.
Och, jag ska jordfästas i Årdala kyrka. Där jag är döpt, förhoppningsvis kommer gifta mig och där min fantastiska lillasyster ligger begraven.
Bli inte hysteriska nu, jag vill bara att folk ska få veta hur jag vill ha det  när jag har gått hur tiden, man vet nämligen aldrig vad som händer.
/E

Helvetes jävla biljävel !

Bil jäveln har gått sönder IGEN! Jag blir galen, och denna gång så sparkade jag faktiskt på den. Blir så jävla trött. Har knappt kört med den så går den sönder igen. Nej nu får fan pengarna komma så jag kan köpa den där bilen jag har spanat på, jävla skit. Aja finns säkert någon jävla mening med detta också. Nu ska jag försöka sova, jobb imorgon. Bye
/E

Jobbar..?

Sitter på jobbet nu. Dricker kaffe, och har det bra. Funderar på att ta en kaka, men jag struntar nog i det. För ett tag sen så var det en av mina damer som sa att jag hade blivit smalare, och hur roligt är inte det när en gamal gaggig dam lägger märke till att man har gått ner i vikt? Iofs så har jag ju minskat i vikt på ett dåligt sätt. Men jag har iaf minskat i vikt. Och det är huvudsaken. Ikväll ska jag och Mich, Mich även min tjej äta middag ihop. Jag har röstat på rhodos, hoppas att det blir det, för det är fruktansvärt gott . Mums. Jag gillar Rhodos ; )
Näää en macka kanske? För det kurrar lite i magen. Inte bra att bara dricka kaffe inte.
Sjukt lugnt på jobbet, hoppas det håller i sig så här i helgen. Det kan vara lite jobbigt annars. Soft att sitta och surfa och samtidigt få betalt för det.
حبيكونيكونالأبدية
/E


Vaken

Vaken. Bad Jennifer ringa och väcka mig idag, och det gjorde hon. Tack trevligt att vakna av telefonen och man vet att det är någon man vill prata med :)
Har satt på kaffe och dricker kaffe och ligger i sängen och surfar. Måste gå upp snart. Hade tänkt att städa (diska, plocka undan lite och damsuga) innan jobbet. Men Sandra kommer hem idag, så jag ska möta upp henne innan jobbet, lite trevligare. Plus att jag tror inte heller att det är någon som tar mitt jobb, tyvärr..
Det hade varit skönt om du låg här brevid mig... Men snart så : )
Börjar kl 13 så jag borde kanske gå upp nu och störa grannarna lite ; )
Ha en fantastisk dag.
/E

sömnlös

Sover fortfarande inte. Tänker alldeles för mycket. Måste försöka sluta med det, för det är en dag imorgon också. Men jag blir så förvirrad, du gör mig förvirrad. Livet gör mig förvirrad. Jag gör mig själv förvirrad. Jobbar i helgen, tur det kanske. Måste slutföra mitt julklapps köp också. Har faktiskt redan börjat, ovanligt för att vara jag faktiskt… Även fast jag inte borde göra det, så får du en julklapp av mig också, så du kanske förstår.
Vad är det du vill att jag ska förstå? Snälla förklara för mig.
”evelina jag e inte en bra poikvän” det är bara skitsnack, det vet du också.. I never wanna see you cry, and i never wanna see you lie. Your so beautiful, so dam beautiful.
ska försöka sova nu. bye

    مقبس&إفلين 
/E


kärlek

Jag hatar att jag älskar dig, och jag hatar mig själv för att jag vill va med dig. För du gör mig bara illa. Jag är inte värd dig, inte nu. Jag vet att du är rädd, men allvarligt! Ryck dig i kragen och väx upp. För du vet, jag gör allt för dig och i mina ögon är du fantastisk.
مقبس


Bla, bla, bla, bla, bla...

Sthlm var mycket bra, fet ångest när man kom in med bussen till nyköping igen. Borde ta tag i det här snart, för mitt eget bästa.
Helgen... Ute i torsdags, kul! Fredagen var konstig, lördagen var ännu konstigare. Söndag var det lungt. Jobbat, sovit. Sovit lite lite nu det senaste dygnet. Varit mycket med Michelle. Blivit lite sjuk (snorig och sååå). Träffat den finaste av dem finaste. Har bestämt mig för att göra saker så att jag ska må bättre, men kan inte hålla vid det löftet jag gett mig själv. Allt för att göra mig själv ännu mer illa uppenbarligen.
Jobbar helgen som kommer, känns som att det var ett tag sen nu jag jobbade helg, lustigt det där. Ena stunden så¨känns det som att man nyss hade jobbat helg, sen så känns det som att det var mycket länge sen.
Jag är trött. Så jag ska nog sova snart, det är ju en dag imorgon också.
Jag är väldigt tacksam för mina fantastiska vänner som finns här för mig. Och, så är jag tacksam för att träffa nya härliga människor. Nu ska jag byta soffläge till sängläge. Sov gott!
/E

sov gått habibi. (stavfelet ska vara där)
Tänk om du ändå var vid min sida nu. love v


P!nk och lite annat

Igår kväll så var det P!nk. Och mina läsare, jag vet inte alls hur jag ska förklara det, för hon är ju på riktigt så galet bra och så otroligt musikalisk och snygg! Redan innan hon hade börjat så var jag tvungen att jubla för jag var så jäkla glad över att jag äntligen skulle få se henne och lyssna på hennes fantastiska röst och musik. Fick väldigt bra platser framme vid scenen. Syster frågade vart vi skulle stå, jag bestämde och det var nog bra, för när showen började så kom hon upp ur scenen precis vid oss. Jubel! Hennes kropp är ju helt galen, och hennes röst, det finns ju inte. Hon är verkligen en av mina ajdols. Var tvungen att ringa mamma under konserten då hon började köra queen och mamma älskar ju queen, tror nog att hon blev glad över det : )
Min kära kamera la ju av ganska snart, men det gör absolut ingenting för att jag rockade ändå mest. Hon är ju otrolig! Jag var kissnödig redan innan konserten men kännde inte paniken över det som jag så många gånger har gjort så jag höll mig länge, ända tills vi kom hem.
Nervositeten är ju dock om någon jävel som var där igår var sjuk, för syster känner sig inte kry.

Idag har sis gjort en fantastisk och välbehövlig ansiktsbehandling på mig, och igår var det vaxning sen så exprimenterades det med mina fransar och det blev väldigt bra. Mycket nöjd. Skulle ta en sväng och bara kolla lite idag, åkte ut till söder, gick runt och kollade lite tog t-banan till hötorget och gick runt lite, sen kännde jag att jag inte orkade mera plus att jag hamnade på en helt fel gata än vad jag hade tänkt så då försvann orken ännu mer, så det var bara att åka hem mot vackra hässelby ; )
Träffade en helt fantastisk tjej imorse när jag skulle in till syster. Det roliga var att jag stod och hade en konversation med mig själv (tänkte, inte talade) om jag skulle ta och röka, eller inte. Och jag tände en, tur var väll det annars så hade jag aldrig träffat denna tjej. Då hon kom fram till mig och bad om att få låna min tändare. Sen började vi prata med varandra, och hon imonerade verkligen på mig. Hon var inte ifrån sthlm, utan hon bestämmde sig en dag att nej nu ska jag flytta, hux flux på två veckor så hade hon sålt sin lägenhet och tog sitt pick och pack och flyttade till sthlm hem till sin moster (som i sin tur "bara" är 27). Inget jobb hade hon när hon drog, men har fått det nu. Men hon gav mig tippset, skaffa ett jobb innan du flyttar. Iaf, hon inspererade verkligen mig, hon var sjukt cool. Och det fick hon veta också. Hon gjorde min dag lite grann kan man nog säga. Det är inte så farligt, grejen är ju den, du vet vad du har, men du vet aldrig vad du får.
Nu ska jag fortsätta vara "social" med Ia i soffan. Peace
/E 

Framme

Jag är framme, resan gick mkt bra. Tycker faktiskt bättre om att ta bussen till sthlm än tåget.
Blev inte mkt sömn inatt så jag är jäkligt trött nu, skulle nog behöva sova en stund, undra om jag ska lägga mig i massage rummet? ;) Undra vad syster tycker om det? Ska fråga henne när hon är klar med sin kund.
Ikväll är det p!nk då, ska bli så jävla roligt! Lyssnade på henne inatt, gjorde ju kanske inte saken bättre med att inte somna liksom för jag rockade loss ordentligt i sängen, haha. Såg nog jävligt rolig ut.
Michelle ringde mig igår från hennes jobb nr, hade 2 missade från det nr. Kunde inte svara då jag lämnade rapport. Tredje gången hon ringer så kan jag svara:
E: Hallå!?
M: Hej det är Michelle.
E: Hej det är jag!

Sen så blev det nog bara en massa asgarv av det hela, men vi avslutade samtalet och jag försökte att sluta skratta, det gick så där. När jag somnade på hennes soffa igår, strax innan så började jag skratta åt det för det lär så jävla rowligt.
Aja. Ska lyssna lite musik nu och dricka te och ta en snus, Brallan gillar verkligen att jag snusar, not! :)
/E

Hemma

Hemma i sängen nu, har packat det mesta. Kan ju inte packa allt, ska ju ha lite imorgon. Klockan ringer tidigt imorgon, på min lediga dag och allt. Längtar verkligen, fan jag ska gå på pink, min ajdol liksom, jaaaa lite fjortis måste jag vara.
Lyssnar på kents nya, den är mkt bra. kent överhuvudtaget är mkt bra, me like.
Ska surfa runt lite till sen försöka sova, hörs!
/E

Uppdatering, typ?

Är sjukt trött. Så jag orkar inte riktigt blogga. Finns nog mycket som jag skulle kunna skriva om, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, för jag vill faktiskt inte tala om allt för er där ute :)
Kan tala om att jag är hemma hos Michelle, och har varit här sen jag slutade jobbet, eller.. Jag slutade, hämtade upp tjejen på jobbet, hem till Rebecca, hem till mig och bara vände, sen rhodos för att hämta mat, hem hit, äta sen soffläge, sovit, och det är fortfarande soffläge. Vet inte när jag ska åka hem. Men borde nog göra det snart. Ska packa ikväll, för imorgon fm. så åker jag till sthlm. För imorgon kväll så är det pink! Ska bli så jävla roligt. Systeryster ska köra lite behandlingar på mig, därför jag åker upp så tidigt, sen så är ju sthlm vackert :)
Sååå, en liten uppdate. Ha det bra
/E

Jobbelijobb snack

Jobbar bra idag fast jag inte känner mig riktigt kry. Kommer nog låta bli att röka idag, är inte bra för halsen, och om planerna blir som jag tänkt så är det ju utgång imorgon och då kommer man röka tusen gånger mer än vad man redan gör.
Har bakat en äppelkaka som jag ska serva till kaffet sen, städat en lägenhet, gjort matbeställningen, kopierat en massa papper, tvättat, gett en massa mediciner, duschat en dam, tagit upp massa damer ur sängen. Säkert något mer men det har jag glömt för det går av bara farten att göra, och allt detta har gjorts sen klockan 07. Och då är jag inte hundra procent kry heller.
Har en låt på huvudet idag, går och nynnar på den hela tiden. Och det är denna:
http://www.youtube.com/watch?v=TrKNYtyT1LA
Kan tyvärr inte lägga upp den här på bloggen för det gick inte med denna video, men den har iaf fastnat på huvudet idag.. "You so beautiful..."
Har med mig Sam till jobbet idag så jag har något att göra när det blir lite dötid. Idag kommer jag att få vara själv på avdelningen på eftermiddagen också, hoppas att tanterna håller sig lika lugna som igår eftermiddag. Nu ska jag vila ögonen en stund. Hörs!
/E

Inte 100 %

Känner mig inte riktigt 100%. Mer snorig än vanligt och jag har galet ont i halsen. Ska snart gå upp ur sängen och sätta på lite vatten och dricka lite honungsvatten, det brukar väl vara bra för en ond hals?
Skulle vara så jävla typsikt om jag blir sjuk nu med tanke på att jag är lång ledig nu, fredag, lördag och söndag. Finns nästan inget bättre ;)
Självklart så fick jag vara på våningen igår, för det finns ju inga vikarier, konstigt bara arr varje gång man kommer med förslag till chefen med folk som kan vara vikarier då har vi alldeles för många vikarier... lustigt...
Men, det gör absolut ingenting, för jag hade så trevligt så med mina damer, vi diskkuterade en massa kul under fikat. Japp, så jag kan verkligen vara utan ett möte, hellre kvallitetstid med mina tanter.
Börjar jobba om 45 min... Så jag kanske ska ta mig upp ur sängen nu och fixat honungsvattnet.
Jag har lovat en tjej ett inlägg, du ska få det också inte just nu bara ;)
Ha en bra dag!
/E

Kyla

Somnade gott inatt med min nya partner brevid mig.
Galet kallt i min lägenhet är det, måste ringa hyresvärden så dem kan sätta upp nya lister i fönstret för det blåser rätt in. Och idag så snöar det, känner att jag inte riktigt är redo för snön än. Måste byta däck på bilen och grejer, fy. Frågan Seblan igår om han ville vara med och hjälpa mig när jag ska byta. Han ska då bara finnas där som ett stöd och kanske dra dem sista dragen så att däcken verkligen sitter :)
Idag ska jag jobba, 13-20. Dem första timmarna fram till halv fyra, fyra så sitter vi i möte. Hoppas bara att chefen har räknat med att jag ska vara med. Man vet aldrig med honom, han är ganska förvirrad faktiskt.
Måste kolla tåg biljetter också, ska upp till sthlm på tisdag. Ska äntligen gå på pink! Som jag har längtat! Kommer bli så sjukt kul tror jag iaf.
Nehe om man kanske ska göra sig iordning för att bege sig till jobbet då. Ha en bra dag!
/E

Äntligen

Jag har efter en väldigt lpng tid och alldeles för många dyra telefonräkningar skaffat mig ett internet, och en söt liten dator. Hade hoppats på att den skulle varit lite större, men har kommit fram till att dessa små är lättare att släpa med sig när man ska iväg. Vi håller på att lära känna varandra och det går ganska bra faktiskt.
Så nu kommer jag att blogga mycket mera än förut.
Lilly, min lilla bil är igång igen, könns mycket bra och skönt. Så idag så tog jag en sväng förbi oxelösund för att hälsa på familjen Eriksson/Signell. Har pratat med bäsen i magen, pratar alltid med h*n när jag träffar Nathalie, h*n måste ju känna igen min röst :)
I don´t know why i want you so, cause i don´t need the heartbreak. 
Imorgon är det jobb, 13-20 tur att det inte är till 21 för imorgon är det ju grey´s, och det är väldigt viktigt!
Nu ska jag lägga in och över lite bilder på denna lilla stjärna. Hörs någon annan dag!
/E

RSS 2.0