Shopping

Har på två dagar köpt två stycken klänningar. Och det är inte vanligt för att vara jag. En av dem ska jag ha på Noomis dop, och den andra vet jag inte, kanske på kvällen. Eller så spar vi den till bröllopet nästa år :)
Nu måste jag bara hitta skor som jag kan ha på mig. Denna gång är jag ute i god tid iaf. Känns bra .
Var i norrköping igår med Malin och mamma. Hittade lite skit där;
      

Detta inhandaldes i norrköping. Detta i nyköping, dock ej skorna, dem fick jag av en vän.
 

Det är klänningen som är köpt här i stan som jag hade tänkt att ha på dopet. Funderar på att hitta några svarta pumps som man kan ha på sig. Eller? Kom gärna med förslag om vad jag kan ha för skor till. Kommer antagligen att ha svarta strumpbyxor till.
Skorna fick jag av B, gillar dem skarpt.
Ska ut till skogen om en liten stund, laddar upp med gummistövlarna, dem måste jag visa också, riktigt fina :)
Riktigt fint väder är det idag, det gillar vi . Ska skicka in papprerna om försäkringen på Plexus idag, så blir det gjort. Skönt att ha såna saker ur världen.
Undrar hur lång tid det kommer att ta innan han blir rumsren.. Ut och springa hela tiden känns det som. Men det är ju så det är att ha hund. Men det är inte så där jätte roligt när man är borta hos folk och han bajsar och har sig inne. Blöja kanske ? - Det var ett skämt !
Köpte reflexväst till honom här om dagen, nytt koppel, leksaker och .. halsband . Skämmer bort den lille, men det ska man göra :) Köpte även schampo som jag använde igår, det gick skapligt bra. Tills jag skulle torka honom, då skallar han mig över läppen, så det började blöda. Är lite svullen där idag, men det är smällar man får ta ;)
Nehe om man kanske skulle göra sig redo för skogen, blir örstigsnäs idag också, gillar det stället.
Ha en fin torsdag
/E

Min helg

Helgen är nu slut, och vad har jag hittat på ? I fredags så gick jag och Plexus till Björn. Där var Zyon och Nicklas. Vi kollade på sagan om de två tornen, jag höll på att slockna några gånger, men så blev det inte. Men det var nära, Nicklas slocknade dock en liten stund. Det blev en paus, vi åkte ut till donken. Och där var det någon som jag kanske ja jag vet inte, kanske inte velat träffat då . Men, men det blev nog bra det med. Hem till Björn igen, sagan om ringen 3, eller vad den nu heter. Då somnade jag, hårt. Nicklas somnade nog ännu värre för han somnade i kontorsstolen, haha :)
Tog en promenad med Nicklas hem. Vi fick sova länge i lördags, tack Plexus. Blev lite stressigt, skulle ju iväg vid ett, var kalas för Christian som fyllde år. Ner på stan och köpa present innan det. Sen behöver ju Plexus rastas, vi åkte ut till Annelie, sen tog vi en sväng igen innan vi åkte till flen.
Var mycket trevligt hos bror. Fick en mycket fin förfrågan som jag tackade ja till. Säger inte än vad det var.
Fick jätte fina saker ifrån Takida. Ett halsband som dock är en aningens förstort för lillkillen. Men det kommer nog passa bra sen :)
Åkte hem ganska sent. Gick förbi Linda och träffade henne och Therese. Mycket trevligt att träffa dem flickorna. Sen var det bingen för mig. Eller jag satte på en film och somnade i soffan.
Idag har vi varit ute vid örstigsnäs och gått, jätte fint och härligt där, dit ska vi igen.
  

  
                                     Kärlek
Det var riktigt roligt att se hur Plexus reagerade på havet. Det var lite läskigt men samtidigt spännande. Sjögräset var ju mycket gott också... Som sagt, det var jätte fint där, skogen var riktigt härlig att gå i. Dit åker vi på tisdag. För imorgon jobbar jag, sen så ska han vaccinera sig. Vi ska till en bra vetrinär, har träffat honom förut, då vi har varit där med Beppe, och dem andra hundarna. Önskade att Beppe kunde levt så han kunde lärt Plexus ett och annat, bland annat att vara så underbar som han var. Kommer aldrig i världen att finnas en hund som Beppe, saknaden är stor efter honom. älskade, älskade Beppe <3
Nu ligger vi i sovrummet, Plexus somande bakom soffan på en av gardinerna, det var inte det lättaste att släpa upp kan jag säga. Han är trött min bebis. Imorgon ringer klockan, klockan fem. Hatar det. Att behöva ställa klockan på den tiden..
Var och handlade lite saker till Plexus idag, två filtar, en av dem ligger i bilen, eller tre, två fleece och en med lite ludd på sen en slags galon på undersidan. En dyna/bädd, den ligger också i bilen. Och skor (som han ska äta) . Han har nu lärt sig att hoppa fram i bilen. Satte upp nätet som finns i bilen, men det blir ju en springa på båda sidor, dem hoppar han in igenom. Hade inte buren med idag. Den ska vi hädan efter alltid ha med . Mailade på bur som hör till min bil, har dock inte fått något svar ännu.. Känns ganska nödvändigt att ha faktiskt .
Nehe, klockan ringer ju snart. Kanske bäst att försöka sova lite.
Vet att det blir mycket hundprat nu, men det är faktiskt som så att den största delen av min vakna tid går åt till detta lilla pyre, typ som att skaffa barn ungefär .
Ha en fin måndag folket!
/E

Woop, wopp, fredag

Det är fredag, och jag är ledig i helgen. Då är det faktiskt skönt när fredagen kommer. Hörde nu på radion att dem pratade om idol, jag är faktiskt lite ledsen, jag har nämligen bara sett ett enda avsnitt av idol iår. Förra året så följde man det som aldrig förr.. Känns inte heller som att jag kan ta igen det. Förra året så umgicks jag även med en vän som laddade ner avsnitten om man inte hade hunnit se dem, kunde varit så att man hade jobbat eller något som kanske var kul.
Ska försöka fixa till håret. Blir nog tyvärr inte någon tripp till frisören nu heller, får väl se ut som ett mosshuvud i huvudet.
Ha en super fin fredag folket!
/E

En liten tripp på 110 mil

Malin och jag åkte ner till skåne i torsdags eftermiddag, närmare bestämt sjöbo. Jag har aldrig varit i skåne tidigare.. Herreguuuud så långt det var, den sista biten trodde jag fan att vi aldrig skulle komma fram. Vi åkte väl ifrån stan vid kvart i tre, var nere i sjöbo vid strax efter åtta.
Vad hände i sjöbo då ? Jo ni förstår, jag har blivit mamma, till denna lilla krabat;
   
                                                 Plexus 100625
Han är en rottweiler kille. Så roligt, han och systeryster fyller år samma dag :)
Kan inte säga så mycket om honom än, mer än att han inte är rumsren ännu, men vi gör framsteg, han tycker det är väldigt roligt att bita i mina byxben. Han är nog en ganska kaxig kille, med lite skinn på näsan. Men han är ju också från en kull med 10 st syskon.
Känns helt galet att jag har införskaffat mig en hund. Vet att vissa människor tycker att jag är helt knäpp, dum i huvudet, och ja ni vet allt det där, men ! det skiter jag i. Lev era egna liv istället. Och tänk till är ni så mycket bättre själva ?
Men du ska ju till tahiland, har du tänkt på det? Ja, det har jag. Har en toppen bra hundvakt under den tiden .
Tränar med honom dagligen så han inte ska vara galen och olydig när han blir större. Idag så ska vi promenare i stan.
Helt galet att jag orkar ta mig upp vid fem på mornarna. Som i måndags, jag började jobba kl sju. Han måste ut innan och få frukost och allt sånt. Men det har gått bra. Än så länge iaf :)
Han umgås mycket med Basse, Malins hund. Bra att dem har sällskap.
Idag så ska jag iväg och ge blod, eller jag får väl se om jag får ge denna gång. Förra gången så fick jag ju inte det. Annars har jag inga planer på dagen. Jo, jag ska strax iväg till jobbet och köpa snus till Malin för det glömde hon. Vad gör man inte för sina vänner ? :)
I lördags var det kalas för Neliah. Och nu på lördag är det kalas för Christian. Köper man till honom liksom ?
Han önskar sig inget speciellt heller, då blir det svårt . Han tyckte att vi kunde byta, kommer inte ihåg vad jag skulle få, men han skulle ta Plexus. Haha, säkert. Kanske sen när han börjar trottsa ;p
Nehe ta och fixa till sig så man ser lite mänsklig ut iaf. Ha en fin dag!
/E

Ute är mörkt och kallt

Jag brukar aldrig ha problem med att sova, när jag väl har somnat. Men fy vad jag har sovit dåligt inatt. Vaknade först efter 30 min ca och trodde att det var morgon. Och vad gör jag uppe nu? Klockan har inte ringt ännu ens en gång. Illa, fördelar dock, frukost i magen innan jobbet. Kaffet är nog som godast på morgonen .
Beror säkert på att idag är en stor dag, och saker och ting som skulle löst sig till idag har inte gjort det.
Funderar på att ta bort mitt kvällspass på lördag, känns på ett sätt jätte dumt, funderar en stund till på det. Ska samråda och höra vad B tycker om det. Är ju kalas och allt ju .
Måste se över mitt matintag, märker att jag har ökat ganska mycket i vikt. Stor skillnad från i vintras, oj oj .
Fy farao så kallt det har varit inatt också, kanske därför man sovit som man har gjort?
Inget, nästan, hade hänt på facebook inatt heller. Vart är världen på väg ? Haha
Tjugo i sju. Jag börjar kl åtta. Vad ska jag göra tills dess då ? Blir kanske fläta i håret idag då... Har iaf bestämt mig för att sluta skriva en massa skit här :) Ha en bra dag!
/E

Från och med du



Fin fin låt, han har riktigt bra och härlig röst !
Snart dags att hoppa ner i bingen, stor dag imorgon.
/E

Ingen vanlig dag, nej för det är....

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det världens bästa Neliahs födelsedag, hurra hurra hurra
 
Imorgon är det torsdag, jobbar till tolv. Sen får jag vänta på att Malin är klar hos tandläkaren, sen blir det road trip för vår del . Helt galet bra tror jag nog att den kommer att bli :)
Ska snart iväg till jobbet, x antal timmar tidigare, utbildning om jag vet inte vad faktiskt . Men, det blir extra timmar, och det gillar vi .
Vill så gärna göra något åt mitt hår, men det får bli i slutet av månaden, måste tänka lite ekonomiskt nu.
Ska iaf försöka få till någon frisyr av det iaf. Så vi hörs, jalla bye
/E

Satans trött

Fy faro så trött jag varit idag. Kommer somna som en stock sen. Var ute och gick i skogen med Basse och mamma, förvirrade er kanske förut när jag skrev att Malin jobba, och sen Annelie, det skulle alltid stå Annelie, Malin kommer ju hem inatt.
Hittade ganska många svampar i skogen. Och ! Jag har fått min första fästing på mig . Fy va vidriga dem är ! Hoppas inte att jag hittar någon mer på mig nu .
Gick bra att jobba, men har varit ganska seg. Har ikväll spolat två stycken katetrar, det var faktiskt kul, alltid roligt att göra något nytt. Börjar kl 13 imorgon, med en utbildning. 
Sen är det kvällsjobb igen, morgon sen blir det utflykt på eftermiddagen!
Idag så är det min lillasysters 20 års dag. Jag och mamma pratade om det förut, tiden går så jäkla fort. 20 år, i februari är det 20 år sen hon gick bort. Helt galet. Man kanske ska åka till graven på söndag och tända ljus. Du är saknad Patricia ...
Nej jag ger upp och går och lägger mig.
Natt gott folk
/E

Sovmorgon, nej, nej

Det här med sovmorgon blev det ju inget av . fuck. Jag lovade ju bort mig själv igår att passa Basse medans Malin jobbar, hur tänkte jag nu då ? Vaknade av att Annelie ringde, för en sekund där trodde jag att jag hade försovit mig, men icke. Iofs så verkar det vara fint väder ute, men jag som hade bestämt sovmorgon och allt ! Frukost har jag typ ätit . Annelie frågade när jag hade tänkt att komma och hämta honom, hmm vid halv tio tänkte jag komma. Haha, mmm visst tänkte jag det :) NOT ! Funderar på att åka ut till mamma och ta med henne på en promenad med Basse och mig .
Kom på att jag jobbar kväll imorgon också, får ta min sov morgon då istället :)
Tur att jag inte hade försovit mig, ser ut så här i huvudet, la mig igår med blött hår... Ser nästan ut som om man hade försökt att rulla upp det lite vågigt, haha


Dags att gå upp ur sängen och försöka göra något åt detta hår då, solen skiner ju så man kan ju inte ha mössa ...
Ha en fin dag!
/E

Måndag, inte så bra som jag hoppats på

Och så kom denna dag, så som jag har längtat. Och vad händer ? Jo då, jag åkte på att jobba hela dagen lång 12 ½ timme . Yej, kanske inte vad jag hade räknat med av denna dag. Men som sagt, det gör inget. Mer klirr i kassan. Men , jag skulle ju dricka kaffe idag. Mmm, det var ju idag, måndag. Efter jobbet. Och det var ju inte kaffe med vem som helst liksom heller . Nej, nej. Ringde honom vid halv tio, han svarar. Nervös! Förklarar att jag jobbar hela dagen, så kaffet kanske inte kan bli av. Han var så fin, är allt bra med dig då ?
Det kom fjärilar, och dem slutade inte flyga förrens en lååång stund senare.
Jag gjorde en namninsamling idag på jobbet, tre av dem boende har skrivit under. Underbart. Det handlar om en dejt, haha. En av damerna tyckte att jag skulle ta med honom till tahiland, så vi kunde ha det lite roligt. Haha för sköna är dem ibland .
Jag äger ju ett par glasögon, eller bågar. Har haft dem i några/något år nu, jag behöver byta glas i dem. Men det är väldigt dyrt så jag har prioriterat annat innan dem. Men idag så pratade jag med en kolega, hon är tillsammans med en man som är optiker. Tadaaa, jag ska äntligen få ett par nya glas i bågarna, vad betyder det då? Jo att jag äntligen kan använda dessa vackra glajjer :)
Imorgon ska jag försöka ta sovmorgon, sen ligga och dra mig i sängen, äta frulle och bara ta det lungt. Börjar vid fyra tror jag, lovely. Känns som att det bara har varit mornar för mig den senaste tiden, då det inte blitt hel dagar då.
Vann på triss igår, lämnade  in och ville ha nya, vann jag ? nej .
Som jag sagt förut, denna vecka kommer det ske mycket saker. Saker som förändrar mitt liv lite grann, oj oj :) Spännande .
Vad är det för bil man ska ha ? jo saab :) så fint vi parkerade

Var inne hos en boende nu ikväll, har ett väldans ljud, låter som en helikopter kollar ut genom fönstret, vad ser jag ? jo en polishelikopter, som dessutom landar . Frågade en boende om vi inte skulle gå ut och kolla. Hon vägra, men jag fick med mig en annan. Mmm, fina grabbar det där :) Hon tyckte jag hade kunnat fått följa med dem . Var även flera som tyckte det. En av männen frågade om det var min fästman som kom, och om han skulle hämta mig. Svaret blev; ja, han tyckte så synd om mig att jag ska få jobba hela dagen. Haha ! Det är ju tur att man kan skämta med vissa av dem iaf
Tydligen så letade dem efter en försvunnen kvinna i 40 års åldern. Som dessutom hade försvunnit när hon cyklat, märkligt .
Det känns att man har jobbat hela dagen idag, sjukt trött nu. Blir snart att blåsa ut ljusen och sova. La mig ganska tidigt igår, resulterde i att jag vaknade skapligt och kunde äta frukost. Måste lära mig att vakna tidigare . Kommer att bli en tuff match.
Nej snart orkar jag inte hålla ögonen öppna, dags att blåsa ut ljusen och sova. Sägs vara en dag imorgon också.
/E

                                                             

                                                                 Peace out

Ny vecka, snart iaf

Blev tyvärr inget 15 timmars pass för mig, hade väl kanske sovit i 30 min så ringde telefonen; du behöver inte komma inatt, hon gick bort för 10 min sen.. Happ, vad ska jag göra nu då? trött som fan var jag, la mig på soffan en stund, sen så åkte jag hem till mamma . Sov där, vaknade tio i sju då mamma sa att klockan var det. Frågade om hon skämta, för jag hade inte hört min telefon, hon hade inte hört den heller. Bara att gå upp, gjorde några mackor sen drog jag till jobbet .
Gick bra och jobba idag, jag och Annika var verkligen ett team. Vi turades om med den dåliga sidan vid sängen också :)
Hem en sabbis, sen åkte jag och hämtade upp Mailen. Vi åkte och hyrde två stycken filmer, vallentins day och i love you Phil Morris. Den första var väl lite sisådär, den andra mycket bättre. Vi åt mat, lax med massa vitlök och pasta till det. Lite senare glass, gott ! Trevligt att hänga med Mailen, var ett jäkla tag sen faktiskt .
Ligger i sängen nu och ska väl snart sova . Imorgon är det måndag, ny vecka nya tag. Hoppas på att det kommer bli en kaffe imorgon som det utlovades <3 Det är bara att vänta och se .
Denna vecka kommer att bli händelserik på många sätt, två födelsedagar, tyvärr bara en att fira. Och annat som kommer att förändra mitt liv. Dags att sova, och låta den nya vecka komma in i mitt liv. God natt!
/E

15 timmars pass, jo jag tackar ja

Dagen idag har inte varit så händelserik, jag har jobbat. Kommit hem lyssnat på musik och plockat in lite tvätt. Funderar på att dammsuga bilen idag, den skulle behöva det . Drömmde en jätte konstig dröm inatt.. Lite märkligt också att det var du som var inblandad, och inte din bror, haha .
Fick förfrågan om att jobba nästkommande helg också, fem helger i rad alltså, skjut mig. Men jag kommer nog ta det iaf, för det betyder mera klirr i kassan, och som jag sagt förut, så är det bra . Ska kanske jobba inatt också. Så då blir det att jag jobbar från kl 21 ikväll till kl 12 imorgon. Nu blev det klart, jag ska vaka inatt. Wihoo va parra, mindre skoj för damen jag ska vaka över... Om hon nu inte trillar av pinnen innan jag ska gå in och jobba . Hoppas inte, i need the cash. Undra sa flundra vad chifen kommer säga om det men det skiter jag i. Folk ska inte behöva dö ensamna, om dem nu inte vill det . Handla lite saker till natten då.. Undra om jag kan ta med mig datorn ? Jag gör nog det, inte lätt att hålla sig vaken om man bara ska sitta rätt upp och ner .
Oj oj oj säger jag bara, det där leendet och rösten, det pirrar i hela min mage .
Nehe iväg och dammsuga, handla sen sova då.
/E

Frejdag

Efter jobbet idag, som jag förövrigt mest försökte smita ifrån ;p var inte alls sugen på att jobba idag . Känns sisådär att jobba i helgen, men det kommer nog gå bra . Efter jobbet så kände jag verkligen hur trött jag var, så jag sov en stund. Sen drog jag ner på stan och mötte upp Jennifer och Dante. Vi fikade och kollade runt lite. Sen skulle dem hem, Jennan jobbar inatt så hon behövde sova lite .
Ikväll blir det nog film. Känns som att det inte kan bli så mycket annat. Ska försöka ta mig ut i köket och göra mat, inte för att jag är hungrig, mest för att jag behöver tillaga kycklingen som jag tinade upp här om dagen .
Idag är det en sån här dag då jag önskade att jag hade ett badkar och att du var här. Tänk att få ligga i ett varmt bad med dig, och sen bara hänga i soffan och ha det bra .. lovely.
Du kom upp i disskution idag med Jennifer, det är alltid lika roligt att disskutera dig med henne :)
Åkte runt lite med bilen förut, det är så jäkla avkopplande på något sätt, man får tänka så mycket, rensa hjärnan lite .
Folk är glada över att det är helg, jag vill bara ha måndag !
Nehe, om man kanske skulle ta tag i den däringa maten då.
/E

Pärlor

Syster och Noomi har åkt hem. Jag har jobbat, och det gick bra . Igår när vi var på h&m jag och syster så kom det in en tjej som var så fruktansvärt märklig, hon var vit i hela ansiktet, sen var hon nästan gråhårig (såg ut som hon hade färgat det grått) så sätter hon sig på golvet bland kläderna och sitter säkert där i fem minuter, så jävla märkligt . 
Hade en trevlig sms kontakt under tiden på jobbet, nu längtar fröken eriksson massor till måndag. Kommer nog bli en god kopp kaffe då. så snurra min jord igen, radion spelar vår sång ...
om du var här, om du var här, om jag var där, inuti och utanför, om du var här .

Om en vecka så vet jag att jag kommer vara väldigt glad, nästa vecka kommer att bli en toppen vecka i mitt liv. Längtar !
Var mycket trevligt hemma hos Erica, hennes mamma och systerson kom förbi också, Liam är ju bara för söt, tror faktiskt att Noomi blev lite kär :)
Jag vaknade bara två gånger inatt, en gång då syster glömde släcka lampan efter sig och den andra gången var när Noomi knölade. Men jag la mig aldrig på henne :) Höll dock på att göra det när jag skulle släcka lampan, var inte så jätte smidig där.
Sushin var helt okej, tycker dock att den uppe hos syster är godare. Jag är faktiskt mycket glad över att jag kan äta sushi nu :)
Jobbar till kl 13 imorgon, vad händer sen då ?
Blir nog en dusch nu, sen sängen så jäkla trött nu faktiskt. Hörs!
/E

Finbesök

Blev inte någon film igår, gjorde en egen film istället :) Somnade ganska skapligt, vaknade 07.20 trodde då i min enfald att jag hade försovit mig så jag ringde till jobbet, lagom trött och sa att jag skulle bli lite sen . Sen så kom jag på, nej jag börjar ju vid åtta, så jag slapp stressa och kunde gå på toaletten :)
Just nu så har jag systeryster och Noomi på besök, dem ska stanna över natten, är lagom nervös över att jag kommer lägga mig på Noomi inatt.
Idag kom jag på, att jag kommer att jobba tre helger i rad. Känns mindre kul, men plånboken mår bra av det iaf, det är huvudsaken :)
Köpte ett par baggyjeans idag, lovely har velat haft ett par väldigt länge nu, så idag slog jag till. Sjukt billiga var dem också. Det gör ju bara saken bättre :)
Fikade och gick runt på stan med sis, Noomi, Erica och Astrid. Det var trevligt . Imorgon så ska det ätas frukost hemma hos Erica, Astrid och Joel. Blir nog super trevligt .
Det funkade min taktik, du svarade.. Jag kan inte göra annat än att bara le. Fy för dig, du är för bra.
Ikväll blir det sushi med sis. Ska väl strax gå iväg och beställa det. Börjar gilla det mer och mer nu faktiskt :)
Imorse höll jag på att köra på två tjejer på cykel, man ska inte bara kasta sig ut i trafiken ! Ungjävlar. Såg sen att det var en jobbarkompis dotter på den ena cykeln, så jag hoppas hon läxar upp sin dotter nu :)
Tjingeling ! Nu blir sushi
/E

Skadeglädje ?

Jag gottar mig i andras olycka. fan så elak jag är egentligen, men jag kan tyvärr inte rå för det. Mohahaha!
Folk skaffar barn hit och dit, och verkar inte riktigt förstå allvaret i det hela.. Man bör tänka till en eller två gånger innan man bestämmer sig, för det är ett stort beslut att skffa barn .
Idol var ju ikväll, lika bra som alltid :) Andreas är ju ogift, funderar på att göra honom till gift. Haha !
Nej skämt och sido, jag har ju min fina kille  tänk att du är en tiger som inte får väckas ;)
whit you, oh whit you. hayati
Var och tankade innan jag åkte hem, blev jätte konstigt, den ville inte riktigt tanka bien full. Men jag ger mig inte . Så nu är bilen tankad. Men nästa vecka blir det att tanka en annan bil full, kommer att bli en lååång resa. Men det är de värt, big time. Hoppas jag iaf ;)
Funderar på att kolla på någon film. Lånade ett gäng av Malin. Blir nog fast and furious  han är ju bara för snygg den där Vin Diesel. Och sen ska vi inte prata om bilarna heller.
Imorgon så kommer systeryster och Noomi, det ska bli mysigt.
Nehe, ska dra på rullen nu.
/E

Måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag & söndag...

Kan nog bli som så att jag kommer att jobba hela denna vecka och några dagar där till, två veckor i rad alltså. Men jag klagar inte för det inte . Behöver alla pengar som rullar in.
Idag så fattade jag ett ganska stort beslut, blir nog vuxen nu. Som Malin sa; "Du är vuxen :) det va ett bra beslut!"
Om en vecka ungefär så kan ni få veta vad det är för beslut som jag har fattat. Helt galet :)
Idag så flyger Malin till turkiet, underbart! Imorgon är det exakt två månader kvar tills vi drar till tahiland. Wihoo!
Rember me var en mycket bra film, jag grät. Höll nästan inte på att få stopp på det..
Jag blir så jävla fundersam över vad du håller på med faktiskt . Man kanske ska ringa lite samtal, för då brukar du vakna till liv, slå upp dina vackra ögon igen och se mig. Habibi, min, du och jag.
i never thought i'd be in love like this. when i look at you my mind goes on a trip. then you came in, and knocked me on my face. feels like in I'm a race. i never thought i'd fall for you as hard as i did. cause boy you came around and you knocked me down.
say you gotta put the good with the bad, happy and the sad so will u bring a better future than i had in the past
Oh Cause, i don't wanna make the same mistakes i did, i don't wanna fall back on my face again

Är hemma hos mamma och tvättar just nu. Mina grannar lär ju tro att jag aldrig tvättar.
Ikväll börjar idol. Det är ett måste att se .
Tvätten kallar, hörs!
/E

Söndag

Har gått bra att jobba dessa dagar, har bara varit lite sen båda dagarna. Och jag vet att jag har två dagpass kvar, hoppas fan att det är kväll på onsdag.
Passade Basse igår, Malins hund. Har honom nu också. Ska ge honom lite mat, sen blir det nog en promenad . Blir fan sugen på att skaffa mig en egen .
Dagens Rabih låt är amore... Fy så fin han är !
Kollade snabba cash igår, den som är super fin där är ju Dragomir Mrsic. Hans röst och sätt att vara på i filmen. gangsta ! lovely.
I said you're all that I'm thinkin' of... Baby.. Said, I promise to never fall in love with a stranger. You're all I'm thinkin' of, I praise the Lord above, for sending me your love, I cherish every hug. I really love you
Ikväll blir det film mys, jag och Malin ska kolla på remember me

Kanske får be Malin ta med en blöja från jobbet, kan ju bli snigelspår ;p
Skulle vara så skönt att lägga sig ner i ett bad just nu och bara njuta . 
Gjorde äppelpaj idag på jobbet, mycket gott !
Skulle vara roligt att veta vad det är för folk som läser bloggen, kan ni inte lämna en kommentar med namn och så :)
Är så jäkla stolt över en sak som hände idag, har en dam som inte vill duscha alla gånger, men vem fick duscha henne idag då? jo jag !
Nej nu orkar jag inte, ska nog ta mig en dusch sen promenera med Basse, undrar vart bara.. Hamnen får det nog bli .
/E


i will stand by you .

Från första gången, från första stund jag såg dig så var det ren kärlek. Till dig och till din röst . Ditt utseende är helt fantastiskt, man drunknar i dina vackra ögon. Din röst är fenominal . Du har det, en charm och karisma som inte många har. Du får mig att bli fjorton igen. Du får mig att le .


Tänk... Om man någon gång skulle möta dig. Uff, som sagt, fjorton igen.


Det blev inget besök från huvudstaden idag. Noomi och sis sover på södersjukhuset istället för hemma hos mig . Tråkigt, hoppas inte att dem hittar något fel på Noomi.
Gick bra att jobba idag, började dagen med att plocka in saker i förrådet, igen.
Blev så jävla arg på någon anhörig idag, det ringde på porttelefonen, och det är bara min avdelning som tar emot den. Jag var inne hos en boende, så jag tog emot larmet och sa, jag kommer snart. Hör då att det är en dam från min avdelning. Man kan öppna via larmtelefonen, men jag gjorde inte det, för det är inte alla gånger som hon klarar det. Det ringer igen, men då är jag redan på väg så jag trycker bara av larmet . Då möter jag damen från min avdeling, sen var det även två stycken kvinnor där. Ena var helt knäpp. Äntligen, vilken tur att det inte regnar. Bla bla bla, hon börjar jiddra om att dem hade fått vänta så länge. Dem hade kanske väntat max 5 min. Tyckte det var jätte dåligt att vi inte kunde öppna på en gång, försökte förklara för henne att det är fler som bor här, ja det är klart får jag till svar. Men... Då sa jag, ja men nu var det som så att jag var upptagen hos en boende och kunde inte gå ifrån. Hon tyckte iaf att det var förskräkligt. Sen kliver hon bara in i entrén. Snorket frågar jag; vart ska ni då? För jag måste veta vilka jag släpper in i huset . Sen hör jag hur hon gnäller till sin vännina, ingen respons, usch. Bittra jävla kärring, försök att vara lite glad! Gav kärringen fingret (då hon inte såg). Såna saker flippar jag på. Även på vissa boenden ibland.
Har så fruktansvärt ont i mitt högra knä, känns jätte konstigt nästan som om det är någon som sticker en kniv i det, fast ändå inte. Så kan jag knappt gå, hände några gånger på jobbet idag. Som sagt, jätte konstigt.
Hade ett ganska trevligt telefonsamtal idag, ringde en person, en annan människa svarade, tyvärr så kunde vi inte prata så länge med tanke på att jag jobbade, men det var trevligt.
Hann lämna in stövlarna innan jobbet, han sa att jag kunde få dem idag, men tyvärr så var jag ju tvungen att dra till jobbet. Ska bli härligt att gå i dem igen, dem är ju underbara dem där stövlarna :)
Galet kallt, har fullmundering på mig, pyamasbyxor, linne och en lite tunnare luvtröja. Funderar dock på att skippa tröjan och byxorna snart .
Ska kanske försöka sova nu. Börjar 7.30 imorgon. Tjing !
إفلينا قلب رافعة لى الأبد
/E

Busfabriken

Det blev inte så mycket städ igår, dammade mest. För telefonen ringde, det var Nathalie. Hon undrade om jag ville följa med till norrköping. Antingen busfabriken eller shopping. Jag valde busfabriken :)
Vi var där ett tag, vissa saker som man gör blir man ju helt svett av. Elefanten kom också. Neliah blev livrädd medans Vincent tyckte det var super kul .
Ser dock inte ut som det på bilden, men första gången vi mötte elefanten så funkade inte kameran. Så han ville inte ta kort med elefanten denna gång ...

Efter busfabriken så begav vi oss till mc donalds. Sen blev det en sväng till stadium, Vicce skulle prova en overall. Jag kollade på lite grejer, bland annat ett på löpar/gå skor. Men hade Jonathan i sele och han var inte på så bra humör så jag struntade i det .
Hem, var väl hemma vid halv åtta tiden.. Fortsatte att plocka lite. Sen ringde Jennifer, vi pratade lite, jag åkte och handlade, sen åkte jag och hämta henne. Vi åkte och fika och pratade skit, riktigt kul .
Hem och sov.
Idag har jag plockat, bäddat rent och dammsugit. Inget tippen, det fick hamna i källaren med en massa annan skit :p
Funderar på att dra ner på stan innan jobbet och lämna in ett par stövlar som skulle behövas klackas om. Vet dock inte om jag hinner .
Finbesöket kanske dröjer, det har skett lite komplikationer . Hoppas det blir bra iaf .
Önskar att när jag kommer hem från jobbet att du står utanför min port och ber att få komma upp. Med blommor i din hand.
Drömmde om dig inatt, det var så jäkla verkligt, nästan så där så att det var läskigt, man kan nästan tro att det hänt på riktigt. Drömmen var fin, precis som du .
Nej jag måste öka takten så jag hinner med stan också .
/E

Städa & plock dag...

                                                  
Här ligger jag och gör ingenting, skulle behöva göra så mycket mera. Idag ska jag försöka städa och plocka lite. Blir nog en sväng till tippen också med lite grejer.
Egentligen så vill jag inte vara hemma idag, vill hitta på och göra något. Men, idag är den enda dagen som jag kan plocka och städa på. Får ju som sagt främmande till helgen och då måste det se någorlunda ut. Har legat här på soffan ett tag nu, inte bra ... Läser igenom bloggen, roligt faktiskt .
Verkar vara ett fint väder ute, skulle vara nice med en promenad faktiskt. Sen kaffe någonstans :)
Har gjort iordning disken iaf, kanske ska ta tag i dagen någon gång..
/E

wake me up when september ends, eller ?

Idag är det september, höstmånad. Nu kan man säga att hösten är här. Fint väder har det iofs varit idag. Hösten kan vara riktigt härlig den också faktiskt .
Första september som sagt, det betyder att jag börjar min provanställning idag. Ska försöka sköta mig i 6 månader framåt nu . Började väl sisådär denna dag, telefonen ringer 07.48 . God morgon Evelina, det är Bettan!
Jag flyger upp ur sängen och ber om ursäkt frågar om jag är sen, har jag försovit mig?
Nej, det hade jag inte gjort, hon ville att jag skulle komma och jobba. Sonen har ont i öronen igen. Men jag orkade inte, hade dock varit mycket bra om jag hade gjort det. Men men. Åkte till jobbet vid elva tiden och hämtade upp en dam, vi bestämmde igår att vi skulle åka ner på stan, hon behövde nya bhar och det är ju lättare att se och prova i butik. Blev en sväng till banken, sen ville hon ha mc donalds, sväng till torget sen blev det hem igen. Skulle ha börjat vid 17 idag egentligen men vi var en kort på eftermiddagen så jag var kvar efter vi kommit tillbaka igen .
Fick sån himla huvudvärk och galet ont i nacken idag. Trodde nästan att jag skulle spy så ont hade jag. Men, efter lite alvedon så gick det över, skönt .
Kom hem och insåg att jag var tvungen att köpa smör till imorgon, drog iväg till affären handla lite skit. Polisen stod på parkeringen och spana, på vad vet jag inte, känndes lite konstigt. Kom hem, insåg att jag inte hade köpt något smör. Blir till att gå imorgon bitti till butiken på hörnet .
Ska ta en riktig städ dag imorgon, ska nog åka till tippen med lite saker också, som har stått i källaren ett tag. Får ju fin främmande till helgen, måste ju se någorlunda ut iaf :)
Kollade på när mörkret faller igår kväll, den är hemsk. Fattar inte hur man kan göra så mot sin egna dotter, syster och brorsdotter . Gråter alltid när jag ser den.
Vi ska börja göra våra egna scheman snart på jobbet, undrar hur det kommer bli. Inser att snart är det taihland som gäller, tiden går fort. Måste fixa pass, måste fixa håret innan bara :)
Ärligt talat, det som har varit, har varit. Varför ta bort saker som man en gång i tiden ville skriva om? Alla har ett förflutet, det borde ju du veta. Och din nya lär nog också veta det. Tror inte att du är den första i hennes liv. Är det kanske som så att det som stod inte var sant? Allt kanske bara var ett påhitt för att det skulle vara så? Tycker iaf att det är så jävla töntigt av dig att ta bort ett speciellt inlägg. Skäms du ? Egentligen så gör det inte så mycket att det är borta, tycker bara själva grejen att du tagit bort det är så töntigt. Sen att du var så galet kort i ditt mail. Jösses människa skaffa lite stake i dig för fan !
Min beställning hämtade jag ut i måndags, fin fint ;
 

Hade en riktig, ego webcam dag här om dagen ...

    

Haha, fick nyss ett telefonsamtal från mamma Annika, Alexandra hennes dotter är här ikväll, och tydligen så ska dem boka in någon dag(ar) då dem kan ses, Alex bor nämligen i göteborg och tydligen så funkade det inte förens den 16 oktober. Alex hade dock ett krav för Annika och Lill skulle ut då och kravet som Alex hade om hon skulle komma upp var att jag följer med ut då. Snacka om att ha framförhållning men jag gillart, så den 16 oktober är jag upptagen ifall någon vill boka något med mig den lördagen ;)
Nehe om kanske skulle tvätta av sig sminket och kanske krypa ner i sängen, eller om man skulle kolla någon film.. Tål att tänkas på.
Hörs!
/E


RSS 2.0