En av bilderna. Malin och jag i bussen på ...

dsc00011 (MMS)

En av bilderna. Malin och jag i bussen på väg till terminalen.


Söndag, vintertid chek.

Trött, även fast vi har ställt om klockan.
I torsdags for jag upp till stockholm, hem till systeryster, Iapia och Noomi. Sov över där, sen hem igen på fredagen för att sedan åka upp till stockholm igen för att åka på kryssning med några ifrån jobbet. Det var roligt och trevligt. Men vissa människor förstår jag mig inte på helt enkelt, men så är det väll bara.
Mamma hade Plexus, jag var lite nervös över hur det gick och så. Men jag visste ju att det skulle gå bra, och det gjorde det också. Kom hem till ett hem som jag inte lämnade. Fredagen blev så jävla stressig så jag hann typ inte göra något. Mamma hade köpt blommor, städat och plockat. Hon sa det, jag har ju damp kan ju inte bara sitta still. Så otroligt tacksam! 
Blir en ganska lugn dag idag, tror jag iaf, har torkat golven, ska snart ut till oxelösund, sen ska jag och Malin släppa hundarna så dem får busa av sig lite, senare så ska jag träffa Sandra, det kan ju bara bli bra.
Kan säga så mycket som så, att jag bytte nr med en väldigt fin man igår. Kollegorna var väldigt imponerade över honom, men vad vet jag..
Imorgon är det en vecka kvar tills jag åker, en vecka! Helt sjukt. Börjar bli lite nervös faktiskt. Över allting, Plexus, vad jag ska packa, pengar, sjukdomar, ja allt. Men det kommer nog bli en helt underbar resa som jag absolut inte kommer att ångra.
Hinner inte lägga upp några bilder ifrån kryssen nu, har inte hunnit lägga in dem i datorn ännu, men det kommer att komma upp. Tog dock inte så många bilder.
Ha en fin söndag!
/E

Suryoyo bland annat

Dåligt med uppdatering, jag vet. Men iofs så är det inte så där jätte kul när man inte vet vilka det är som läser. Så man kanske ska lägga ner ett tag .
Har jobbat ganska mycket. Denna vecka skulle jag varit ledig, tisdag, onsdag, lördag och söndag. Blev ledig onsdag och söndag. Tisdag gick jag in extra, och dagen idag så har jag bytt mot nästa lördag, är nämligen på kryssning nästa vecka .
Idag har det varit en riktig helvetesdag på jobbet. Stress, stress, stress. Hann inte ens äta någon frukost idag. Hann inte ta ut min rast heller. Vissa av dem boende verkar ha blivit helt galna idag. Kom hem och la mig i soffan, somnade hårt. Helt seg ikväll.
Ska hem till Mailen om en liten stund och kolla film. Ska även kolla på, så mycket bättre.
Syrianska går in i allsvenskan, så jäkla härligt ! Suryoyo
Var hos min fina frisör i tisdags, vi rakade dock bara sidan, diskuterade dock vad vi ska hitta på när jag kommer hem från thailand, lutar åt att det blir rakat båda sidorna, och rött med svarta effekter. Blir nog bra det :)
 
Flätorna har Sabina gjort.
Har talat med min bilhandlare, hämtar bilen i början av november, sen så får den stå där när jag är i thailandet, så skönt! Har varit lite orolig och fundersam över hur jag skulle göra med den när jag är där, om jag kanske skulle väntat med att hämta den förrens efteråt, men nej. Hämtar den i början av november. Min "lilla" pärla ;)
Ska tona rutorna på den, men blir i vår/sommar. Dem är tonade redan men ska tona fram också.
Var ute vid örstigsnäs nu ikväll med, Plexus, Basse, Ville, Malin & Linda.
Nehe, dags att plocka ihop lite saker, sen fara iväg till Mailen då.
Ha en trevlig lördag
/E

And if you do me right

Idag är det en månad sen som jag hämtade Plexus, helt galet. Känns på ett sätt att jag haft honom så mycket längre, men även som att det var förra veckan som jag hämtade honom.
Han ligger just nu och myser i knät;
 
Passet är fixat, var på polisen efter jobbet. Kortet blev inte alls bra, och namnteckningen ska vi absolut inte prata om! Herregud.
Det är mindre än en månad kvar nu. Funderar helt ärligt på att börja packa lite nu, för sommar kläderna använder man ju inte precis nu. Elli funderar på att göra samma sak, skönt så har man det klart typ. Kommer köpa ganska många klänningar där nere, har inte så där jätte många här hemma, och det är ju billigt med sånt där.
Ska lägga mig och vila en stund, ska hämta upp Annika vid kvart i fyra, sen åker vi ut till B. Blir middag och så där, härligt :)
Det har skett en sak i mitt liv, men jag väntar ännu en lite stund med att berätta vad, men jag lovar att jag kommer att berätta.
Är det någon som känner sig manad att laga mitt avgasrör, har ett hål på det och måste besikta bilen snart.. Bilcenter skulle ta ca 3000 för det, och det går jag inte riktigt med på. Kan bara vara så att man behöver att svettsa lite .
Hängde en sväng med Elli igår, tahiland kom upp såklart. Och hon och jag ska gadda oss när vi är där, jag ska göra på insidan av höger armen, min fina arabiska text v Så jag har pratat med min fina, han ska hjälpa mig. Kommer bli galet fint och helt galet bra :)
Bjuder på en mycket bra låt, hon är helt fantastisk! Nästa gång jag går till frisören så blir det nog denna frisyr

Nehe bäst att avsuta annars blir det inte någon vila . Hej på er !
/E

Man kanske kan kalla det funderingar

Det är verkligen snart dags för vinterjackan nu på kvällarna, men jag vägrar, inte än! Man ska frysa in vintern och svettas in sommaren ;)
Imorgon ska jag till banken igen. Oj oj... Tur att min bank kille är stilig :) Man kanske ska fråga om en dejt ;) Haha
Var med en vän nu efter jobbet, hon vill vara anonym om detta. Jag tog upp våldtäckten(erna) som varit i örebro, jag tycker att det är hemskt att detta ska behöva ske i vårat samhälle. Detta kan låta märkligt, men jag tycker att det känns väldigt skönt att det var en svenne banan som våldtog dessa tjejer, och inte en invandrare, ny svensk, blatte, ja ni hajar. Då säger hon, med humor, ny krimminel när jag sa ny svensk. Tyckte att det var lite roligt sagt. Men tillbaka till dessa våldtäckter, stavas det ens så ? Iaf, skönt att det var en svenne banan så kanske dessa svenne banan rasister som finns i detta avlånga land kan få en smäll på käften. För det finns svenskar som gör brott, våldtar och mördar! Ja men det vet vi väl kommer många tänka när ni läser detta, men tydligen verkar det verkligen vara så att folk har glömt det. För alltid när det händer ett brott, okej kanske inte alltid men väldigt väldigt ofta så säger folk, ja men det är klart att det är en invandrare som gjort det. Blir så trött på folk som säger så. Visst man ska ta seden dit man kommer, men ! jag tror inte att det är så lätt alla gånger att komma ifrån ett land där det är krig, folk stjäl för att överleva, osv. Sen komma till ett land där du oftast blir satt i "slummen" av socialen att leva som en svensson. För tänk er, hur lätt är det för oss svenskar att få jobb? Hur lätt tror ni då att det är för en invandrare som har svårt med språket att få ett jobb. Vissa arbetsgivare reagerar bara på att en människa har ett utländskt efternamn. Så om jag skulle gifta mig med en invandrare (drömmer ;p) då skulle jag självklart ta hans efternamn, skulle det bli svårare för mig att få ett jobb då skulle jag flippa.
Det diskuterades om detta på radion igår, just det här om efternamn. Det var en man som hette.. Alexander tror jag som kom ifrån iran tror jag så han hade ju då ett persiskt efternamn, han hade ringt om ett jobb, dem kom in på hans efternamn, det låter utländskt, ja jag är från iran, svaret han får är; vi hör av oss så slänger dem på luren. Helt sjukt.
Har lite svårt att skriva nu då Plexus ligger på mig så jag ligger snett med överkroppen, så jag ger upp för idag. God natt!
/E

Måndag, ny vecka

Måndag morgon, har varit galet kallt inatt. Klockan 03.47 kom ett sms inatt förfrågan om jag var vaken. Men jag sov som en stock då, tyvärr.
Idag ska beskedet ifrån banken komma, men något säger mig att jag inte ska köpa bilen, för att jag kollade en app idag på facebook, och den sa; god morgon Evelina. Köp inte en ny bil, utan köp en som har några år på naken, du tjänar mer på det. Något i den stilen, sen kollade jag på ett horoskop, där stod det; Var på din vakt. Det kan innebära vissa risker att idag skriva under ett papper.
Idag kan det vara klokt att tänka långsiktigt på ekonomin. Dina pengar måste räcka till en del längre fram.
Känns lite som om det inte är en bra idé att göra detta köp om det står så där överallt. Men jag vill, jag vill ha den där bilen !
Den går ju alltid att sälja, faktiskt. Får kolla vad banken säger.
Ska alldeles strax ta tag i mitt diskberg, sen är det jobb som gäller. Men innan det så ska vi ta en tur i skogen.
Ha en bra dag!
/E

Snipp, snapp slut, så var helgen slut

Det blev utgång igår, härlig kväll med tjejerna. Kvällen slutade dock lite märkligt, men härligt och välbehövt ;)
"var det verkligen så genomtänkt det här ? :) "
Svar på mailet, det blev märkligt, men bäst så skulle jag nog gissa. Men! När något går lite halv illa så kommer ett fint sms, från bara min fina . Han gillade Plexus, men vem gör inte det? Och jag visste att han skulle gilla honom. Hundtricket ;) Plexus luktar numera som han, underbart. Han ville ha honom fram så han fick sitta i hans knä, därav luktar Plexus ljuvligt ;)
Idag var det kalas för Dante, fina fina Dante fyller 3 helt galet. Plexus var med, han sköter sig väldigt bra tycker jag på kalas och sådant. Folket var imponerade över honom också, att han var så lugn och skötsam :)
Imorgon är det måndag, ny vecka med nya utmaningar. Jag hoppas på att veckan kommer att bli bra, det verkade iaf som det ikväll. Eller nu precis faktiskt, ska försöka hålla mig vaken en stund så vi kan ses igen. Eller så ställer jag klockan ;)
Det börjar verkligen bli kallt ute nu, måste köpa mig en ny vinterjacka. Sen måste jag fixa passet denna vecka. Mindre än en månad kvar nu tills vi åker. Tänkte på det igår när jag och Malin pratade, Plexus kommer att ha vuxit massor tills jag kommer hem, undrar verkligen om han kommer att känna igen mig. Känns lite, nej nu ljuger jag, mycket jobbigt att lämna honom i två hela veckor .
Nej om jag ska lägga mig i sängen och ställa klockan på typ två eller något, eller så skiter jag i det. Behöver nog sömen väl.
Bjuder på några bilder ifrån helgen, hepp hepp
    

    

   

Bild nr
1. Plexus i parken, vägrade att kolla in i kameran
2. Plexus i havet vid örstigsnäs, vacker dag.
3. Vi körde med stjärnor på schalarna i fredags. Matchning
4. Hjärta i sanden på örstigsnäs, hjärtat var till dig min fina
5. Jag i havet vid örstigsnäs.

Detta var fredags bilder, nu kommer lördag;
6. Jag i Malins soffa
7. Efter mycket bus så blir dem till slut trötta, fina killar
8. Jag och Malin, fina fina Malin
9. Lipar, sägs tydligen att lipa betyder kärlek
10. Bilden säger allt. Malin och jag inne på Cocktail and dreams

Söndag;
11. En utav Dantes tårtor, den andra var blå maräng tårta, super goda!
12. Är det kalas så är det, vi skulle ha hatt på oss, även Plexus
13. Födelsedagsbarnet, underbara söta Dante
14. Det är jobbigt att vara på kalas


Har haft en mycket bra helg, nu blir det sängen. Ställer nog inte klockan. Natti natt!
/E

Lördag

Mötet på banken gick nog bra, får veta på måndag. Men något säger mig att jag inte får ta lånet... Ändrade lite på mina sparanden, och har även börjat att pension spara. Märkligt snart 23 och har börjat med det, hoppas fan att det lönar sig.
Körde bilen igen igår, har gjort så att dem har sålt en bil, tipsade Malin om en bil, så nu hoppas jag att jag kan få lite rabbat/bonus av dem. Sa det till dem också ^^
Idag är det lördag, jag ska kanske, kanske gå ut ikväll. Var ett jäkla tag sen jag var ute, tror nog att det var på karnevalen. Över 2 månader sen alltså.
Igår var jag hemma hos Mailen och kolla folm, holy water, den var inte bra! Sen tog vi en sväng, åkte sen till Jennans jobb och drack lite kaffe och snacka skit. Åkte en sväng till sen tillbaka till Jennifer. Trevligt trevligt, var sugen på bröllopssviten ;)
Sen blev det hem och bingen. Upp vid sju imorse, gav Plexus mat sen ut och gå. Men jag vägrade att gå upp då så vi somnade om .
Ska plocka lite här hemma, sen ska vi ut och gå, blir nog örstigsnäs.
Bombnedslag delux hemma hos mig just nu, kläder överallt. Och köksbordet är det papper överallt. Viktiga papper också, så det är inte bara att slänga. Låter ungefär som mamma nu, hjälp!
Har bara fått ett svar på mitt mail, väntar på mer! Väntar och väntar, inget är som väntans tider.
Nehe om jag ska ta tag i röran här så vi kommer ut någon gång. Hej på er!
/E

Det ska tydligen vara en rubrik här!?

Har haft en mycket trevlig kväll ute i stigtomta hos B med familj. Det blev soffhäng senare, både för mig och Plexus. Han kissade inne två gånger bara, eller om det var tre. Bra iaf för vi var där mycket länge.
Jag och Johannes, B´s son tog en prommenad med Plexus, och vad ser vi som springer runt på gatan då? Jo en älg, tjena. Var ganska roligt, för vi gick och pratade om att det inte händer så mycket i stigtomta, att det är lungt och tyst.. Oj, där kommer det en älg springades :)
Jösses! Det blåser fan storm ute, helt sjukt .
Lämnade in min bil idag på för besikting, domen? Avgasröret är av. Konstigt att det inte låter tycker jag.
Bytte däck på bilen igår, jävlar vad slitna mina däck var, nu då? Obalans så det skriker om det. Ska åka ut till skroten i stigtomta så dem kan ballansera upp dem .
Skickade iväg ett mail idag, har tänkt att göra det länge, men idag tog jag modet till mig. Var nog bara för att du stannade upp och vinkade när jag och Plexus var ute och gick tidigare idag. Vackra människa .
Igår kväll så somnade jag på soffan, gick och la mig i sängen sovandes tror jag nog, för jag glömde helt bort att ställa klockan. Vaknar tjugo i sju imorse av att Plexus låg och tuggade på sin säng. Tur var väl det, annars hade jag blivit sen till jobbet. Har gått och trott att jag slutar vid fyra imorgon, men? Jag börjar ju för tusan då. Hoppas människan som jag har bokat in planer med imorgon kväll kan imorgon dag istället.
Grey's var ikväll, det var sisådär, absolut inte som det var förr, men det är väl inget, och ibland är det väl tur det ?
Ögonlocken börjar bli tunga, kanske bäst att sova.. Längtar till helgen, om du nu nappar på min fråga :)
God natt folket!
/E

                                             

Boka möte, chek

På fredag har jag bokat in ett möte med banken. Får se vad domen blir.
Om håret står åt alla håll måste man ändå gå och jobba då ? För mitt står verkligen åt alla håll idag.
Gick ut med Plexus vid sju imorse, sen gick vi hem igen och sov en stund till, iaf jag vet inte vad han hittade på .
Ska kolla upp försäkringar på den kanske nya bilen. Om den blir alldeles för dyr att äga så kommer den nog tyvärr inte bli min, men fy vilken pärla det är.
Imorgon ska jag förbesiktiga min bil, så jag måste byta däck på min bil idag.
Man kanske borde försöka göra något åt detta förbaskade hår så man slipper gå runt med mössa hela dagen. Får nog inte heller göra det på jobbet heller.
/E

Har även shoppat idag

Glömde bort vad jag har shoppat idag, jag har inhandlat en doppresent, skönt! Två stycken mattor, en hundbädd och en hundmadrass som jag redan har i bilen, men på något sätt när Basse och Plexus åkte i bilen för någon dag sen så var den inte så hel längre.
Dopet blir den 4 december, så att hitta skor har jag god tid på mig. Annars är allt annat klart. Och jag kommer att vara brun till dopet, lovely !
Har så jäkla omatchade kläder på mig just nu, tofflorna jag köpte i norrköping, ett par långkalsonger med döskallar på och en rosa leopardtopp, låter inte så matchande va? Tur att man är ensam här iaf, förutom hunden som är crazy ikväll äter på allt ! Men just nu så ligger han i mitt knä och är väldigt mysig. Dags att inta sängen vilken sekund som helst nu, han får dock sova på golvet. Inte i sängen, nej.
csi började nu, önskar verkligen att jag hade tv i sovrummet, skulle vara skööönt !
God natt!
/E

Ny bil? Maby baby

Idag har jag inte, bäddatrent, inte än iaf, jag har dammsugit lite, inte hela lägenheten, och jag har inte torkat golvet. Idag har jag istället, ätit lunch med mamma, provkört två stycken bilar. Imorgon ska jag ringa banken. Sista bilen jag körde är helt underbar ! Se själva;
  
Det är en dodge magnum, faktiskt väldigt prisvärd. Automat, och har inte alls gått många mil.
Den första jag körde var en sang jang . En suv, fin den också, men denna är ju helt underbar! Ska som sagt ringa banken och boka ett möte med dem.
Var nyss ute och gick en sväng med Plexus, gick uppe på öster, såg dig, sen kunde jag knappt gå. Märkligt vad du gör med mig .
Nu blir det lite csi ny, sen blir det nog en sväng till coop extra och sen en dusch. Ska inhandla satsumas tror jag. Eller... Så skiter jag i det för jag är inte så piggelin.
/E


Lurad på nattsömnen

Helgens bravader är över, men det väntas nya imorgon igen. Trött ! Somande på soffan inatt, så Plexus har lekt fritt här i lägenheten, det har han gjort också. Hade rivit upp allt ur kompostpåsen, dvs kaffesump i nästan hela köket. En sko låg där han brukar sova och kiss på golvet. Tack tack.
Gav dåren frukost sen gick vi ut och tog en sväng, mötte en annan rottweiler, en tik. Hon var så fin. Grattis till henne för hon hade sin 1 års dag idag.
Det här att sova på soffan känns nästan som fusk, att man blivit lurad på en god nattsömn. Kanske kan ta igen den senare idag ;)
Idag ska jag antagligen ta med mamma ut i skogen och gå. Jag ska bädda rent i sängen och dammsuga och skura golv, antagligen plocka lite också. Det är min plan idag.
Åt middag hemma hos mamma igår, fläskfilé med svampsås och potatis, och till efterrätt var det friterad banan med glass. Mycket gott !
Var ute och gick i oppeby igår, my hood. Två gånger var vi faktiskt där. Det är riktigt fint där, känner mig hemma när jag är i oppeby, man kanske ska flytta dit igen ? Vill flytta, men ändå inte har det blivit just nu. Jag trivs ju jätte bra i området, men lägenheten är så där och sen är det så förbaskat lyhört här. Det bästa vore om jag hittade en mindre hus som jag skulle kunna hyra. Kollar ofta på blocket, men kommer inte ut så ofta där, så om ni hör om något hus som ska hyras ut, hör av er!
/E

Jag har en rivare i hushållet

Igår drog han ner min dator i golvet, idag drog han ner en av lamporna som står i mitt fönster, det blev en hel del glas på golvet. Vad kommer han dra ner imorgon ?
Varje morgon när Plexus vaknar till liv tänker jag, nej inte än. När jag går upp tänker jag, efter promenaden ska jag lägga mig igen. Blir det så? Nej man piggar faktiskt på sig när man är ute och går.
Jag måste verkligen köpa mig ett par bra vinterkängor och termobrallor till i vinter, samt en längre vinterjacka. Prövade ett par kängor när jag var på stadium i norrköping, men det känndes som om man hade på sig ett par pjäxor, så tack men nej tack. Dem var dock jävligt snygga.
Ikväll är det jobb, hela helgen lång. Delad tur imorgon och dag tur på söndag. Hua, men det kommer nog att gå bra, det måste gå helt enkelt :)
Idag är det första oktober, vad fan hände med september ? Tiden bara springer iväg.
Igår var vi ute vid örstigsnäs, banne mig så fint det var. Tog ett x antal egobilder också, några blev fina faktiskt. Har dock inte lagt in dem i datorn än. Tog även ett par på mina stövlor(stövlar?)
Skulle vilja ta en sväng till ikea igen, behöver ju köpa en ny lampa nu också. Tror faktiskt att dem har slutat med djur sakerna på ikea, det gillas mindre. Nu med tanke på att jag har införskaffat mig en plutt som också kan få saker från ikea :)
Kollade på väggdekorationer igår, funderar på att sätta upp en i köket, blir kanske texten som jag har tattuerat in . Eller någon annan fin text, kanske den som ska skrivas dit på min kropp? Det tål att tänkas på, tror att den ska vara rosa om den ska vara i köket :) 
Tänker ställa frågan ännu en gång, vilka är ni som läser min blogg, vet ju att det är folk inne och läser, Nathalie är den enda som kommenterar, och jag tror/vet att hon inte är den enda.
Nehe om jag kanske ska hoppa in i duschen och göra mig lite fräschare. Ha en fin fredag och helg!
/E 

RSS 2.0