Jag har en rivare i hushållet

Igår drog han ner min dator i golvet, idag drog han ner en av lamporna som står i mitt fönster, det blev en hel del glas på golvet. Vad kommer han dra ner imorgon ?
Varje morgon när Plexus vaknar till liv tänker jag, nej inte än. När jag går upp tänker jag, efter promenaden ska jag lägga mig igen. Blir det så? Nej man piggar faktiskt på sig när man är ute och går.
Jag måste verkligen köpa mig ett par bra vinterkängor och termobrallor till i vinter, samt en längre vinterjacka. Prövade ett par kängor när jag var på stadium i norrköping, men det känndes som om man hade på sig ett par pjäxor, så tack men nej tack. Dem var dock jävligt snygga.
Ikväll är det jobb, hela helgen lång. Delad tur imorgon och dag tur på söndag. Hua, men det kommer nog att gå bra, det måste gå helt enkelt :)
Idag är det första oktober, vad fan hände med september ? Tiden bara springer iväg.
Igår var vi ute vid örstigsnäs, banne mig så fint det var. Tog ett x antal egobilder också, några blev fina faktiskt. Har dock inte lagt in dem i datorn än. Tog även ett par på mina stövlor(stövlar?)
Skulle vilja ta en sväng till ikea igen, behöver ju köpa en ny lampa nu också. Tror faktiskt att dem har slutat med djur sakerna på ikea, det gillas mindre. Nu med tanke på att jag har införskaffat mig en plutt som också kan få saker från ikea :)
Kollade på väggdekorationer igår, funderar på att sätta upp en i köket, blir kanske texten som jag har tattuerat in . Eller någon annan fin text, kanske den som ska skrivas dit på min kropp? Det tål att tänkas på, tror att den ska vara rosa om den ska vara i köket :) 
Tänker ställa frågan ännu en gång, vilka är ni som läser min blogg, vet ju att det är folk inne och läser, Nathalie är den enda som kommenterar, och jag tror/vet att hon inte är den enda.
Nehe om jag kanske ska hoppa in i duschen och göra mig lite fräschare. Ha en fin fredag och helg!
/E 

Kommentarer

Signa här:

Namn här tack:
Kom ihåg mig? Om du vågar

E-postadress: (publiceras ej, men säljs på ebay)

URL/Bloggadress:

Texta här:

Trackback
RSS 2.0