Torsdag.

Hittade inget igår till barnen. Ska kolla lite till idag, ska nog åka ner på stan ganska snart. Ska träffa Mailen idag, hon ska få sitt paket, damen har ju fyllt 20 :)
Jag är ganska förvirrad just nu. Men det löser sig säkert om någon vecka. Mycket som snurrar i huvudet just nu, ganska jobbigt faktiskt.
Funderar på att lämna in glasögonen idag, men jag struntar nog i det. Jag skulle nog ha pengar till det. Men jag struntar nog i det, har ju en avgift att betala, det är inte gratis att skriva upp. Usch riktigt läskigt tycker jag att det är. Men jag tror att jag kommer kugga. Men jag försöker så gott som jag kan... (eller skulle nog kunna bättre) Men det är inte lätt.
I helgen vill jag bo i oxelösund, men det kan jag ju inte.. Men på söndag så ska vi nog åka dit, jag och Andreas. Så Andreas får se på sötnosen Vincent.
Ska åka till sjukhuset den 4/2 och prata om preventivmedel, jag vet inte riktigt vad jag ska ha. Men inte spiral tror jag faktiskt inte. Nej, jag har nog bestämt mig att det blir det inte. Blir väll dem vanliga jävla pillerna som förrut. Egentligen så skulle jag inte vilja ha något alls, men det slutar kanske inte så bra då. Vi vill inte ha barn än. Eller egentligen så vill vi det, det är nog jag som tvekar mest. Det är ett väldigt stort ansvar ! Som inte alla förstår verkar det som...
Jag lyssnar galet mycket på en man nu, eller sen nya skivan kom så har han vart i högtalarna varje dag, i love him. Galet mycket !

Skulle beställa en tröja igår, som just Petter och någon mer antar jag har gjort, men det funkar fan inte. Blir riktigt irriterad.
Ska bädda sängen nu och plocka reda på mina kläder som är överallt här hemma.
Hoppas ni får en bra dag!
/E


Dreams...

Jag stod och diskade, då slog det mig att jag har drömmt inatt igen. Eller man gör ju det varje natt sägs det, men jag kom på vad jag hade drömmt. Det var om en annan man (igen) jag förstår inte varför jag gör det. Men denna gång då var Andreas med i bilden. Men han var inte där, men han fanns. Och det var så läskigt, för nu när jag tänker efter så var det så jäkla verkligt! Rörelserna, läpparna och språket... Herregud. Ja jag var otrogen!! Fy fan.
Andreas och jag ses inte så ofta nu för tiden, för att han jobbar jätte mycket och jag är nästan aldrig hemma känns det som. Vi sover ihop, det är det enda just nu. Men det funkar för vi båda vet vad vi får ut av det i slutändan.
Kanske därför jag är otrogen för att vi aldrig ses. ?
Iaf drömmen var trots sina omständigheter faktiskt riktigt härlig :)
Nu ska jag dra till bussen. Puss
/E

Idag är det onsdag och jag...

Somnade med huvudvärken, det fungerade inte att äta. Usch. Men jag vaknade iaf utan huvudvärk, skönt!
Har precis kommit ur duschen så skönt tog en riktigt långdusch nu. Det blir att bära mössa idag, orkar inte fixa håret. Brukar inte gå så bra vissa dagar.
Ska diska och plocka lite här hemma, sen ska jag dra ner på stan och shoppa lite. I smyg dock Andreas får inte veta något, jag har nämligen inte kvar så mycket av lönen, men hur ofta är det rea ? ;)
Vill verkligen fixa glasen i glasögonen, men det får nog vänta till nästa månad eller månaden där efter. Men jag vill ha dem nu nu nu nu nu nu ! Men finns inte pengarna så går det inte att göra något åt saken. Det jag ska inhandla är saker till lilla Vincent och hans syster Neliah, hon får ju inte bli utan. Det blev hon dock igår. Kommer nog också hitta något åt mig. Ovanligt . ? :)
Nehe om jag ska ta reda på den där disken så jag hinner åka ner på stan innan jobbet. Ha en bra dag
/E

Tisdag 29-1 Första mötet med Vincent.

Idag har jag jobbat 12-16:30. Och det var så jävla segt. Jobbade på gruppbostaden. Höll på att somna i soffan, tv funkade inte heller. Jävla bajs. Men jag får ju pengar för det.
Har gått med huvudvärk hela dagen. Inget hjälper, borde kanske äta lite nu.

Dagens att ha på sig. Dock inte glajjerna har inte bytt glas i dem än. Men snart så. Skjorta och jeans Vero Moda. Me like faktiskt väldans mycket :) Ska snart inhandla ett till par jeans därifrån.

Efter jobbet så for jag hem för att jag skulle till BB och hälsa på familjen Signell/Eriksson. Glömde ju paketen till alla klant som jag är. Men jag hann med den bussen som jag åkte hem med. Upp till sjukhuset, var bara tvungen att köpa en liten nalle till Vincent. Sen hissen upp. Åh herregud säger jag bara, han är alldeles för söt. Älskade barn. Galet kär blev jag, Nathalie har vart så duktigt, Sebastian också för den delen. Han är mest lik pappa, men har mammas näsa :) men saker och ting förändras ju med tiden.
   
Ja, ni ser ju själva hur otroligt söt är han.

Nu ska jag laga mig lite middag. Kanske huvudvärken släpper. Ha en underbar kväll
/E

ÄNTLIGEN!

Nu har han kommit 21:01 kom han ifrån Nathalies mage. Jag är så himla glad, vill åka till sjukhuset nu, men jag måste vänta till imorgon. Fasters stjärnskott har kommit :D Hoppas vi kan ses imorgon söta du.
Nu ska nya faster gå och lägga sig. Jag måste försöka sova, men det kommer nog inte gå så bra. Är helt speedad nu. Måste nog ta en rök för att lugna ner mig. Puss puss !!!
/E

Hoppas hoppas hoppas!

Så fort jag får ett sms så flyger jag till telefonen, hoppas ju på att det är Bassen som smsar och säger att bebisen är ute och att allt har gått bra. Men jag får nog vänta.
Chabo har åkt hem nu så det är bara att ta fram dammsugaren och golvmoppen. wiho, fast det behövdes ändå även om chabo inte hade vart här.
Hoppas på att jag får ett sms snart.
/E

Kom nu!!

Det går segt för Nathalie, fick ett sms från Sebastian. Usch, hon måste vara galet trött. Tänker på dem massor just nu. Det kan inte vara så roligt. Fan bebisen där inne, var inte så elak mot din mamma, du får komma nu...

Jag har nyss bokat en uppskrivning, och den är snaaaaaaaaaart ! Pluggar som en idiot nu. Måste klara det.
Jag har Chabo här hemma, han är inte den mest lydiga hunden speciellt inte när man är ute och går, har galet ont i händerna, hund jävel! Men gör detta för deras skull, Sebastian & Nathalies. Mamma har honom sen, har honom nu bara för att hon gör en sak då hon inte kan ha honom.
Så ikväll blir det att städa bort allt hund skräp som är här.
Körde idag också, gick väll skapligt. Sakta men säkert, övning ger färdighet.
/E

Min helg.

Fredag.
Jobbade, åkte inte till Mailen i fredags vi ses istället nu på torsdag. Tur det för att jag var galet trött i fredags.
Kollade på hitman med Andreas & Johan. Inget mera speciellt om det.

Lördag.

Andreas och jag hade en trevligt morgon/förmiddag, sov ganska länge och åt en god frukost. Sen bar det av till willys för att stor handla. Kännde mig ganska stressad, helt i onödan som vanligt. Åkte ner på stan köpte presenter till Mailen, Nathalie & bror Sebastian. Sen gick jag till Vero Moda och Ulrika och shoppade lite, hittade ett par galet snygga jeans, som jag bara måste ha !!! Men man har inte så mycket pengar kvar sen räkningarna har blivit betalda. Surt, men så är det att vara vuxen med dålig lön.
Sen gick/åkte vi till öster, vi skulle ju titta på bio och äta middag. Det blec Arn kl 21 och middag på Tzatziki. Galet gott och så himla billigt! Där ska det ätas igen :) Arn var helt okej faktiskt, känndes inte att filmen var så lång som den var, en mycket trevlig kväll. Tack Ulrika.
Somnade mycket sent, stängde av telefonen för att sova lite.

Söndag.
Blir väckt av att hemtelefonen ringer, flyger upp ur sängen svara
E: Ja hallå . ?
Sebastian (Bror): Hej förlåt att jag ringer så tidigt men kan du komma till bb med din kamera?
E: VA??!!?!?!?! Har ni fått barn ???? Herregud!
S: Nej inte än men vi är här nu iaf.
E: Okej, men jag kommer självklart. Andreas kan vi åka eller?
A: Javisst. (galet trött!!!)
S: Kommer ni om en halvtimme eller?
E: Ja för fan, vi ses sen....

I trehundratjugo klär jag på mig, Andreas blir galen på mig för att jag stressar sådant. Men jösses dem ska ju få barn nu ju.
Vill tilläga att Nathalie fyller/fyllde den 27 Söndag allså. Det skulle vara kalas hemma hos dem kl 13 för henne och bror. Men nej så bidde det ju inte :) Än så länge detta skriver jag 08:13 (Måndag) inte någon bebis än. Så det tar nog tid, tycker synd om Nathalie hon har vart sömnlös sen i lördags, värkarna började kl 21. Men hon kommer klara detta, kämpa kämpa!
Ja upp till bb och lämna kameran till bror. Jösses amalia. Men som sagt inget har hörts ifrån dem, så det har nog inte blivit någon bebis än.
Vi åkte ut till oxelösund efter frukost och diskning. Kollade på en säng som antagligen inte kommer bli vår för att Andreas gillade den inte.
Åkte förbi ett hus som jag är kär i. Och det kommer bli en olyckligkärlek för att det är några som har flyttat in i det vackra underbara huset . Åkte hem till Sebastian & Nathalie för att hälsa på Marlene & Ia som var där. Neliah hade precis åkt när vi kom dit. Men men. Vi tog en kaffe och pratade skit och pratade med Sebastian men då hade det knappt hänt något.
Åkte hem och Andreas bytte om sen ut till Stigtomta hem till David, Emma & lilla Liam :) Andreas och David försvann på nedervåningen för att spackla och spika lite. Medans jag höll lilla Liam som kräktes en massa. Men det var mysigt ändå.
Åkte hem och gjorde en galet god stek. Eller Andreas gjorde den :) Så duktigt min kära, tur att jag har honom.
Min helg har vart mycket bra och jag är super nöjd :)
/E

Härliga fredag!

Nästa vecka eller nu i helgen då ska jag åka och köpa mig det där träningskortet. Fanns bara som halvårskort, med iaf. Nu ska jag verkligen börja träna! Måste köpa mig nya badkläder... Vart gör man det så här års ?
Vaknade kl 8 av telealarmet, snozade i 45 min. Åh jag är så bra!
Tjafs med han jag bor med, han har nog en dålig dag och känner att han inte orkar förklara allt för sin kära dumma sambo. Inte så lätt att betala en räkning nyvaken, så jag ville ha lite hjälp. Som resulterade i en sur sambo. Men det brukar gå över. Hoppas det gör det idag också :)
Idag fyller Mailen 20 ! Hipp hipp hurra!! 
Idag ska jag jobba på gruppbostaden har inte jobbat där sen i mitten/början av december. Men det kommer nog att gå bra. 
Jag måste gå upp till ica sen och ta ut pengar så jag slipper betala busschafuören med 21 enkronor. Inte så populärt tror jag nog. Sen måste jag köpa onico, jag har rökt massor nu dem senaste dagarna, beror nog lite på att jag har jobbat men sen att onicon har tagit slut. Rökte till och med hemma igår något som jag verkligen inte ska göra. Men helgen hoppas jag på ska bli rökfri. Så jävla onödigt ! 
Nu ska jag kocka lite ägg och äta lite frukost. Och försöka hålla mig borta från denna dumburk. All min tid går åt att sitta framför datorn, går upp jätte tidigt för att jag ska hinna, men gör knappt det bara för att jag sätter mig och glor på internet. Dumt!
Så ha en bra fredag kära ni, det är ju faktiskt löne fredag :D (efterlängtat)
/E 

Jobbet

Ett stort strömavbrott slog ut elen i hela östra Nyköping. Strömmen slogs ut vid 17.30 och var tillbaka till de flesta abonnenterna klockan 19.07. En grävskopa som kom åt en luftledning var orsaken till avbrottet. (Sn.se)

Det var faktiskt skoj att jobba underströmavbrottet. Tiden rusade iväg väldigt fort. Och tanterna la sig också ganska fort .
Har sjukt ont i ryggen, har knaprat på voltaren en massa ikväll. Men det hjälper ju inte. Dags att köpa träningskortet och gå till massören!
Imorgon är det körlektion 11:00, så håll er borta! :) Sen jobbet, dem bajsordinarie personalen har APT (Är jävligt arg just nu för att jag är en timvikarie, ger sig kanske snart.) ska även med en boende till tandläkaren, det kommer bli spännande. Well, ögonen svider och ryggen värker. Duscha, tänderna, sängen, sova. Så god natt!
/E

Lunch


image47
Andreas kommer hem och äter lunch här :) Och det betyder att jag slipper hoppa runt i en buss. Skönt!
Jag vill så hemskt gärna ha ett körkort. Så som jag sagt förrut, nu ska jag klara det här.
Andreas tar med sig Rocky hit. Hihi hoho. Mys med hund. Något som jag verkligen vill ha nu. Men det får vänta.
/E

Smärta

Okej, nästa vecka så måste jag ringa någon som kan fixa min rygg. Har haft ont i över en vecka nu, om inte mer. Är inte så himla härligt. Iblad kan jag knappt röra mig. Herregud. Ska prata med några jobbarchompisar om dem vet någon som man kan gå till. SSK pratade om att man kunde få rabbat på något ställe, kanske ska prata med honom om det .? För detta är inte roligt.
Så nu har jag fått gnälla lite :) Puss puss
/E


Gårdagen, tror jag :)

Gick inte så himla bra att plugga igår. Jag vet inte riktigt hur dem har tänkt som har gjort körkortsboken. Eller, dem har nog inte tänkt alls. Skulle läsa lite om dödavinkeln, tänkte att det är alltid bra att lära sig mera. Kollade i registret dödavinkeln, sid 48,60. Yes, slog upp sidorna, och.?? Nej inte ett jävla ord, dödavinkeln. Kollade hundra gånger om jag hade kollat rätt, och det hade jag. Well well. Ska ta med mig boken till jobbet och sitta och glo i den på min rast.
Jag hade så himla svårt att somna inatt, och vaknade mycket tidigare än vad jag borde. Andreas jobbarkompis ringde och babblade, wiho! Men jag somnade ju om sen, så jag kunde inte ringa sjukhuset. Nu måste jag verkligen göra det. Imorgon!!!
Kollade i min kalender idag, det är verkligen något att göra varje dag denna vecka, jobb, körlektion, födelsedagar, födelsedagsfest, biokväll, middag. Jösses, det hade vart skönare om man kunde delat upp lite på några fler veckor än bara en. Men kul att något händer iaf :)
Min buss går 11:55. Vad gör jag uppe nu egentligen? Kunde ju ha sovit mycket längre. Usch.
Igår så rökte jag två jävla ciggareter, känns verkligen så dumt, men det är det ju också. Första var när jag var hemma hos Sebastian & Nathalie (Hurra hurra på din födelsedag bror) den känndes okej, men sen så rökte jag en igår kväll när jag var så arg för att jag inte kunde hitta skiten i boken, plus att Andreas var inte mänsklig då. Så då tog jag en, och den var inte god eller njutbar alls. Dumma jag. Idag så vet jag att jag kommer att röka, jag ska ju nämligen jobba. Och när jag jobbar då röker jag. Undrar om jag ska lämna ciggen på jobbet. Eller nej, då kommer jag gå runt och vara super röksugen och riktigt arg. Så det var inte någon bra idé.
/E

Körlektion och dagen idag.

Hade körning idag, och det gick 1000 gånger bättre än i torsdags. För det gick ju som ni vet inte bra i torsdags. Sa till Niklas idag: Den här bilen är mycket skönare att köra än den jag körde med i torsdags.
N: Vem körde du med i torsdags?
E: Dig.
N: Ja men då körde du den här bilen.
E: Haha, nej det gjorde jag verkligen inte, jag körde ju den större volvon.
N: Nej, den här bilen är min så du kan inte ha kört den andra i torsdags.
E: Nehe okej, men då kanske du förstår hur dåligt jag tyckte det gick med tanke på att jag tror att jag kört en annan bil. Hahahaaaa!
N: Moahahahahahahahaaaa!
Lite roligt faktiskt. Men ja, idag gick det bra, ska plugga lite senare ikväll. Dödavinkeln, och lite annat shit.
När jag var klar så gick jag och mötte upp Nathalie och gick på stan och glodde, sen drog vi till färghuset och glodde sen 140 till oxd och hängde. Mycket trevligt.
Pratade med bebisen, och hoppas på att h*n kommer snaaart. Faster orkar inte vänta längre! Undra hur jobbigt med måste vara för Nathalie.? :)
Fick en sak idag, något som jag verkligen vill ha, men jag måste gå till en optiker och få riktigt glas. Ni kanske fattar då? Skit snygga. Men både Nathalie & Andreas tycker att jag passar bättre i dina Therese, så då kan jag ju få dem. Haha ;)
Åh jag vill verkligen ha pengar, dagarna kommer gå så sakta till fredag... Usch!
Nehe dags att laga mat. Hörs sen kanske.
/E

I want....



 a lovely house

 a sweet dog. Siberian Husky and a Rottweiler

 and a beautiful, healthy baby.

Stigtomta


image43

Andreas med sin gudson, Nicholas, han är i världensbästa ålder tror jag nog, blir 1 år i april. Så söt. Ville verkligen att vi skulle "låna" hem honom. Hihi.
Lite prat om barn på vägen hem hade vi också. Mer säger jag inte.
Det var trevligt att åka och hälsa på dem, var ett tag sen. Rökte idag också, men jag har inte någon ångest för det. Men Andreas är väldigt duktig och håller sig rökfri :)
/E

Igår, lördag...

Det var mycket trevligt igår, skönt att komma bort ett tag också. Känns som att jag bara vart hemma denna vecka. Så söta Neliah & Tilde är tillsammans. Neliah var så rolig när hon ropade på mig, Evelajna kom nu :) Hihi!

Neliah & Tilde leker .

Ja mycket prat igår var om mamma, och det är så jävla jobbigt att bara stå och se på, men hon vill ju inte ta emot någon hjälp så det finns ju verkligen inte något som man kan göra.

På kvällen så var jag och Andreas onyttiga, men jag tror vi behövde det, men ångest. Men va fan :)
Therese kom senare på kvällen, nervrak var hon, men hon gjorde nog rätt för det känndes rätt i hennes mage.
Idag ska vi åka ut till Stigtomta och hälsa på Passe & Malin och barnen. ..

Jag tror jag är kär :)

Vi hörs någon vacker dag. Imorgon är det förresten körlektion för min del... Hjääälp! Ska nog plugga lite ikväll. Puss puss
/E

Konstiga drömmar, och dagen idag.

Jag har drömt så mycket konstigt inatt, och en sak var att jag blev kär men jag säger inte i vem det var för jag kommer knappt ihåg vem det var. Men det var inte bara kärlek det var läskigt också, men jag kommer som sagt knappt ihåg något av det.
Idag ska jag åka till flen med Sebastian, Nathalie & Neliah, och hälsa på Christian, Karin & Tilde. Känns mycket bra :) Andreas skulle följt med men han lackar om sitt trumsett idag.
När jag steg upp imorse kunde jag knappt röra mig, har så förbaskat ont i min rygg, hoppas att det ger sig snart.
Jo just det, vågade inte skriva det igår för man vet aldrig, men jag har inte rökt på två dagar nu, väldigt stolt !
Men som sagt på jobbet kommer jag säkert röka. Men det tillåter jag mig själv till att göra, så länge jag inte röker hemma bara :) Men både jag & Andreas var riktigt sugna på att röka igår, men vi var duktiga. Men Andreas är fan så duktig, han har vart snusfri i ca 2 veckor och rökfri i ca 1 vecka, så stolt över honom :) Hihi.
Nej om jag kanske ska fixa till mig så jag ser någolunda ut när jag ska träffa några familjemedlemmar :) Puss på er
/E

Idag.

Idag så tvättar jag. Inte så roligt, men det är skönt när det är över.
Jag har kollat på underbar & älskad av alla. Jag tyckte om den :)
Jag har även pratat med min vän Nathalie och det har jag inte gjort på länge. Jag bestämmde att vi skulle ses på måndag, efter min körlektion. Hon verkade dock inte så givande till det. Men det skiter jag i ;)
Ska gå och diska snart, Andreas har förövrigt kommit hem, det tycker jag om. Då har jag någon att prata med :)
Taket i köket ska målas ikväll tror jag iaf, han börjar måla på det redan nu så, ja taket i köket målas idag :) haha. 
Annars vet jag inte vad som händer ikväll, har tvättstugan fram till 21 men lär nog avsluta innan dess. För att jag är så flitig som jag är. ^^ 
Nu ska jag diska och pussa på min sambo.
Puss hej!
/E

Körlektion

Körlektionen, ja den gick inte så bra. Jag svär ganska mycket. Underskattar mig själv till 1000 ! Men jag ska nog öva i helgen, utan en lärare som bara skrattar åt mig. Men vi skrattade ganska mycket också. Så jaa. Ett antal lektioner lär det väll bli för min del. Puss & bajs
/E

Teori

image41
Jag försöker men det går inte så bra som jag vill. Men jag ger mig fan på det här nu !

Torsdag

Här idag igen, blir kanske inte att denna läggs på is ett tag.
Idag så händer det att jag ska ha min andra körlektion. Håll tummarna för mig.
Igår så var det så jävla skönt på jobbet, vi var klara jätte tidigt allt flöt på så himla bra så jag hann med den tidiga bussen hem :)
Kommer hem och Andreas har målat om köket. Så fint det blev :) Plus att han hade hittat ett hus som vi ska titta på, kanske bara titta ;) Men då måste jag ha ett körkort. Men ja, säger inte mera om huset för man vet ju aldrig hur det blir. Antagligen så blir det inget alls. Tror att han jag bor med kommer att ändra sig när han ser hur & vart det ligger (inte för att jag vet) men han är en stadspöjk :)
Igår så röktes det två ciggaretter, och dagen innan samma antal också tror jag. Och dem igår röktes bara på jobbet, där jag kommer att tillåta mig själv att röka. Yes! Så jag kommer nog kunna sluta röka helt snart. Hoppas !
Kära vänner jag vill klippa mig igen, men bara fixa till luggen tror jag. Men det får vänta till den 25:e för jag har just nu 11 kr på mitt konto. Lovely, not.
Har fått lite mera jobb nu, på gruppbostaden, har inte jobbat där sen i mitten av december. Men det blir säkert bra.
Ta hand om er & ha en underbar dag!
/E

Onsdag

Jobbade igår på två olika avdelningar, känndes som om jag inte hade jobbat på galet länge, men det var ju "bara" fem dagar. Men på rönnen (en av avdelningarna) hade jag inte jobbat på sen i början av december.
Hade sådan tur så jag liftade hem med en jobbarkompis så slapp jag vänta på bussen som går 21:40 från mitt jobb. Inte så skoj. Så när kl var 21:40 satt jag och mös i soffan nyduschad och fin :)
Jag måste få klaga lite.... Min rygg, jag har så jävla ont i den. Igår när jag gick emot en av dem boende så knackade till så sjukt mycket i ryggen, så till och med Marina hörde hur det lät, och hon satt en bit ifrån där jag var. En massage snart kanske ? 
Imorgon hoppas jag på att jag kan träna. Tihioo. Måste träna upp flåset innan jag börjar träna med Sandra, haha :) 
Nej men seriöst, dåligt flås. Tur att jag ska sluta röka då ! Syndade dock lite igår, men den enda som drabbas av det är jag. Och på jobbet så kommer jag nog röka en massa, det tror jag nog, men jag ska försöka att bara röka en idag/ikväll. Men så lär nog inte fallet bli, men det är mitt mål för idag, har inte rökt något än. Men sen så har jag inte drukit kaffe än heller. 
Jag har kommit på en sak, att mina blogginlägg är jävligt tråkiga. Meeeen, jag är inte så rolig ;) Well. Lägga ner det ett tag kanske ? 
Ta hand om er. 
/E 

Skrattretande.

Japps idag 10:15 skulle jag ha min andra körlektion. Jag tog bussen som gick 9:15 annars så skulle jag inte vara i tid. Var inte alls så nervös som jag var förra gången. Så jag gick dit lite tidigare för att bläddra lite i boken. Ett av mitt öra var ganska stort så jag hörde ju hur han som jobbar på körskolan ringer upp en tjej och säger att Nicklas är sjuk (han jag övningskör med) Suck tänkte jag, jaha varför har han inte ringt mig? Men men, jag frågar om Nicklas är sjuk, även fast jag hörde det. Men iaf, ja det är han, skulle du köra med honom idag? Ja kl 10:15 sa jag lite gulligt. Nej, det ska Malin eller va fan hon hette, tjejen som han ringde göra. Jaha va konstigt sa jag. Så titta jag i min kalender, då står det helt jävla fel tider i min kalender och jag fattar inte hur det kan ha blivit så för jag dubbel kollade verkligen med honom så att det inte skulle bli fel. Men men, som tur är så har jag inte några jobbtider då körlektionerna ska vara. Fan. Men men. Han tvingade även på mig en nyare teori bok 300 kr åt helvte, fast jag har ju inte betalat än med tanke på att jag inte har några pengar.
Gick till Vero Moda också för att lämna tillbaka julklapparna ifrån Andreas :( Men jag köpte mig ett par jeans istället :) Det är ju bra.
Nu är kaffet klart så jag ska ta mig en kopp och sen plugga lite teori. För detta år ska jag fan ha ett körkort i handen. Så de så.!
Igår så rökte jag förresten 0 ciggaretter. Stolt! Men jag snusade, men jag kommer nog klara att sluta snusa lättare än att röka. Bara börja med onico och nicotinplåster. Om det skulle bli svårt med sluta snusa. Har dock rökt en cigg idag för att försöka lugna dem små nerver jag hade imorse för körlektionen som inte blev av. Men vet ni vad? Det var faktiskt inte gott att röka då. Syster sa : Du är säkert gravid för då brukar det inte vara gott att röka.
Fan heller jag tänker inte ha en bebis i magen nu. Nej nej.
Puss på er!
/E

Huset.

Mina damer och herrar. Kom nyss hem efter att ha kollat på huset. Och? Nej det kommer icke bli någon budgivning för oss inte. Men det var ju inte planerat så heller, men det är alltid skoj att titta på hus yes. Men nu vet ni det. Vi kommer nog bo kvar i våran lilla etta ett tag till. Trivs faktiskt ganska bra här :) Puss puss
/E

Helgen!

Jodå. Kan ju bara börja med att skriva att träningen, den var jobbig det känndes verkligen att man inte hade rört på sig på ett tag. Men påt igen bara. Andreas stukade dock foten väldigt illa, så i fredags var han och jag på vårdcentralen. Men som tur var så var det bara en svår stukning.
Senare på fredagen.. Camilla fyllde 20 och hade sin 20 års fest ute vid koxäng, sa mig absolut inget alls, men som tur är så har jag ju Andreas. Åkte ut dit och humöret innan var inte riktigt på topp. Men det vände. Hej och hå, för att göra en lång historia kort. Det var mycket trevligt, jag blev stupfull, Andreas fick hämta mig vid 11, jag kommer knappt ihåg vad som hände efter att jag kommit hem, det enda jag minns var att jag spydde. Och som vanligt när jag är full så ska jag duscha, Andreas sa dagen efter att jag hade legat på badrumsgolvet och ropat på hjälp. Och det var inte första gången jag sa eller gjorde så. Måste bara sluta duscha varje gång på fyllan, en gång ramlade jag faktiskt och slog mig riktigt hårt. Aj aj var det dagen efter. Men iaf, tack Camilla för ett trevligt kalas :)
Lördag, vaknade och mådde ganska okej. Upp och äta frukost, dammsög och duschade. La mig i sängen för att mysa under täcket. Då ringer det på dörren, Andreas jobbar kompis tittar förbi med sin söta hund. Jag tyckte att Rocky inte gillade mig så jag matade honom lite, han gillar mig nog mera nu ;)
Slapp på soffan med Andreas, och Therese tjatade på mig att jag skulle följa med henne hem till Malin. Men jag var inte alls sugen. Men jag gjorde det iaf :) Och det ångrar jag inte. Jag hade mycket trevligt.
Söndag, idag då. Ska snart i väg och kolla på ett hus. Mer säger jag inte. Men vi ska nog bara titta!!! Middag idag blir en godgryta med en fetjävla sallad till. Mums. Sen ska jag nog kankse skura golven. Får se om jag har lust till det. Sängen ska bäddas också, slängde ur dem äckliga sängkläderna.
Imorgon ska jag övningsköra! Se upp ! :)
/E

  
Jag, Josse         Andreas & Jag       Rocky äter pannkaka. ? Therese i Malins
Bella & Milla      Jag är nog lite bakis.                                           löshår :)


Jag har haft en riktigt bra helg :)

Träning

Håller på med maten nu, det blir sallad med lite bulgur i och kött till. Sen ska Andreas och jag dra iväg och träna. Ska bli riktigt skoj och skönt faktiskt. Längtar till den 25:e så jag kan köpa mig ett träningskort.
Gick bra på jobbet, lite trisst bara att vara så kort stund, men men.
Måste köpa ett par träningsbyxor, hittade faktiskt ett par riktigt najsiga igår på Åhléns. Tror faktiskt att jag ska slå till fast dem var lite dyra. Nu ska jag leta fram kläder att träna i. Puss
/E

Kolla in den här.

Checka in denna. Riktigt bra/cool låt. Ta det lungt med en massa hiphop legends(stavning). Ken feat många svenska hiphopare.

http://www.youtube.com/watch?v=i086Vq16XSQ

Dagen idag och gårdagen.

Helt underbart att få umgås med min älskade brorsdotter igår. Hon ger verkligen glädje. Det är helt galet hur mycket dem utvecklas på så kort tid. Men ack så underbart.
 
Mamma var ju också med fast inte hela tiden. Och det var tur att hon var med så jag kunde göra några inköpt med tanke på att jag är helt pank nu. Riktigt surt men så är livet. Hoppas att lönen som kommer är ganska okej. Måste betala den där jävla hyran för gårn också. Plus att ett träningskort ska införskaffas.
Grammisgalan var ju igår, och lite sur är jag faktiskt. Petter skulle ha vunnit yes ! Ringde och röstade som en tok på årets låt, Giftig så klart. Men den vann ju inte heller. Men om du lämmnade mig nu är också grymt bra.
Ska snart dra iväg till jobbet jobbar en mes tid idag men det beror på att Marina ska dra iväg och prata om utlandsresan som dem gjorde med jobbet, 13-16. Men det är bättre än inget alls faktiskt. Man ska se det från den ljusa sidan.
Jag önskar att tiden kunde gå lite fortare, eller att saker och ting blir klara fort. Saker som skulle göra mitt liv så mycket enklare :) Fast det skulle nog också göra några andras liv enklare också. Och det skulle vara så skönt och underbart, att få en fastjävlaanstälning! Men men, jag får vänta. Jag är ju inte den enda.
På söndag ska jag och Andreas göra en rolig sak som vi inte gjort på några månader, hoppas det kan bli något nu :) Och nej, inte barn, eller sex. Barn ska vi inte ha än, och sex har vi aldrig haft och kommer vänta med det tills efter vårat bröllop om det blir något ;) Haha.
Nu ska jag fixa håret så jag inte skrämmer livet på mina söta tanter. Ha en härlig dag.
/E

Today

Idag är jag ledig . Och idag ska jag få träffa Neliah :) Hon och mamma kommer om ca 30 min. Jag ska leka med Neliah medans mamma ska göra en sak. Det ska bli riktigt myspys. Hon pratade med mig förrut i telefonen, och hon brukar aldrig vilja prata annaras, det var dessutom hon som föreslog det. Tänk att snart blir lilla Neliah storasyster, helt galet, men helt underbart :)
Några på jobbet tror att jag snart kommer springa runt med en kula på magen (större än den jag redan har) Men icke! Det kommer jag inte göra. Eller om jag inte får tag på sjukhuset så blir det kanske så. Haha.
Pratade med min chef igår och hon/komunen hjälper inte mig med träningskortet. Bara för att jag är timvikarie, jävla bajs. Men men. Så mycket pengar var det ändå inte. Så jag ska prata med Sandra sen ska jag fan börja träna !! Och denna gång är jag helt allvarlig.
Nej nu måste jag hurry så jag inte missar dem. Puss
/E

 
ca ett år sen. Neliah & jag.

Bebis :)

Vi har nyss kommit hem efter att ha myst en massa med Liam, iaf jag. Andreas vågade inte hålla honom. Han är för liten. Undrar hur det kommer bli om jag och Andreas får barn. Han kanske lär sig då att det inte är så farligt att hålla i dem små söta. Helt underbart söt var han. Se efter själva
 

Jag måste ringa sjukhuset imorgon. Måste beställa en tid, mina p-piller börjar ta slut, och jag funderar på att sätta in en spiral. Någon av er som läser min blogg som har gjort det ?
Är verkligen inte bra att träffa bäsar. Nej nej. Men vi ska inte ha barn än. Om några år.
Well well. Nu ska jag lägga mig i soffan och inte somna, denna vecka har jag slocknat varje gång jag lagt mig i soffan. Men det ska inte ske ikväll. Andreas håller just nu på med middagen. Så ha det bra.
/E

Ensam hemma

Yes jag är fortfarande ensam hemma. Jag sov till 12 idag. Inte ovanligt när Andreas inte är hemma. Men jag har fått saker gjort iaf. Jag har städat och vart duktig. Skulle nog aldrig ha hänt om Andreas var hemma. Satte aldrig på datorn heller. För hade jag gjort det så hade det aldrig hänt saker.
Undrar bara när han kommer hem.? Blir nog inte någon titt på bebis idag, hoppas att det blir av imorgon. Lukta på bebis är det bästa som finns. Måste bara iväg och köpa något till Liam. Men det hinner vi förhoppningsvis med imorgon. Om vi nu åker ut till dem. Men det hoppas jag.
Har plockar bort lite av julpyntet. Men inte allt, nej nej. Det får plockas bort när det ska bort :)
Är faktiskt stolt över mig själv, inte bara för städningen. Utan för de saker jag har gjort denna vecka. Men det har haft sitt pris också, en natt med många hemska drömmar som gjorde att jag inte sov så bra. Men jag gjorde det iaf, och jag är verkligen glad över att jag fick och gjorde det...
Jag har inte pluggat något körkort idag, och kommer nog inte göra det heller. Eller? Ska kanske gå in och försöka göra några frågor iaf. Har inte ens öppnat boken. Men jag kan ju försöka iaf :)
Nej nu ska jag damma av en hylla som jag glömmde. Puss
/E

       Jag älskar dig mitt hjärta.           

Helg igen!

Mycket har hänt denna vecka, det har blivit nytt år och det nya året började med ganska mycket jobb. Men nu i helgen är jag ledig. Mycket skönt måste jag säga. Var nära att jobba men nej, jag måste vara ledig nu. Att tugga voltaren är inte det bästa precis. Även sorliga saker har skett, men så är livets gång. Dock väldigt jobbigt. Vila i frid.
Har även funnit en gammal favorit denna vecka också. Kolla in på : http://www.youtube.com/watch?v=_ZyAfn2_Vqw&feature=related underbar låt. En av de som jag ska ha när jag inte finns på denna jord längre. Helt underbar!
Ikväll ska jag bara ta det lungt och vila min kropp och huvudet. Imorgon hade jag tänkt att plugga lite på körkortet. Andreas ska vara borta på förmiddagen imorgon så det gäller att passa på då :)
Har några körlektioner nästa vecka. Eller så var det nästnästa.
Nej soffan som gäller nu. Ha en bra helg
/E


RSS 2.0