Mobil bloggande

Så, nu har Michelle vart och hämtat datorn så det kommer att bli att mobil blogga i framtiden. Måste fixa en dator snart. Hon var brun som en pepparkaka precis som jag trodde :). Kul att se att hon var vid liv och mådde bra. Välkommen hem ännu en gång. Kollar idol just nu, tror och hoppas att Lars åker. Av det lilla jag sett. Ska snart gå och lägga mig, är ju en lång dag imorgon. Jag längtar och längtar, och väntar. Snart ska tänderna borstas, så god natt på er! /E

Fredag hela dagen lång

Ligger i min härliga soffa för omväxling, och dricker en kopp kaffe och lyssnar på the voice. Ska snart diska lite, för det är inte mycket disk med tanke på att jag var duktig och diskade igår :)
Bädda sängen ska jag göra också. Jag vet inte alls hur jag har sovit inatt, det ena täcket låg nämligen nere vid fötterna  helt ihoprullat. Jisses, tur att jag sover ensam med min kille. Det är mitt längsta förhållande, vi träffades för många många år sedan uppe i dalarna en sommar. Sen dess har det vart han och jag. Och min bliviande man får faktiskt ha förståelse för honom, för honom kommer jag nog aldrig att lämna. :)
Börjar jobba kl 16 idag. Funderar på om man ska hitta på något efter jobbet, eller om det blir duschen sen sängen. Får se vad kvällen har att utge. Michelle kommer ju hem ikväll och hon vill säkerligen ha tillbaka sin underbara.
Fan så tomt det faktiskt kommer att bli, och jag kommer att vara utanför världen ännu en gång. Men du är såå välkommen hem Michelle!
Så, ni kommer som sagt inte höra lika mycket ifrån mig. Men det kan ju inte vara så många som läser denna med tanke på att det bara är en endaste person som kommenterar inläggen flititgt :)
Tänk om du är lycklig nu fast du inte vet om det.
Jag längtar tills vi ses igen, hoppas att det blir snart faktiskt! Hoppas också att du längtar.
Undrar när snön kommer hit, och hur länge den kommer ligga kvar. Fan, jag måste köpa mig ett par vinterskor. Kanske blir ett par uggs, för jag gillar dem verkligen, mkt snygga!
Nehepp dags att fixa diskvatten och sen bädda sängen, ha en underbar dag! Vi hörs väll när vi hörs ;)
/E

Städning, jobb och lite annat skit.

Imorgon så kommer Michellangelo hem, då är det bye bye to denna underbara hp. Så, jag ska ta och köpa mig en dator innan detta år är slut :) Och du är sååå välkommen hem Michelle! Fast du kommer vara tokbrun!
Idag så försov jag mig, mindre roligt. Måste ha stängt av klockan för jag har svart på ett sms 05:43. Sen så slocknade jag säkert på en gång. Det tar faktiskt lite på kroppen att jobba 12 dagar på 14. Men jag har sagt det förut och jag säger det igen, jag klagar fan inte! Det är skönt att ha jobb nu, för sen så vet jag absolut inte hur det kommer att bli, pga det jädra arbetsstoppet som blir nu den 1 november.
Men, vi hann med precis allt som vi ska göra på morgonen, utan att stressa, kom inte så sent, 20-25 minuter sen var jag. Det är det värsta med att jobba med människor, för man vet att man sätter dem i klistret när man är sen eller sjuk.
Har damsugit lite och bytt sängkläder och plockat lite, så nu ser det helt okej ut här hemma hos mig, ska diska lite om en stund.
Jobbar hela helgen som kommer, med Mamma Annika :) Lovely! Fast jag är lite less att jag inte jobbar dem tiderna jag jobbade förra helgen denna helg, för då kunde jag haft det lite trevligt...
Lovade ju er bilder på den nya frillan så varsågoda, tagna i tisdags är dessa;

Ska ju försöka spara lite längd på det, men jag får se hur det går med det :)
Nehepp jag kanske ska ta tag i disken. Ska gå till affären sen också och handla lite till mig och en boende på jobbet, fy vilken underbar personal jag är! ;)
Ha det underbart!
/E


Eskilstuna 2008.07.12

God morgon!? Eller, nej jag har faktiskt vart vaken ett tag. Idag är jag ledig, och har inte några planer alls, ska kanske träffa Rebecca sen. Kanske, kanske byta sängkläder, jag har inte riktigt bestämt mig än, men så blir det nog. Och, ja kanske, haha, jag har en massa kanske planer för idag märker jag nu, iaf, jag ska kanske gå på bio med Marina ikväll det skulle vara mycket trevligt.
Jag var vaken ganska länge inatt, lyssnade på håkan och kent. Fy... Jag tackar dig syster Marlene, för att du tog med mig på konserten i eskilstuna, det var det absolut mäkitigaste jag gjort, studenten också.
Detta är mannen i den vita hatten, dem avslutar med denna låt, jag står mkt längre fram än vad den personen som filmar gör, och jag badar i konfettin sen. Tack du som har filmat hela denna fantastiska låt! Och kent, ni är magiska.
Låten är så himla speciell. På alla sätt och vis, älska.
Det ser ut som att det är en ganska fin dag idag faktiskt, så jag ska nog ta och gå upp ur sängen nu för att få se lite av det fina vädret :)
Ha en underbar dag!
/E

Kärlek


Snälla gör det, touch me, så som bara du kan.

Ja jag lägger bara upp en massa videos jag vet, men ni behöver inte läsa min blogg om ni inte vill! :)
Jag har ont i min rygg ont ont ont. Jag har fått massage på axlarna idag av Jessica på jobbet, tack! Sen efter jobbet så satt jag i massagestolen och masserade ben, rumpa och rygg. Så skönt och avslappnande, och behövligt!
Jag är sjukt sugen på jäger & redbull! Riktigt sugen, för det är galet gott! Så när det ska till och partajas igen så är det de som gäller :)
Jobb hela veckan lång, ledig tisdag sen kör jag alla andra dagar. Men det är faktiskt mycket skönt ska ni veta, så jag klagar absolut inte!
Sen är det lite dött faktiskt på jobbfronten, och det känns aboslut inte bra! Vi ska få en ny chef också, det känns inte heller bra för jag gillar min chef. Jag har börjat kunna vara mig själv med henne nu.
Jag hade mina fantastiska stövlar på mig förut när jag var iväg en sväng, har inte haft dem sen skandalkvällen, dem är ju helt fantastiska, så dem ska sättas på imorgon när jag knatar iväg till jobbet kl 06:30 :)
Jag har märkt att det är många som är kära i kärleken, och jag har insett att det måste ju vara så sjukt jobbigt att vara det. För jag tror att man inte riktigt kan bli kär och älska någon på riktigt då. Visst, jag kan förstå till en viss del för att vara kär är helt underbart, man får ett speciellt rus i kroppen och man är så glad. Men att vara kär i kärleken, får man det ruset då? När man är kär, så känns det... Nej det går inte att beskriva för det är en underbar känsla. Och nej, jag är inte den som är kär i kärleken. Inte vad jag vet iaf ;)
Nepp, nu ska jag lägga mig ner i min stora sköna säng och lyssna på underbar musik.
/E

I gave my all, you weren't there

Den här, den är till dig ifrån mig.


Det gick mycket bra på jobbet ikväll också. Ska strax gå och duscha och bädda ner mig i sängen. Upp och hoppa tidigt imorgon bitti. Imorgon så hoppas jag på att det blir en underbar söndag.
Kom och fly med mig ifrån verkligheten, bara kom, och stanna längre än en kort sekund...
Nej nu är det duschen som gäller, sov sött!
/E

3/12 då smäller det :)

Nu är jag nyklippt. Har bestämt mig att jag ska spara så jag får lite längd på håret, inte långt, utan längd. Ska se hur det blir, kul att prova något nytt. Tack så mycket Jessica, för du förstår faktiskt hur jag menar att jag vill ha mitt hår, även fast jag kan vara lite flummig ibland med mina beskrivningar.
Ska gå till jobbet om en stund, är inte så sugen på att jobba, men det är bra, för pengar behöver jag. Upp imorgon tidigt, börjar kl 07. Känns så onödigt att gå hem ifrån jobbet då när man slutar kl 21. Men, det blir att sova en timma längre, för ni har väll inte glömmt att klockan ska ställas om inatt? En timma bakåt.
Jag längtar så tills skivan kommer, 3 december, då jävlar!
 
Me like me like.
Nehe jag kanske ska försöka få ner något i magen...? Satsumas blir det nog :)
Ha det bra!
/E

Dags att klippa sig

Inatt har jag sovit bra. Men jag kunde kanske ha sovit lite bättre. Men den tiden kommer hoppas jag.
Har druckit lite kaffe och ätit en liten frukost. Ska snart gå iväg och klippa mig, och kanske färga. Ska bli mycket skönt. Fast jag vet att vissa tycker att jag inte ska klippa mig. Men jag gör det iaf, för jag vill det! :)
Det gick mycket bra på jobbet igår kväll. Hoppas på att det kommer gå lika bra ikväll. Men det tror jag nog, det är ju jag och Anna ikväll.
Idag fyller mammsen, men ska fira henne imorgon, fast jag vet att hon inte tycker om att bli firad. Men det skiter jag i :)
Jag skrev i några inlägg sen att jag var förälskad, men det är i en radioröst, så ni behöver inte vara oroliga. Min man kommer till mig inom sinom tid ;) Hehe.
Nehe, nu ska jag fixa det sista sen ska jag gå. Kommer slänga upp en bild på den nya frissan sen. Ha en lovely dag!
/E

Byta jobb kanske.?

Usch fy och blä! Jag insåg nu precis när jag hade betalat mina räkningar att jag måste skaffa mig ett nytt jobb. Så det får bli att besöka arbetsförmedlingen nästa vecka någon gång. Men jag vill inte! Jag trivs bra på mitt jobb, älskar mina arbetskamrater, och dem boende som vi har nu är helt underbara.
Så varför byta jobb då? För att lönen som jag fick nu var verkligen kass!
Om jag hade lagt mina kort rätt förra månaden så skulle jag inte sitta här och klaga, men jag är inte så smart!
Jag ska jobba nu i helgen, på söndag ska jag fira mamma, hon fyller år imorgon men då ska jag klippa och färga håret på min lediga tid. Så fira mamma på söndag och kanske göra lite andra saker.
Ligger kvar i sängen, men ska strax gå upp och duscha och äta lite frukost.
Igår åkte Elli till tahiland. Hoppas att hon får det mkt bra där, det är hon värd. Snart kommer Michelle hem ifrån thailand, hon kommer vara galet brun det är jag säker på. Då kommer jag försvinna lite lätt härifrån, blir mest mobilbloggande då.
Om jag inte går till banken och fixar och trixar och köper en lite dator. Jag får se hur jag gör.
Jag har sagt upp mitt mobilabredband som jag har hos telenor, för det söööög så hårt! Men jag måste ju ha ett sen, och det blir nog hos tele2.
Ta mig i dina armar och fly med mig från verkligheten en kort sekund. Eller länge... Bara kom och ta mig i dina armar, få mig att sväva, le, älska och må bra.
Nej dags att gå upp nu kanske?
/E

Det är något nytt och jag gillar det :)


Äntligen!



Lars Winnerbäck - Kom änglar, så galet bra så man nästan kan börja gråta.

Imorgon är jag ledig, har lite små saker planerade. Jag är en upptagen dam. Inte alla jag hinner umgås med känner jag. Men så är det att vara min vän. Tack mina vänner att ni orkar stå ut med mig!
På lördag ska jag äntligen klippa mig!!! Såå sjukt skönt! Och så välbehövligt det är galet långt nu. Kort för er men långt för mig. Tack miss J :)
Jag äter inte middag lika ofta längre. Men middagen är väll inte en så viktig måltid. Eller?
Jag har tänt en massa ljus i lägenheten nu och lyssnar på Winnerbäck, lovely
Tycker om min lägenhet, men hallen usch, den måste målas om innan detta året är slut.
/E

Marry me?!


Undra när den frågan kommer, eller den kanske redan har kommit? ;)
Ska äta lite pannkakor nu som jag har lagat till mig och Elli. Var ungefär hundra år sen jag åt pannkakor.
Ha det så bra!
/E


It's been the longest summer without you



Hon sjunger vinter, jag menar sommar...
Tog live verisionen för att dessa två låtar stämmer så jävla bra! Just nu iaf...
Jag måste sluta grubbla så mycket som jag gör, det är inte bra för min redan tröga hjärna.
Behöver eran hjälp för jag vet inte hur jag ska ha det,
 Ska ja ha ring i läppen, eller stav med en lite pärla, eller inget alls?
Jag hoppas ni hjälper mig :)
Sov gott!
/E
       

ikea?

Somnade vid 01-01.30 där omkring. Sov till klockan nio men bestämmde mig för att sova lite till. Vaknade inatt någon gång med ett ryck, för att kolla om det  var någon i sängen, för det känndes som det. Min kropp var inställd på det, eller ja, vet inte riktigt hur jag ska förklara konstigt känndes det iaf. Men jag somnade om ganska fort.
Annika ringde och väckte mig vid halv elva, pratade lite strunt med henne, hon var på jobbet och hade kul.
Det som händer idag är att jag ska jobba klockan 16. Vad som sker innan dess vet jag absolut inte. Kanske kanske kanske ska ta och damma idag, för det blev verkligen inte av igår.
Snart är det lön igen :) Men denna lön kommer inte vara lika nice som den förra. Funtar på att kanske dra till ikea med Andreas. Vill nämligen köpa nytt soffbord, tvbänk, matta och lite annat smått och gått, men mest till vardagsrummet.
Nya krukor kanske jag också ska ta och köpa till mina stora växter så dem kan bli ännu större :)
Enligt min vän Rebecca så är jag ett plåtluder, och jag kan faktiskt hålla med henne om det. Fräscha bilar är riktigt hett allså. Eller hett, fel ord men nice. Och dem behöver inte alls ha mycket styling. Om/när jag skaffar mig det där jädra körkortet så vill jag så gärna ha en nice bil typ som denna,
 En söt liten peugeot 206. Lite stylad bara. Men först så kanske jag borde ta körkortet :)
Nu ska jag försöka göra något vettigt. Ha en underbar dag!
/E


Sömn?



Det bästa är när dem "skriker" på varndra, kärlek!

Jag vet att jag inte kommer att sova lika bra inatt som jag gjorde natten till idag. Det är hårt, faktiskt. Jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det, för det är inte så enkelt alla gånger... Men jag gjorde ett bra val och jag ångrar mig inte!
Hyrde film med Elli förut. Kollade på brudens bäste man. Den var bra, kärlek och så. Fast vi kom på en bit in i filmen att vi skulle ha hyrt en komedi. Men men, den var som en kärleksfilm brukar vara. Den var iaf värd att se :)
Hoppas ni kan sova/sover gorr där ute. Vi hörs antagligen imorgon. Bye
/E

Vacker katastrof?!


Underbar låt. Hon är så otroligt grym hennes låtar träffar mig rätt i hjärtat. Jag ångrar inte en endaste sekund av att jag gick på hennes konsert i våras.
Fikan var trevlig, jag hade iaf mycket att prata om. Vincent var inte på toppen humör på slutet då tröttheten och hungern kom. Men barn är som barn är. Tack Nathalie för en trevlig förmiddag/lunch.
/E

Låt mig få komma nära dig

Allting stannar upp när jag ser dig
hjärtat bulltar fort
, jag vill ju vara med dig
Kom och ta min hand
men nångting hindrar dig
vem ska stoppa dina steg från att få gå till mig
men du förvirrat ler
det här är ingen lek
jag är också rädd, rädd att göra fel
Låt mig få komma nära dig

Om du inte känner mig nu
så kommer du aldrig aldrig aldrig lära känna mig nej
Om du inte känner mig nu
så kommer du aldrig aldrig aldrig lära känna mig nej

Nathalie och Vincent kommer strax, blir en härlig söndagsfika på stan. Ska nog köpa hårfärg också det behövs nu ännu en gång.
Vackert väder har vi ju också, denna underbara söndag! Peace.
/E

Söndag söndag söndag!

Inatt har jag sovit bra, mycket bra. Helt underbart faktiskt. Helt fantastiskt. Det var länge sedan det var så skönt :)
Vacknade tidigt idag, kl 09 och det är ju tidigt för att vara jag. Låg kvar i sängen en stund sen tog jag en härlig dusch och har druckit lite kaffe nu.
Det som händer idag vet jag inte riktigt än, ska ringa Rebecca när klockan har blivit lite mer så jag inte väcker henne så tidigt, fast hon kan ju vara vaken. Men iaf.
Ska damma idag tror jag, hann inte göra det igår så det blir idag.
Nej ringa Nathalie nu och prata lite skit!
Ha det så bra!
/E


Min underbara säng!

Än så länge en bra lördag

Har haft en bra dag än så länge, blev väckt vid tio tiden av Nathalie. Åt lite frukost sen gick vi på en promenad hem till min mamma. Kollade på lite saker som mamma ville att jag skulle kolla på. Sen gungades det i lekparken hos mamma. Sen gick vi tillbaka hem till familjen Signell/Eriksson.
Kvällen blir nog lugn som det ser ut just nu, kanske blir något skoj. Men det blir nog en hemmakväll. Själv :)
Ska strax bege mig hemmåt och handla lite frulle och städa lite.
Tack älskade bror och sambo för en mysig fredagskväll och en härlig lördag! Och underbara syskonbarnen, som ibland inte är så underbara, men jag älskar er iaf :)
Bjuder på lite bilder ifrån dagen:


Fler bilder går att finna på min bilddagbok. Hör av er om ni vill ha gästlösenordet!
/E

Det blev i utkastet pga att internet hängde sig(igen!) Är hemma nu och ska duscha sen slappa framför tvn :)

Svårt att ta sig upp.

And I don't know
This could break my heart or save me
Nothing's real
Until you let go completely
So here I go with all my thoughts I've been saving
So here I go with all my fears weighing on me

Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers

But I know it's never really over

And I don't know
I could crash and burn but maybe
At the end of this road I might catch a glimpse of me

So I won't worry about my timing, I want to get it right
No comparing, second guessing, no not this time

Three months and I'm still breathing
Been a long road since those hands I left my tears in but I know
It's never really over, no

Wake up

Three months and I'm still standing here
Three months and I'm getting better yeah
Three months and I still am

Three months and it's still harder now
Three months I've been living here without you now
Three months yeah, three months

Three months and I'm still breathing
Three months and I still remember it
Three months and I wake up

Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers


Det blir/blev inget Norge. Mycket tråkigt, men jag kommer att åka dit en annan gång, det vet och lovar jag.
Jag har försökt att ta mig upp ur sängen sen kl 09 imorse. Men jag kommer inte upp. Måste gå upp och gå in i duschen kanske vaknar till liv då.¨
Ska åka till oxelösund sen, senare. Kommer att sova där inatt också. Skönt, något jag behöver faktiskt.
Fast ack vad jag kommer sakna min underbara säng. Jag tror det är världens skönaste :) (kanske inte, men jag känner så iaf)
Nej nu ska jag fan ta mig upp.
/E

Gud vad bilder!

Sitter i oppeby och ska sotera alla bilder som är tagna under åren. Och det är inte några ska jag tala om för er! Jösses, men snart är det nog slut.
Ja norge... Vet inte hur det blir, beslutsångest till tusen har jag!
Kommer nog uppdatera lite när jag kommit hem igen! Hem till min fina lägenhet och underbara säng! :)
/E

Så dumt!

Andas Evelina andas.. Jag skrev för ungerfär 25 minuter sen ett inlägg, sen fuckade internet ur, sen när jag skulle publicera det så hängde sig internet igen. Så jag försöker ännu en gång..
Fan! Ja det är fan, skit och jävligt tråkigt. Jag har läst ut boken, texten tog slut. Jag har haft ett uppehåll ifrån den i några dagar nu för att dra ut på detta, men nu ikväll så hände det, jag läste ut boken, så dumt! Tack Mia för en fantastisk bok, tack för att du delade med dig om ditt liv. Tack!
Läs den och köp den!



Jag tror nog inte att jag kommer att behålla detta internet, för jag vill ha ett som fungera 24/7. Ja ni förstår, hela tiden spelar ingen roll vad klockan är på dygnet, vill jag kolla nätet så ska jag kunna göra det smärtfritt utan att nästan bli tokig.
Nu ska jag sova, jobba imorgon 07:30 står jag redo med jobbarkläderna på!
Sweet dreams...
/E

Grannlandet

Det gick bra att jobba, och jag slapp stressa, skönt! Imorgon ska jag jobba på min "hem" avdelning, avdelningen som jag började min karriär på. Jag är faktiskt lite orolig för jag har inte jobbat där sen säkert 1½ månad tillbaka, och mycket händer på den tiden. Vi har fått en ny dam, då min älskade älskade dam gick bort i början av september. Må hon vila i frid. Det gör fortfarande ont faktiskt. Hon var/är mycket speciell för mig. Kommer nog aldrig aldrig glömma henne. Hon var för speciell. Hon var nog speciell för alla men mycket speciell för mig! Nåja..
Men, jag jobbar med den bästaste Anna imorgon så det kommer att gå bra. Dessutom så jobbar jag bara till kl 12.
Sen har jag en dejt med Sandra, henne har jag inte träffat på länge nu. Det ska bli kul. Hon ska dessutom jobba för mig på fredag för på fredag så drar jag till Norge!!! Stannar där tills på söndag. Det ska bli kul. Åker med Therese, hon är hemma nu. Hennes mamma följer med så jag åker med henne hem till Sverige igen. Det ska som sagt verkligen bli super duper kul, att få se hur min vän har det i grannlandet. Kommer säkert bli ännu mera sugen på att byta jobb.
Nej jag ska gå och lägga mig nu så jag får en liten skönhetssömn. Kanske får se min förälskelse imorgon ;)
Sov sött! Puss
/E

Soffpotatis

Det är inte bra för mig att ha dator och internet, jag har kommit från sängen nu, men sitter i soffan, men min sjukt sköna och snygga rosa morgonrock. Nej får ta mig i kragen och gå och duscha nu så jag kommer till jobbet någon gång...Börjar om ca en timma. Jag kommer att få stressa!
/E

Förälskad

God morgon folket!
Har sovit mycket bra inatt, det värsta var bara att klockan ringde imorse. Ligger fortfarande kvar i sängen, men iaf.
Jobba idag, 12:45-20:00. Skulle först ha börjat jobba kl 08 imorse till 16, det är faktiskt mycket skönare att jobba dag! Men det var en dam (personal) som ville vara ledig på kvällen, så jag tog hennes pass.
Hoppas att hon kanske kan göra mig en tjänst... Eller så kanske jag kan ringa någon..
Nu börjar jag faktiskt bli lite fundersam, men det är ju bara 4 dagar, men iaf. Men det är säkert inget, men jag har ju ändå nästan hört något dagligen... Konstigt.
Det känns som att det börjar bli lite för mycket rosabandet saker nu. Visst! Jag har köpt ett rosaband, och en t-shirt som stödjer det. Men det börjar bli lite för mycket saker nu, det är jätte bra att det är så många företag som vill vara med och stödja rosabandet. Men! Våra män då, helt seriöst, prostatacaner är som bröstcancer är för kvinnor. Jag tycker att det skulle finnas en blåabandet gala också. För vi ska ju vara så jämnlika i det samhället vi lever i nu.
Jag har blivit förälskad, i en det jag trodde var en man, men han är ju för sjutton lika gammal som mig! Dra iväg ett mail kanske? Haha... Fast jag är lite seriös.
Nej nu ska jag äta lite frukost sen ta en härlig dusch!
Ha en bra dag!
/E

Tusen frågor och några men!

Tack Cissi för ditt råd, jag ska nog ta och köpa en dator för dem där pengarna, dem ligger ju bara där och gör ingen nytta!
Jag har tagit bort mina vackra naglar nu. :( För det var några naglar så inte var så vackra längre. Men ack så konstigt det känns nu.
Jag vet inte men jag har säkert på 1½ timma ätit ca 6 st satsumas.! Fy bubblan så gott det är, och det är ju nyttigare än choklad :)
Kollar faktiskt runt på lite datorer nu, men jag är ju helt ärligt kass på detta! Vad är ett bra minne tex? Och sen så är jag ju lite petig också så jag vill ju gärna ha en snygg. Och jag gillar ju faktiskt denna som jag är barnvakt åt just nu. Men... Ja jag vet inte om det finns något men faktiskt. Men jag kanske skulle ta mig till banken för att kolla hur mkt pengar jag har på mina fonder. Detta är ett bra men! Ska jag köpa från internet eller i butik? Det är ju faktiskt skönast att få känna lite på skönheten innan man bestämmer sig, som att köpa en bil nästan ;)
Jag är nog mellan två märken, LG eller HP. För det är väll bra märken?
Åh det är en djungel det här ska jag tala om för er! Mycket tankar som snurrar i mitt huvud. Det här med bredband också, jag har ju köpt mig ett mobilt, men jag ska kolla hur det funkar, för jag kan lämna tillbaka det om jag inte är nöjd, då kommer vi till en annan fråga också, vad ska jag ha för bredband? Det är ju faktiskt väldigt nice att ha mobilt. Men vilket är bäst? Djungel, djungel, djungel!
Nehe om jag kanske ska ta mig en dusch och sedan lägga mig i sängen. Kommer surfa hela natten lång :)

http://www.youtube.com/watch?v=UAYKmdNGfcc
Kan någon förklara för mig hur f a n jag kan lägga upp en video här, så jag slipper länka skiten! Mycket bra låt iaf som jag säkert har lyssnat på 100 gånger idag.

/E

Datafunderingar.

Så nu har jag fixat ett mobiltbredband. Funderar på att faktiskt köpa en dator för mina fondpengar. För det är väll åndå ett bra köp? En bra sak att lägga pengarna på. Eller? Är lite tveksam faktiskt så om jag kunde få lite feedback så skulle jag bli glad :)
Är i oxelösund just nu hemma hos bror Sebastian, Nathalie, Neliah och Vincent.
Ska nog åka hem om en stund och lägga mig i min säng och äta en massa satsumas och bara surfa och kolla en massa skit. Kanske kolla på lite grey´s avsnitt. Kollade på sex and the city filmen igår, den är ju så galet bra! Fast det blir ju lite mera action att se den på bio, fast igår kom tårarna det gjorde dem inte på bion då höll jag tillbaka dem.
Sov riktigt gott inatt, det är helt underbart med en nybäddad säng.
Nu ska jag vara lite social för jag är ju faktiskt lite osocial när jag sitter här, för detta kan jag ju göra hemma!
Tjing!
/E

Barnvakt

Ja igår så fick jag sitta i den underbara massagestolen. Bokade två pass så jag satt i en timma. Men det var ingen som hade bokat den igår, bara jag. Det var så fantastiskt skönt! Ska ta och boka upp den nu i veckan också.
Jag är barnvakt åt en hp nu i 17 dagar, då Michelle åker till thailand. Hoppas att du kommer ha det så sjukt bra och skönt där damen!
Så imorgon så ska jag fixa ett mobilt bredband. För jag kopplas ner nästan hela tiden på det jag är uppkopplat på nu. Måste ta och fixa mig en dator. För ack så skönt det är. Vet bara inte vad man ska köpa för någon. Gillar den här faktiskt som Michelle har. Men jag har ju sagt väldigt länge nu att jag ska skaffa mig en dator, så den som lever får se när jag införskaffar en.
Idag så har jag sovit galet länge, mobilen la av någon gång inatt/imorse då jag lyssnade på musik, jag vacknade kl 14:55 och fick en chock trodde att någon skämtade med mig, för jag hade inte ens vaknat till en endaste gång. Jag tror nog att jag var väldigt trött. Men jag sov ju också bara 3.5 timmar natten till lördag. Så inatt tog jag igen det genom att sova i ca 14 timmar.
Ska åka till oxelösund imorgon och hälsa på familjen Eriksson/Signell. Var ett tag sen jag var där, så nu är det dags igen. Har ju även köpt presenter till mina små syskonbarn.
Håller på och tvättar idag, tror nog att våran tvättstuga har dem segaste tvättmaskinerna ever!
Jag vet att jag kommer somna mycket gott och skönt ikväll, har bäddat rent i sängen och då brukar man sov gott. Ska ta en fet dusch sen senare. Och med fet dusch menas det att jag ska stå där länge länge...
Nu ska jag gå till coop och köpa satsumas... Gott gott, det älskar jag med hösten då dem kommer till butikerna. Hörs!
/E


Jävligt arg!!!

Jag är riktigt arg!! Vi har en massagestol på jobbet. Den har dessutom vart borta i några månader. Men nu är den tillbaka, och idag jobbar jag 8-21 så jag hade tänkt att sitta och njuta i stolen på min rast. Men nu är det någon annan person som har bokat stolen från kl 12-15.30. En hel JÄVLA eftermiddag. Hur snällt är det mot alla andra som jobbar på detta jobb och som vill njuta en stund.? Dessutom är det nog inte så bra för kroppen att sitta i en massagestol i 3.5 timmar. Ja dessutom har jag inte sovit så bra inatt. Men jag har nu bokat stolen imorgon då jag jobbar 7-20. Men bara ett pass! Så nu ligger jag i personal rummet på en av sofforna. Varför går jag inte hem då? Nej för att då blir jag så jäkla stressad. Nu ska jag försöka sova en stund. Hmmf, jag kommer vara sur för det här länge. Ska ta upp detta med chefen faktiskt! Dessutom så gick min tummnagel sönder förut då jag skulle vara snäll och backa åt dem gamla. Ingen bra dag idag. Vi hörs! /E

Byta yrke

Jag vill byta yrke. Det kände jag förut idag på jobbet när jag stod och städade. Vad är det för framtid jag har att hämta på det där jobbet? Men, jag vet inte riktigt vad jag vill jobba med. Imorgon ska jag följa med Michelle till läkaren. Det ser jag faktiskt fram emot. Mobil bloggar nu faktiskt, det går väll så där känner jag skönare att skriva inlägg på datorn faktiskt. Jobba imorgon också, 9-12.30 hur löjlig tid är inte det? Fast det är bra för jag har faktiskt ganska mkt uppdrag som jag ska på imorgon, bland annat läkaren med Michelle. Nehe nu ska jag lägga ner det här. Ska läsa boken nu den är mycket bra, så dumt en bok jag rekomenderar! Peace out /E

Fet

Jag ska snart gå och vara tjock med Michelle och Rebecca. Väntar bara på att musiken från min gammla mobil ska laddas över till den nya som jag har. Det känns mycket bra vill jag säga att jag har en ny mobajl.
Mamma skickade nyss ett sms och frågade vad som stod på önskelistan i år, så jag kan skriva det här också :)
Bidrag till en resa och en laptop
Sängkläder
Micro
Presentkort på ikea.

Min lista var faktiskt väldigt kort i år :)
Och det gör inget om jag inte får något på listan med det skulle vara nice ;)

Såg att Arne har stulit rosor i en persons  trädgård, så kan man faktiskt inte hålla på! Han om någon kan väll för fasiken köpa rosor.

/E

Sweet dreams.

Glömde ju faktiskt skriva att jag har drömt en helt fantastisk dröm inatt. Oh jösses! Men som vanligt när man kommer på att man har drömt så är det vissa saker som bara flyter runt i huvudet. Men ändå så minns man det så väl, men man kan inte förklara för någon vad som hände eller vad som sas. Det är lustigt med denna dröm, för det är inte första gången som jag drömmer om detta.
Det var faktiskt helt fantastiskt och så verkligt, men jag vet att det säkert inte kommer att hända. Never ever.
Det värsta är ändå att man minns det så väl fast ändå inte, det är lite suddigt, ungerfär som att man har vart onykter.
Jag minns att det köptes in ca fem öl, kommer ihåg namnet på ölen men ändå inte. Men ölen dracks aldrig upp dem köptes bara för att tror jag. Det var mäktigt så mäktigt.
Whit all love...
/E

Lite skit.

Det var skit kul igår, jobbigt men roligt. Jag förstörde dock en av naglarna. Så arg vi har gjort världens grejer slängt i rep och saker, sen pajar nagel fan genom att jag trycker på en jävla knapp! Inte alls roligt.
Inatt har det ringt på min telefon i en hel jävla timma. Svarar man inte första gången så svarar man antagligen inte den sextonde heller. Det var samma person som ringde från kl 02-03, jösses.
Elli ringde mig kl 05 imorse också, så hon sov hemma hos mig inatt med. Ja det är tur att hon har mig den där lilla tjejen.
Sitter hemma hos henne just nu, hon lyckades nämligen slå in sin pin kod fel 3 gånger imorse så hon har då spärrat sitt kort. Och pappret som puk koden ligger är antagligen i den nya lägenhetens källare och dit har hon inte någon nyckel. Så damen har ju lite panik. Men det ordnar ju sig på ett eller annat sätt...
Fast skulle det vart jag så hade jag vart galen.. Jag vet inte ens vart jag har min puk kod. Kanske ska leta reda på det pappret.
Jag har ännu inte ätit någon frukost. Så det blir väll att hoppa på lunchen på en gång.
Kvällen igår var mycket lugn, jag och Michelle var och åt på rohodos (stavning) sen hyrde vi film, den var väll så där om jag säger så.. Men det var trevligt.
Börjar jobba igen på tisdag, är inte så värst sugen på det om jag ska vara ärlig. Men va fan, hur ofta är man sugen på att gå till jobbet?
Ska ta en kopp kaffe nu faktiskt. Inte så bra för en tom mage, men va fan!
/E


Lördag, boda borg

Idag är det boda borg som gäller och jag är sjukt trött! Det blev lungt igår men ändå sjukt sent. Jag var hemma hos Michelle ganska sent, kom hem och skulle sova så ringde Ellinor som gick hem från krogen själv! Och det gör man inte så jag gick och mötte henne sen sov damen hos mig. Somnade kanske runt hmm, tre halv fyra kanske. Sen vaknade man vid kl 10 igen... Så, jag är inte så super duper pigg idag.
Men jag ska nog sova länge imorgon.
Har inga planer för kvällen, men något kul finns det säkert att hitta på.
Hemresan från sthlm gick bra, trots att jag hade en sån sjukt tung ikea bag. Men jag träffade en härlig vän som hjälpte mig mer än gärna.. Tack!
Nej nu ska jag gå hem för att förbereda mig för boda borg...
Vi hörs när jag kommer till en dator igen. Tjing!
/E

Shopping och trötthet

Är på salongen just nu, har precis druckit en god latte som italienarna på andra sidan gatan har gjort. Dem är fantastiska.
Har vart i vällingby och handlat lite, inget speciellt så bara lite strunt som alltid är lika kul att handla.
Jag är fortfarande mycket trött så jag ska nog lägga mig i massagerummet och vila och läsa en bok som kom till mina händer igår, Mia Törnblom - Så dumt!
Jag började läsa den på tunnelbanan förut så jag har inte kommit så långt, men jag är säker på att den är skit bra!
Köpte en nya schal btw, inte samma som den som är borta utan den här är större och faktiskt lite finare eller snyggare. Syster kommer köpa en likadan, så den är snygg :)
Köpte även en t-shirt på lindex idag som stödjer bröstcancern, skit cool, köp den! Den gör gott!
Har inte ätit någon lunch än och jag känner faktiskt inte behovet av det än. Ska nog dela en sallad med syster sen. För hon behöver äta, hon har hoppat över att äta, eller hon har inte hunnit, och det är inte bra. Då är lillasyster där och tjatar som en mamma, men det kan hon behöva :)
Mamma är btw i polen och kollar på koncentrationslägrena med facket, hon åkte förra fredagen och kommer hem imorgon. Det ska bli kul att höra hur hon har haft det. Och jag vet att hon har vart i ett trevligt sällskap så jag hoppas att hon har haft det bra! För det förtjänar mammi.
Nej jag ska kissa nu sen slänga mig in i massagerummet och läsa boken. Ha det bra!
/E


Efterlysning

Min schal som jag hade på mig i fredags är borta. Jag tror iaf att den är borta, eller Nathalie, ligger den hemma hos er? Den gråa en likadan som du har.. Jag tyckte faktiskt om den...
Idag ska jag till vällingby och handla lite. Om jag hittar något. Men det gör jag säkert.
Jag har så fruktansvärt ont i axlarna idag. Hoppas att det lägger sig mer under dagen.
Kanske ska äta lite frukost snart. Måste för övrigt köpa nytt smör till syster då jag har använt hennes... Klant jag. Men det är ju bara smör :)
Är även fruktansvärt trött idag. Varför kan man aldrig få vakna och känna sig pigg och utvilad? Jag kommer verkligen inte ihåg när jag vaknade och var pigg och kännde mig utvilad. Eller, dem gånger jag har vaknat och vart "pigg" är när jag har vaknat och fortfarande vart onykter, men då tror jag att man inte är så himla pigg.
Vet ni vad btw? Jag har nu pratat med hyresvärden och jag får måla om i min hall, säkert även köket, men! jag måste stå för både jobb och matrial själv. Funtar på att kanske försöka få ner hyran på lgh om jag gör det själv. Men jag tror inte att dem kommer att godkänna det.
Nej om jag kanske skulle ta mig upp ur soffan nu och göra lite frukost.
Ska nu på lördag åka till boda borg med Michelle och Rebeccas familj, jag kommer kanske dö där ute, haha!
Nej vi hörs!
/E

Bra dag

Åh jösses!
Dagen började mycket bra, syster överraskade mig genom att ge mig en massage, aj aj och oh så skönt. Mycket dåliga axlar har jag kännde jag när hon höll på. Sen var det ansiktsbehandling som stod på schemmat, fy bubblan så underbart. Var så nära på att somna när masken låg på. Var inne i det här nästan sover dröm stadiet, ni vet vilket va? Drömmer då att jag halkar så jag hoppar ju till så jag vaknar. Det måste sett mycket roligt ut.
Efter den helt underbara behandlingen så åt jag lunch. Sen så! Satte jag mig på den blåa linjen ut till sumpan, satte mig på pendeln ut till barkaby sen på en buss som tog mig till barkaby shopping (typ) först så gick jag till ikea, dum som jag var känner jag nu i efterhand. Shoppade lite där och kollade på saker som ska inhandlas när jag tvingar med någon till ikea med bil :) Då ska jag handla nytt soffbord, ny tvbänk och ny matta till vardagsrummet, även en lampa ska köpas till vardagsrummet. Efter ikea så gick jag till outletten (stavning) men jag var arg och trött, för det regnade och jag hade papperspåsarna från ikea. Jag gick in på björn borg, där införskaffades nya underkläder, sen nike in och vände, puma hade verkligen ingen ork att kolla där, så då kollade jag hemtex lite fort, lindex, inter sport, sen gav jag upp och ringde Ia för att kolla vilken buss som jag skulle ta från barkaby och hem.
Så nu är jag hemma hos syster och Ia. Har duschat och fixat lite med packningen, och just nu håller jag på och dör helt trött. Och har mycket ont i armar, axlar och fötter.
Kom fram till en sak när jag åkte bussen från barkaby till hässelby att man behöver inte gå på grönan när man är i sthlm, om man gillar att åka berg och dalbana. Det är bara att sätta sig på en buss med mycket folk och en helt galen busschaufför, sen har du en berg och dalbana.
Nu ska jag kolla runt lite on the internet sen ska jag föreslå en mycket god middag som Mailen gjorde till mig för ett tag sen, hoppas att den uppskattas i hushållet :)
Ha det så bra!
/E

RSS 2.0