Tystnad...

Tystnad... En rökfri viskning, det är exakt vad vi vill ha, det luftkonditionerade ljudet av fart. Du är värd att dö för.
Ni kan skratta om ni vill, håna oss vi rör oss ni står still!

Det har varit tyst väldigt länge nu, var borta från internet ett tag, facebook och allt. Men nu ska jag försöka ta mig tillbaka, sakta men säkert.
Saker och ting har skett under tiden, konstigt vore det väl annars om allt var detsamma. Magnus och jag har gått åt olika håll, all kärlek är visst inte evig. Medans en annan är det... ياء
Jag är numera privatanställd, inte komunen längre. Men det är same shit diffrent name. Har fortfarande inte kommit på vad jag vill göra jobb mässigt så det får bli det här ett tag till. Det är ju iaf ett jobb.
Jag har införskaffat mig en ny bil, en bättre sådan. Den har inget namn än och kommer nog inte att få det heller, är iaf en fin saab. Fick faktiskt en förfrågan idag om jag hade barn och familj, är nämligen en kombi, men nej nej inte än iaf ;)
Jag har blivit moster ! Till en superduper söt Noomi .
Har införskaffat mig en kille, idag faktiskt, han är blå och gillar vatten. Har inte riktigt råd eller tid med en kamphund så det blev en kampfisk istället :) Det blir nog Jocke, även kallad mister J.
Bor kvar i samma lya men letar nytt. Kan faktiskt bli hus faktiskt, inte helt omöjligt.
Kents nya en plats i solen mycket bra, Tog jag ett tåg från Stockholm vida världen via Flen. i en ödelagd stad där ateister bär kors.
Ikväll blir det bio med Ällinoooor , 6 and the city 2 hoppas det är bra ! Så nu måste jag ta en dusch och göra mig super fin till dejten ;p
It's feels good to be back
/E

RSS 2.0