Huvudvärk

Thailand är bra. Idag har jag jävligt ont i huvudet och mår lite illa. Vi var "ute" igår, i skogen var det ett ställe vi drog till. Vi var dem enda falangerna, en drink kostade 50 bath. Dvs ingenting. Fyllan var ett faktum.
Drack tequila, det har jag lovat mig själv att inte dricka efter min 20 års fest, men två shotar blev det igår.
Ska ladda upp för att åka två mil på moppen, för att komma till en fin strand, det ska solas och sovas idag. Funderar på att ta en av mina rosa huvudvärks tabletter innan jag/vi åker.
Igår var jag på en riktig thaimassage, riktigt skönt. Senare i veckan ska jag ta en oljemassage.
På fredag blir det utgång igen, men denna gång blir det i rayong.
Nehe dags att göra sig klar.
/E

Jag har inget att klaga på...

                  

/E

Thailandet

Sitter på altanen i thailand och har det jäkligt bra. Flygresan ner gick väldigt bra. Annika och Elli var väldigt chokerade över att jag var så lugn som jag var. Blev lite jobbigt bara, tio timmar utan sömn.
Helt galet att komma ner till detta land. När vi kom ner var det lite monligt, men det gav med sig, igår var det fin fin sol. Idag har det varit monligt, men vi låg vid poolen en stund, sen drog jag och Elli in på marknaden inne i ban phe, hittade lite skit. En klocka, örhängen och... nej sen köpte jag nog bara till barnen och Oliwer. Imorgon om det är dåligt väder så ska vi in till Rayong och shoppa.
Sov 14 timmar inatt, välbehövligt kan jag säga. Imorgon blir det morgon prommenad och sen poolen gissar jag på. 20 längder idag. Fler imorgon.
Planerade dagarna tidigare ikväll. Dem sista dagarna drar vi till Kohsamet och rorar oss ;)
Drack en galet god annanas drink nu ikväll. Dyrt i thalinad ;)
Nehe ska vara lite social med Elli nu. Fler uppdateringar kommer
/E

På väg till sthlm/arlanda . Jag och Ellino...

dsc00120 (MMS)

På väg till sthlm/arlanda . Jag och Ellinor. Och än är jag inte nervös. Dem är förvånade över att jag är så lugn.


Jag kommer att sakna denna individ så sjuk...

dsc00118 (MMS)

Jag kommer att sakna denna individ så sjukt mycket dessa kommande två veckor <3


Älskad och saknad. Patricia Wictoria Const...

dsc00087 (MMS)

Älskad och saknad. Patricia Wictoria Constance Eriksson. 90 09 14 - 91 02 05.


Ljuständning

Hade bara blivit en massa mms inlägg, har bara varit läge till det.
Alldels strax ska jag och mamma åka iväg, vi ska till lillasyster och tända ljus och göra fint. Sen ska vi till Christian, Emelie och Tilde. Sen mormor och morfar, men dit får jag antagligen gå själv.
Hårfix och ta en tjocktröja på mig, jätte fint väder, men det är lite kallt.
Har börjat packa lite lätt, Plexus skulle visst med till thailand, för han hoppade ner i resväskan. Sötnöt.
Ha en fin lördag!
/E

Ute och går i ett jätte fint all helgona v...

dsc00083 (MMS)

Ute och går i ett jätte fint all helgona väder.


Älskade sängen! Denna kommer jag att sak...

dsc00082 (MMS)

Älskade sängen! Denna kommer jag att sakna när jag är i thailandet. Gillar att säga så, thailandet. Nu är det god natt! Måste vara pigg imorgon på min gravrunda. Natt...


Har man inget liv så har man inget liv. Tr...

dsc00081 (MMS)

Har man inget liv så har man inget liv. Trött som få, men jag har iaf trevligt sällskap. Inte hunden jag menar. Inte min soffa. Funderar på att åka hem till sängen snart... Den som lever får se


Ute på örstigsnäs med Malin och hundarna. ...

dsc00077 (MMS)

Ute på örstigsnäs med Malin och hundarna. Tyvärr så är det jakthundar ute i skogen men men, man kan inte få allt här i världen


Tidigare på jobbet idag. Nu har jag gått p...

img_4863 (MMS)

Tidigare på jobbet idag. Nu har jag gått på semester. Så jävla skönt. Första lång ledigheten sen sommaren 2006.


Inlåsta nycklar, planer för dagen m.m.

Har planer på att kanske ta upp resväskan och börja packa lite. Bokade tvättstugan imorgon, måste tvätta upp lite skit innan jag åker.
Igår så vaknade jag/vi alldeles försent, jag vaknade strax innan halv åtta, började jobba klockan åtta. Men vi hann. Här kan vi vara snabba om det behövs. Plexus fick jag väcka igår, hur var det idag då? Jo han väcker mig typ 07.20. När vi hade kunnat sova ett tag till. Ja ja, bara le och gå upp.
Jag ser verkligen framsteg i hans kisseri, han har börjat gå till dörren varje gång nu när han behöver göra sina behov. Sagt det förut, tror jag, men iaf. Det är bara ett tecken på att jag är jäkligt stolt!
Vi möter hundägare väldigt ofta och alla säger samma sak, gud va han är lugn. Jo men visst är han det :)
Börjar jobba kl 16 idag. Innan dess ska jag hinna med att åka till blomsterlandet, ska köpa mig en gravdekoration till lillasyster. Åker till henne på lördag, och svänger antagligen förbi hos mormor och morfar också . Och när jag ändå håller på och åker så åker jag antagligen förbi hos bror Christian som är vid liv ! Han var iaf det igår när vi pratade .
Sen så ska jag förbi Michelle och Kickan, ska låna Michelles vattenkamera, är ju ett måste när man är utomlands, sen ska jag kanske om jag hinner svänga förbi araben, Essam.
Jo just det, ska även kanske möta en annan arab och få min text. Vi pratade lite igår, och kom fram till att jag föhoppningsvis kan få den idag. Beror ju på hur länge han sover idag. Han tycker dock inte att han skriver så fint på arabiska, så vi får väl se hur det blir. Om det blir den texten eller den andra runt foten. Men helst av allt just nu så vill jag ha min fina arabiska text på gäddhänget ;)
Igår så låste jag för första gången sen 2008 in mina nycklar i lägenheten. Det blev stressigt, mamma och Tilde var här, jag skulle iväg till bilfirman och betala bilen. Hoppsan... Som tur var så hade ju Annika en extra nyckel hemma hos sig, bara att gå genom parken.
Betalade bilen igår, så nu är jag på riktigt en ägare av en fet dodge magnum.
Kommer ni ihåg serien kniven i hjärtat? Iaf, så finns det ju en skiva från den serien, den pumpas tungt här hemma.
Nej klockan tickar. Och jag ska duscha innan jag går ut med Plexipus igen. Sen blir det blomsterlandet. Ha en fin torsdag!
/E

God morgon! Hur söt är inte denna? Pryder ...

dsc00070 (MMS)

God morgon! Hur söt är inte denna? Pryder en vägg på en skola. Känner ni igen vem det är?


Rubrik?

Jag blir så jävla fundersam, och irriterad! Vuxna människor, bete er. Gör rätt för er först!
Inatt somnade jag helt fel i sängen, jag har inte så bra mottagning på internet i sängen, men när man låg med huvudet där man har fötterna så blev det bättre, men jag har ett svagt minne av att jag efter ett tag la mig där huvudet ska vara, men inatt någon gång så vände jag på mig igen, för att lägga mig rätt i sängen, märkligt. Jag har bäst mottagning i köket, där vill jag ju inte sitta och dega hela tiden.
Ligger just nu i soffan, kaffekoppen står på bordet, funderar på sugrör. Men nja, jag tror inte det, får väl träna magmusklerna lite helt enkelt :)
Plexipus och jag tränade fot förut när vi var ute och gick, vi har tränat det lite lätt förut, så där till och från. Men, jag blev riktigt imponerad över min kille, efter andra draget i kopplet så gick han vid mig. Sen fick han beröm efter en stund, sen sprang han på som vanligt :) Kan nog bli en bra hund av honom också :)
Och, han höll sig hela tiden tills vi kom ut imorse, han åt frukost, vi myste lite på golvet sen gick vi ut.
Har funderat, fram och tillbaka ut och in. Men, jag kommer antagligen att kastrera honom. Synd tycker vissa, men jag vill att Plexipus ska vara en lugn hund. Och dem blir oftast (nästan alltid) lugnare av kastrering. Mitt R är tok segt, brödsmula som ramlat igenom kanske ?
Idag ska jag och Malin åka till bilhandlaren, jag ska diskutera när jag ska hämta bilen, blir antagligen nu i veckan. Måste fixa min bara.. Och Malin vill ha lite saker fixade på sin bil.
Sen ikväll är det jobb, har inte jobbat sen förra... Onsdagen? Galet.
Slänger upp några av bilderna ifrån kryssen, som sagt det var inte många, och vissa kan man inte visa här ;)
       

Tja, det var väl typ dem, som man kan visa. Hade inte med telefonen ut på dansgolven och så, annars hade man kanske fått lite roligare kort.
Korten då;
1. Irina i hytten, glad som attan
2. Jag i hytten
3. Irina och jag
4. På vägen hem, jag orkade inte sitta upp bussen
5. Sluta ta kort.
6. Annika och Bettan
7. Jag och Anna
8. En sovande Malin

Klockan är tolv, jag måste göra mig iordning nu, hårfix och lite sånt. Ha en bra dag!
/E

Jag kollar internet. Plexus ligger typ ske...

dsc00060 (MMS)

Jag kollar internet. Plexus ligger typ sked med mig och tok snarkar. Jag älskar min hund!


Måndag morgon när jag vaknar. November är här

Fick sova rellativt länge idag, Plexipus höll sig hela natten, jag börjar se ljuset. November har nu kommit, galet, månaderna bara flyger förbi, snart är det jul, julpynt, ska man ha en julgran i år?
Bättre sent än aldrig eller vad är det man säger? Vet att det är så man säger, fixade iaf igår med mitt mobil nr och så, så nu kan jag mms:a in inlägg. Som sagt, bättre sent än aldrig :)
Idag är det exakt en vecka kvar tills jag åker, usch och fy... Nej men det kommer nog bli bra. Nu i veckan ska jag hämta bilen. Jag ska försöka jobba så mycket som möjligt. För, två veckor är två veckor..
Plexus ligger just nu och äter morot på min vita matta, ja ja, jag får skylla mig själv helt enkelt.
Har inte lagt in alla bilder ännu, men ikväll kanske det kan komma upp några.
Ska strax iväg och fixa och trixa med saker innan jobbet, är egentligen ledig idag, men vi ska ha utbildning/kurs om jag vet inte vad, VD kommer iaf. Företaget är ju danskt, så jag skulle ju inte bli förvånad om han också är dansk, så när han pratar så får väl han ta det på engelska. ;)
Hängde med Sandra igår, det var trevligt. Kändes som vi inte hade så där jätte mycket att prata om vissa gånger, men det gjorde inget. Jag trivs i damens sällskap.
Ska ringa och skälla (?) lite på lönekontoret också. Jätte konstigt, jag har ju då fått en provanställning och får numera månadslön, detta leder i att när jag går in och jobba extra så har min timlön sänkts. Inte mycket, men den har sänkts, för att dem är tvunga att slå ut det på månadslönen eller var det nu var hon från skåne sa.
Man ska inte prata om pengar jag vet, men jag var tvungen att ventilera lite. Prata med chefen idag så allt blir i sin ordning igen.
Nu ska jag föna håret och ta på mig någon fin (?) tröja. Sen är det äventyr och jobb. Hörs ikväll kanske!
/E

RSS 2.0