Älskade Sverige

Sjung sånger för mig på radion
Sjung för mig igen, du lät som regn
Sjung sånger för mig om varma gator
Sjung för mig igen, mitt hjärta tyst

Och i mitt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige och vi gråter aldrig mer
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Sjung en sång utan ord om ljusa nätter
Sjung för mig igen, du lät som snöfall
Jag håller andan med dig, för jag vet hur du känner
Sjung om de gånger vi delade ett liv med en blick

Och i vårt land så får man inte vara förmer
Det här är Sverige, snälla gråt när ingen ser
Det finns inga ord för det, på det här jävla språket
Jag har inga ord för att vi andas, tänker, känner samma sak

Känner samma sak
Känner samma sak

Det är så många här som aldrig sagt nej
och som aldrig kommer få en chans
så många här som aldrig såg mig
och jag vet att jag haft tur som få
Så många här som ville ha dig
men vi kände samma sak

Vi känner alltid samma sak

Vi känner alltid samma sak
Vi känner alltid samma sak

/E


God morgon

God morgon och god morgon, jag har faktiskt varit vaken en stund nu.
Jag funderar i vanlig ordning, och funderar mycket på kärlek nu. Kärlek är skit, samtidigt som det är helt underbart med kärlek. Tänk om man bara kunde bestämma sig en dag och säga nu mår jag bra och jag älskar hela världen, va skönt det skulle vara. Men det funkar inte riktigt så, jag har faktiskt prövat det. Så, du vet vem du är, det är inte bara att skita i sakerna och lura sig själv, man måste faktiskt ta itu med sina problem, face it.
Idag jobbar jag, kort pass. Det ska faktiskt bli rowligt. Mina damer är så söta så tycker jag. Har bara fått lite ont i ryggen redan nu, det känns väl så där va. Kan kanske bero på att jag var vaken länge inatt, men jag tror nog att det beror lite på arbetet faktiskt.
Ska även idag bege mig ner på staden för att kolla och kanske köpa lite julklappar. Slutföra skiten någon gång. Har sällskap med Sandra och Phie. Kanske borde gå upp snart och göra mig iordning, går ju dock ganska fort men ändå.
Sandra och jag gjorde fantastiskt fina snöänglar igår. Nästan på samma ställe som vi gjorde första året vi gjorde snöänglar ihop, helt fantastiskt. Jag tycker om dig mycket min vän, välkomnmen hem !
Varning! Kommer nu vara som en lite 14-åring meeen ibland så måste man faktiskt, man ska ju ha barnasinnet kvar sägs det ju ;p
Måste ju bara säga att denna man (?) är otroligt bra och otroligt vacker, fy tusan han tittade jag och lyssnade på mycket inatt innan jag slog igen mina gröna.
Me like Rabih, massor ! Go Rabih go ! Hoppas att det är något skivbolag som signar ett kontrakt med honom snart så det kommer en skiva, meeee liiiiiiike alot. Så nu är jag klar ;)
Dags att kanske gå upp ur sängen då och ringa Sandra. Ha en fantastisk dag, det ska jag iaf försöka att ha !
/E

tack .

Idag tackar jag gud för att jag lever, och så tackar jag honom för mina vänner.
/E

                           

Jag vill nog bara säga.....

Jag är trött så jag borde ta och sova, och det är ju lite ovanligt att jag är trött denna tid, har varit trött länge nu, men jag har funderat lite. Tänkte stänga igen datorn men kännde att jag vill skriva av mig lite. Och tacka...
Jag vill tacka mina fina vänner som finns här i vått och tort, fast än att jag har och fortfarande kan vara väldigt hemsk, och inte alls vill vara med er, fast ni tvingar mig till att ha sällskap. För utan sällskapet så vet vi ju faktiskt inte hur det kanske hade slutat. Sen vet jag att jag har varit jävligt jobbig, och kort och väldigt arg mot er. Men tack, tack för att ni har stått ut och sett förbi det där arga och elaka, för det är ju faktiskt inte jag.
Jag vill även tacka er för det stödet som jag fick när jag var som sjukast. Tack.
Tack bror S med familj för att ni finns, och fanns när jag inte riktigt visste vart jag skulle ta vägen.
Jag är oerhört tacksam att jag har er, för vården är ju inte alltid den bästa som ni vet.
Och, jag nämner inga namn bland vännerna för ni vet vilka ni är. Inne i hjärtat och själen vet ni det. Tack. Jag älskar er. Och som en av vännerna sa; Det är ett tecken, det kommer bara att bli bättre.
Jag vill verkligen att det ska bli bättre. För det är inte roligt att vara arg och elak. Som jag sa, jag älskar er, tack. Nu ska jag sova.
    
Tack för att ni finns... Underbara barn...


- att man är sjuk i själen är inget mer annorlunda än att man kanske är sjuk i knät. bara det, att själen tar oftast mycket längre tid att läka än vad det tar i knät. fast bara för att man har en sjuk själ så ska man inte ge upp, man måste kämpa. livet är värt att leva.

/E

Jag tror bestämt att det snöar.

Helt galet mycket snö ute, men helt underbart. Gick till affären för att köpa mjölk, måste ju ha det till kaffet. Slutar med att jag följer en 90 årig dam hem till henne. Hon var riktigt härlig, och så där envis som gammla människor kan vara. Jätte rar. Hon var lite fundersam över vad hon skulle göra för mig bara, inget alls. Riktigt rar, och det är helt fantastiskt att kunna hjälpa människor.
Var ute och gick i ca 60 min igår kväll. Snön gör allt så himla vackert. Och det var så skönt, bara vara ute och gå och tänka på typ ingenting, och vara fri. Man är väldigt fri. Fast man tänker inte alls på det förren den dagen du blir inlåst och alla dina saker tas ifrån dig. Du får inte ens gå ut. Att få komma ut i den friska luften är helt underbart. Fast du uppskattar den som sagt inte förrän den dagen du har blivit inlåst och bestulen av din frihet. 
Är tillbaka på jobbet nu, första dagen var igår, och det gick väl bra. Ska jobba ikväll och helgen också, mycket jobb nu. Men det är bra. Det behöver jag, för utan jobb blir det inga pengar, och utan pengar kan du inte leva. 
Vill tipsa om en bra skiva, Alicia Keys nya, mycket bra. 
Jag har fyllt år, det känndes väl kanske inte som alla andra födelsedagar kan jag säga. Men det är väl inte så speciellt med att fylla år kan jag väl tycka. Iaf inte för min del, inte längre.
Funderar på att fixa gymkortet igen, måste komma iform. Kan inte se ut såhär längre ...
  
Mjölkpaketet i all snö.     Prommenad igårkväll.        Vackert. 

/E


i know you can show me



/E

Music Mr.Dj

Sen jag hörde honom första gången så har jag gillat honom. Men min musiksmak är ju väääääldigt bred, så det varierar ju väldigt mycket på humör, tid och ja allt sånt vad jag lyssnar på för musik. Jag började dagen med reegae och den avslutas med det också, men jag har under dagen även fastnat för Beyoncé som jag dessutom sett live i globen för hyndra år sen ;p nej men kanske två. Ståplats, och stod väldans nära scenen, iaf. En nyvunnen vän till mig :) var bara tvungen att tillägga den för den vännen får mig att le även när det är som värst. Den vännen (nej inte Molgan) tipsade mig om Governor Andy's senaste platta och tack! Jag brukar ju hitta låtar som stämmer för mig i livet, och denna stämmer till viss del. Tack MBE, min nyvunna vänns förkortning typ :)

شكرا لكغرامةأماه


أنتربمانفسيسعيدشكرا لك

Lyssna och njut, Governor Andy - Sluta konsumera mig



Sov gott där ute, det ska jag försöka göra iaf, wish me luck
/E

RSS 2.0