Jag tror det är kärlek

Här sitter jag på ett vardagsrumsgolv i en stad som jag inte känner så bra, men det finns människor i denna stad som jag tycker mycket bra om, och det finns människor som är ifrån denna stad som är så bra.
Jag sitter här på golvet med en kaffekopp bredvid mig, det smakar bra. Dagens första kaffe. Är nog den bästa koppen på dagen tror jag nog.
Jag har inte sovit så många timmar inatt, men det gör inget för jag mår bra.
Igår träffade jag min barndomsvän, var många år sen vi sågs sist. Och mycket har hänt. Hon min vän ska gifta sig. Den där tjejen som man faktiskt har kännt hela livet. Jag är så fruktansvärt lycklig för hennes och hennes blivande mans skull. Och hon verkar vara så cool lugn, men jag tror att det snart kommer försvinna det där lugnet. Men det är så fint att se, för hon och hennes blivande gifter sig, på grund av den anledningen till varför man ska gifta sig, dem älskar varandra.
Jag har aldrig mött hennes blivande, men man ser när hon talar om dem två, då ser man att det är kärlek, riktig kärlek. Och jag blir så glad, för kärlek är så fint och hon är värd det. Nästan alla människor är värda det, men denna tjej är speciell för mig.
Vi satt på ett fik igår, en lång tid och jag skrattade vissa gånger så det gjorde ont i magen. Det var härligt och det var lycka.
Jag är kär. Jag som trodde att kärleken inte finns på riktigt, att kärlek är skit. Men va fel jag hade, kärlek är fint. Och det är inte bara den kärleken till sin partner, utan den kärleken som man har till sina vänner och familj. Det är riktigt fint. För jag har så fina vänner och så fina medlemmar i min familj. Men det är samtidigt så läskigt, för det finns alltid en rädsla. Att det bara ska försvinna, att dem som man älskar och har så varmt om hjärtat försvinner. Det skrämmer mig. Men jag har fått höra att ibland, då är det faktiskt bra att vara rädd. Så jag får acceptera denna rädsla jag har att förlora det fina som finns i mitt liv och försöka leva nu.
/E

Tankar, tror jag nog att det kallas...

Jag hatar när dem där gråa dagarna kommer, det blir tungt och jävligt jobbigt allting. Men som tur är så har jag mina fina och fantastiska vänner.
Tog mig en promenad hem till Elli och Essam. Essam var iväg och lekte så det var bara jag och lillasyster, mycket mysigt. Kännde att jag inte orkade att gå hem så det blev att sova över där, tack .

Jag vet inte riktigt varför dem där gråa dagarna kommer, och det är kanske något som jag måste jobba med. Eller kanske, det är något som jag måste jobba med.
Men det känns inte så där super duper bra just nu. Framtiden är mera ovis än vad den brukar vara. Det är delvis jobbet och sen att kärleken bor i en stad som är en bit härifrån. Ska vi leva pendlar liv i flera år, eller? Jobbet väger ganska tungt där, för om jag får det jobbet jag ska söka, så vet jag att jag blir kvar här i stan ett tag till iaf. Men annars då? Om jag inte får detta jobb, ska jag söka nytt jobb i hans stad? Blir att söka ny bostad och allt. Fast det kanske är bra det också, för jag trivs ju inte så där jätte bra här. Eller jo, jag trivs här, men jag trivs inte med grannarna som bor i den andra porten, för dem är väldigt lustiga.
Helst av allt så skulle jag nog vilja vinna lite pengar så jag kan köpa mig/oss en fin villa någonstans i detta land.
Min kärlek är fin, riktigt fin. Han är inte som någon annan som jag har mött i mitt liv. Han är på riktigt helt fantastisk och underbar. Jag är så jäkla tacksam för att jag har fått möta honom. För utan honom så tror jag att livet hade varit mycket mera grått än vad det är nu.
Fast det kommer snart komma ett ljus, ett nytt ljus. För jag blir snart faster igen, och jag längtar så efter dig bebis. Så mycket!
Jag saknar min fina mormor mycket, väldigt mycket faktiskt. Att man kan vara så dum och ta saker och ting är så jävla dumt. Fan vad jag ångrar vissa val som jag gjort i mitt liv.
Sen att människor kan vara så dumma som dem faktiskt är, jag kommer nog aldrig att bli förvånad. Var tårarna bara ett spel för gallerian eller ? Att pengar kan betyda så mycket att man spelar ett spel med sjuka människor är helt galet.
Jag har kommit på att mitt jobb, det är hemskt samtidigt som det är helt fantastiskt och jag älskar det. Det enda som är så tråkigt är att vi är så jävla underbemmanade så vi knappt inte har tid att ta hand om dem boende, för dem är människor, och det känns som att kommungubbarna och kvinnorna glömmer bort det.
Den dagen jag blir gammal, om jag blir det så hoppas jag att det finns mera personal åt dem gamla och sjuka. För dem har faktiskt varit med och byggt upp detta land, det verkar som att det glömms bort.
Jag är tacksam över att jag har dem människorna jag har i mitt liv. Ni är fantastiska och helt underbara, tack för att ni vill vara med mig.
/E


Grå dag.


Är lite trött på det mesta just nu. Inget här hemma känns kul. Beror det på alla måsten, eller beror det på att han inte sover brevid mig på nätterna? I vilket fall så är det jäkligt jobbigt.
Borde ta tag i att skriva det där cv't så man kanske kan vara lite säker på sin framtid iaf. Framtiden ja, hur kommer den att bli ? Hoppas och önskar att den blir helt underbar. Men det tror jag om det blir lite som jag vill.
Ska snart gå in i duschen, skulle vilja lägga mig i ett bad nu och bara drömma mig bort, men det går inte. I min nya bostad så ska det f a n vara ett badkar.
Här står livet i farstun, så nära inpå, men det är nåt som gnager ändå.. Det finns så mycket att förlora, och drömmarna förstora. Stackars den som inte bryr sig. Det är en konstig värld vi lever i. Ja, ingenting är vad man tror.
Önskar att jag kunde vakna upp imorgon så var det torsdag, jag vill ha torsdag nu !
Nej duschen och kanske lite sömn på det.
Tjing
/E

Lördag morgon

Och jag har det bra jag, iaf just nu. Detta pysslar vi med nu på morgonen

Nu är det prat om att det är lördag så då får man ju äta godis, men vi lite mer vuxna tycker ju faktiskt att frukost bör komma i magen först. Dock så kan ju jag fuska med det ibalnd, men det hör ju inte till denna historia.
Idag lämnar jag dessa fina människor, ska jobba imorgon och Lilly är fortfarande trasig så det är ju buss för mig som gäller, och ! sista bussen från där jag är nu till nypan går kl 16.15 på en fucking jävla lördag helt kasst. Men men, det är väl bra för någon säkert, men inte för mig.
Tack för att jag får vara med er denna fina dag.
Ha en bra dag !
Peace out
/E

Mahleha ja habibti ja neberik

Har en hemmarfixar dag idag tror jag. Har plockat ner julen lite kvar som ska ner i förrådet. Tvättar idag, nu är det bara vänta på att sängkläderna ska torka sen är allt klart.
Ikväll/eftermiddag så kommer fröken Sandra till stan, det ska bli trevligt att träffa henne, hon kommer ju vara på andra sidan jordklotet i 6 månader. Så idag får vi passa på att vara sjuka i huvudet och lite normala så vi klarar oss någon månad iaf.
Imorgon är det jobb, skulle bara ha jobbat fram till tolv, men tack vare Carro så fick jag några extra timmar. Dock lite surt med tanke på att jag ska till e-tuna imorgon, men om jag inte jobbar så blir det ännu svårare att komma dit. Med tanke på att man måste ha casch för att kunna göra lite skit.
När jag blir stor så vill ju jag ha en hund, har alltid tänkt att jag ska ha en rottwiler, men i förra veckan så hängde jag med Meya några timmar och Meya är en border collie, och hon är så fruktansvärt härlig denna hund. Så jag blev faktiskt riktigt sugen på att kanske skaffa en border collie. Men men jag har ju inte blivit stor än, så den som lever får se. 
     

Imorgon då, jobb sen e-tuna. Har packat lite så jag tror nog att det bara blir hem och duscha av sen och sen gå ner mot bussen. Lilly har förövrigt gått sönder igen. Underbart, men snart ska hon besiktigas sen så ska hon skattas sen får hon vara lite fotomodell och läggas ut på nätet. Hon och jag kommer nog aldrig bli sams igen.
Jobbar på söndag så jag åker hem igen på lördag kväll tråkigt nog. Men jobba bör man göra, annars har man inget att göra. ;D
Ska kanske, om tiden finns till det träffa min vän Sandra som jag kännt sen jag var en liten skit. Skulle verkligen vara mycket roligt om vi kunde ses.
Hängde med Michmich här om dagen, det var ett tag sen, mycket rowligt var det måste jag säga, jag tycker faktiskt om min tjej, och tur är väl det :)
Tänk om man kunde bry sig lite mera om hur världen mår, men när det inte är några som knappt orkar bry sig så tappar man själv orken.

Denna låt är mycket, mycket bra. Ganska många fina och roliga minnen till denna, lyssna och njut


Ha en bra dag, hörs!
/E

Pengatrubbel



Fast än att jag har detta problem och många i min närhet har detta så tänker inte jag deppa ihop. För idag är en fin dag, solen skiner och det är vackert ute. Kallt dock både inne och ute. Hade tydligen råkat stänga av elementet istället för att öka det, så det fick jag lida för inatt. Det gjorde ju inte saken bättre. Vaknade av en mycket konstig dröm inatt också. Måste ringa och höra så att allt är bra med människan jag drömmde om.
Jag tänker inte heller deppa ihop, för ikväll kommer kärleken. Jag ska försöka leva på kärlek. Sjukt svårt tror jag, men jag ska f a n försöka med det.
Nu ska jag umgås med en fantastisk vän som behöver mig, faktiskit. Hörs !
/E

Blomsterbud

Tänk vad en "liten" gest kan göra egentligen. Igår ringde min mobil, det var från en blomsterbutik, jag hade fått ett blomsterbud. Dem undrade om jag var hemma idag (igår) men det var jag ju inte. Fick ett litet spel och frågade om det fanns en lapp med vem det var ifrån och så. Sen bad jag dem att återkomma imorgon (dvs. idag).
Frågar då karln som jag befinner mig med ifall det är han som gjort detta, och ja, han talar om att; ja, jag har skickat ett bud till dig. Men det var förra veckan då jag var sjuk hemma ifrån jobbet, han tyckte nämligen att jag behövde lite blommor då. Men, han säger ju att det behöver ju inte vara hans blommor som dem ringer om. Men ! Jag har aldrig fått blomsterbud förut, så uteslutningsmetoden säger ju att dem är från honom.
På väg till bussen idag så ringer det på telefonen, då är dem på min gata, jag säger att dem kan lämna buketten vid dörren. Väl hemma så pratar jag i telefonen så jag öppnar inte buketten på en gång. Samtalet avslutas och jag börjar att packa upp buketten som är inlindad i en massa papper och så. Sakta, sakta börjar jag se vad det är för bukett. När jag slitit (!) bort allt papper så ropar jag ganska högt, jag dör, jag dör. Jag blev så fruktansvärt jävla lycklig. Och det fanns ett kort och på det står det;
Tack för att du får mitt liv att tindra ! Puss din Magnus
                                              
Ja jag har sagt det förr och jag säger det igen, denna karl är ju fantastisk. Han visar mig på ett helt nytt sätt med nya och underbara ögon hur kärlek är och ska vara. Tack för att jag får vara i ditt liv, och tack för att du vill vara i mitt.
Nu ska jag luta mig tillbaka i soffan och titta på min fina bukett och lyssna på fin musik, kommer säkert somna=skönt !
/E

Ny design

Som ni kanske ser så har designen ändrats här på bloggen. Och tänk vilken bra kille jag har. Han är ju helt fantastiskt som har hjälpt mig med detta. Har velat ändra länge men är ju helt kass på detta, så täääänk så bra. Han är bra på mycket min karl, men han heter inte Karl you see ;p
peace !
/E

Mammas nya kille

Här är kärleken. Min kärlek, min kille. Han som får mig att le och häller hinkar med komplimanger över mig, känns jobbigt och ovanligt att få det. Men samtidigt så är det helt underbart. Han är helt fantastisk. Vi är helt fantastiska. Han & jag.

     

/E

Skrytmåns heter det väl?

Tänker göra något som är lite ovanligt. Jag tänker nämligen skryta om hur bra jag mår just nu.
Nyårsafton var riktigt härlig, och det bara fortsätter, önskar och hoppas på att detta år kommer bli bra, med mycket kärlek och härligheter. Barn överallt kommer det bli också, och barn är ju helt fantastiska, vad skulle man göra utan barn i livet? Fantastiskt att jag har så mycket barn runt omkring mig.
Sen finns det fantastiska människor i mitt liv också, helt härligt. Du är mycket härlig. Och ja, jag ler och det pirrar i magen. Kärlek är vad det är.
                                                     
so don't be afraid to let them show your true colors. i see your true colors and that's why i love you...

/E

RSS 2.0