Sena sms = vaken natt

Ligger i min säng och tanken var att jag skulle sova. Skickade iväg ett god natt sms, och fick ett svar på det. Svaret har gjort att jag blev super duper speedad och kan inte riktigt varva ner för att sova. Jag borde sova, för jag ska upp tidigt imorgon och jobba.
Ni kanske undrar hur det kommer sig att jag ligger i sängen och är uppkopplad.? Tänker iaf svara på frågan även om ni inte undrar. Under några dagar nu så kommer min vän Sandra att bo på min soffa, pay back time kanske :)
Hon "flyttade" redan in igår men då var vi upptagna med att äta ostbågar och kolla på snygg, sexil och singel samt att vara ute och gå med Aston. Aston är tillbaka lämnad och det är väldigt tomt här hemma nu. Jag har haft honom sen i torsdags, han är ju inte så lite så det märks när han inte är här. Jag tycker iaf att det är väldans trevligt att du sover här hos mig dem här nätterna Sandra. Kommer kännas lustigt när du åker hem till malmö igen.
Sandra kom med förslaget att jag kunde låna hennes dator efter att jag hade kommit ut till henne och undrat vad fan jag skulle göra nu, för att just nu så kan jag inte sova. Jag blev helt enkelt för lycklig, fan dig. Fast, tack för att du gör mig lycklig, tack för att du får mig att le, tack för att du får min mage att göra så där ont. Fast fan dig om du sårar mig.
Nuuu måste jag försöka sova, god natt
/E

   

Jag & Sandra hösten 08.| En fantastisk dag på stendörren nu i sommar.

Beppe and me

Jag, Elli och Essam kollade på en film igår kväll. Marley and me. Jag kunde inte se klart på filmen med tanke på att jag var tvungen att gå hem och sova. Men jag hade i efterhand lika gärna kunnat stanna kvar för att se filmen med tanke på att jag inte kunde sova pga ryggen. Iaf, den filmen fick mig att börja tänka på min älskade Beppe. Och nu ikväll så såg jag klart på filmen, och det gjorde så ont i mitt hjärta. Saknade efter min älskade, älskade Beppe blev så stor. För att filmen gjorde så att så många minnen kom tillbaka. Ärligt talat så fanns och kommer aldrig någonsin i världen finnas någon hund som hade det hjärtat som min Beppe hade. Jag grät så mycket när jag såg filmen att jag knappt kunde andas. Det stod på filmen att det var en komedi, fuck heller säger jag bara. Jag har aldrig någonsin gråtit så mycket av sorg till en komedi film . Är väldigt glad att jag såg den med dem jag såg den med, för hade jag hyrt den för att se den med den finaste så hade jag tyckt att det skulle vara så jobbigt att sitta där med honom och tok gråta.. För när man precis har börjat träffat någon så kan normala saker som man gör kännas väldigt jobbigt, och det tror jag nog att ni vet.
Fast att filmen fick mig att gråta så mycket så jag knappt kunde andas så var den iaf väldigt bra. Så se den, ni som vågar efter denna recension.
   

Saknar honon så! Önskar ibland att bara få bada och ta en sista skogsprommenad med honom.
/E

Obesvarade telefonsamtal

Okej, detta kanske är så roligt. Men jag tycker att det här är roligt. Igår så skickade jag ett sms till den finaste, och han svarade inte på det. Så då ! Bestämde jag mig för att nästa gång som han ringer då tänker jag inte svara. Och så idag när han ringde mig så var jag på jobbet och kunde inte svara, ringde dock inte heller upp . Telefonen ringde och ringde. Resulterade i att han trodde jag var sur på honom. Detta mitt herrsskap är ett tecken på att han bryr sig! Mycket härligt.

Inatt så sov jag inte många timmar pga att jag har så galet ont i min rygg ett tag så trodde jag att den faktiskt skulle gå av. Och idag på jobbet har jag ätit 1 mg alvedon var tredje timme. Och jag känner nu att det känns att jag inte har ätit någon på ett tag nu.

Skulle egentligen har varit barnvakt åt Vincent imorgon men han har blivit febrig så det blir tyvärr inget. Såg faktiskt fram emot att hänga med honom, var ett väldans tag sen nu. Men det kommer nog fler gånger.

Jag är helt jävla pank just nu och det är inte alls roligt. Det sjuka är att jag förstår verkligen inte vart mina pengar tar vägen, och jag kan tala om för er att det inte är alkoholen iaf inte alla pengar ;)
Jaaa nu har jag fått gnälla lite och det känns alltid bra. Nu blir det te och titta på när Elli lagar mat.
/E


En liten update

Känner att jag måste göra en liten uppdatering. Men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, men något hittar jag nog på..
Kan ju börja med jobbet, nu har äntligen alla ordinarie kommit tillbaka efter semestern, och det är så skönt! Nu vet man att allt kommer flyta som det ska, och man behöver inte ha koll på allting hela tiden nu.. Jag vet att det är andra som tänker nu och inte bara jag. Kommer även efter den 31 augusti att bli lasad som det så vackert heter (lagen om anställningsskydd) så jag blir fast anställd i nyköpings kommun. Känns både bra och dåligt. Bra att ha ett fast jobb, dåligt att det är i denna kommun. Har i sommar haft sån jävla ångest över den här jävla stan och bara velat flytta, långt bort. Funderade ett tag på usa faktiskt. Men nu vet jag inte hur det blir. Sen så vet jag inte heller än hur det blir med kärleken.

Ja kärleken... Ja jag är kär och det är i min finaste. Jag vet inte riktigt hur det är mellan oss, båda känner att vi borde lära känna varandra mera. Men han vet att jag tycker om honom. Och jag vet att han också tycker om mig.. Men det är svårt, jävligt svårt för jag vet inte riktigt vart jag har han.

Min älskade, älskade mormor lämnade oss den 15 juli. Så tungt det är och så tungt det var i fredags då hennes begravning var. Men mycket fin. Jag grät så mycket där ett tag så jag trodde nästan att jag skulle kräkas. Jag kommer verkligen att sakna dig mormor... "En ängel flög förbi, mot himmelen så fri, men hon lämnade sitt leende på vår jord."
Jag tackar gud för min familj, fast att den är helt galen ibland så tackar jag verkligen gud för dem.
                                                                          

Försöker göra något åt min bil, den ska fixas sen säljas för vi tycker inte om varandra. Så är det bara vissa personer klickar inte, medans andra gör det och jag och Lilly passar inte ihop !

Var och tittade på Petter i torsdags på Lotsen, spelningen var okej, men jag har sett bättre. Men han är iaf grym.

Hängde ute hos bror A med familj i lördags, vi var på bio och kollade på ice age 3. Och den var riktigt rolig ska jag tala om för er. Fick ett skrattanfall som hördes över hela biosalongen men tycker man att något är roligt så måste man ju få skratta. Tack familjen för en riktigt mysig lördag !

Såg mitt första stjärnfall i lördags, samma natt som jag sov med den finaste. Det måste faktiskt vara något tecken.

Så, ni får nöja er med detta, nu ska jag se klart slutet på filmen som jag, Elli och Essam kollade på igår som vi alla somnade till, bra vaaa ?! :)
/E

RSS 2.0