Ge mig riiiis

Jag har överlevt öland. Det var sjukt kul. Bilder och uppdatering om denna helg kommer säkert att komma, inte just nu bara.

Jag skulle nästan kunna döda just nu för att få ris, typ kinamat. Så jävla gott ! Ge mig... Gravid kanske ? Har varit sugen på ris konstant nu i snart en vecka, men nej, jag kan lova er att det är jag inte...




Jag väntar fortfarande på samtalet ska du veta... Fin fina du.

/E

Karlar och bilkörning = katastrof

Ja ni män, ni säger att vi kvinnor inte kan köra bil. Men det kan fan inte ni heller. För att i måndags så skulle jag och Michelle åka till gumsbacken (alla ni som bor i nyköping vet ju vart det ligger.) vi hade varit på stan och parkerat på åhlen's taket, åker där ifrån kommer till rondellen vid crazy cow där kommer det en gubbe/man från culturums hållet i ja, ganska hög fart, och han ser mig hela tiden för vi har ögonkontakt och han skulle stannat (om han hade varit normal), men han kör rätt ut i rondellen så jag får ju tok bromsa. (självklart så tutar jag och ser arg ut). Fortsätter att köra, brum, brum. Kommer till rondellen vid mc donald's där kommer det ännu en gubbe/man från motorvägen som ska slänga sig ut i rondellen, men han stannade när han var halvägs in i den. Så ! Ni killar/pojkar/män/gubbar kalla er vad fan ni vill, ni är fan inte så bra på att köra bil som ni tror !

Imorgon kl 10 ska vi ses ett gäng vid rusta, handla där och på willys sen så draaaar vi till öland ! Det känns bra, har dock inte packat klart allt än. Är lite sur iaf, för snubben som vi skulle köpa öl av, den idioten behagar inte att svara i sin telefon så det blir dyr jävla skatteöl att dricka. Där ser ni, en man igen. Ni är nog ganska kassa.
Förutom en man, han får mig att le Just nu. Han ringde förut idag, det var läskigt, men ändå väldigt kul ! Först så svarade jag inte för jag visste absolut inte vad jag skulle säga. Dessutom så var jag på jobbet, jag och Elisabeth var ute och gick med en dam. Men Elisabeth övertalade mig lite lätt att ringa upp. Plus att jag ville ju pratade med honom. Så det var tur att jag gjorde det... För jag log, stort ! Det är skönt att få göra det.

Ni ska ha en galet bra midsommar, för det tänker jag ha. Även fast det säkert kommer att ösa ner regn och allt i tältet kommer flyta så ska jag ha sååå sjukt kul !
/E

Solen har hittat hem

Solen är hemma i stan igen. Sitter just nu på en altan, en fralla ligger i magen och kaffet sköljs ner vart efter. Ibland är ju livet bara för härligt! Innan jobbet idag så ska det fixas lite saker, typ en bil stero och apoteket. För jag är typ sjuk. Snorig och en ond hals. Det måste släppa innan öland.
Nej en cig på det här då. Ha en bra dag!
/E

Veckan som gick...

Förra veckan var en väldigt händelserik (?) vecka. Spenderades som vanligt mest med min tjej, Michelle.
Vi var på willys någon dag, kan har varit på tisdagen. Skulle handla lite mat till middagen, kommer på att jag bara måste till Ö&B innan det stänger, och vi hade ca 20 min på oss att handla och ta oss till Ö&B. Det resulterade i att vi sprang och handlade, jag kan lova er att folk tittade lite roligt.. Kan säga att vi hann till Ö&B, men dem hade inte det som jag ville ha. Så det fick bli coop forum senare på kvällen, efter en mycket god middag...

Onsdagen, jag har för mig att jag jobbade då. Nej, eller jo jag gjorde nog det. Min Lilly (bilen) blev nog iaf lagad då. Eller så var det förra veckan, (snacka snurrig) Var hemma hos bror S och hängde en stund. Drog sedan hem till Michelle på kvällen, nej det här var på tisdagen så willys och det var i måndags. Iaf... I tisdags så åkte vi hipp happ till sthlm för ja prisa gud skatteåterbäringen är här : )
Blev ikea på 45 min, sen heron. Det var kul

Onsdag körde jag på fulla människor, det är också kul. Försov mig till jobbet också, gärna när vi har apt, bra Evelina braaaaa! Men det var inte jobbigt så som folk tror.

Jag har tagit ett till hål i tungan, mycket vill ha mer. Detta skedde i torsdags.

Jag vill fast ändå inte sluta på mitt jobb, för jag har blivit arg/sur/besviken på min chef. Det är en lång historia som jag inte orkar ta nu mitt i natten.
Elli, min kära käraste Elli tog sin student i fredags.. Älskade unge, jag kan inte säga mer än att du är bäst !
Jag har varit onykter, övat inför öland. Det blev en fredag, lördag. Båda kvällarna var bra, men! I lördags så friade jag till en man som sa ja... Så, ja fröken Eriksson kanske gifter sig inom sinom tid ; )
Var och tittade på studentbalen i söndags, så fina, så vackra såå. Bakis som ett as, mindre kul men det är sånt man får ta när man har haft roligt. Punka på bilen (inte min, mamma Annikas) assistance kåren fick komma och byta däcket då Annika inte hade något reservdäck i bilen, men assistance kåren hade tillgång till ett vinterdäck som hörde till Annikas bil. Det var faktiskt något som man kunde skratta åt.

Ja just det hängde en stund med Neliah också, det var sjukt kul. Har saknat skit ungen faktiskt. Men fråga mig inte om vilken dag det var för jag har nog en början till demens redan nu..

Denna vecka som gått har vart sjukt kul. Men tror nog att veckan som kommer, den kommer nog bli mycket roligare. Det är midsommar och jag ska till Öland, med Michelle, Rebecca, Robin, Björn (vi åker samma bil) och många, många fler. Tror det kommer bli grymt ! Har dock lite ont i halsen nu, men det ska jag försöka bota innan torsdag. Ska försöka hinna klippa och färga håret innan torsdag också, även städa och jobba! Hur ska jag hinna ?
Om jag överlever denna vecka så hörs vi senare någon gång i framtiden.
Peace
/E


Heron
   
Bild 1                                  Bild 2                                 Bild 3

1. Michelle, på dansmaskinen
2. Vi i rulltrappan.
3. Åk rulltrappa på rätt sätt


Studenten/Balen


   
Bild 1                                 Bild 2                                  Bild 3 
  
Bild 4                                  Bild 5                                 Bild 6
    
Bild 7                                 Bild 8                                  Bild 9
 
Bild 10

   
Bild 11                    Bild 12                               Bild 13                               Bild 14


  
Bild 15                               Bild 16                    Bild 17                                
 
Bild 18


1. Mamma Annika, Elli & Alex. Utspringet
2. Alex & Elli. Systrarna <3
3. Challe & Elli. Barndomskamrater och klasskamrater sen lågstadiet.
4. Elli & Anna. Plastsyskon, barndomskamrater, gamla klasskamrater. Anna är även min frisör numera.
5. En glad skit unge på kortegvagnen
6. Korteg
7. Essam & Michelle, i väntan på kortegen.
8. Jag & Essam, i väntan på kortegen.
9. Essam & Elli <3 . På studentmotagningen
10. Mamma Annika, Elli & jag. På studentmotagningen
11. Calle & Elli på balen
12. Calle & Elli på balen, så fina
13. Challe, Jamal, Calle & Elli
14. Anna & Robin
15. En bakis Michelle.
16. En bakis Evelina
17. Assistance kåren byter däck
18. Jag tycker det är sjukt kul när assistance kåren byter däck : )

Du och jag kanske ska bli vi ?

Det känns som att du och jag gillar typ samma saker, så det ska kanske vara du och jag. Det sägs ju att vi passar väldigt bra ihop.. Fantastiskt


Inget händer här inte...

Och så var denna helg slut. Skönt, nu är det tre veckor kvar sen är det påt igen bara. Ja, jobba alltså.. Har gått mycket bra i helgen. Mina tanter är ju bara för söta!
Nej, det händer inget roligt i mitt liv så ja ni får nog nöja er med detta.. Eller? Jo, jag hoppas verkligen att Tessan är ledig på tisdag eller slutar vid typ 1-2 för då kommer jag och Michelle och våldgästar henne, visst låter det kul Tessan? :)
Eh, men vi hörs!
/E

En liten update

Denna helg spenderar jag på jobbet. Jag har önskat skit väder, och jag tror att han där uppe faktiskt börjar lyssna på mig. Eller? För i torsdags så var jag och jagade med Sebastian och Alexander. Följde med Sebastian ut, och så fann vi två par vildsvin, och när vi smög oss på dem så bad jag till han där uppe, och vad hände? Jo Sebastian fick skjuta ett vildsvin. Det kan ha något med min aura vad vet jag? Men död blev den iaf.
På vägen hem i torsdags, mitt i natten, det regnade och var lite läskigt väder. Jag körde sakta på vägen för det var djur överallt. Sen mitt på vägen så står det en ko och älg kalv... Min största skräck/fobi är älgar, jag fick panik då. Hade ringt Sebastian på vägen, men han svarade inte så han ringer upp när jag står där mitt på vägen med två älgar framför bilen, jag hade ren jävla panik och visste verkligen inte vad jag skulle göra, tackar verkligen för Sebastian då för hade inte han ringt upp så hade jag säkert ståt kvar där och väntat på att dem skulle flytta på sig, och jag hade säkert stor bölat och svimmat.. Men men, jag klarade det och lever. Men fan så läskigt det var. Hemska djur det där..
Jobba imorgon också, sen på måndag så ska det köpas studentpresent till Elli. Jag har nog kommit på vad som ska köpas, skönt det iaf :)
Nehe, om jag kanske ska försöka vara lite social nu med Michelle och Jussan..
En liten uppdatering iaf, de ni..
Förresten, vem är du som har kommenterat i bloggen; Postat av: en som alltid finns där vid behov

grattis med körkort och bil..ska komma och lämna dina strumper någon dag då jag hinner.. räknar med att du saknar de.. ha det så bra
Vem är du ??

Ha en fortsatt härlig nationaldag!
/E


Det är inte bara gröna ängar...

Jag skäms för att be och jag skäms för att gråta. Mitt hjärta är ditt att förstöra, låt din vän få veta det. Och jag skäms för att säga att du är kvar i mig, för det vill jag inte att du ska vara.
Du kan skratta åt det, för då kommer jag kanske över det. Hur kunde jag falla? Han spelade bara ett spel. Men, jag tycker om dig, jag tycker dig så mycket att jag hatar mig.
Kärleken gör fan ont ibalnd ska ni veta...


Dagen som gått, typ..

Fick lite skäll idag av Cissi för att jag inte har bloggat på länge, men damen hade ju missat två inlägg så jag kunde faktiskt försvara mig själv ;p

Idag har dagen bestått av att jag inte kom upp ur sängen den tiden som jag skulle (som vanligt ungerfär alltså) sen drog jag iväg och hämtade Michelle, upp till oppeby för hon skulle jobbelijobba på dagiset, så jag var också där och skrämde alla barnen ;) sen blev det en sväng till Lotta (Michelles faster) sen till broschaaan och Cecilia. Det var mkt trevligt, tack ska ni ha :) Har även diskuterat med Alex om att jag ska köpa hans bil, för min Lilly (bilen) och jag är inte kompisar längre så hon ska få hamna hos någon som tycker om henne mer än mig. Hon får nog ett mycket bättre liv då.

I helgen så jobbar jag, så jag hoppas på skit väder. Det får f a n inte bli sånt väder som det var denna helg för då kommer jag svettas sönder, och vara så arg över att jag är instängd på jobbet 7-20 och inte kunna njuta en stund alls av solen..

Sitter just nu och väntar på att max ska stänga så jag kan hjälpa Essam och Elli lite och sen köra hem dem. Hemma hos min tjej så klart är jag. Vi sitter här i soffan med en varsin dator och är så sociala. Men jag gillar det! Jag gillar min Michelle, hon är en bra tjej ska ni veta..

Ska kolla upp en ny kryssning snart också. Alexander, vill du följa med? ;p Jag satsar på att bli den nya Ruth på cinderella (ironi för er som inte förstår det)

Funtar på att göra om min blogg för jag har tröttnat lite på denna lock.. Så nu vet ni det! Ni får skriva upp det i eran onödiga anteckningsbok ;)

Jag är väldigt tacksam över mina härliga vänner som får mig att skratta så att jag gråter, vad skulle jag göra utan er? Gråta av sorg tror jag nog. Tack för att ni finns! Ni vet vilka ni är...
/E

RSS 2.0