Fredag

Idag är det fredag, och det betyder att idag ska jag, titta på en lägenhet, sola, klippa mig och färga håret, träffa Therese och Sandra så klart, gå ut på krogen. Jag hoppas att den här dagen kommer att bli bra, och jävligt rolig!
Längtar massor!
Speciellt till håret, det känns ju grymt!
Ska promenera ner på stan idag också, det är så enkelt att gå härifrån ner på stan. Mycket jobbigare att gå ifrån oppeby.
Tänkte bara skriva lite så ni vet att jag lever. Har inget mer roligt att säga.
Sup och svälj trevlig helg!
/E

Hmm

Jag har nyss pratat med syster. Och jag tror nog att min framtid kommer att förändras lite. Samtidigt som jag är jätte glad så är jag också livrädd. Men, jag skulle verkligen behöva det här. Om det nu blir så. Det skulle verkligen vara bra för mig om jag nu skulle göra detta.
Det är skönt att jag har min familj. Och att jag har Sandra.
Nu ska jag dricka mera kaffe och röka. Vara riktigt nyttig. Not!
/E

Idiot. Fan!

Jaha. Just nu tycks allting runt mig skita sig totalt. Jag skulle ju åkt till E-tuna idag kl 07:30. Hon som jag skulle åka med ringde mig nu vid tjugo i och sa att hon inte kunde åka för att hon var förkyld. Och hon hade kännt lite igår. Men då skulle du ringt igår! För då kunde jag haft chansen att kolla buss dit. Så! Det blir inget Eskilstuna för min del. Jag förlorar tre dagar på jobb, för alla dessa dagar hade jag jobb inbokade. Det försvinner allså pengar för mig..
Jävla skit! Åh jag är så arg nu. Inget vill gå bra. Snart bryter jag väll benet eller nått sånt.
Nehe, om jag ska ta och packa upp igen då..
/E

Jo

Hmm.. Ja jag vet inte vad jag ska säga mer än, suck!
Har jobbat idag, började kl 12 och slutade kl 22:30 skulle slutat kl 21. Men ibland blir inte allt som man har tänkt sig. Och tro mig det vet jag verkligen nu.
Borde egentligen gå och lägga mig nu. Ska ju åka till E-tuna tidigt imorgon. Har inte packat eller nått. Men just nu så orkar jag inte.
Är så himla trött, är så trött så jag inte ens är trött.
Nej jag lägger ner här nu. Tänker inte informera dig mer om mitt liv.
Kommer inte att blogga på ett tag med tanke på att jag kommer vara i E-tuna. Ha det så bra så länge. Jag ska iaf försöka att ha det..
/E

Skit..

Fan! Vad ska jag göra? Usch fy och blä! Borde sova men jag kan fan inte.. Eller så vill jag bara inte. Skit.. Detta är verkligen inte ett roligt inlägg men jag känner att jag måste få svära lite här också, inte bara på Sandra. Stackars Sandra..
Nej, jag vet verkligen inte vad jag ska göra. Jag borde göra det bästa för mig. Men jag kan verkligen inte. För det kommer göra mycket ondare senare. Det vet jag också. Men jag kan inte. Inte nu, inte än. Jag har ju faktiskt lovat också.. Och som jag skrev i förra inlägget. Det är inte roligt att bli besviken. Grejen är bara den att jag kan vara den som blir besviken. Och det vill jag inte bli. Men antagligen så blir det så. Fan! Men, jag vet ju faktiskt om det.
Nu ska jag gå ut och röka. Sen ska jag nog sova lite.
/E

Maniska måndag kväll

Är hemma nu igen. Jag och Sandra gick iväg till boxen fast ingen av oss ville. Men vi gick iaf. Och svettig blev man. Fick som vanligt några skratt attacker. Och vi ska inte tala om hur det var när vi var på ica. Herregud. Dem måste verkligen trott att vi var påverkade av något. Usch va jag skrattade. Men det är ju som dem säger, man ska skratta bort det jobbiga. Och det har nog hjälpt lite.
Gick förbi jobbet också på vägen hem. Hade lovat min tant igår att jag skulle komma och säga hej till henne idag. Och när jag var på jobbet så var det så himla mycket. Så jag gick förbi nu ikväll och önskade henne en god natt. Hon blev nog lite förvånad över att jag kom. Men när jag lovar något så försöker jag verkligen alltid att hålla det.. För det finns inte något värre än att bli sviken. Tycker så mycket om min tant.
Imorgon så ska kanske jag och Sandra åka ner på stan och inhandla till fredag. Skoj, Therese hakar på också. Får hon se hur jag bor numera. Jag ska till och med ringa nyköpingshem imorgon för att få en liten sak fixad här i lägenheten.
Nu ska jag äta lite youghurt och frukt. Sov gott.
/E

Manisk måndag

Herregud! Det har verkligen vart mycket på jobbet idag. Nej, det har nog fan inte vart en endaste lugn stund.
Bara så ni vet så är jag så jävla nere just nu. Jag vet inte om jag är ledsen, arg eller bara deppig. Och nej det har inte med att jag och Andreas inte är tillsammans längre.. Ni får tro vad ni vill men det är det är inte därför!
Jag kanske vet varför, men jag är fan inte säker. Hela mitt liv just nu är kaos. Jag är antagligen starkare än jag tror. Och det är fan tur... Jag kan inte krascha flygplanet nu, för jag lyfte ju för länge sen. Kanske måste mellanlanda.?
Det är en sån konstig känsla. Jag vet inte alls hur jag ska göra. Jag borde göra det som är rätt. Men jag vill inte, och en stor del av mig kan inte göra det. Så jag glider och får se vad som kommer att hända.
Kl 07.30 på onsdag så åker jag ifrån denna stad. Och nej jag vill inte!
Fredag är det fest till tusen, jag ska ha så roligt, och vara så odräglig.
Nu ska jag dricka lite kaffe och röka. Ha det bra!
/E 

Jag kan vara allt du vill ha... Jag är allt du vill ha

Söndag kväll

Så trött så trött. Men det gick iaf bra att jobba kvällen. Vi är två boenden korta och det märks verkligen. Har inte stressat på samma sätt som man brukar göra förrut. Så skönt faktiskt.
Upp och jobba kl sju imorgon också då. Denna vecka som kommer nu vill jag verkligen inte ha. Det kommer att bli så jävla mycket stress. Och jag kommer nog inte ha så mycket tid med det jag som jag verkligen vill göra. Hoppas på att jag kan göra något på lördag. Men jag vet ju faktiskt inte hur det kommer att bli än. Utgång på fredag blir det iaf. Det är verkligen ett måste, och klippa och färga håret också förstås.
Är inte alls sugen på att dra till eskilstuna nu faktiskt. Men som sagt, hoppas på att det kommer bli roligare än vad jag tror. Men, jag får ju inte den tiden att göra det som jag vill göra. Och det som jag vill se.
"Du måste lova mig att det inte var sista gången." Jag lovar verkligen dig att det inte var sista gången. Hoppas inte heller att det var sista gången.
Du kan ställa frågor om sanningen, finns det en, eller finns det tusen? Svara rakt från hjärtat nu, ditt medlidande kan jag vara utan. Om det här ska vara allt vi hann, så håll mig hårt, håll mig älskling nu!
Jag har rätt, jag har rätt, du har fel!
Ibland, då kan man verkligen inte göra något annat än att skratta åt saker och ting.
Det finns nog bara en sak som fattas i mitt liv just nu och det är en lägenhet. Om jag hade en så skulle allt vara så skönt. Då skulle jag slippa allt jävla krångel med post och räkningar och dig. Fan så skönt det skulle vara.
Nej nu ska jag hoppa in i duschen, sov så jävla gott. Adjö!
/E

Söndag

Det blev att stressa till jobbet imorse. Att jag inte lär mig, men det gick verkligen jätte bra. Så himla skönt!
Nu är jag hemma på rast, som varar i 240 min. Börjar igen vid fyra. Kör ju som sagt en delad tur idag. Så segt.
Men det är skönt att jobba också, då vet jag iaf vad jag gör. Eller ibland.
Igår så gick jag från oppeby till rosenkälla. Det var inte någon sommarvärme ute igår kväll. Kom "hem" la mig på soffan och blev målad på. Sandra målade lite på mig som ni kan se här

Jag kan ju säga att jag blev verkligen sugen på att göra min tattoo igår. Ska fasiken boka en tid snart. För i år så ska den sitta på min kropp!
Har verkligen galet roligt med Sandra, tack för att du är du :)
Ikväll så blir det antagligen fortsättning fast på det andra benet tror jag. Skoj!

I fredags var jag ju verkligen inte pigg. Såg ut så här när tanterna satt och fikade.

Sociala jag, eller inte. Fast tanterna tycker om mig iaf :)

Köpte ju en ny jacka igår, här kan ni se lite av den, den är helt underbar. Me like!


På fredag så ska jag äntligen klippa mig igen, och färga håret. Det kommer att bli så coolt. Ska antagligen gå ut på fredag också. Har ju inte vart ute nu i helgen. Fy! Fyra helger i rad blev det bara.. Längtar verkligen till fredag.
På onsdag drar jag till Eskilstuna och är där tills på fredag. Ska på ännu en utbildning med facket, hoppas på att det blir skoj. Så veckan som kommer är full proppad.
Nu ska jag vila lite. Ha en härlig söndag. Puss!
/E

Något i luften.

Det är något speciellt i luften. Ja, snö! Usch, kan det bara inte sluta snöa? Jag vill ha vår en varm fin vår sen en varm och helt underbar sommar.

Jag kan va' varm och jag kan va' kall
Jag kan va' allt du vill ha
Hur svårt kan det va'?
Jag kan va' under, jag kan va' över
Svara mig ja eller eller nej? He-ey


Ja, det kanske jag kan vara. Vem vet, inte jag iaf. Gillar den låten, det vet jag :) Årets melodifestival hade många bra bidrag. Lite chokerad faktiskt, annars brukar nästan allt vara skit.
Är fortfarande kvar i oppeby. Vet inte när jag ska åka än. Sandra är ju ändå på jobbet. Måste dit och hämta nyckeln sen. Så jag kommer in "hemma".
Nehe om jag kanske skulle kolla någon buss.
/E

Rubrik?!

Jag var nog ganska trött igår. Somnade sittandes på soffan med ena benet på bordet. Sandra försökte tydligen väcka mig, men det gick inte. Vaknade kl 03 inatt och hade galet ont i nacken. Bara börja bädda på soffan då.
Ja det är inte lätt att vara Evelina ibland. Men så går det när man knappt sovit något natten innan.
Ja, imorse så var det ganska många som ville ringa och väcka mig. Men jag gick till slut upp när Sandra ringde och väckte mig.
Har vart nere på stan nu, köpt en jacka och en massa annat skit. Nu är jag fattig igen. Lönen kommer på onsdag så jag får vänta till dess.
Ja påskafton idag då. Och jag gör inte ett skit. Kommer nog inte heller göra det. Ingen påskmat för mig iår.
Jobbar imorgon, en delad tur. Det blir nog bra. Om inte det är något som dyker upp. Vill hellre att det dyker upp idag när jag är ledig :) Men jag är nästan säker på att det blir imorgon. Om nu något skulle hända.
Ja. Är i oppeby nu iaf, lyssnar på musik, högt, högt, högt så skönt! Kolla posten också, inget roligt som hade kommit.
På tisdag ska jag ringa och kolla med alla ingen om lägenhet, känns som om dem har glömt mig lite.. Vill inte ha det så här längre. Inte det är att det är dåligt att bo hemma hos Sandra och Mattias, för det är jätte bra. Bara det att jag vill ha mitt egna. Så jag kan ta hem vem jag vill när jag vill och hur jag vill. Ja, det skulle vara så skönt.
Sen när jag flyttat ska jag åka och handla en massa saker, kaffebryggare och sånt. Fast kaffebryggaren som är här i oppeby är min, men den får Andreas för att jag är så snäll :) Och en SÄNG måste jag köpa. En stor jävla säng ska jag ha. Och en dator är ju bara ett måste. En laptop är jag verkligen sugen på att ha. Japps, lån lån lån. Eller lön, lön, lön ;)
Nehe fixa och trixa lite. Ha en fin påskafton.
/E

Så trött

Jösses så galet trött idag. När jag gick till jobbet (nyvaken) så trodde jag verkligen att jag skulle spy så trött var jag! Och huvudvärk till tusen, tog en 1 g alvedon på en gång. Vet inte vem jag ska tacka för att jag fick jobba med Anna idag. Vilken underbar människa hon är. Jag har vart helt slut och helt speedad idag på jobbet. Men sen när jag hade slutat så kom jag inte från jobbet förens vid 17 ca. Så trött. Nu har jag legat i badet, somnade där. Otroligt skönt, är ett rusin nu bara men det står jag ut med.
Ska strax gå till ica och handla lite shit bland annat till Sandra.
Imorgon är det lördag då ska jag åka ner på stan och köpa mig min jacka :) Sen så ska jag nog åka till oppeby och kolla posten som kommit och fixa lite grejer. Usch jag vill verkligen flytta till mitt eget.
Lova mig detta nu!
kent, säger å det. För jag kan få dig när du vill.
Nej om jag kanske ska samla kraft till att gå till affären. Ha en härlig kväll. Puss
/E


Dagen kanske?

Idag har jag och Sandra vart nere på stan, jag la undan en jacka som jag ska köpa och en bolero. Hittade inte någon bh som jag ville ha.. Men! Jag kan ju inte köpa grejerna förrens på lördag. För imorgon så är ju stan stängd! Åh! Suck...
Ska jobba imorgon 7-16 på björken har inte jobbat där på 100 år typ. Men jag hoppas på att det kommer gå bra.
Efter jobbet idag så gick jag ner på stan och körde lite bil, och det gick faktiskt bra. Nu gör jag bara en massa små fel som jag vet är fel, men jag gör dem ändå. Dumma jag! Körde "hem" till rosenkälla, så jag skulle slippa stressa till träningen, för idag var det ju box. Och jag har inte gått på mycket länge. Men jag blev fakiskt lite besviken, var inte alls lika jobbigt som det brukar vara. Så efter boxen så gick jag och Sandra och tränade lite till, jag rodde och körde armar och ben sen. Mycket skönt!
Har även kört lite moppe idag, det var lite nostalgi faktiskt. Mycket skoj :)
Nu är jag mycket trött, helt slut faktikst. Och det känns så skönt. Inte så konstigt kanske, det var verkligen jobbigt på jobbet idag. Sen stress och träning. Men det hela är underbart. Och enligt vissa så är jag helt underbar.
Imorgon så ska tyvärr jag och Sandra ha myskväll. Vi skulle gått ut, men hon fick inte semester, och då hade jag lovat henne att om det inte skulle gå så skulle vi ha mys kväll. Men sen så säger Therse att hon ska vara med gammla klasskompisar och gå ut. Men jag kan verkligen inte. Jag vill inte göra Sandra besviken, plus att hon inte är på det bästa humöret nu heller på grund av jobbet. Så tyvärr.. Jag kan inte, jag vill även inte riskera att förlora ett underbart tak över huvudet. För Sandra och Mattias är verkligen helt underbara. Så snälla mot mig! Jag är verkligen så tacksam för det ni gör för mig.
Men det är även mycket trisst att jag inte kommer att gå ut med flickorna från förr.
Lördag är jag ledig, men jobbar ju tyvärr på söndag 7-12, 16-21. Eller tyvärr det är det ju inte, det är ju storhelg och allt :)
Nu ska jag surfa vidare, och kolla på be cool. Gillar verkligen den filmen. Eller gillar verkligen en låt som är med där.
"your love was sweet misery." Ack så bra låt, skulle verkligen bara vilja veta vad låten heter. Fuck.
Nu har jag verkligen ångrat att jag börjar jobba klockan sju imorgon. Fuck, fuck, fuck...
/E

Vi är bra!

Nu har jag och Sandra tränat tre dagar i rad. Det är så jävla bra! Vi är så jävla bra! Ingen av oss var motiverade till att träna ikväll. Men fy fan va vi körde hårt. Så jävla skönt!
Väntar på att hoppa in i duschen nu, och under tiden så kollar jag på en massa klipp på youtube. Me love!
Imorgon är det en härlig torsdag. Då ska jag och Sandra ner på stan, sen ska jag jobba, och övningsköra.
Sen på kvällen så blir det nog träning! Box!!! Har inte gått på ett tag nu, har jobbat och kollat på lägenhet när det har vart. Men hoppas att det finns plats imorgon.
Nu ska jag duscha, sov så gott!
/E

"Jag önskar att du var mig nära. Så nära så jag knappt kan andas. Men dina andetag gör så att jag kan andas. Jag tror jag har fallit. Fallit för frestelsen."

Onsdag kväll

Ska strax gå till gymmet med Sandra. Är inte alls sugen på det. Men vad gör man inte för att bli het ? ;)
Jag kan verkligen få dig, när du vill!
Ja så är det faktiskt..
Ska springa lite hade jag tänkt snart, och pumpa upp armarna till tusen, hoppas inte att det är mycket folk där nu. Orkar inte med det just nu. Nehe om man skulle gå nu då. Ha det!
/E

kent !

Generation Ex

Stå vid min olåsta dörr,
i rakblad av billjus från gatan
Ditt ansikte blekt,
nästan grymt
Det ekar i trapphuset,
droppar från fingrana

Allting går igen, kommer tillbaks
En dag ska alla skulderna betalas

Och du vet jag har rätt,
jag har rätt, du har fel
Har inte tid med all din skit
Ja ja, jag vet vad vi förlorat,
och jag vet att du vet
Jag har rätt
Jag har rätt, du har fel
Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss


Säg nånting, säg nånting nu
Du vet att jag får panik av dina tårar
Gör nånting,
gör nånting nu
Förstör nånting
Slå mig, förstör nåt,
jag överlever

Jag skulle alltid vara den som stod bakom dig
Jag skulle alltid svara när du kallade på mig
Jag skulle alltid vara den som vaktade din rygg
Du skulle alltid, alltid vara..

Den som går igen, kommer tillbaks
En dag ska alla skulderna betalas

Och du vet jag har rätt
Jag har rätt, du har fel

Javisst, så längtar vi tillbaks
till allt vi ljög om att vi gjorde
Och jag vet att du vet jag har rätt
Jag har rätt, du har fel

Hur kan det spela någon roll?
Framtiden är ändå utom räckhåll för oss
Mannen i den vita hatten (16 år senare)

En bänkrad i en rastlös sen april
Jag tittar över axeln och ser dig blinka till
Jag kan få dig när du vill
En vind blåser skräp längs korridoren en sista gång
Och du & jag håller andan och håller händer i språnget
Det är inte så långt hem

Än finns det tusentals tårar kvar
De var dina att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken du har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen passerar vi deras gränser

Minns du vår blodsed, våran lag
Vårt dumma korståg mot en lika korkad stad
Jag minns allt, som naglarna mot glas
Men du bara skrattar åt mig, förminskar allt till ett skämt
Men jag ser på din ängsliga hållning, din jagande blick att de känns
Att det är långt hem


Och snart finns det inga tårar kvar
De var våra att ge vemsomhelst
Äntligen
De är de dyrbaraste smycken vi har
Så be aldrig om ursäkt igen
Äntligen sätter du själv dina gränser

Den där pojken jag aldrig kände
Som gick på gator jag aldrig såg
Och tänkte tankar jag aldrig tänkte
Under ett tunt och flygigt hår

Och alla känslor slog och sprängde
Hela vardagen full med hål
I en tid då inget hände
I en stad som alltid sov

Men älskling vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små
Ja, vi var alla en gång små


Jag kastar stenar i mitt glashus
Jag kastar pil i min kuvös
Och så odlar jag min rädsla
Ja, jag sår ständigt nya frön


Och i mitt växthus är jag säker
Där växer avund klar och grön
Jag är livrädd för att leva
Och jag är dödsrädd för att dö


Men älskling vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö
Ja, vi ska alla en gång dö

Vi ska alla en gång dö
vi ska alla en gång dö
vi ska alla en gång dö

 

Lite av min tisdag

Idag gick jag upp tio i ett. Jösses! Trött som fan har jag vart idag, och på jobbet ska vi inte ens tala om. Tur att det inte var så mycket att göra.
Efter jobbet tog jag en promenad till det andra jobbet (rosenkällagården) för att möta upp Sandra. Gick hem till dem bytte om till träningskläder sen gick vi till gymmet. Gymmade i en timma, gick till statiol och köpte äpplen, bröd och mineralvatten. Det var våran middag. Mycket gott!
Ska snart hoppa in i duschen, det ska bli mycket skönt. Bädda soffan och sen sova. Det är iaf vad jag hade tänkt. Eller nej, vi skulle ju se klart på filmen som vi började kolla på igår. Jag orkade inte när klockan hade blivit tre. Då var jag trött! Somnade runt kvart över tre.. Mycket skönt. Tror jag drömmde lite faktiskt, eller så var det precis innan jag somnade då jag låg och drömmde mig bort och önskade hur mitt liv såg ut..
För jag vill verkligen att mitt liv ska vara anorlunda från vad det är nu. Ett bättre liv vill jag ha. Eller mitt liv är inte dåligt, det är inte det jag menar. Utan det jag menar är att jag vill att mitt liv ska vara lite bättre. Bland annat att ha en lägenhet. Och.. Nej skit samma.
Nu är det min tur att duscha. Vi hörs imorgon kanske. Jobbar morgontur imorgon. Sen ska det solas och fikas med Sandras vänner. Men vi hörs.. Ha det så bra!
/E


Vänt på dygnet?

Jag har ju så totalt vänt på mitt dygn nu.. Ska sätta mig och kolla på en film nu med Sandra.. Som tydligen är rätt speciell. Men det är ju också vad vi är, så den kanske passar oss :)
Mycket beror nog också på att jag tänker jävligt mycket nu också. Fan vad jag hatar att tänka.. Iaf så här, det tar på krafterna när man inte vet vart man ska bo, och vad jag ska göra med mitt liv (jobb). Har verkligen tröttnat på jobbet nu. Och det beror inte på dem som bor där.. Och inte dem som jobbar där heller, utan det är själva jobbet. Nej, Sandra suckar så jag får sluta skriva nu. Sov gott!
/E

Kvällen.

Oh, det gick bra att jobba fast jag var så jävla trött. Sandra skickade dock in mig på toaletten en gång då jag verkligen inte kunde hålla mig för skratt. Usch vilken dålig personal jag är :P
Fick jobba över lite, men det gör inget, mera klirr i kassan då. Mohahaha.
Har väntat på ett samtal idag. Men det kom aldrig trisst. Hoppas att det kommer något i veckan. För det är jobbigt att gå och vänta. Det vill jag lova.
Nehe om jag kanske skulle hoppa in i duschen nu då.. Eller jag väntar nog till Sandra kommer hem så hon slipper stå utanför och vänta på mig.. Hon jobbar ju nu och jag har hennes nyckel.. Men ha det så bra.
/E

Trött måndag.

Suck. Snart ska jag gå och jobba, skulle egentligen vart ledig idag. Men vad gör man inte för att tjäna lite pengar?
Ska även jobba imorgon också, då skulle jag också vart ledig... Men fan pengar, det är livet :)
Imorse gick jag och Sandra och tränade, det var mycket jobbigt vill jag säga.. Har galet ont i kroppen. Typ träningsvärk. Men samtidigt var det så jävla skönt. Gick till affären och köpte lite frukost, gick även till bageriet och köpte gott bröd. Och nu är jag proppmätt!
Jag vet verkligen inte vad jag ska göra med mitt liv just nu. Jag vill så jävla gärna ha en egen lägenhet nu! Men jag får nog vänta ett tag..
Åh! Jag är så himla trött, verkligen så trött! Och så snöar det ute. Det ska det ju fan inte göra... Nehe om jag ska göra mig iordning för jobbet nu.. Börjar om 25 min. Sen efter en timma så kommer Sandra, vi ska nämligen jobba tillsammans idag :)
Ha en bra dag!
/E

En kort historia om min helg.

Igår lördag, fyllde min kära lillebror, vi lurade honom så mycket. Han visste bara att jag skulle komma hem. Så lurade jag ner honom till lokalen, och där väntade syskon och Carina med familj. Massa mys. Bara det att jag hade en sån jävla fet bakfylla. Huvudvärk till tusen och illa mående (?) men ja, jag hade ju faktiskt kul i fredags. Iaf av det jag kommer ihåg.. Tror jag fick lite karatefylla.
Efter vi vart hemma hos mamma så körde Ia och Marlene mig hem, ja till Sandra och Mattias. Och jag la mig på deras soffa (min säng) och låg inför döden...
Piggade på mig lite lätt och kunde lägga mig i badet. Sen var jag igång.. Vinet slank ner för strupen. Och det tittades på melodifestivalen som faktiskt sluta mkt bra! Linda borde bara kommit högre upp...
Efter festivalen tog Sandra och jag en promenad... Så var helt underbar :)
Nu sitter jag här det är söndag, jag lyssnar på kent och drömmer mig bort. För om någon timme så kommer vi att begrava mitt hjärta... Han är verkligen borta, det är tomt utan honom.
Ikväll eller efter jag kommit hem efter begravningen så ska jag och Sandra gå och tokträna..
Jag är underbar, och du, du är fantastisk..
Nu måste jag göra mig iordning för det hemska.. Tack min familjen och Sandra!
/E

Fan!

Fan! Det gör så jävla ont, att jag vet att jag aldrig mera kommer att få se den där underbara svansen vifta, att jag aldrig mer kommer få dem där äckliga pussarna, att jag aldrig mera kommer att få bada med dig, att jag aldrig mera kommer att få ha dem underbara promenaderna, att jag aldrig mer kommer att få ligga på golvet och dränka mitt ansikte i din päls och bara mysa, att jag aldrig mer kommer att få se dig. Fan! Det gör verkligen ont. Som jag sa till Andreas förrut, det känns som om jag har förlorat ett syskon. Beppe var en hund, och dem dör, på samma sätt som vi människor dör. Ja jag vet det, och jag har vetat det länge att denna dag kommer att komma, jag har verkligen försökt att förbereda mig själv för detta. Men det går aldrig att ställa in sig.
Usch det gör så jävla ont i mig...

Och du, du har lagt ditt sista kort, du har bränt alla broar. Bye bye

Ja, här sitter jag och stor gråter, ska snart gå in i duschen, för att sen göra mig iordning för att gå ut. Sup och svälj trevlig helg.
Vi hörs en annan dag.
/E

Kent och min älskade Beppe

image61

Sov gott min älskade, älskade Beppe. Du kommer föralltid finnas i mitt hjärta. Fan va ont det gör! Men jag tror du har det bättre där du är nu. Slippa allt det jobbiga som var nu den sista tiden. Alltid du och jag mot världen! Du och jag Beppe, det var du och jag. Jag älskar dig...


Kent var ju grymma! Stod och grät på golvet, pga av Beppe och för att kent verkligen är grymma!
Innan konserten började ringde mamma mig och sa att älskade Beppe hade gått bort.. Fan!
Men som sagt kent var grymma bilder kommer att komma upp när jag har vart hemma.
Sov gott det ska jag försöka göra. Puss
/E

Ikväll

Ikväll ska jag se kent, jag ska få träffa min underbara syster, jag ska få träffa hennes sjuka sambo. Och jag ska sova hemma hos Sandra och Mattias.
Och det är något jag behöver, gå och lyssna på bra musik och bara glömma allt för en liten stund. Jag hoppas inte att du sviker mig ikväll. För då har du lagt ditt sista kort.
Imorgon jobbar jag 7-16. Hoppas på att jag är ganska pigg.
Nu ska jag packa sovpåsen sen göra mig iordgning. Ha en bra kväll!
/E

Dagen.

Jag hann inte med alla ärenden som jag skulle göra idag. Men, det får kanske bli en annan dag.
Jag var iaf och solade med Sandra. Helt underbart var det. Sen gick vi till jobbet, för ikväll har dem pubbkväll, och det kan man ju bara inte missa. Det var riktigt trevligt.
Imorgon är det kurs 8-12 sen jobb 13-16 sen konsert, men jag vet inte när dem börjar. Fan vilken koll jag har.. Eller inte.
Jag tror att jag snart måste ta pengar ifrån mitt fondkonto. Vill inte låna pengar av någon. Hatar att vara skyldig folk pengar.
Åh, köpte en sån nice t-shirt idag på h&m. För ja, hör och häpna 29 jävla kronor! Det var ju verkligen ett klipp!
Den ska jag ha på  mig på fredag om det blir utgång. Och om med stora bokstäver! För det är verkligen inte säkert. Sandra och jag kanske får andra planer ;) Hahaha
Nehe, in i duschen kanske. Väntar på att Andreas ska komma hem så jag/vi kan laga mat. Är galet hungrig. Men vi hörs. Puss
/E

Min musik denna onsdag.

http://www.youtube.com/watch?v=CWsr-9L1xEY
När du känner dig svag och helt jävla hopplös. Lyssna på denna, den hjälper mig iaf :)

http://www.youtube.com/watch?v=Yci8zVNMEdg
Grym version av en galet bra låt! Och även denna låt får mig att le.

http://www.youtube.com/watch?v=VmNJJ-QWeSk
Denna får mig bara att le, texten är helt underbar. Har ett mycket gott minne till denna låt. <3

http://www.youtube.com/watch?v=zmbRql2Y5JU
Bara så söta! Underbara pojkar, och flicka

http://www.youtube.com/watch?v=JvN4RIAxBqY
Han är het! Och låten är grym!

http://www.youtube.com/watch?v=Bj5WozNl4ik
Samma här grym låt!

http://www.youtube.com/watch?v=4s5DFd1eGKQ
Så jävla bra helt enkelt.

Hade bara lust att ge er lite av min musik idag. Puss
/E


Onsdag

Idag är det en seg dag. Så himla trött!
Ska åka ner på stan om någon timma och övningsköra, sen träffa Sandra och ha skoj :)
Ska även plocka undan mina sängkläder, ser inte så nice ut att soffan är bäddad. Men egentligen är det de folk får ta, för det är så vi lever nu.
Borde dammsuga, men känner verkligen inte för det, så det får nog bli en annan dag.
Inte något roligt inlägg, men kännde att jag ville skriva något skit. Ha en bra dag!
/E


Flitig?

Nu har jag skrivit två brev till två hyresvärdar. Men dem får bli postade imorgon..
Har nästan tvättat klart nu. Skönt!
Det har verkligen var ett så jävla trisst väder idag, hoppas på bättre imorgon.
Ja just det, i lördags var ju syrran på Alicia Keys (och ja jag ångrar mig att jag inte hängde på) för hon ringde mig under några låtar, och hon är ju verkligen grym! Hennes texter är så jäkla grymma.
Jag ska försöka komma på något att äta ikväll, är inte alls sugen, men Andreas blir kanske inte så glad om jag inte gjort någon mat åt honom.
Hörs!
/E

Dagen är tisdag.

Jag håller på och tvättar nu, ska snart diska disken som Andreas har skitat ner!
Imorgon så ska jag,
Övningsköra med tha man, Niklas
Köpa en het sak till mig själv
Sola, måste bli tokbrun nu! Helst igår
Mysa med Sandra..
Köpa "rengöringsmedel" till mitt ansikte
I love it.. Och vet ni vad? Det är bara 3 dagar kvar sen är det helg :)
Funderar snart på att skaffa ett extra jobb, men jag vet inte vad..? Vill ha mera cash än vad jag har nu. Det är fan inte nice att vara timmis längre. I hate it. Hora kanske, dem tjänar kanske ganska bra.? Någon som vet?
"Är du kåt eller?"
Nej ta tag i Andreas disk nu då. Puss
/E


Ingen är perfekt men du är jävligt nära nu.


Måndag

Hua! Det gick bra att jobba efter fredagen, men det var ganska tungt. Men som tur var så jobbade jag med Ulla :) Så rar och mys, pysslar verkligen med allt!
Det var tänkt som så att jag skulle sova "hemma" i oppeby inatt. Men så blir det inte, Sandra tyckte att jag skulle sova hos dem. Så söta!
Sitter just nu på jobbet, har jobbat på båda arbetsplatserna idag, 13-16 på rosenkälla, sen 16-21 på trillingsberg. Kom faktiskt inte så farligt sent till trilling. För jag går ju faktiskt ganska fort ;)
Beppe min älskade Beppe, han har vart hos vetrinären idag, han mår nämligen inte så bra. Jag tror tyvärr att hans tid är snart kommen... Usch, jag vill egentligen inte ens tänka tanken.
Önskar att det är helg igen, mina senaste helger har vart mycket bra numera, tack kära vänner :) Det är verkligen tack vare er. Puss puss på er.
Nu i veckan, tror jag iaf att det är. Då, då ska jag gå på Kent :) Wiho! Med systeryster och Ia ! Jag längtar faktist! För sen så är det ju helg, och som ni kanske förstår så längtar jag verkligen till helgen!!!
Ha en härlig kväll!
/E

Beslutsångest!

I  mina ögon, eller själ nej. För mig så finns det nästan inget som är värre än en jävla beslutsångest. Det kan vara om vad som helst egentligen, du står på h&m och ska köpa en tröja, men hittar två, visst du kan köpa båda. Men du har inte pengar till det. Då kommer den, vad ska jag göra? Vilken ska jag ta? Den där jävla beslutsångesten.
Hjärtat säger en sak medans hjärnan säger en helt annan. Fan så jobbigt det är.
Det gick bra att jobba, jävligt tungt bara att gå till jobbet. Fy faen... Men som sagt det gick bra. Nu ska jag bädda här på soffan åt mig. Frågan är bara när jag ska lägga mig? Börjar ju jobba kl 8 slutar vid 21... Okej nu låter det som att jag klagar, men det gör jag inte.. För det är faktiskt riktigt skönt att jobba!
Nu ska jag bädda på soffan. Hörs...
/E


lägenheten..

Ja just det... Lägenheten, som jag sa innan jag visste. Jag fick den inte.
Så så är det :)
/E

Fredagen...

Igår var det fest. Det var verkligen jätte trevligt hemma hos Marina. Och det var nog där allt började, jag gjorde som jag ibland brukar göra, blandade för starka groggar Pang sa det, sen var jag full. Men jag tror inte att jag var ensam.?
Taxi ner på stan, en resa som var rolig det minns jag, det är väll det enda.
Okej jag säger så här på en gång, jag har galet mycket jävla luckor ifrån kvällen, jag kommer verkligen inte ihåg allt jag sagt eller gjort. En sak kommer jag ihåg mkt väl, det var att jag sa till en kille (gammal bekant till mig) att han kunde dra åt helvete. Och det sa jag varje gång jag såg honom, långfingret syntes också ett antal gånger..
Men jag hade roligt också, så jävla roligt! Tack Sandra och Marina!!
Men som sagt jag drack för mycket... Gick ut runt två (Sandras uppgifter) gick till kebab house, på vägen dit blir jag arg, och sparkar på betongklumpar med kedjor. Gärna i högklackat, och jag tror det gjorde lite ont i foten. Eh helt enkelt jag fick en jävla sne fylla på grund av en jävla idiot!! Som är värd inget egentligen.. Men det har inte jag förstått än.. Fuck you!
Träffade Therese ute också. Men jag tror inte vi pratade så mycket. Eller ?
Nej nu får jag ge mig, fan. Ångest på riktigt idag. Men det är en själv förvållad ångest.
Ska jobba idag också 16-21 och imorgon 8-21. Hua! Nu tror jag att vi ska gå till ica för att köpa något att äta. Jag är bakis hungrig...
Puss puss
/E



För vi är fyllon allihopa, allihopa!!

Blä!

Fan va du är äcklig! Jag blir helt.. Ja jag vet verkligen inte, galen kanske är rätt ord, när jag tänker på dig. Du är sjukt vidrig. Bye bye, till dig

Nu ska väskan packas och allt för ikväll och helgen ska fixas, måste nog ändå åka ner till systemet och köpa några bärs. Mohaha, bärs, sprit och jäger. Kvällen kommer att bli grym!
/E

Tvivel

Jag har börjat tvivla om vad jag ska ha på mig ikväll. Har vart 100 % säker på vad jag ska ha på mig tills nu.. Men jag har nog det jag tänkt att ha iaf :) Frågan nu är bara, vilken bh ska jag ha? För den syns lite, och då vill man att den ska vara perfekt ;) + Inte roligt om pattarna ser ut som skit. Här ska det raggas ;) Eller inte...
Han har fortfarande inte ringt om lägenheten så... Jag får den inte!
Nu ska jag gå och duscha, sen plocka lite här, packa väskan bland annat. Ha en härlig fredag. Puss
/E

Söt

Så himla söt :)



Tvätta bort sminket sen sova. En stor dag imorgon .
Hoppas du finns där ute i vimmlet ;)
Puss puss
/E


Trött!

Jag är så himla trött! -Men gå och lägg dig då.
Ja jag har verkligen god lust att göra det, men jag har lovat Andreas att jag ska göra en gryta till honom och diska..
Idag har jag kollat på en lägenhet, beskedet kommer imorgon, men jag tror att jag inte kommer att få den. Är nästan 100 på det.
Men, ni får kanske veta imorgon.
Imorgon ska jag, Sandra och Marina gå ut på krogen :) Vet inte än vart vi ska gå.
Arg är jag nu också, tvättmaskinsfittan har förstört mina nya trosor som är tok snygga!! Hoppas att dem finns kvar i butiken. Fan! Och min tvättpåse med det är inte lika farligt, det finns ju alltid i butiken.. Nehe nu ska jag gå och diska. Puss
/E

Onsdag.

Idag orkar jag inte skriva allt om dagen. Den var inte lika bra som dagen igår. Men den var inte dålig, för att på fredag kan jag supa skallen av mig, börjar jobba 16 på lördag istället för 08 . Wihooo! :)
Har haft en dubbel körlektion idag också, det gick okej.
Nu ska jag fixa lite med morgondagens saker. Puss
/E

Åh, jag tänker bara på dig när jag hör denna låt. Fy fan! <3

Your strength is so hard to find,
I feel so much stronger now,
the feeling´s alright.
Your words make me whole again,
those eyes cannot ever lie,
you´re so divine
I´m not ever alone, you´re not ever alone

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found,I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive
I´m not ever alone

Your smile is heavenly,
I don´t deserve all the love that you'r giving to me
Your touch makes it hard to breathe,
the shiver´s around me now, you´re so fine

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

The heart is pumping for my life, the mind is happy and I will love you to the day I die

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
the glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive

I´m head over heels goddess of mine,
your curls touching my face and now I can fly
You brought my life back,
The glory you found, I´m in deep debt, without you I wouldn´t survive


Min underbara tisdag!

Dagen idag har vart så jäkla underbar!
Började med att jag gick upp halv nio, packade tränignsväskan och nattkläder. Åkte med bussen 09:15 till Sandra, för att lämna väskan, för att vi sedan skulle bege oss hem till Marina och äta frukost. Det var verkligen så mys. Och Marinas lägenhet är också mycket mys!
Gick ner till stan för att fixa med ett kort som Marina skulle ha till hennes tränigskort, sen skulle vi bara gå till make up store för att hämta papper till mig. Det hela började med att vi skulle gå igenom nyckeln för att det var så kallt.
Vi tog ett stopp på wedins, för att kolla skor, och när jag står där och ska prova ett par coola men ganska fula skor så kommer Yngve in på wedins för att hälsa på mig... Åh herregud så glad jag blev, har inte sett honom sen studenten. (Yngve var min mentor) Älskar den mannen, han frågade varför jag inte hade hört av mig till honom, och jag svarade, jag har inte vågat, men ack vad jag har tänkt den tanken många gånger. I alla fall, vi stod och pratade ett tag, och han fick mitt nummer igen, så han också kan höra av sig till honom, som sagt älskar den mannen. En fet kram sen var det hej då..
Sandra köpte dem skorna som jag provade fast i en annan färg, riktigt fina faktiskt :)
Sen stopp på gina, som nu förtiden btw bara har fula kläder.
Apoteket, för en gångs skull så skulle jag verkligen inte ha något därifrån, bränner annars en massa pengar där.
Lindex i två sekunder. Vero moda, där inköpte jag ett par träningsbyxor (ja det är sant!) en underbar luvtröja som jag spanat på i hundra år, och en skit cool kepshatt. Som jag även har tittat på länge. Make up store, chbg, indiska, 
Din sko, och h&m. Sen var vi tvugna att gå Marina skulle börja jobba kl 4 kl var då 3, så vi hann inte gå upp till badet. Så det får stackars Marina göra själv.
Hem till Sandra, hon fick rycket och städade hennes garderob. Vi satte på oss några av Sandras tok coola skor, och insåg att vi var tvungna att gå till jobbet ör att visa dem för Marina, tanterna på jobbet höll på att dö.
Hem till Sandra och åt lite lätt. För att sedan åka ut till Arnö och träffa hennes familj. På vägen ut så kliver hennes bror på bussen, som för övrigt är jäkligt söt... Sandra säger att det är ett släktdrag. Hon tvingade mig dessutom att ta på hans hår. Och!! Det var första gången jag träffade människan.
Kom hem till hennes familj, helt underbar var dem. Jag hade läxförhör med Sandras lillasyster. Vill ännu en gång säga att det var första gången jag träffade hennes familj, men som sagt dem var ju helt underbara :)
Tack vare Sandra så fick jag göra en sak som jag hatar att göra, nämigen att springa till bussen, på vägen genom en lekpark så trampar jag på något hårt och förstör mina skor!! Inte så mycket, men dem sjönk ju i värdet.
Vill även tillägga att vi missade bussen, och Sandra säger att det inte berodde på henne, men det gjorde ju faktiskt det.
Vi fick ta oxelösundsbussen in till stan, där jag på busstationen kom på att jag var sugen på en fet hamburgare så vi gick till vipsen. Det var mycket gott. Sen tog vi en promenad hem till Sandra. Satte oss och kollade på Erin Brockovich, första gången jag såg den filmen til fullo har bara sett en massa snuttar med den, den var mycket bra. Sen har vi kollat på rescue me en snabbis nu kollar vi på cry baby. Och klockan är 01:35 nu. Funderar på att ta en cigg sen lägga mig på soffan och sova. Ska köra imorgon och sen jobba, försöka få in någon att jobba för mig på lördag fm/halva em.. Jo just det Sandra gjorde även nu ikväll en super god smotihe. Me like me like.
Hoppas att ni läsare har haft en sån super bra dag som jag har haft idag.
Puss!
/E

Han är

Han är fortfarande min idol..
http://www.youtube.com/watch?v=NIC9h-IftFM&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=socGW7phAHU&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=K1i_jcxbAjg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=9tNAJA4_lZg&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pW7EWNw7fo8&feature=related

Sen ser han ju bra ut också, bara ett plus ;)
Och jag hoppas att det kommer mera musik från personen snart! Love love love!
/E

Jag älskar...

Att gå på boxen!! Helt underbart, allt som ligger och pyr i mig kommer ut i nävarna och benen, finns inte något bättre. Tack Sandra, och tack Erik.. Och du, förlåt ännu en gång ;) Men jag tror det inte var så farligt.
Hoppas på att Sandra kan gå på torsdag..
Blir så arg på mig själv, att jag gärna pratar innan jag verkligen har tänkt efter.. Suck. Så vill jag så gärna ta tillbaka det som sagts, men det är så jävla svårt.
Imorgon ska jag och Sandra hem till Marina och äta frukost, ack så underbart! Tänka sig att folk faktiskt kan vara så underbara. Efter frullen ska vi ut och ta en promenad runt vår vackra stad..
Ska hämta papper om att jag är intresserad av en lägenhet.. Fan, egentligen borde jag bara dra ifrån stan. Från detta län, kanske även detta land... Och kanske bara leva.
Nu ska jag lyssna på musik och drömma mig bort. Sov gott
Puss puss, på underbara dig!
/E

Dum dum dum!

Det fattas bara en sak på mig. Vet ni vad det skulle vara? Blåa ögon, blond och blåögd. Det är vad jag är nästan iaf, om jag hade haft blå ögon så hade jag ju vart det.
Fy fan hur kan jag vara så dum? Fan!
Dags att göra sig iordning för soffan. Jag ska nämligen upp och jobba imorgon 7-12. Packa träningsväskan nu ikväll bara. Wiho i love box! ^^
"-Har du någon Klas där?
-Nej jag har ingen på lager." Jag kan inte göra annat än att le.

Puss puss
/E 


Arg...

Du, lilla flicka. Om du hade vart i min situation hade du då tyckt om det du har gjort?
Jag tror att du inte skulle göra det. Så stäng din jävla käft innan jag syr igen den på dig, jävla falska subba!
Du
är så jävla patetisk, tror att du är någon, när du i själva verket inte är något!
Jag hatar att vara arg! Men du får mig arg, så imorgon på boxen ska jag tänka på dig. Tror det kommer gå lite lättare då.
Var på jobbet idag och skulle lämna in min lönerapport, 5 jävla dagar på rosenkälla, helt sjukt! Och chefen sa att jag inte skulle behöva söka jobb, säkert. Ska nog gå till abf i veckan...
Ner i soffan igen och bara mysa. Skönt!
Ha en super bra kväll!
/E

Natt prat.

Usch, undrar om jag kommer att bli sjuk på riktigt nu.? Har vart snorig och hemsk länge nu.. Men jag har så jävla ont i ryggen på ett speciellt ställe, och där brukar jag få ont innan jag blir sjuk. Men jag har verkligen inte tid att bli sjuk. Har en massa saker att göra. Till exempel ringa runt till nästan alla hyres människor om det har kommit in någon lägenhet.. Men jag har kanske en på g. Men jag vågar inte hoppas, inte något alls... MEN! Det skulle vara så skönt om jag fick den.
Jag skulle behöva lite tur nu faktiskt, har verkligen inte haft det den senaste tiden..
Imorgon blir det kanske gymmet, och på måndag blir det boxen. Wiihoo! Me love boxen!
Sitter och lyssnar på en massa låtar med Rusiak, och? Snubben är ju så grym.
Nej jag ska lägga mig på soffan och sova nu, klockan börjar bli lite mycket.
Hade hoppats på ett samtal. Men det kommer nog aldrig att komma, fan! Varför ska jag vara så blond?
God natt!
/E


     
Thomas. Och jag, lite naket, men det bjuder jag på ;)

Björn Gustavsson, vilken kille!

Kan man göra annat än att älska denna man? Björn Gustavsson vilken kille.
Han får mig att se på melodifestivalen, och det är mycket det. Puss på er!

image55

Mycket har hänt

Mycket har hänt sen sist. Och för att göra en galet lång historia kort så är jag singel och bostadslös. Så en lägenhet tack!
Det är så sjukt jobbigt, men jag/vi klarar oss. Kanske lika bra just nu. Man vet aldrig det blir säkert han och jag igen.

Var ute igår iaf, det var helt okej. Inte så himla roligt.. Men det funkade. Funderar på att gå ut ikväll. Men jag orkar nog verkligen inte det. Men det skulle vara roligt. Nästa helg jobbar jag 8-21 både lördag och söndag..

Så om någon av dem få som läser min blogg vet någon lägenhet i Nyköping som ska hyras ut.. Hör gärna av er.
Nu ska jag duscha och plocka lite här...
/E


RSS 2.0