Idol

Jag är lite sur över att Rasmus fick lämna idol, men jag har ju inte röstat, så jag ska ju inte klaga. Det jag tänkte blogga om är våran nya jury som alla har bloggat om, skrivit om och pratat om. Den är ju helt underbar, tycker inte illa om någon i våran nya jury. Och dem är mänskliga. På ett helt "normalt" sätt. Dem andra tröck verkligen ner folk i skorna, visst det blev kanske bra tv och skapade rubriker, men snälla! Vuxna människor beter sig inte så. Jag ska absolut inte skjuta under stolen att jag älskar Daniel och Peter ur förra juryn, för det gör jag..
Men, Bagge och Andreas, det känns som att dem har en blodcirkulation som fungerar så som den ska. Och Laila, hon är riktigt cool tycker jag. En snygg kvinna, och det känns faktiskt som om hon har båda fötterna på jorden.
Så... Nu har jag också gjort det, bloggat om den nya juryn.

Ligger i "min säng" och ska strax stänga ögonlocken för att sova. Fan va jag måste skaffa en dator nu, kommer bli tokig när jag kommer hem igen då jag inte kan blogga lika mycket igen.
Nej men om jag kanske ska sova nu. Sov sött ni där ute!
/E

Mycket bra dag!

Jösses, jag blir ju behandlad som en prinsessa. Syster fixade mina fransar, permanentade dem, bryn plockades och färgades, även mina fransar färgades.
Sen så har Linda fixat mina naglar. Får ju dock inte ha så här på jobbet, men det struntar jag faktiskt i, sen så är dem inte så långa.
Har även vart en liten assistent idag, och det har faktiskt vart skoj. Sen har jag druckit flera goda lattes idag. Dem kan det här uppe.
Har precis ätit en mycket god tahimiddag, bjöd syster och Ia. Kännde att det var bara en liten sak jag kunde göra för dem. Imorgon så ska jag antagligen åka ut till barkaby och shoppa, om jag hittar. Dvs ta tuben, kanske pendeln och sen buss. Jösses, men jag kommer säkert klara det. Då blir det shopping vill jag lova, ikea ska även besökas då, wihoo har saknat ikea så länge nu! Sen ska jag även kolla runt i nästan alla butiker där, imorgon kommer jag vara dödstrött. Om jag kommer ut dit vill säga :) 
Syster ska göra en portömmning på mig imorgon fm. Skönt! Verkligen skönt, för det är verkligen något som jag behöver göra.
Marlene la på en gel på mina fina klocka förrut idag som jag faktsikt tror har hjälpt lite. Pjuu, den kanske kan försvinna fortare.
Nu blir det att kolla på tv. Tjing!
/E


Soffpotatis.

Sitter just nu i soffan och har csi på i bakgrunden. Syster gjorde en mycket god middag, och vi ska ju inte tala om salladen, fy bubblan så god den var! Du är ju fantastisk!
Det svider som f a n i mitt öga, blir faktiskt lite orolig men det är nog ingen fara. Tvättade bort sminket förrut, och det ser faktiskt bättre ut med smink på.
Hoppas faktiskt inte att någon ifrån jobbet läser denna, för att historien om mitt öga är att min underbara brorsdotter Neliah får skulden, hon råkade kasta en leksak på mitt öga, inte alls med hennes mening. Men... Så är det ju inte.
Jag ska nog stax gå och sova, för jag är väldigt trött, men jag måste ju se i ditt ansikte, älskar Magnus. Han är grym. Sen så måste jag även se vem av tjejerna som åker ut ur idol ikväll.
Men jag kanske kan fixa iordning min sovplats.
Imorgon kanske jag ska ha en snabb dejt med Therese hon ska nämligen upp till storstaden hon också. Men hon kan staden mer än vad lilla jag kan. Men jag ska fan kunna denna stad utan och innan, nästan iaf :)
Nehe om jag kanske ska ta och fixa lite.
Btw, ny mobajl är snart införskaffad. Äntligen! Tackar Michelangelo
/E

Framme

Så, nu är jag här, där jag känner mig som hemma fast ändå så långt borta, där jag tappar bort mig och inte har någon kontroll alls. Jag är i vår underbara huvudstad. Jag är så liten här, men känner mig ändå så stor.
Det första jag gör är att gå bort mig. Men, det vara bara för att jag åkte tåget, hade jag tagit bussen så hade det vart lungt från första stund.
Sitter just nu på salongen och tar det lungt med en varm kopp te. Kollade runt lite förut, köpte en topp på indiska, för den fanns inte i min storlek hemma. Köpte även en sjukt god lunch ifrån kina. Mums. Ska kanske springa över vägen snart och köpa den godaste latten i landet.
Min blåtira vill inte bli vackrare, den blir bara värre. Snart kommer det inte gå att sminka bort denna. Det har iofs aldrig gått att göra det, men det har sett bättre ut.
Imorgon så ska jag få lite behandlingar av systeryster, känns helt underbart faktiskt :)
Sen ska jag nog ta mig en tur och bara shoppa och glo. Hötorget kanske också..?
Nej dags att hjälpa till lite här.
/E

Flyr staden

Det blir att fara till huvudstaden imorgon. Jag och min blåtira och norsk fan. Norsk fan ska ju till skolan så vi tar samma tåg. Vet inte när jag kommer ner till denna stad igen, men det blir nog till helgen iaf.
Nu har jag bytt umgänge. Är hemma i kollektivet på ortvägen, Michelle, Rebecca och Robin.
Kissnödig som fan är jag, kanske beror på kaffet som jag har druckit. Hmm. Måste snart bege mig hemmåt för att packa. Tar en fet dusch imorgon bitti så man kanske vaknar till liv.
Bilder från fredagen finns på min bilddagbok.
Nehe, tänkte bara uppdatera er om vad som sker i livet just nu. Ha det så bra.
Tjing!
/E

Min söndag.

Idag har jag vart barnvakt åt Vincent medans Nathalie och Sebastian jobbade. Det gick mycket bra. Vi var hemma hos mig, första gången han sov hos mig. Men jag hoppas verkligen inte att det var den sista. Mailen och jag möttes upp och gick och fikade sen shoppade Mailen på indiska. Hon är mycket nöjd över sitt nya porslin.
Efter det så åkte Vincent med sin mor hem. Och jag gick en promenad helt själv, hamnade i hamnen och bara satt på en bänk som det stod landa på. Tittade ut på vattnet och fåglarna och bara tänkte. Sitter där och bara tänker, då ringer mitt hjärta Therese. Hon var på väg ner till stan, hon har lämnat norge idag. Hon kom ner till hamnen och mötte upp mig. Underbara du, jag älskar dig! Tack för att du finns.
Är hemma hos Mailen nu, och har ätit en väldans god pastasallad, Mailens pastasallad är den godaste ever.
* har faktiskt vart tyst idag, fast * skulle ju jobba hela dagen lång. Men, det känns faktiskt inte så jobbigt att * inte har hört av sig för jag har haft/har alldeles för mycket att tänka på.
Min blåtira blir inte snyggare, nu har jag även blivit ännu mera rödsprängd i ögat. Jösses.
Vilket vackert väder vi har haft idag, det har dock blåst mycket men solen sken så mycket och så underbart så det gjorde inget.
Denna låt lyssnade jag om och om på när jag satt på min landa bänk. Kelly Clarkson, sober

And I don't know
This could break my heart or save me
Nothing's real
Until you let go completely
So here I go with all my thoughts I've been saving
So here I go with all my fears weighing on me

Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers
But I know it's never really over

And I don't know
I could crash and burn but maybe
At the end of this road I might catch a glimpse of me
So I won't worry about my timing, I want to get it right
No comparing, second guessing, no not this time

Three months and I'm still breathing
Been a long road since those hands I left my tears in but I know
It's never really over, no

Wake up

Three months and I'm still standing here
Three months and I'm getting better yeah
Three months and I still am

Three months and it's still harder now
Three months I've been living here without you now
Three months yeah, three months

Three months and I'm still breathing
Three months and I still remember it
Three months and I wake up

Three months and I'm still sober
Picked all my weeds but kept the flowers

Hon är en underbar kvinna denna Kelly.
Ska nog strax gå till Rebecca med Mailen och dricka lite kaffe och antagligen bara chilla. Jag känner mig inte riktigt på topp just nu, inte alls så härligt. Hoppas det vänder, men det gör det säkert.
Nu ska jag ta en färsk snus.
/E

Alkoholfritt numera

Yes, det får det bli i någon/några månader för min del. Igår rann vattnet över bägaren. Fy sjutton. Evelina Eriksson kunde inte bete sig igår. Jag har blåmärken på hela kroppen, och en väldigt vacker blåtira.
Men, om man bortser från det så var kvällen mycket trevlig.. (iaf av det som jag minns.)
Nathalie följde med ut igår, första gången på tusen år och så slutar kvällen på det sättet fy fan för mig.
Jag vill dock tacka er som stod ut med mig, fast att ni ströp mig, slog mig, och slängde upp mig på axeln för att jag inte kunde gå, samt att jag blev indragen i huset... Förlåt familen, och förlåt Jessica och alla andra som jag var hemsk mot igår. Och tack Jessica för att du gick med mig.!
Skulle vilja skicka blommor till er alla, men ni vill ju inte ha dem.
Ska ta en dusch nu och sen slappa i soffan med, Seblan, Natti och lillebror Oliwer. Tvingade över honom hit :)
Jag spenderade nämligen natten här i oxelösund. Och dagen har spenderats med pizza ätande, Vincent som faktiskt har vart mycket snäll, soffan och Neliahs underbara säng.
Vi hörs!
/E

bilder finns att se i Nathalies blogg, www.finafrun.blogg.se


Ingen rubrik för dagen

Jag storstäda faktiskt i lägenheten på en gång när jag kom hem, mycket nöjd. Den kvällen slutade med att jag drack upp en ganska stor vinflaska helt själv. Oj oj, så igår var jag inte i det piggaste laget när jag skulle upp kl 08.00 och tvätta.
Senare på fm så kom Nathalie och Vincent in till mig, visade kiden runt i min lägenhet och sa att han ska känna sig hemma, det gjorde han nog också för han skulle äta upp mitt köksbord.
Gick sedan ner på stan, Natti shoppade och jag tittade på för jag fick ju min lön idag, och den var inte dålig, den bästa lönen ever, mycket glad. För jag la undan ett par jeans som jag var lite halvosäker på. Pga priset men sen när jag kom hem för att slänga in min tvätt så kollade jag på min lönespec och fick se några vackra sifror :)
Följde med Natti och Vince hem till dem och spenderade natten här. Hör och häpna jag gick och la mig 21.15 igår. Jösses! Men sen var jag ju också så sjukt jävla trött.
Idag ska vi in till staden, jag ska shoppa min byxor och äta kina med Natti, ska även inhandla lite alkohol för ikväll blir det utgång :)
Bjuder på lite vackra bilder som Natti tog igår :)
 
På Birgers och fikar             Hemma hos mig och myser


Nattipatti och Vince hemma hos mig :)

Nu ska vi dra in till staden, ha en härlig dag!
/E

Hemgång

Idag åker jag hem från familjen Eriksson/Signell. Mina planer är att städa, hoppas att dem kommer att hålla. Men det tror jag. Ska bränna på kent på antagligen en väldigt hög volym och bara köra igång. Kanske klämmer in lite petter i det också. Ska damma för det var cirkus en månad sen jag gjorde det, och det syns verkligen på vissa foton. Men som sagt, när man bara är ledig en dag i veckan så är inte prion att damma.
Tror att jag åker upp till stockholm på söndag, men jag ska slå syster en pling ikväll hade jag tänkt och höra hur deras planer för helgen är. På fredag får jag lön, skönt.. Då ska jag shoppa lite presenter och lite mat, samt betala tillbaka en skuld till mor.
Somnade som en stok igår men vaknade av ett väldigt onödingt sms skämt, man sänder inte sånna så sent!
Appro på alla måsten som skrevs igår så måste jag även köpa mig ett träningskort igen, mitt gick ut i juni. Men nu ska jag sätta fart igen. Måste få bort ganksa många kilon.
Hör att Vincent terrar Nathalie där uppe så jag ska terra tillbaka nu, plus att jag måste packa väskan för snart ska vi åka. Ha en underbar dag!
/E

En massa måsten

Måste måste måste snart ta mig till en butik och köpa mig en nice laptop. Grejen är ju den, den kostar ju pengar. Det är ju därför jag ännu inte äger en. Annars hade denna bloggen varit i fullbruk som den var en gång i tiden..
Måste även färga mitt hår ganska snart och klippa det. Måste tyvärr byta frisör då min tog sitt pick och pack och drog till bollnäs. Den jäkeln, för jag har faktiskt inte varit så nöjd med mitt hår som jag har vart då hon har fixat det.
Måste även ringa min hyresvärd och prata en massa med dem, har några frågor, plus att dem måste fixa lite saker i min lgh.
Sen så måste jag sätta mig ner och skriva ett cv. Suck.
Måste även bestämma vilken dag jag ska fara och fly till sthlm.

Jag har umgåts med min kära familj nu sen i söndags, Seblan, Natti, Neliah (söndag, en liten del av måndagen) och Vincent. Och det är ju bara så underbart.
Lilen kanske ska sova borta snart, bara på prov och då hos mig. För jag är ju tydligen världens bästa faster, och Vincent älskar mig. :)
Jag trivs så bra i deras närhet, det har jag gjort länge, minns ett blogginlägg som jag skrev för tusen år sedan på lunarstorm.

2006/10/10
"idag är jag här igen. känns som mitt andra hem nu. men jag trivs ju så bra här. så varför hålla sig borta från något som gör mig gott? ni gör mig gott. ni förstår nog inte hur mycket jag tycker om er.
Sebastian & Nathalie, ni är underbara. tack bror för att du och jag kan "vara" tillsammans nu utan att bråka. och tack för att du har hittat en sån underbar tjej som Nathalie :)"

Det känns även nu som mitt andra hem här i oxelösund. Och ni är underbara, jag älskar er! Tack!



Om jag kanske ska gå och sova nu, man blir trött när man har barn :)
/E

Så trött så trött!

Har nu äntligen gått på en två veckors semester, dock obetald, men det blir en vecka i september och en i oktober så jag förlorar inte så mycket pengar på det. Det som ska göras är minsta möjliga, ska städa hemma, städa ordentligt. För det orkar man inte eller har lust med när man bara är ledig en dag i veckan.
Ska även åka upp till sthlm till systeryster, och det ska bli så sjukt jävla skönt!!!
Saknar mitt sthlm så.
Alla som känner mig vet att jag älskar barn! Men, idag har jag kommit fram till att jag inte ska ha barn än på ett tag. Iofs så måste jag ju hitta en het karl innan jag kan skaffa barn, eller jag kan ju skaffa utan att ha en man, men hur skoj är det då? Jag vill ha en hel familj, en kärn familj.
Vart jag ska hitta denna, underbara, snygga och helt fantastiska karl vet jag inte än. Pengar ska han ha också :)
Men han dyker nog upp någon gång i livet, hoppas jag iaf.
Neliah väckte mig mycket tidigt idag; Evelina, jag fryser..
Älskade Neliah du är underbar. Lika så din lillebror fast han är ett monster ibland och river sönder mitt tandkött och vägrar att sova.
Är hemma hos Seblan och Natti, kom hit igår, och stannar nog till imorgon.
Snart kommer min kära vän Therese hem igen, det ska bli skoj. Då ska ni akta er ni som går ut på krogarna i Nyköping, för när vi är ute då händer det alltid saker :)
Är lite småkraslig också, springer runt och är halvförkyld men det bryter inte ut. Och det är jobbigt.
Tack underbara vänner och familj för att ni finns.
Jag undrar vad * vill göra egentligen, för att * kan hamna i en knepig sits. Lika så jag...
/E

"Tillbaka"

Jag saknar min vän Therese, hon som numera bor i Norge, henne saknar jag.

Sitter just nu hemma hos Mailen en mycket bra vän som jag har. Planerna om att flytta till sthlm har hon och jag tillsammans. Frågan är bara var när och hur vi ska flytta.
Måste sätta mig ner och skriva ett cv någon dag. För jag måste ju ha ett jobb i sthlm.
Jag trivs bra på mitt jobb på äldreboendet, jag tycker bra om mina tanter. Min tant som jag fastnade för sen dag ett på jobbet, gick bort för någon vecka sedan, och jag bröt ihop totalt. Det är nackdelen med det jobbet jag har.
Men, jag vill verkligen inte jobba med detta för resten av  mitt liv.
Måste fixa ett körkort sen ska jag söka en på en skola som jag vill gå på. Men för att jag ska kunna söka dit måste jag ha ett körkort.
Var ute igår och i fredags. Det var inte alls så kul igår. Helt galna människor ute igår. I fredags var det  mycket skoj. Och förra helgen var också sjukt rolig.
Ska börja spara till en resa till utlandet, jag och en vän ska åka i början av nästa år. Planerna är det iaf, och jag hoppas att dem inte spricker.
Tycker att alkohollås på mobajlen skulle införskaffas. Man får inte samma dagenefter ångest då.

Jag ska försöka fixa att blogga från mobajlen men det har inte gått så bra dem senaste gångerna jag har försökt.
Ha det så bra, ni få som läser min blogg nu.
/E

RSS 2.0