Halka och hemligt besök

Och ja jag klarade av halkan. Var inte alls lika farligt som jag hade trott. Nu är det bara det värsta kvar. Hoppas hoppas hoppas verkligen att jag klarar det när jag gör det.
Jobb i helgen, hela helgen lång. Det är både skönt och jobbigt att ha dem tiderna som vi har på helgerna. Man kan planera dagen på jobbet så mkt bättre då, men det kan bli lite jobbigt ibland också. Men denna helg har jag en hel timmas sovmorgon, jobbar 8-21 lördag och söndag.
Ikväll börjar grey´s igen!! Vad jag har längtat! Men det kan bli så att jag missar det för jag ska kanske nämligen få besök ikväll :) I'm happy..! Grey´s går i repris, och han är faktiskt, tro det eller ej, viktigare än grey´s :)
Imorgon är jag ledig, min enda lediga dag denna vecka. Funderar på att ta en sovmorgon, eller om jag ska följa med mamma och familjen Eriksson/Signell/Billnert till badhuset, men det blir nog att sova. Har ju dessutom ben som är fulla med blåmärken, inte så super duper snyggt. Men så är det när man ska stå längst fram på Mange Schmidt :p
Nehe, jag kanske ska bege mig hem snart, måste nog bara vänta på liten sis och araben (Elli & Essam). Dem är ute och går med hunden och jag hade ingen ork att följa med ut, så ja, jag kanske ska vänta på dem så dem vet vart jag har tagit vägen, sen är det kanske inte så bra att låta dörren stå olåst.
Ha det super !
/E

En kort uppdatering

Ja vad har hänt sen senast? Jag har varit och kollat på den coola Mange Schmidt, med crew. Sjukt bra! Och jag hade sjukt kul. Kunde slutat bättre, men det var ju ändå fredag den 13:e.
Lördag tog jag det lungan och hängde med Jennifer en stund. Söndag var det kalas för Julle bulle som gällde. Det var roligt och mysigt. Tack tack!
Halkan är inte gjord. Jag har fått en fet jävla tandvärk. Det gör oooont, och det är ett tecken på att man börjar bli gammal.

Jag har slängt Jimmies dator i golvet, dock inte med flit! Ångest... Fast den funkar ju, än så länge iaf :)
Nu slits det i mig, för vi ska till max och äta glass. Vi = Jimmie, Elli, Tony och Patrik. Så nu vet ni det!
Ha det braaa!
/E


Nästan bara en massa gnäll, tydligen.

Idag fyller en av mina bröders son 6 år! Sex år, tiden går så galet fort! Det är läskigt. Kalas på söndag, det ska firas :)
Jobbade till tolv idag, sen gick jag hem duschade och gick sen och solade, tok skönt. Ja jag duschar innan jag solar, folk tycker verkligen att jag är lustig att jag gör så. Men det är så jag gör iaf. Som sagt det var tok skönt, det var väldigt länge sen jag solade, men jag ska börja igen . Ska köpa träningskort snart också, när lönen har kommit, ska försöka bli duktig igen.
Mange Schmidt på fredag på tellus, ska bli ruggit kul! Jag tog extra pass dum som jag är, så jag skulle ha jobbat 16-21. Men nu jobbar jag bara till 20 :) Mindre stress blir det på det viset. Men som vanligt så finns det alltid ett problem och det är pengar. Men jag ska försöka lösa det på ett snyggt sätt. Hoppas att jag lyckas bara.
Halkan har ännu inte varit. Jag försöker intala mig själv att det kommer bli kul och att allt kommer gå bra. Men det är inte så himla lätt ska jag säga.
Något som inte heller är så lätt det är killen. Det är inte lätt, och man kan nästan aldrig veta vad man vill i början, som jag säger, man måste provköra bilen innan man vet om man ska köpa den. Och med provköra så menar jag inte sex. Nej, utan att man kan ju umgås lite mera än bara lite då och då... Typ någon gång i veckan. Men vad vet jag.?
Har sjukt ont i huvudet och det beror nog på det onda i nacken. Att det aldrig kan vara bra, och att jag alltid ska gnälla.
Ska försöka attack sova lite i Ellis säng nu. Vi hörs!
/E

Babbel om inget alls...

Jag antar och försår verkligen om det inte är någon som läser denna blogg längre... Men jag tänkte iaf skriva lite.
Idag så har jag och Elli bokat halkbanan, datumet kommer jag inte tala om. Jag har vart galet nervös över halkan, har sett folk köra halkbanan två gånger, senaste var förra veckan. Efter den halkan så är jag faktiskt inte alls lika nervös längre. Så jag hoppas att det kommer gå bra, bara man gör som dem säger så går det nog super. Eller man kan ju alltid hoppas ;)
Har så galet ont i ryggen, har haft det sen i söndags, undrar om jag gjorde något galet i lördags när jag var ute.. Men jag tror faktiskt inte det ;)
Killar är faktiskt skit, dem får en att tro och tänka en massa saker... Det där med kärlek ska jag nog försöka lägga på hyllan. Men det är inte alltid så himla lätt att göra det.. Ja, det finns en kille i mina tankar. Och det är verkligen inte lätt.
Måste hålla Elli i handen nu så vi hörs någon annan gång. Bye
/E

RSS 2.0