Choklad drömmar

Jag är så jävla sötsugen så det är galet åt det, har varit det länge nu, och det som jag är mest sugen på är choklad, inatt så drömde jag till och med att jag gjorde chokladbollar. Helt crazy .
Jobben börjar rulla in mer och mer nu, det känns mycket bra, jobben in som dem ska, det går bra nu.
Börjar sju imorgon, och dem som känner mig vet ju vad som kan hända när jag börjar sju... Men nej nej inte imorgon för det är ingen rolig personal som ringer och väcker mig då vet jag.
Imorgon ska jag även till en massör, det känns bra. För ryggen mår inte alls bra nu, förut idag så kunde jag knappt ställa mig upp, sen när jag kom upp och gick iväg så såg jag ut som damerna på jobbet.
Skulle gärna vilja ha lite cash i fikan så jag kunde köpa mig ett gymkort. Ryggen och jag mår ju oftast mycket bättre av att träna..
Jag går och funderar ganska mycket nu och jag undrar; vad fan ska man göra i livet?
Helt ärligt, så undrar jag vad fan jag ska pyssla med, ska jag jobba på äldreboende. Eller ? Nej jag tror inte det, jag tror faktiskt att jag vill göra något annat i livet, men vad ? Iofs så tycker jag ju om att jobba med mina tanter och gubbar.
Och ! Att plugga känner jag att jag inte alls har någon ork eller lust med just nu, och skulle jag komma in någonstans? Man kanske ska söka till hösten för skojs skull bara.

Nu skulle det fan sitta fint med en chokladbit ska ni veta gott folk. Men istället så tar jag och borstar tänderna och försöker att sova, ska nog läsa lite i min nya bok; ego women, har ju ego girl och gillar den skarpt så när jag och mammi var på coop och jag såg ego women på rean så kom puppy ögonen fram ;p
Hare, tjing
/E

RSS 2.0