Mange Schmidt

Vem vill gå på Mange Schmidt med mig.? Han kommer till stan i när var det, mars kanske.? Nej inte mars då kommer ju Kent. Som jag btw ska gå på :) Men till saken att komma. Är det någon som vill gå med mig då ? När Mange kommer till stan. ? Andreas haha, han kan man ju inte fråga. Vet redan svaret. Svara i kommentarfältet. Puss!
/E

                               image30

Om helgen.. Kanske?

Kan ni tänka er. ? Jag var ute i fredags. Jaa ni läste rätt. Det blev inte någon bowling som jag sa att jag inte trodde att det skulle bli. Och jag blev inte förvånad heller. Nej, Therese kom hit. Damen jag inte träffat på flera år förens i söndags för en vecka sedan. Och vi hade mycket skoj tycker jag iaf :) Men, nej jag förstod i fredags varför jag inte har vart ute sen i Juni. Det är verkligen inte roligt att vara ute i denna stad. Usch och fy och blä.. Men jag hade roligt med Therese.
Jobbade dagen efter, började vid 16 som tur var. Men jag var inte pigg när jag åkte till jobbet, men efter 30 min ca så var jag igång. Fast jag var inte riktigt med i huvudet haha. Stackars mina tanter :)
Har jobbat idag också. Imorgon är jag ledig, och då blir det ett nytt år. Men jobbar nyårsdagen så det blir inte något partaj börjar 07 nyårsdagen.
Hmm ja just måste ringa min bank och kolla en sak också. För.. Man kan väll ändå inte ta ut pengar som inte finns på kortet? Jag kunde iaf det. Usch så i lördags låg jag minus på kontot. Inte bra .. Har cirka 100 kr kvar. Bajs. Men det går nog inte att få tag på bankpersonalen förens på hmm, onsdag kanske? Och jag börjar det nya året med att jobba som en idiot. Men det blir bra i slutändan. Kom på idag på väg hem från jobbet att jag hade glömt att fylla i timrapporten = Den som ger mig min lön. Men jag jobbar ju på tisdag så jag ska ordna upp sakerna då. Chefen har ju ändå tagit ledigt och svarar ej på hennes jobbtele. Kul om hela rosenkällagården stod i lågor.. Hmmmf. Nja.
Nej jag ska pussas på Andreas nu, han försvann direkt efter att vi hade ätit middag. Han gick och kollade på film med grannen. Så jag satt här själv och kolla på en film och grät och drömmde mig bort. Men Therese sa en bra sak i fredags. Om fem år.. Inte tre ;) Du är underbar tjejen. Längtar till januari-februari då jag kommer hem till dig och leker :)
/E

Crazy girls på Birgers i fredags.
            

Om du lämnade mig nu

Jag skulle vakna mitt i natten och gå upp och ta en lång promenad
Jag skulle låta blicken möta andra ögon, i en främmande stad
Jag skulle inte ha så bråttom med att träffa nån ny
Jag är rätt mycket med mig själv, precis som du
Jag skulle andas i det tomrum som blev över om du lämnade mig nu

Jag skulle sitta på ett tåg mot Paris och låta Stockholm va
Jag skulle få den tiden över för mig själv, som jag sagt att jag vill ha
Jag skulle unna mig att drömma hundra mil genom Europa, om en främling lika tillitsfull som du
Jag skulle pröva mina läppar mot nån annan, om du lämnade mig nu


Jag skulle kunna leva utan den där blicken som får mig ur balans
Jag skulle sakna den där stunden som vi har när vi till slut har blivit sams
Jag kanske skulle söka upp kontakter som jag tappat, som jag varit med förut nånstans
Jag antar det finns nån du skulle ringa, om jag inte fanns

Jag kanske skulle leta upp nån yngre, som en fjäder i hatten
Det skulle bli för tomt om ingen fanns där som värmde mig i natten
Men jag skulle aldrig ha tålamod nog att bli förstådd, ingen känner mig så väl som du
Jag skulle fastna i min ensamhet igen, om du lämnade mig nu

Lars Winnerbäck feat Miss Li - Om du lämnade mig nu.


                     


Fredag

Har vart på systemet idag, känns fortfarande konstigt att vara där. Köpte lite dricka till ikväll och till nyår. Men det blir nog inte något dricka för mig på nyår. Börjar jobba klockan 07 nyårsdagen. Så det blir nog lungt.

Jag är så galet sugen på att skaffa ett husdjur. Helst av allt en hund, men den tiden har varken jag eller Andreas. En katt vill jag också ha, men det vägrar Andreas, och jag tycker verkligen att det är skit tråkigt. Buhuuuu!!!! På riktigt!

Träffade mamma idag. Hon såg verkligen ut att må bättre idag än när jag träffade henne sist. Usch. Men jag vet att hon fortfarande inte mår bra, men det är hennes val också faktiskt. Fan så jobbigt, stå brevid och bara titta på....


Ikväll så ska vi dricka lite. Det är det enda planerade, jag vill åker och bowlar för det är skoj. Men det kommer det säkert inte att bli. För helt ärligt, hur roligt är det bara att sitta och glo och dricka lite ? Nej just det inte alls roligt.

     

Dessa två hundraser ska jag ha när jag blir stor och har tid.
Det får bli allt för idag, usch vilket tråkigt inlägg. Men men, bättre än inget alls.
/E


Resultatet

Klippte & färgade håret idag. Här kommer resultatet.



Ni får gärna lägga någon kommentar :)
/E

Gör som ni vill, läs eller ej.

Jag vill kasta loss,
och lära mig slåss.
Raka av allt hår,
och bäras ut på bår.
Ta tjuren vid hornen,
och hålla dom hårt.
Bita på sanningen,
Och kväva all gråt.

Börja sluta tro,
och låta vansinnet gro.
Jag vill sparka bakut,
och göra nåt sjukt.
Släcka fyren på berget som räddade liv,
och smita från smällen med sjumilakliv.

Jag kommer inte hem ikväll,
om jag känner mig själv.
Låt oss ta farväl,
av både hjärta och själ.
Jag kan ta ett långt hårt straff
för alla stunder vi haft.

Jag vill byta land,
och vara han som försvann.
Börja om på nytt,
och få såret mitt sytt.

När jag vänder och springer långt härifrån,
se mig som saknad, en förlorad son.


Jag kommer inte hem ikväll,
om jag känner mig själv.
Låt oss ta farväl,
av både hjärta och själ.
Jag kan ta ett långt hårt straff,
för alla stunder vi haft.

Jag kommer inte hem ikväll,
om jag känner mig själv.
Låt oss ta farväl,
av både hjärta och själ.
Jag kan ta ett långt hårt straff,
för alla stunder vi haft.

Jag kommer inte hem ikväll,
om jag känner mig själv.
Låt oss ta farväl,
av både hjärta och själ.
Jag kan ta ett långt hårt straff,
för alla stunder vi haft.

För alla stunder vi haft.

För alla stunder vi haft


God jul!

Ville bara önska mina bloggläsre en riktigt god jul. Hoppas eran julafton har vart bra än så länge.
Kram!
/E

Imorgon

Imorgon kära vänner då är det julafton. Och tyvärr så måste jag säga att det verkligen inte känns som det. Tänker tillbaka på tiden då man var liten, man kunde knappt sova natten till julafton och när man vaknade upp på julaftonsmorgonen så hade mamma lagt en julklapp där. Åh. Säga vad man vill om min familj men våra jular när vi var små var underbara. I miss the time.
Trisst att det blir en grön jul. Men jag hoppas iaf att snön kommer någon gång i år eller nästa år. För pulka måste jag åka.
Imorgon jobbar jag 7-16. Sen är det hem till familjen Bratt - Fredrixon och fira jul. (Andreas morbror & moster)
Juldagen jobbar jag också 7-16. Hem, duscha och göra sig iordning för att sedan åka ut till oxelösund hem till Sebastian & Nathalie för att fira julen där med familjen.
Annandagen 7-16. Inget planerat den dagen = Skönt!
Den 27. Ledig = Klippa & färga håret + Mellandagsreaaaan!!! :D
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och göra klart matlådan. Sedan sängen. Kommer nog bli en lång dag imorgon. God jul på er.
Kram
/E
image18

Hjälp !

Okej, galet mycket har hänt på två ynka dagar, eller ynka varje dag är unik. Man vet aldrig vad som väntar en runt hörnet. Men iaf. Igår när jag var på väg hem från jobbet, var tvungen att ta den sista bussen 21:40 för 21:00 hinner jag inte med när jag "slutar" 21:00. Trött och hungrig så ville jag bara åka hem i lung och ro. Och det är torsdag hur mycket folk är det på bussen då ?
Tydligen alla jävla skolelever som har jullov nu.
Ja, jag var nyss en av dem, men när jag hade mina jullov så satte jag mig inte på en buss stupfull. Då var jag hemma och fixade med julklapparna. Sommarlovet firar man, men inte ett jävla jullov!!
Iaf, fulla och dumma, så dräller det bara in mera fyllon på bussen. Och ju mer snorisar det kommer, desto mera höjer jag musik som jag har i öronen. Men helt plötsligt så skriker grabbarna som sitter bakom mig : MAGSJUKA PÅ BUSSEN!!!
Bussen stannar, ut springer halva ursäkta mig, stans fjortisar och vinglar vidare. Ja, en av tjejerna som gick av bussen spydde allså på bussen... Men inte nog med det, hon spydde på en annan bussresenär... (stavning?) Åhhh! Det luktade inte trevligt i bussen. Den lukten fick man sitta i från ringvägen till oppeby. Gick av någon hållplats innan för att det stank! Och att andra personer höll på att kräkas av lukten...
Kännde mig också som en gammal tant så arg och irriterad jag blev på dem, men en gång i tiden så var jag ju en av dem jobbiga snorisarna på bussen. Men men...
Kom hem lagom glad, Andreas var verkligen inte på humör för en upprörd sambo så jag satte mig här, framför skärmen.. Och gick in på aftonbladet.se där står det, Just nu, se Petter live. Jag klickade ju dit direkt och jaaa, han var live, i min (Andreas) dator. Lovely! Det fick mig att må bra och att inte tänka på kräkerna. Kom i säng ganska sent, var spänd över det som väntade idag. 
Det som väntade mig idag, var en körlektion kl 10:15. Kl 07:15 cirkus gick jag upp, tok nervös. Åkte ner på stan en timme innan tiden. Hej och hå, höll på att börja kräkas, gråta och dö av nervositeten som jag hade. Men väl där, så gick det bra, han jag kör med är galet bra och det sa jag till honom också, det är inte många som kan lugna ner mig, men det kan du och det ska du vara stolt för, jävligt bra är du :)
Och vad sa han då ? Jooo han sa att jag var duktig, men att det var synd att jag inte trodde mera på mig själv. Men snart ni, då jävlar (snart=1-2 år ;) ) då har jag ett körkort i handen..
Innan lektionen så ringer dem mig från bemaningen och frågar om jag kan jobba ikväll och på söndag. Först sa jag nej, sen sa jag ja, till ikväll. Söndag däremot vägrade jag...! Och nu ångrar jag att jag inte vägrade ikväll heller, det har vart stressigt, och jag har galet ont i ryggen! Fyyy faaan!!! Men det går nog över.
Försökte även julhandla idag bland nyköpings hela befolkning. Suck.. Det gick inte så bra så jag måste ner imorgon också. Har tyvärr inte så mycket pengar kvar för mer än halva lönen gick åt på körskolan. Woho!
Nu ska jag gå och duscha sen slänga mig i sängen. Andreas är på julbord med jobbet, kommer nog inte se honom inatt .. Usch jobbigt... Men. Bye
/E

Panik!

Kom på det nu att imorgon kl 10:15 ska jag göra en hemsk sak. Eller, både hemsk och mycket bra.  Jag har tjatat länge om detta. Undra hur det kommer att gå. Gaaaaaaaaa!!!! Det kommer nog gå bra det här...
Ska klippa mig den 27. Håret har verkligen växt massor! Ska även färga håret. Undra om jag ska bli en dum blondin ? :)
Ni får jätte gärna komma med förslag ;)
/E



   

                                     Älskar dig!


Torsdag.

Jag hann faktiskt med bussen. Och när jag stod där och väntade på bussen så ringde jag mamma, då erbjöd hon sig att hämta mig. Det hade aldrig hänt om jag inte hade hunnit med bussen.
Ska jobba kväll ikväll. Och jag blev inte alls sugen på det när jag såg att min kille, Magnus Betnér skulle köra sitt race på femman kl 21. Fan! Men det är ju tur att det finns vhs ;)
Gjorde julskinkan igår. Den var helt okej faktiskt. Stolt :)
Nästa jul då ska jag banne mig göra nästan allt som hör julen till, pepparkakor, lussebullar, köttbullar... Ja ni fattar. Även om jag jobbar nästa jul också. Men jag ska fan göra allt det där !
Nu ska jag dricka mitt kaffe och äte min skinksmörgås :)
/E


Lön!

Jag längtar tills jag får min lön. För att ha kalas kostar pengar. Jag trodde att jag skulle få runt 3000 i lön. Det blev 6000 kr mer än va jag trodde. Skönt! Ska betala hyran för gårn och det. Sen inhandla dem sista julklapparna. Det gör jag på fredag då lönen kommer. Ska även göra en hemsk sak på fredag. Men det berättar jag om när jag gjort det. Usch så nervös. Nej nu måste jag sluta ska till jobbet om 15 minuter, och jag har inte gjort ett skit. Kommer nog missa den bussen tror jag. Bye
/E

Fantasilös. Ingen rubrik!

Okej.. Festen i lördags var trevlig. Tills ja, tequilan slog in på dem flesta inklusive mig. Aldrig mer ska jag dricka tequila. Aldrig! Det är ett löfte till mig själv. Usch och fy.
Annars var det mycket trevligt och tack alla som kom och ville förgylla mitt födelsedags kalajs. Och tack för alla fina presenter :) Underbara ni.

Idag ska jag träffa Mailen. Innan det ska jag åka ner på stan & fixa en av mina trasiga naglar, den gick sönder igår. Usch så ledsen jag blev då. Men det var tydligen inte så dyrt att laga den. Pjuuu. För pengar är verkligen inget som jag har nu. Hoppas bara hon kan fixa den så den bli perfekt.
Imorgon ska jag jobba, har inte vart på rosenkällagården sen den 10. Herregud! Måste ringa chefen och kolla vart jag ska vara bara.
Ska damma lite här hemma också. Nej nu ska sminket & håret fixas. Ha en bra tisdag.
För en vecka sen blev jag gammal :)
/E

Dyrt med party!

Jo tack det kan jag lova er. Köpte snacks och alkoholfria drycker nu ikväll över 500 k bara det. Ännu har jag inte betalat maten, eller all alkohol som kommer att serveras på lördag. Oj oj. Och hur mycket pengar har jag kvar på mitt konto nu då ? Ärligt talat så har jag inte en endaste aning. Har inte hunnit kolla det än.
Imorgon är det en stress dag, 4 st tårtor ska bakas, maten ska lagas, jag ska hämta nycklarna till dit vi ska vara. (plats hemlig ännu pga att jag inte vill ha en massa objudet folk). Sen då ? På kvällen/natten ska jag slänga i mig en fet jävla jäger, ska nog göra det ikväll till och med . woho! 
citroner & lime köpte jag också, till tequilan. Party party....


Jag tror faktiskt att det var för första gången Andreas sa att jag skulle ta med Petter skivan i bilen. I love him. Och ni gott folk. Rösta på Petter http://www.grammis.se/nominees.aspx?category=144 viktigt !! 

http://www.youtube.com/watch?v=eEZDjQafgvY Galet bra låt, men det har jag tyckt sen dag ett. Vill verkligen gå och kolla på Petter. Måste ta mig i kragen och göra det igen. Har ju sett mannen förut. Me like.
  
Nej nog talat om honom nu ska jag umgås med Andreas. Bye
/E  

11 December. Min dag!

Idag är det dagen, dagen D. Jag har nu blivit 20 och fått rynkor i hela mitt ansikte, så är det att kliva in i vuxen livet. Nej, verkligen inte. Har inte fått en endaste rynka som jag ser iaf.
Hur känns det då ?
 - Det känns inte alls, inte nu iaf.
Ska gå på systemet sen när jag kommer hem. Ska inhandla för festen på lördag. Kanske känns lite då.
Öppnade mitt första paket igår. Från Ia, han åkte iväg tidigt imorse så jag öppnade det igår när han var med. Det var sjukt fina glas från boda nova. Nu är det bara att börja samla. :)
Sms har rullat in sen 01.07 imorse helt galet, tack alla. Nu under tiden detta skrivs så kom det ett till. Undra hur många det blir under dagen, och undra hur många det är som glömmer att jag fyller, alltid någon iaf. Men det gör inget alls :)
Efter att jag hade somnat om någon gång imorse så väckte Marlene mig och gav mig presenten ifrån henne. Visste ju att det var en ring, men inte vad det stod på den. Så nu tänkte jag skriva vad som står på denna underbara ring.
ÄLSKADE BETYDELSEFULLA SYSTER
DU FÅR KRAFT TRO TILLIT MOD & STYRKA.

Detta står på ringen. Innut i står det
GRATTIS EVELINA 071211

Åh den är helt underbar & så vacker. I love it!
Ska åka in till city om en stund, Marlene har inte tid för mig förens halv ett, då ska vi äta lunch, sen 14.15 går min buss hem till nyköping igen. Då ska jag hem och få paket av Andreas, sen ska vi till systemet sen åka och handla en god middag som han ska laga :)
Jag drömmde en konstig dröm inatt, jag var på landet. I ett stort hus, jag vet inte om vi bodde där. Jag var på toaletten med en liten flicka iaf, hon var blond och så otroligt söt. Vi satt på toaletten och tittade ut genom fönstret på kossorna som var i hagen. Det var sommar och underbart. Kännde mig så lycklig. Jag undrar bara vem var flickan ?

Nu har jag inte tid mera. Puss
Ännu en gång tack alla för sms :)
/E


Några få timmar kvar!

Hoho hihi! Nu är det inte länge kvar, runt fyra tiden imorgon bitti (cirka) mamma vet ju inte riktigt vad klockan var när jag kom, var nog inte det första hon tänkte på efter att jag hade kommit ut den kalla december natten i badrummet i Njushammar. Helt själv förlöste min mamma mig. Riktigt coolt om man tänker efter, jag hade ju även navelsträngen runt halsen. Om det hade vart mitt barn så hade jag fått panik om jag var helt själv runt 04 på morgonen. Men, för 20 års sen så hände det, mamma förlöste mig helt själv i badrummet. Det hela började med att hon var morgonkissnödig, sen kom jag :) eller ja, mamma och pappa hade väll gjort något tillsammans 9 månader tidigare, men det ska vi inte prata om här.
Jag är för övrigt i stockholm nu. Har fixat mina naglar och blev mycket nöjd, känns bara galet ovant. Oj oj. Och om 5 dagar är det galej. Och jag är så nervös över mat och allt, hoppas bara att alla kommer ha trevligt. ganska svårt att skriva faktiskt med dessa naglar, undrar hur det kommer bli när jag är tillbaka på rosenkälla och ska torka bajs, huuuur kommer det gå ? Haha. Nej nu ska jag glo på när Marlene och Ia myser i soffan. Åh va jag älskar dem båda :) Lovely!
/E

Fredag

Idag kom mina skivor ifrån cdon. Men inte julklappen som var viktigast. Hoppas den kommer snart. För det är ju för fan snart jul. Den är till Andreas, och han vet vad det är. Mindre roligt. Men han blir ju nöjd iaf, men jag vill ge honom något mera, och jag funderar på att ge honom en sak som Therese tipsade om :)
Idag är det bara fyra dagar kvar tills jag bilr "vuxen" men jag har ju vart vuxen i många år nu. Men jag blir vuxen i åldern ;) Fixade anonsen idag också på sn. Men jag glömde skriva hur gammal jag blir haha, men det går inte att få tag på idioterna heller. Men men. Skit e samma.
Åker till stockholm snart också, ska boka hem biljetten också. Fast det tar jag nog imorgon eller ikväll istället.
Tog in steron förrut också. Så skönt. Nu slipper jag slänga på datorn varje gång jag vill lyssna på musik.
Idag är det jobb :) Var mycket länge sen jag jobbade på björken, undra om jag kommer ihåg vad som ska göras..? Eller dum fråga, klart jag kommer göra det :)
Jag måste ringa ett viktigt samtal som kommer hjälpa mig. Men jag vågar inte...
Imorgon ska jag & sambon ner på stan och shoppa julklappar :) Ska nog även passa på att handla det sista till kalajset också är ju inte långt dit heller.
Nej dags att fixa ansiktet och håret. Bye bye
/E



Btw. Ikväll är idolfinalen och jag kommer missa den. Jävla bajs. Hoppas faktiskt att Amanda kommer att vinna. Var bara det jag ville tala om för er ;)
Upprörd är jag. Ja, för det har regnat hela jävla dagen. När kommer det bli minusgrader och snö? Det är ju för fan december! Jävla klimat. Är det tacken för att man har tusen påsar i köket som man källsoterar? Nej nu är jag löjlig, men jag vill ha snö. För jag vill åka pulka!
Nej nu måste jag plocka undan här tills Andreas kommer hem. Vi hörs en annan dag. Kram
/E

Nervositet. Tror jag iaf.. ?

Här sitter jag med mitt örtte och funderar över nästa vecka som kommer vara väldigt stressig med ack så underbar. Hoppas jag iaf. Det är nu sex dagar kvar tills jag fyller. Och tio dagar kvar till det stora kalaset. Åh herregud, nästan inget är fixat känns det som. Ölen är iaf fixad, den kom idag 5 plattor. Hoppas att det räcker, men jag hoppas också att vissa människor kommer att ta med sig eget dricka också.
Funderar också på när jag ska gå till den gröna butiken. Egentligen så vill jag inte gå dit den dagen jag fyller. Men alla andra dagar är så jävla stressiga, så jag måste nog gå dit den dagen. Men åh, jag tycker helt ärligt att det känns lite pinsamt att gå dit då. Men va faaaan ! Hur många gör inte det egentligen ? Eh jag ska gå dit så enkelt är det, tar nog med Andreas så han kan hålla mig i handen ;)
Kommer hem från stockholm den dagen jag fyller, dagen innan (på måndag) ska jag fixa mina naglar. I stockholm ? Ja, tänka sig att det vill jag.
Jag får tyvärr inte skriva mera för Andreas. Skriver av mig mera imorgon när han inte är hemma.
/E

        
Syster & jag                   Me                         Syster  <3

Bara en massa babbel

I fredags så lektre jag med Neliah. Var helt underbart att få träffa henne igen. Som tack så fick hon en söt hello kitty klänning. Helst av allt ville hon ha allt. Men det går ju inte.
I fredags så tog jag också tjuren i hirnen tack vare Ulrika. Jag bokade en kör lektion. Fy faaaan.! Jag höll verkligen på att dö, så frågan är ju bara hur det kommer gå när jag väl ska åka dit. Åh jösses.
Jag var även på banken och skrev på tusentals papper. Skönt, nu är allt klart iaf.

Fredrik och Johan kom förbi på kvällen. Jag drack två cider, kännde inte suget + att jag skulle jobba dagen efter. Spelade lite gitarr hero. Jag rockar ju verkligen på det (eller inte) Haha.

Idag är det exat en vecka kvar tills jag blir vuxen, jag får bara mer och mer panik på allt som måste fixas innan dess. Men det ordnar sig säkert.

Igår så inhandlades det sista som jag ska ha på mig den 15:e. Med tanke på att mister minute aldrig kan ta emot mina skor så var jag tvungen att köpa ett par nya. Och, dem är sjukt fula. Men dem funkar, det är huvudsaken.
Hittade då igår ett par galer snygga stövlar som jag verkligen vill köpa. Men det får jag vänta med, eller jag kanske får dem av tomten vem vet . ?
Appro på tomten, det är så sjukt jävla svårt att veta vad man ska köpa till alla i julklapp, egentligen så vill jag ge alla pengar. Men hur roligt är det då ? Just ja..
Nej, nu måste jag avsluta detta babblande. Ha det bra
/E

RSS 2.0