Fredag

Ligger/sitter i sängen och laddar för en kvällsarbete, även denna helg blir det på jobbet. Lördag blir det heldag, men det är bara bra. För pengar behövs alltid.
Dricker kaffe och tar en snus och lyssnar på musik. Livet känns bara bra just nu .
Innan jobbet ska jag försöka hinna med stan, kolla av ur och penn. Funderar på en ny klocka. Sen inköpa lite mera snus så man klarar sig på jobbet, är ju rökförbud där .
Igår träffade jag en vän som jag inte träffat sen i januari, nämligen fröken Sandra Lindell . Det var super härligt, lite overkligt faktiskt. Men härligt !
Undrar vad man ska ta på sig en dag som denna.. Blir nog ja något klädesplagg iaf.
Kanske bäst att ta sig upp ur sängen och göra lite nytta då. Undra om man hinner slänga in lite av kläderna i garderoben ?
Inatt somnade jag med datorn på precis bredvid mig i sängen låg och kollade lite klipp på youtube, på twiligt. Ska se eclips igen nästa vecka, dem är verkligen bra. Är tacksam över att jag tog mig tid i vintras för att titta på dem . Ska försöka ännu en gång att ladda upp en bild på huset i tahiland.. Det går uppenbarligen inte, jätte konstigt..
Igår så satte jag i ringen i näsan igen. Känndes lite konstigt i början men nu är det som vanligt igen :)
Nehe dags att göra något av denna förmiddag då !
/E

Semester

I november händer det, jag ska sätta mig på ett plan för första gången i mitt liv, förhoppningsvis inte den sista. Tio timmar ska jag sitta i den där stolen. Jag ska nämligen åka till tahiland. Känns riktigt bra. Här är huset som jag ska bo i.
Ja ja här ska det vara en bild, men det går tyligen inte att ladda upp nu, så bild kommer.


Nu ska bara allting fixas, pass, resväska, kort från f-kassan, nytt minneskort mitt gick dessutom sönder i vintras. Försöka fixa mera parra. Samt en undervattenskamera, någon som vill låna ut? :) Flera nya bikinis.
Det kommer bli toppen och det kommer bli tahimassage, mycket bra!
Försöker förhandla att jag ska få jobba heldag på lördag, chifen var väl lite sådär till det. Har redan jobbat för mycket, med tanke på att jag jobbar 100% men va fan när jag ändå är igång liksom :)
Just det, detta har jag inte berättat, jag kommer från och med den 1 september få provanställning i 6 månader på jobbet, sedan om dem är nöjda med mig, som jag vet att dem är så blir det fast, och är man fast är man friiii ! Semester bland annat. Tänk att ha semester på en sommar!
Jobbar 7-15 imorgon sen är jag leeeedig, en dag ! Vet inte vad jag ska hitta på den dagen, men kvällen blir det nog jakt. Sen hard work work.
Och när paniken bryter ut, ler du svagt och viskar till mig, du, är värd att dö för!
Jag skulle ge dig allting du pekar på. Men bara när du inte hör, vågar jag säga så.. Jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor, jag kan inte ens stå när du inte ser på. Och genomskinligt grå blir jag utan dina andetag..

Förstå hur svårt det är för mig att jag inte sett dig på över en vecka nu, luften är tung och grå och kroppen har knappt någon syre snart.
Habibi jag önskar du var här vid min sida nu v.

Dags att sova nu, jobba imorgon som sagt
/E

I could really use a wish right now

Blev inget blod, hade för lågt hb. Så jag fick järntabletter och en ny tid. Och en fin mugg ifrån rörstrand.
Men det blev bad, först i början var det sjukt kallt, men sen blev det sköönt. Förstörde luftmadrassen med klockan. illa. Efter badet blev det pizza, sen kaffe senare lite vin. Mycket trevligt!
Efter det blev det en sväng förbi Michelle och Kickan. Sen blev det hamnen med dem, jag drack inte. Var inget drag, men vad begär man på en torsdag, är ju mer drag på rocken, Kickan ville dit vid halv två.. Så vi blev kvar i hamnen. Pratade lite med den fina, han hade också varit i hamnen och hängt, dock på vattnet så inte så konstigt att vi inte stötte på varandra. . .
Jag har fått så jäkla ont i ryggen, inte alls kul . Jobbat idag, gick bra, trots att vi bara var två efter tio. Skickade hem Johanna då hon inte mådde så bra, ringde lite i den vita telefonen.. Så det var bäst att hon gick hem.
Gjorde chokladmuffins till damerna idag, igår blev det rulltårta. Imorgon blir det nog en banankaka.
Orkar inte göra middag idag, så jag ska snart iväg till mor och tugga lite. Trött som f a n idag. Kanske beror lite på vädret, vad vet jag.
Airplanes är en låt som jag tycker om väldigt mycket just nu, fin fin.
Idag har min barndomsvän gått och blivit fru. Stort grattis till er båda !
Coldplay i lurarna just nu, stadion förra året, toppen !
Kollade på snabba cash igår, blev lite besviken faktiskt. Hade väl kanske förhöga förväntningar på den. Slutet var inte alls bra, ville veta mera. . . Men helt klart värd att se. Ikväll blir det nog sex and the city nr 1
Nehe om man kanske ska göra sig redo för att fara iväg till mammi.
/E


jag tänker på dig...

Blev en väldigt lugn dag i söndags.. Kanske behövligt det också. Skulle varit ledig idag, min enda lediga dag denna vecka, men nej nej. Jobbade dock bara till tolv, men iaf. Jobbar nu ända till torsdag nästa vecka, ledig då sen jobba nästkommande helg också. Men va fan det blir väl lite pengar iaf :)
Imorgon är p!nk på ullevi, fy va jag skulle vilja gå. Men ingen biljett och så jobbar jag.. Skit.
Ska snart iväg till sjukhuset och lämna lite blod, undra hur man kommer att må efter det. Ska kanske åka ut till Bettan senare och dra iväg och bada. Skööönt !
Här om dagen när jag kom hem så hade min tavla i sovrummet fallit ner i golvet och gått sönder, igår när jag kom hem så hade min superfina rosa kruka i köket åkt ner i golvet och gått sönder, blomman klarade sig dock. Inte roligt alls !
Har satt upp en sak på min hallspegel, ett foto närmare bestämt, fint foto på någon fin. Kommer nog upp flera foton på den fina där...
"jag tänker på dig ibland, jag tänker på dig, tänker på dig, jag tänker på dig, tänker på dig..."
Funderar på att gå och boka tid för tattuering, man ska ju vara ute i god tid. Kommer göra den runt foten. Den på magen får vänta, måste hitta ett fint kors först som någon kan måla av, typ.
Vissa av er vet att jag har ätit medicin en tid, men för ungefär en månad sen så började jag trappa ner på medicinen och nu har jag avslutat . och det känns så jäkla bra, och jag mår bra !
Undrar om det kommer bli regn, konstig luft och molnen ser lite väl mörka ut, det vill jag inte ha för jag ska ju bada med B !

En dam på jobbet har denna, så jäkla kul att glida runt på den ;)

Jag och B, mys !

Nehe om man ska fräscha till sig lite för att sen dra till sjukan då !
/E

lite nytt

Igår var det kent, och som vanligt så var dem mycket, mycket bra ! Vi hade inte vädret med oss dock, men det gjorde inget alls, var charmigt det också faktiskt. Ögonen fylldes med tårar några gånger, speciellt i mannen i den vita hatten.
Kom väl hem vid halv ett eller något sånt. Skickade lite sms, somnade vaknade av att telefonen ringde; ska vi ses ? Klart vi ska! Somnade om några gånger var jävligt trött sen kom jag iväg till slut, klockan var väl tre eller något då. Åkte och hämtade den fina, drog ett varv, pratade lite skit om ditten och datten. Sen körde jag hem den fina. Vet inte alls varför man gör som man gör, men jag lider faktiskt inte av det .
Idag (kors i taket) så har jag faktiskt plockat (lite) och kört av golven, det var behövligt. Det verkar bli en lugn dag idag, trisst, känner i kroppen att jag vill hitta på en massa saker, men vad vet jag inte, äventyr kanske? Dra iväg och bergsklättra kanske ?
Var och klippte och färgade håret i fredags, blev super bra! Linda hon kan hon :)


Nehe kanske dags att kolla vad som sker idag, jösses vad klockan är mycket såg jag nu, blir nog inte någon bergsklättring.
/E

Jakt

Det gick bara bra här om kvällen. När vi åkte ut hade vi inte en aning om vart vi skulle ta vägen, stod hemma hos pappa och pratade skit, kaffe bland annat, då såg Alex en gris en bit bort på en åker, han sprang dock in i skogen, men vi bestämde oss för att vi skulle gå efter honom, för dem brukar ju komma ut :)
Så inget kaffe ut i skogen på en gång. Smög på ganska bra, galet mycket mygg var det som alltid dock. Kom fram till en åker inte den vi skulle till från första början. Där såg vi först två stycken grisar, sen två till, tre till och några till, dem var några stycken ute.
Nu var ju bara frågan hur vi skulle göra. Jag ställde mig framför Alex så han fick ha bössan på min axel och sikta. Två grisar närmade sig oss, Alex la sig ner och siktade. Hjärtat började slå o 320, det small i bössan, och alla grisar sprang åt olika håll även den som vi sköt på. fuck. Pappa ringde nästan på en gång, och kolla hur det hade gått, det bästa är ju när grisen lägger sig på plats och ställe. Men inte denna inte.
Pappa kom med Elisi, vi hittade blod så han var ju träffad, Elsi började söka, såg ut som hon yrade ett tag så pappa vände med henne, jag tog henne och gick, tyckte att hon gick åt helt fel håll, men nej då några meter ifrån skottplatsen hittar vi grisen i veten. Släpa och dra upp den på kärran, in till slakthuset och börja jobba. Grattis Alex!

Sebastian och Alex ska tydligen ut ikväll jag jobbar dock till nio men man kanke kan åka ut direkt efter jobbet, är ju ledig imorgon så det gör inget om det blir två tre stycken fällda ikväll .
Ska strax åka till jobbet förbi city gross innan bara och köpa snus. Sen jobbelijobba, ledig imorgon som sagt sen jobba helgen, usch fy och bläää ! Men det är visst pengar det också ;)
/E 

Om helgen, typ

Har haft en toppen helg. Fredagen hjälpte jag Lisette med att flytta . Lördag var det stek med Therese och Linda, kvällen grilla och mycket god mat hos Therese sedan utgång. Mycket bra kväll, fin danspartner hade man några gånger också :)
Söndag stek med mammi. Glass i hamnen och bara soft. Film sedan på kvällen new moon sjukt bra, så det blir ju att gå på bio snart igen för att se uppföljaren.
Sex and the cty 2 var mkt bra tyckte jag iaf !
Den 17 så blir det kent i eskilstuna, känns mycket bra ! Taggad, oh ja.
Ikväll blir det jakt med bror A. Hoppas på att det kommer smälla i bössan, var ett tag sedan det skedde när jag var med, adrenalinet är ett faktum då.
Jag tror jag faller igen, men jag vill inte falla men jag gör nog det. Med tanke på smsen som skickades i lördags och telefonsamtalen.. Måste sluta upp att kasta pärlor åt svin..
Nehe dags att göra sig redo då. Tjing!
/E



lördag kväll hos Therese, andra flickorna tog nog fin fina foton men inte jag..

RSS 2.0