Framtida funderingar, typ.

Har haft mycket bra dag med Nathalie och Vincent, vi gick runt på stan och glodde lite, han är ju för mysig lilla Vince.
Är hemma hos Michelle nu, fick en svart katt av Michelle förut, den var mycket god vill jag lova :)
Kom en man hit förut och sålde en bok till mig och Michelle, så man kanske kan bli lite allmänbildad.
Det är galet kallt ute ska jag säga, fy. Och halt, jag var livrädd när jag gick hit, så ska jag gå hela vägen hem sen också, oj oj oj.
Jobbar i helgen, hela helgen. Jobbar 16-21 imorgon, och 8-21 lördag och söndag. Jobbar måndag sen är jag ledig tisdag så då ska jag nog tvätta.
Var på willys idag med Nathalie och Vincent, och jag måste köpa en skurhink och mopp, och jag hittade den idag, så snygg! När jag köpt den så ska jag lägga upp en bild. Jag och Andreas ska dit och handla på onsdag :) Han är så snäll sååå.
Jag undrar hur mitt liv kommer att se ut om ett halvår ungefär, om det kommer att vara som det är nu. Att jag står kvar på exat samma plats. Jag hoppas inte det. Jag hoppas även att jag kommer vara lyckligare och gladare än vad jag är nu, och att jag har gått ner x antal kilo.
Funderar på om jag ska ha kalas eller inte, funtar nog på inte. För tror nog att det inte är någon som kommer, ska ha ett fett jävla partaj iställer kanske? ;)
Hörs!
/E

Häng med la familja Eriksson/Signell

Sofi, jag tänker inte be om ursäkt för Linus beteende för han är ju för söt när han dansar, sen så är ju låten bra :)
Blev inget av att rensa Ellis garderob igår för hon ooorkade inte, latmask för jag skulle gjort det värsta, vika och lägga in allt igen.
Jobbade en blöjtur idag, 9-12.30. Inte så kul, för man kommer till jobbet mitt i morgon arbetet och man känner sig ivägen vart man än var. Sen gick jag hem och duscha och gjorde mig iordning för att sedan möta upp Nathalie och Vincent. Vi tog en promenad ut till gumsbacken, då började det snöa ordentligt. Trisst bara att snön inte får ligga kvar.
Följde med dem hem då jag är ledig imorgon, så nu sitter jag i deras nya soffa och slappar :)
Planerna för imorgon är, noll. Men vi kommer säkert hitta på något skoj.
Ikväll är det grey's som är så sjuuukt bra!
Igår så fick jag gravidmage när jag hade ätit hemma hos Elli, bild finns att hitta på facebook. Helt galet, mina jobbarkompisar undrade om jag hade fått barnet igår kväll med tanke på att jag var "smal" idag.
Nu är det room service! Vi hörs, ta hand om er!
/E


Kan inte alls förstå hur jag kunde gå på ditt jävla prat om att jag var speciell.



Jag lyckas alltid hitta låtar som stämmer, lyssna och tänk efter ni som vet...
/E

10 000 steg

Är hemma hos Elli nu, vi ska laga lite middag och självklart äta den, sen så ska jag hjälpa henne att rensa hennes garderob. Jag tycker verkligen att sånt är skit kul att gå igenom folks kläder. Elli tycker dock inte att det är så roligt, just därför så ska jag hjälpa henne med det.
Hade kaffebesök förut idag på eftermiddagen det var mycket trevligt. Känns bra faktiskt, att vi kan prata som vanligt och vanliga människor. Någon kille som faktikst kan bete sig som folk, fast han har ju inte alltid gjort det :p
Har ont i huvudet, och har haft det nästan hela dagen, det kanske beror på vädret?
Ska börja ut och gå och gå mera, för att jag har gått med i en grej på jobbet, vi ska gå hela vägen till... Ja, om jag nu kunde minnas det, men iaf, från 1 december så ska vi väll gå 10 000 steg om dagen, och med mitt jobb så kommer nog det gå ganska bra. För jag har gått säkert mer än 10 000 steg idag för jag har inte haft stegräknaren på mig hela dagen och nu så visar den9 143 steg, och jag har ju inte haft den på hela dagen idag. Så detta kommer nog bli en lätt match :)
Fick ett väldigt sött sms av en jobbarkompis nu på eftermiddagen som gjorde mig mycket glad;
Du vet att du är underbar. Vad hade vi gjort på jobbet utan dig .. Kram
Hur sött är inte det? Och det är faktiskt något som jag verkligen behöver en dag som denna, för jag har kommit på att jag måste ha vart en leksak i ett spel som ändå var ganska viktigt... Fan så hårt det känns.
Nu ska jag hjälpa "lillasyster" med maten.
Ta hand om er!
/E


Jag är en tant.

Är på jobbet just nu, har rast en liten stund. Kom på en sak, vi får ju lönen innan jul så det kommer bli julklappar till mina nära och kära. Men snälla ni, säg vad ni önskar er! Jag är lite halv seg idag. Du säger att du grubblar, det gör jag också. Undrar om vi grubblar över samma saker? Det är fan inte lätt med män... Jag är fortfarande 20, fyller 21 nu i december, men idag så blev jag kallad tant av en boende här på jobbet. TANT! Tror ni jag börja skratta eller? Haha så jäkla kul. Nehe dags att gå och jobba lite nu. Ha en bra dag! /E

Ny vecka, nya tag.

Nu vet jag varför jag inte mobilbloggar så ofta, för det tar sån jävla tid att komma in på sidan. Iaf... Det är en ny vecka, och jag ska ta nya tag och försöka satsa järnet, både hemma och på jobbet. Ska även försöka må bra, grymt bra. För det vill jag göra... Må sjukt bra. För nu är jag lite ego och känner att jag måste må bra. Det är inte det att jag mår dåligt, utan jag vill må bättre :) Jobbar alla dagar förutom torsdag denna vecka. Och det är bra, för då blir det lite mer klirr i kassan i december. Varför får man lönen efter jul? Jag tänker ganska mkt ibland, eller typ jämnt (tro det eller ej :p). Och det börjar bli lite jobbigt nu, så mina underbara vänner är min psykolog nu, eller jag har flera psykologer och jag är verkligen tacksam att ni orkar lyssna på alla mina jävla tankar. Men jag tror faktiskt att jag måste sluta belasta mina vänner och kanske gå till en riktig psykolog eller liknande, men... Det skrämmer mig, att sitta och prata med en helt främmande människa om mitt liv. Och hur ska man kunna hitta någon som passar mig? Jag tycker att detta är skit svårt. Men men. Deppigt detta inlägg blev, var inte alls med meningen. Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och försöka att sova gott. Jobbar förmiddag imorgon, tok skönt. Ska träffa Mailen efter jobbet, ska bli kul för vi har inte setts på väldigt länge nu. Ta hand om varandra... /E

Sen sist typ...

Det var nu ett tag sen som jag skrev här, det beror på att det inte är så kul att mobilblogga.
Är hemma hos Michelle just nu, har slappat hos henne hela dagen nästan. Vi tog en promenad ut till påljungshage i regnet, inte så härligt. Men det var skönt att röra på sig. Jag shoppade inget med tanke på att plånboken fortfarande är tom, och det kommer den att vara till den 26:e.
Mamma Annika har farit iväg till tahiland och kommer att vara borta från detta land i en hel månad. Och ja, jag är väldigt avis på henne. År 2009 så ska jag sätta mig på ett plan för första gången i hela mitt liv och fly till solen. Ja, någon gång ska det ske så varför inte då? :)
Denna helg har vart ganska skoj. I fredags så var jag och Michelle på hockey, första halvkek satt vi på den kalla läktaren, sen satt vi på lite varmare stolar och drack öl och kollade på hockeyn, det var härligt.
Jag blev lite glad, tror även att Michelle blev det, så vi gick till statiol för att inhandla lite redbull, för det är förbaskat gott med jäger.
Polisen kom samtidigt som oss till statiol, så säger en kvinnligpolis;

Miss Polis: Hej, är det lungt eller?
E: Ja absolut, själv då?
Miss Polis: Jo tack, hur är det med Sebastian då?
E: Eh, jo då det är bra med honom, och vem är du?
Miss polis: Jag är Linda, gick i samma klass som honom.

Sprang hem till Michelle efter shoppingen på statiol då det var en människa som inte kunde gå på toaletten på statiol (och det var inte jag.)
Ja, sen blev det lite jäger & redbull, sen så hamnade jag i ett garage och drack en cider sen var det klart för Evelina. Hem och sova :)
Låg och sov nästan hela lördagen, gick väll upp ur sängen runt kl 14, duschade och blev människa igen för att sen gå på middag på OT. Trevligt och gott var det, kvällen avslutades på puben, det var väll så där.
Idag har det bara slappats, så som det ska göras på söndagar.

Jag förstår inte riktigt hur du tänker, för jag är ingen jävla synsk person som kan förstå hur och vad du tänker, man måste faktiskt tala om saker och ting. Fan så jobbigt...

Mannen i ens liv kommer när han kommer, man ska inte jaga efter honom...
För er som vet så är det arbetsstopp för vikarier i komunen som min framtid har vart jävligt ovis. Men jag har fått jobb nu (på schema) till den 9/12. Sen får jag/vi ser hur det blir för det är sjukskrivningar på mitt jobb, och någon måste ju gå för den personen, och jag är ju bäst så varför skulle dem inte ta mig :P Känns iaf jävligt skönt!
Ska kanske vara lite social nu, försöka iaf, sen ska jag väll försöka traska hemmåt någon gång.
/E


Babbel om allt och ingenting.

Ligger i min sjukt sköna säng nu under täcket. Mycket härligt måste jag säga. Det är nästan storm ute. Gick hem från Michelle nu, fick hålla hårt i mitt paraply så det inte skulle flyga bort. Har hängt hos Michelle sen i eftermiddags, har vart mkt skönt. Somnade en stund på hennes soffa under hennes sköna täcke. Måste vart mkt trött för jag visste inte om jag hade sovit. Samma sak gällde Michelle. Åt en god middag där, Rebecca var också med och tugga, Jussan smarrade bara lite potatisklyftor. Tog en promenad sen och fixade antennkabel så vi kunde se idol, gick även förbi statiol och köpte lite godis, så nu är jag rå fattig. Och det är faktiskt långt kvar till den 26:e. Har ätit så mkt så man skulle ju faktiskt kunna tro att jag är gravid. Men det är jag inte...(vad jag vet iaf ;)) Måste fixa ett träningskort snart. Lisa och jag ska börja träna då :) Är ledig i helgen och det är galet skönt ska jag tala om. Har inga bestämda planer förutom på söndag då jag ska passa härliga Vincent :) Var länge sen nu han och jag hängde. Ska bli riktigt kul. Jag funderar på en massa saker och jag blir helt förvirrad på mina tankar. Det är inte bra att sätta igång och tänka. Fan så jobbigt det blir efter en stund. Dem flesta tankarna är faktiskt om dig, du gör mig lite fundersam ska du veta. Ska ha telen på tyst inatt så jag får sova länge länge imorgon, fy så skönt! Nu ska jag släcka lampan. Sov så gott! Vi hörs. /E

RSS 2.0